ЕС може да откаже подпис за новия Път на коприната

Страните от ЕС ще откажат да подпишат съвместна декларация за търговията след разговори на високо равнище на международния форум "Един пояс - един път" в Пекин

Обратно в новината

Коментари - ЕС може да откаже подпис за новия Път на коприната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ЕС се управлява от послушниците на САЩ ,Германия и Франция европейските народи ще стават все по-бедни ...да са направили нещо положитгелно ...

Транспортът по т.нар. 'път на коприната' е ДВОЙНО по-скъп от морския и неогласената причина за съществуването му е китайския апетит за колонизация на Средна Азия. За разлика от стария път на коприната, новия за Европа е без значение, да му мислят обаче в Русия..

Истината обаче е някъде другаде. Водния път в момента е в ръцете на американците. Ако се скарат и американците затворят пътя, какво ще се случи с Китай не е ясно. Този път макар и по скъп е алтернатива, която води до това, че Америка няма да може да извива ръцете на Китай с този коз, коз който държат.

Бе , нази кво ни бърка , че ръшите ще докарат китайския влак през Беларус до Европата, бе?

Няма какво да Ви бърка, но трябва да внимавате с китайките - да не ви скроят "номера на китайката"!?

Крадеца вика дръжте крадеца.

Най-вероятно и през Турция може да има друг път.

Европа принадлежи на банкерите. Ако на банкерите е изгодно да има хиперинфлация (или бежанци), значи ще има. Интересите на народите или дори на най-силните страни в ЕС не са на дневен ред. Те са от полза само доколкото служат на банкерите като плацдарм от който упражняват властта си - икономическа, политическа, военна. Затова Европа рита срещу ръжена.

Кога завалийката видя хиперинфлация в Европа, а мамин? Венецуела, да ама там тия дето вършеят не са точно банкери. И в Рашка инфлацията си я бива - не е още хипер, трябва му още време на слънцеликия.

Тия ще ме спукат от смях. Херде Русия, нерде Чехия, нерде Гърция, нерде пътя на коприната. Поне да сменят пътепоказателите от миналото - хахахахахаха

Ес си лае, китайския керван си фърфи. ЕС нека си лае, Китай си управя икономиката и не им пука, а ЕС ше се изолира и от Азия, както се изолира от Русия, Британия, ФАЩ и Иран.... Горкия ЕС, никой не гу ще веки. Полвината свет му дигнаха мерника заради Дзверкелката и политиките й. И вий сте в кюпа.....басирам се, че усещате остро икономическата изолация на ЕС заради щоротиите на Дзверкелката. :)

Си Цзипин е генерален секретар на Китайската комунистическа партия и председател на Военния съвет на ЦК на ККП. От 14 март 2013 г. е председател на Китайската народна република. Чакайте, нали славното Народнуту Насрание на РБ забрани камунизмът?

ГЕРБ ще загуби, БСП ще спечели и ще отмени закона, някои ще се пребоядисат и върхушката ще си остане същата.

да не са всички от нашите политици та са толкова опърничави и малоумни?! Иска или не, рано или късно ще подпишат, защото не го ли направят страните от ЕС ще са аут, а тези които движат собствените им икономики няма да ги търпят заради загубите, които ще понасят и ще ги изритата от топлите им местенца. Това е нов път на търговско-икономическо сътрудничество и засилен стокообмен между всички участници, с което се намаляват значително производствените и други разходи не за друго, а заради улеснените достъп и движение на суровини, полуфабрикати и готова продукция. Е, чиято продукция е по-конкурентно способна той и ще печели повече и ще има по-голям пазар, а това значи и по-голяма влияние сред другите. А дали това не големият страх на тези от Брюксел?!

Еврогеювете скоро ще наложат нови санкции на Русия, Китай, Индия, Япония, Азия, Африка, Антарктида и евентуално Марс, Венера и Юпитер. Страдат от тежка форма на мания за величие, скоро ще ги излекуват.

Дам, довчера някои хора бяха анти-глобалисти, но от днес вече са про. Друго си е да си последователен.

Господа дали ще подпишат европейците или не е без значение . Евразийският проект обхваща повече от половината човечество. За жалост на евроатлантиците там лидери са Китай , Русия и Индия. Европа там е един апендикс без голямо значение. За по - голяма нагледност на информацията потърсете в Гугъл " Шанхайска общност за Сътрудничество " и погедайте картата ще ви стане ясно.

ВСЕКИ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО И НА КЪДЕ ЗАЛЯЗВА!!!

за новия път на коприната и да внимава много с китай. Никога не се доверявай на жълтури!!!

сипеха огън и жупел срещу глобализацията, а днес я възхваляват ? Класическо биполярно разстройство, тичайте в Курило да ви оправят.

ЕС все повече се превръща в тъпото копеле на компанията, който всеки шамари къде го срещне. И то като не може друго да направи, само гледа да пакости на дребно.

Еврогейското лицемерие е безгранично ! Когато беше изгодна за техните компании мантрата "свободно движение на стоки ,капитали и хора "...всичко беше "наред и прозрачно" и така успяха да затрият по-слабите икономики ,като нашата ..Сега еврогейците от Западащата част на Европа ги изплаши това ,че Китай иска да използва основно Източна Европа като база за идеята си ,като тук бъдат инвестирани огромни средства в инфраструктура ,транспортни връзки и производства ,което според еврогейците заплашва техните компании ..

най-големите глобалисти, а Западът борец за националната държава ?

Така ще като ти вземат инициативата и отиваш у десета глуха като си тъп и арогантен и мързелив с чувство за изключителност!!!

трансатлантическо и транстихоокеанско партньорство, но любимият ви оранжев клоун ги стопира ?

Ние отказваме всичко, което не изнася на господарите ни във Вашингтон! Само предателите от UK ни мътят водата, ама те са глезениците на САЩ - няма да им гледаме в канчето!

ИЗВАДИ ГО ПО-НАВЪТРЕ - ЕВРОПЕЙСКАТА РЕАКЦИЯ!!

може и да откаже, ама няма да откаже че глеам ингилизите вече са намазали пръста с вазелин....( пък може и без вазелин де))))))

Делегация от Северна Корея участва във форума в Пекин, предизвиквайки критиките на Съединените щати заради ядрените и ракетните програми на Пхенян, посочва ДПА. - иииии ...чичката Си си го преместил....

Те се събрали да обсъждат търговски въпроси а корейците били критикувани за ядрената им програма?!?!?!

Какво се чудиш, краварска му работа.