САЩ ще прибягват при нужда до търговски протекционизъм

САЩ запазват правото си да бъдат протекционисти в търговията, каза пред Г-7 американският министър на финансите.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще прибягват при нужда до търговски протекционизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протекционизъм=разпад на свободната търговия и СТО. Нови регионални блокове (полу-империи), със своя валута и т.н. Пред нас стои само въпроса дали ще бъдем част от Немската, Руската или Турската империи. А дали изобщо има руска зона и дали немците имат сили да ни удържат в тяхната е под въпрос...

АЙДЕ Е Е,ТОВА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА НЕРАБОТЕЩА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!!!ДИКТАТУРАТА Е ПОВСЕВМЕСТНА ПРИ ЗАПАДНАЛИТЕ И ЗА ТОВА СА В БЕЗИСХОДИЦА!!!

Pesh0

и на мен така ми се струва . Ама не е първото . САЩ защо не закри дженерал мотърс ? като фалира преди няколко години .

Това не беше за тук

Авторът Илиян Василев през 19811990 г. по времето на комунистическия режим е сътрудник в Международния отдел на БЗНС. МВР и ДС има досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним Сашо 11. След 1990 година е резидент-мениджър, консултант по международно строителство и развитие във фирма Дж. Джоунс и Ко , а през 19941997 г. е изпълнителен директор на ДОО Хоум сервиз; От 2007 г. до април 2011 е председател на Делойт България. Заместник-Председател е на българския Реформ Юнион Клуб. Инициатор и координатор на Софийското бизнес училище. В момента е управляващ партньор на консултантската компания по анализи на проектни и стратегичски рискове "Иновейтив енерджи солюшънс" ЕООД. Посланик Василев е включен в "черния списък" на руското Външно министерство със забрана да влиза в Русия един от 89 граждани на Европейския съюз.[1]

Туземните рашофилистичета ореваха орталъка как чрез трансатлантическото споразумение американските компании щели да срутят европейските и изведнъж американското правителство доброволно се отказва от тази възможност, т.е. ощетява собствения бизнес ?

Италия за чий * е в тази група? Преди 50 години може и да е била в Г7, но времената се по-промениха... А Китай спокойно може да си направи Г1, май икономиката му колкото на всичките 7 взети заедно.

Италия има по голям БВП от Русия. Ето защо е в Г-7.

ИмаШЕ!

voknid

За всяка публикация/пост в Интернет ще се плаща и данък - за издръжка на Г-7, казано по-директно.

омръзна ми от тези американци и от техните поддръжници руснаците! да им обявим война, да ги окупиране и да въведем ред! Да живее Балканската Федерация!

А БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ МУТРО-ЦЪРВУЛИТЕ :))) ... На 14 и 15 Май Путин ще се срещне в Пекин с лидерите на Китай , Чехия и Гърция по време на конференцията "Един Пояс , Еин Път " :)) . И ТУРЧЕТО ЩЕ Е ТАМ .. А става въпрос за "Пътя на Коприната " :)) ... ГЪРКА Е ТАМ ЗАЩОТО КИТАЙЦИТЕ КУПИХА ПРИСТАНИЩЕТО В ПИРЕЯ ... САМО ГАНЬО НЕ СА ГО ПОКАНИЛИ :))

Е то Ганьо за какво да го канят! Ми той гол и бос, и съдран, и накрая изхвърлен на бунището! Водата му френска. Токът - американски. Горивата - руски. Политиката - турска... дори и киселото мляко си продаде на Данон. Едната ракия му остана... хахаха

ракията пък му е менте!! остана му само производство на тухли четворки, и Tе,.. криви!!?? ;)) хахаха

На който не му харесва Америка- да стои далече от нея. Ама първо си приберете роднините, че я напълниха, макар да не им харесва. Също като в оня виц- ям торти, ама с отвращение- ами не ги яж, яж банички. ))))) Аре чао, специалистите.

и тя да стои далече, роднините може да си ги оставиш там.

Америка винаги е била така двулична. Нима сега някой се очудва? Например великият им платен софтуер, който служи да ти надничат в личното пространство открай време си има версии за Америка и версии за останалия свят.

Ама Америка не размита за вас бе. Стойте си далече и си дуднете на воля. Двулична- трилична, се тая.

ама ако може да е взаимно - да си взимат и базите и даже и мариците да си взимат и пак ще сме по-добре...

Pesh0

Това е малоумни решение на малоумни политици . Сега всички се съобразяват , с девалвацията на долара , ама ако наложиш търговскоембарго ??????????? дали ще се съобразят с тяхната нужда да печаташ нови долари ???????????

да, точно така- всички чакат в ужас пешоо от Бг-то да им наложи търговско ембарго. трепери, земя.

Pesh0

това че си глупав, не ти пречи да си прост .

ЛОШО Е ДА СИ ТЪП ..... ОСВЕН АКО НЕ СИ ИДИОТ .

Протекционирайте си, ама ни свалете визите. Само тия по-долу тука може да не ги пускате, щом ви мразят, ама то при тях е неспасяемо- генетично.

Яденето на говна и лизането на задници май е дълбоко вкоренено в гена ти А?

Нямам думи- то бива простотия бива...ама чак толкова не бива. Срам ме е, че това са мои сънародници. А сега е време да излеят всичко по реда- безродници, соросоиди, рептили, ротшилд, кравария,цялата тоалетна терминология и пр. ПФУ!

природата си свърши започната с движението на континенталните плочи и активирането на разломите работа и да отърве света от тази пасмина, която в името на собствените си печалби и в реализация на собствените си планове за владеене на всички природни суровини и диктат над целия свят ежеминутно лъжат и с действията си нанасят вреди на цялото човечество!

я се опитайте да внесете месо в америка, ще ви арестуват на летището. Как ще се продава тогава месо и месни продукти от европа в америка!?

Tва не е свързано със запазване на местните работни места, а със здравеопазването. Също така са забранени за внос и неузрели сирена от традиционни страни-производителки като Франция, Италия и Испаия

луда крава отдавна вече няма, така че това за здравето не ми го разправяй. Ще се напълниме по магазините тука с блъскано с хормони телешко от америка, а ние няма да можем да продаваме нищо в америка!!!

Абе я се опитайте ябълки да внесете да видите тогава кво ще ви се случи!

за ябълки не знам, но за внос на растения и семена ще ви арестуват също на летищата...излиза че нищо няма да може да се внася от Европа за пазара в америка

Тия зомбари стъпиха на върха на тоягата :)))) Ние , древните Българи , си запазваме правото да игнорираме и елиминираме вас и вашите марионетки по всички възможни начини . Истината ще ни направи свободни!

Pesh0

да и третата световна е на прага .... според историята . Великите сили са разединени САЩ и Русия . Германия , колкото и да не е велика в момента ....Военно никой не смее да я подцени . и сега най добрите танкове са немски . подводниците им били лалки ама неоткриваеми .... ама си мълчат . въпроса е дали германия ще е отделна страна в конфликта или ще подкрепи някого .... САЩ или Русия . Германия исторически няма как да подкрепи САЩ .... с тях няма нищо общо . По скоро би се съюзила с Русия .... Кеф ти газ кеф ти нефт кеф ти диаманти , кеф ти злато . А акато казах Злато , САЩ не връщат златото на Германия и се правят на клоуни. Та величието на Сащ ще е докато се разбере че са изхарчили немското злато ..... ,4,5 години нах много ще се правят на луди

Седемте най-задлъжнели страни в света дават акъл...

А кога не са прибягвали?! Те не са излизали от това състояние!

Колониално РОБСТВО

Pesh0

търговията не е свободна и честна"???????? нали свободен пазар ???????? за това ни фалираха всички заводи????? или изкарваш пари или фалираш ?????????? за това Българияе без нито един завод . Като беше в топ 10 в много индустрии. Сега и вие ли признавате че грешно сте ни фалирали :) Или не искате да се изправите срещу хора които работят и събират сили и знание

Всички страни по света трябва да плащат , за да успеем да запазим стандарта на уса . Пол Крис . Край на цитата . Кратко , ясно и мега брутално . Няма да стане вашата , влечуги ! Будните хора от цялата Планета ви показваме трипръстова комбинация с преобладаващ среден :)))) Останалото ще свършат жълтурите , като си поискат кинтите и въведат юана като международна разплащателна валута , вместо зелената wc -хартия с нулево покритие . Каквото си посял , това ще пожънеш :)))) Със здраве !

FuckTheEU

Може и да стане с политици, като плевнелиев, борисов и меркел с оланд. Сащ на практика командват европа и половината от азия, купуват политици и избори, а на тия които не се продават им устройват разни революцийки. Сащ трябва да се унищози, защото са се превърнали в раково образувание, паразит, който неконтролирано поглъща планетата.

Pesh0

така или иначе всички плащаме за стандарта на УС . Инфлацията която всеки усеща е от долара ... просто никой не се е престрашил да застане срещу него . а всички за по лесно си девалвират валутите спрямо него . единствените които се опълчиха бяха швейцарците , ама май и те клекнаха та не ни чака смяна на долара а девалвация на валутите в целия свят . е ще бъде по страшно от армагедон някога .... ама може и да не сме живи .

Я, по-оптимистично :)))) Ще сме живи и здрави да видим Армагедон , и ще оцелеем с лекота . За разлика от разни " световни " и " велики сили " :))))) Който е сял ветрове , да си жъне бурите .

САЩ са постоянно в нужда

"Договорите са затова ,за да ги изпълняват по-слабите"-лорд Палмерстон

Е нищо де, бандитите също си имат срещи- всеки ден по коридорите на борсите, в президентствата, пък като гледам този път избрали дискотечен тунел.

Тия седемте като изчезнат светът става прекрасно място за живеене.

Всички суверенни страни провеждат протекционизъм. В това няма нищо лощо. Дразнят ме двойните стандарти и поучителния тон на големите страни към по-малките.

борец за благоденствие на всички поробени народи по света е великият и непобедим Владимир Владимирович Путин. Благодарение на него народите на Руската федерация са постигнали, невиждани в историята на човечеството справедливост и благоденствие. Това е видно от километричните опашки пред всички руски посолства по света от желаещи да получат руска виза и да се влеят в прогресивните редици на проспериращия руски пролетариат.

Прав си, остава само Вова да почне да си разпродава държавата като печата пари - и ще стане истина!

Както например са продали Аляска, за някакви зелени доларчета.

Либерастите проповядват либерализъм по света, но за собствените си пазари правят обратното, антилиберална политика и пълен протекционизъм. Както гласи българската поговорка за попа, не ме гледай какво правя, а какво проповядвам.

Глобалистите пак правят схеми как да прекарат хората и народите!

паталогични лъжци, единствено изродщината им е глобална. никакви глобалисти не са и никога не са били. техните собствени тролове им лепнаха това наименоваие за да бъде намразено. не бъдете толкова наивни.