Цацаров за ЦУМ-гейт: Съдят ме хора с грехове

Срещата в ЦУМ не беше тайна, отидох със съзнание, че няма да дискутирам проблеми, свързани с длъжността ми, и ще си тръгна без да се ангажирам и злоупотребявам.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров за ЦУМ-гейт: Съдят ме хора с грехове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека тоя дето няма грях първи хвърли камък, а, Цацърче? :))) Освен, ако не твърдиш, че прокурорите и съдиите са ни безгрешни ни виждам, как можеш да съдиш хора тогава...

О, ПРАСЕНЦЕ! КОЙ ТЕ НАЗНАЧИ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР? ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЩОМ Е "БУДА" ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАРЕД! Като е било от битов характер срещата ,защо не каза за какво сте говорили? Защо двама бизнесмени, единият с много лоша репутация: Гергов не само заради простотията му един простак и необразован е милионер и диктува на Главния Прокурор. Другият пък вече е подал иск срещу България ,заради т.н. "държава в държавата" относно създаването на още един монопол от страна на държавата и по- точно от "Буда" за маскировка и поставяне единия: НЕК вечно в фалит, а другият тайно ,но във възход в парите. НИМА ТОВА НЕ Е КОРУМПИРАНОСТ,КОЯТО Е ЗАЩИТАВАНА ОТ ГЛ. ПРОКУРОР? ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГО ОТСТРАНИ, НО ВЪПРОСЪТ Е КОЙ? ВСИЧКО СЕ ДЪРЖИ ОТ ЕДИН И ТОЙ Е "БУДА" И ТОВА СА ПЕТ ФАМИЛИИ ,ОТ БЪЛГАРИЯ, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ НА НАРКОБИЗНЕСА.ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИТЕ КОИ СА ТЕ.Аз също съм била учителка ,но и по - високообразована от същата, онази, но не съм "намерена" в училище, за да ми предлагат високопоставена работа и да ме издигат нагоре.ТОВА ГО КАЗАХА ТРИМА СПЕЦИАЛИСТИ В БОРБАТА СРЕЩУ НАРКОБОСОВЕТЕ ОТ ИТАЛИЯ. НЕ СЪМ АЗ.

Бозурко Сладък, не им обръщай внимание, защото кучетата си лаят, но керванът си върви.

Цацаров е харесван от много юристи. А и вижте му CV - отлично и похвално. Дай Боже всеки му.

Начиииии! Фани единия, удари другия! Някой вярва ли, че във ВСС всичките са с морала на Христос? Някой вярва ли, че никой от ВСС никога, никъде не се е срещал и обсъждал с представители на престъпния свят или сенчестия бизнес? Както съдиите знаят за Цацаров, така и той знае за съдиите. И всичко е документирано. И ще излязат записи и флашки. Всичкото това е театър, скъпи читатели!

И КТБ ли е театър?

Когато някой има въпроси към мен,идва,когато отивам някъде,или аз имам зор,или са ми разпоредили да отида-другите обяснения са бля бля

Много ме дразни чалгаджийското клише гейт да се използва за скандал. Само защото една сграда се е наричала Уотъргейт (шлюз), където се е разразил скандал между някакви си две партии в САЩ и ние като папагали почнахме - Яневагейт, Цумгейт.

Ще използваме термина ЦУМ-ворота. Така коректно ли е езиково?

Че критиците му имат трески за дялане е друг проблем, но проблемът на Цацаров е, че тази среща е абсолютен гаф и е пълно безобразие. Цацаров дължи обяснение на обществото, а не , че го питали хора, които имали и те проблеми.

интимната приятелка на пеевски май обърка конците

"Срещата не е с обвиняеми лица" ..именно, Цацаров, именно!!! Как добре напипа проблема, който ни тревожи. Едни 28 години.

Батка, турни там, Цацата! Ибес да питаш Началнико, он налити верва, псуютно?

Съжалявам г-не ,но ти си този който докара безвластието в България.Държавата липсва,не знам кой и кога ще я върне.С потупване по рамото от Брюксел,нещата няма да се управят.

Прав си Цаца,много си прав.Но ти що щеш в ЦУМ? Нямаш ли си кабинет? Не ти ли увря в главата,че има камери, че има незаконни СРС-та,че ще ти спретнат компромат и ще те "сготвят"!?

Странно, нас пък ни интересуват точно "битовите подробности"! Хайде, кажи си за какво говорихте? И кой кого заплашваше? Ще ти олекне, като си кажеш, вервай ми!

Sm3hurk0

Цаца, мазен си !

Последните двама главни прокурори са такива мижитурки, никакво, ама никакво присъствие....

и аз така мисля , като предпоследния го изкара като шаран , никакви шумотевици..тихичко...изкюта си мандата много мазен тип...., а лоената топка изглежда мижитурка , но вдига доста шум, голям гьон сурат, няма морал...

" Бях с охрана от НСО, както съм денонощно с охрана от НСО", подчерта Цацаров. " Тази охрана я плащат данъкоплатците. А ти от какво се страхуваш, като ходиш на "лични срещи"? И защо не си наемаш охрана на собствени разноски? Трябва да си понесеш вината, и тази, и за КТБ, и всички останали ... Ти си порок за обшеството, Цаца!

Цум Гейт не е изолиран случай, а тип на поведение и влизане в неформални споразумения с лица и интереси, които са срещу ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС - т.е. незаконни!

Прав е Цацаров. Още Татарчев ви го каза, над гравния прокурор е само Бог!

Демек, щом те имат грехове, ти можеш да си правиш каквото ти е кеф?

тръгнал да изневерява на ББ, но го хванаха че не си е в кабинета

А, ти си светец, нали/?? Баси и наглия!

И фирма на Гергов, и фирма на Дончев са били "обект на проверка от страна на прокуратурата" ( Р.Арнаудова) към датата на срещата ти в ЦУМ! Какви "битовизми" отиваш да дискутираш ти тогава с двамата олигарси?! Питам те от гледната точка на позицията ти на Главен Прокурор, а не дали срещата е тайна или явна! Всеки друг на тази позиция във всяка друга "бяла" държава щеше да бяга от такива нерегламентирани срещи като дявола от тамяна! Какво се правиш, че не схващаш къде ти е огромния гаф?! И какво ми маскираш гафа си с разни дрънканици от сорта "грешни ме съдят"?! Ти какво - да не би да си безгрешен?!

ми за какво да те канят ако няма схема бе красавецо , я си представи ,че си обикновен човек щяха ли да те поканят?

"Цацаров за ЦУМ-гейт: Съдят ме хора с грехове" Е да само Господ Бог е над Теб!!

По-корумпиран главен прокурор тази държава е нямала :(

"Цацаров: Съдят ме хора с грехове" А ти безгрешният! Хвала! Подкупи никога не взимал, дела никога не проточвал излишно, истината никога не укривал, виновните никога не пускал на свобода с условни присъди, никога не поставял се в услуга на силните на деня... Зарад честните ти сини очи те обичаме!

Безобразно нагъл, това ако е главен прокурор, то и фамилията му - Цаца - ров -морално нищожен като тази дребна риба, но да не обиждам рибата.