Лагард: Г-н Борисов, лидерството ви е от критично значение

Шефът на МВФ Крисин Лагард изпрати поздравително писмо до премиера Бойко Борисов във връзка с избирането му за министър председател.

Обратно в новината

Коментари - Лагард: Г-н Борисов, лидерството ви е от критично значение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРАБИТЕЛИТЕ НАРИЧАТ ФЕОДАЛА,"КУРАЖЛИЯ"???НЕ СА ПРАВИ,ЧЕ ЗА ДА РАЗГРАБВАШ ЕДНА ДЪРЖАВА И ДА СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ Е НУЖЕН КУРАЖ!!!НУЖНО Е ДА СИ ПЪЛЕН ГЛУПАК!!!ЮДА ИСКАРИОТСКИ Е СИНОНИМ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ,КОИТО ГИ ЗАСТИГА НЕГОВАТА УЧАСТ!!!

Спомняте ли си на времето, преди години, повече от две десетилетия КАК т.н. кукловоди на перверзния "преход към демокрация", както иронично нарекоха разграбването на България тези, СЕ ОПРАВДАВАХА И ОБЯСНЯВАХА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО РЕГИСТРИРАНЕ НА ОТКРОВЕНО ЕТНИЧЕСКАТА, доказана и в доклади на нашите служби, ШАЙКА И ОПГ НА ДС ДОНОНСИКА ДОГАН - ДПС? Ами отново с ... МНОГО ГОЛЯМ НАТИСК ОТВЪН И ОТ ЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ И ФАКТОРИ! А иронията е, че точно същите тези и парцалите им непрекъснато през годините плюят как сме се били навеждали на ..Запада и ЕС, но никога не споменават за тяхната дежурна стойка в партер спрямо Путин и Москва! Спомнете си също как след като стена ясно престъпното участие и безучастие на бившия гувернъор на БНБ - измекяра Иван Искорв, Борисов дълго време се опитваше да пробутва лакардии как не ГЕРБ го били избрали всъщност, а просто го били .. ПРЕИЗБРАЛИ! И КАК ПОСЛЕДНАТА МУ ВЕРСИЯ НА ВЪПРОСА ЗАЩО ВСЕ ПАК СА ГО ИЗБРАЛИ ТОЧНО ТОЗИ, КОЙТО ОЧЕВАДНО Е ЗАВИСИМ И КОРУМПИРАН И Е ИМАЛО СЕРИОЗНИ И ОВОСНОВАНИ ВЪЗРАЖЕНИЯ СРЕЩУ НЕГО, Борисов изпляка: "Ами така искаха от ЕС, ЗАЩОТО ИСКАЛИ ДА ИМА СТАБИЛНОСТ И ПРЕДИВИМОСТ В БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА!?!?" Но никога не си направи труда да ни каже ТЕЗИ ФАКТОРИ В ЕС ИМАТ ЛИ СИ ИМЕНА И КАКВА ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ И ИМАТ ЗА УМИШЛЕНИЯ ФАЛИТ НА КТБ! А иронията е, че точно същият Искров много упорито и до дупка се обявяваше и изказваше против ... ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА ЗА БАНКИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ, като този лумпен говореше за патриотизъм и независимост на банковата ни система!?!?!?!?! И всички отлично видяхме КАКВА СТАБИЛНОСТ НИ ДОНЕСЕ ТОЗИ - аферата за поне 4 милиарда в КТБ!

Преди 10-ти ноември 1989 хората имаха надежда, че ще дойдат по-добри времена. Но... Това, което беше доро преди го унищожиха. А не стига, че много простотии останаха, ами продължават да притурят към тях.

А ПРОСТОТИЯТА НА ТОЗИ НАРОД Е ОТ КРИТИЧНО ЗНАЧЕНИЕ. Кой друг народ би допуснал да влезе в задърженията на една ЧАСТНАТА фалирала банка КТБ и вместо собствениците й да се разплаща с вложителите и облигационерите на банката БОРИСОВ ТЕГЛЕЙКИ ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ ЗА МИЛИАРДИ ПЛАТИ ОТ ИМЕТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КТБ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ИМ КОИТО СА ЗА МИЛИАРДИ! Кои са облажилите се собственици: 1/ФИРМА "БРОМАК" НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, 2/ОФШОРКАТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ "ВТБ" 3/ОМАНСКИЯ ФОНД . Нещо повече. Наглеца Милен Велчев представляващ ВТБ не само не плати, но и придобе чрез царския приятел СПАС РУСЕВ без пари възбрниният и струващ милиарди телеком ВИВАКОМ!! ХАК ДА МУ Е НА ТЪПОТО ПЛЕМЕ МУТРАТА КОЯТО СИ ИЗБИРА ЗА ТРЕТИ ПЪТ ЗА ДА ГО ЗАГРОБВА ПО ТОЗИ БАЛАМСКИ НАЧИН!

Бойко бори се! Бойко обичаме те! Поне имаш забавно чувство за хумор! Напук на А. Ра.йчев, Б. Ас.па.рухов, Гес.тап.ото, С.Три.фонов, Г. Гер.гов и Н. Бар.еков!............. Б. Борисов е завършил гимназия със златен медал, с отличен Висшата специална школа на МВР в Симеоново, факултет Държавна сигурност. През 1990 става кандидат на науките и завеждащ катедра във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР.

Полу пожарникар, аре бегай !

Боко е завършил със златен медал ИЗГОРЯЛАТА ГИМНАЗИЯ.

Някакъв чалгар Слави Трифонов години наред УНИЖАВА ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ, НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, къса снимки на президента, а лузърите се КЕФЯТ наказват уж ЕЛИТ-а, който несъмнено е ПО-ОБРАЗОВАН И ДЕЕН от повечето гласоподаватели, Слави Трифонов и сценаристите му.

Запомнете ги тези думи и поздравления и си ги припомнете след време, може би след няколко месеца или година, и как тогава тези същите ще бягат или отговарят ако някой тогава случайно се намери да ги попита как ще коментират адмирациите им за Борисов и резултатите му.

Това е красноречив пример - поредният - за истината и причините за проваления български преход към демокрация, тоест към демографската катастрофа в България!

"Финансовата стабилност" се крепи на бедноста и ниски пенсии и заплати и на 26 млрд. изтеглени кредити.. И къде са тези инвеститори при тоя стабилен БХ, който ни клати от 2009 г. насам - хахахаххаха

Да напомня още веднъж - най-големият бич на съвремеността, не само в България, но и в света НЕ Е ТЕРОРИЗМЪТ, а КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВИТЕ И СВЕТОВНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, и произхождащите от нея неизбежни зависимости, резултати и последствия! Която - когато повече не може да се крие (в ерата на Интернет), отрича, заглушава и да се отклонява вниманието от бея СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО "НЕВИННИ ГРЕШКИ И ПРОПУСКИ" или небрежност, неразбиране и дори глупост! Да, тези са готови да се представят и за кръгли глупаци и тъпаци АКО ОПРЕ НОЖЪТ ДО КОКАЛА НАИСТИНА, след като ГОДИНИ НАРЕД СНЕ УБЕЖДАВАНИ, ,КАК ТЕ НЕ САМО НЕ СА, С ЧЕ СА НАЙ-УМНИТЕ, МОЖЕЩИТЕ, ЗНАЕЩИТЕ И ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ, НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗА ВИСОКИТЕ ИМ ПОСТОВЕ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, ПРИВИЛЕГИИ И ВЛАСТ "на ползу ..."

ДА ТИ ОПОНИРАМ. Най големият бич не е ТЕРОРИЗМА и КОРУПЦИЯТА , а ПРОСТОТИЯТА на един народ, допуснал по този баламски начен да бъде загробен с цитираните от теб 26 млрд. лв. НЯКОЙ ПРОТИВИ ЛИ СЕ КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ 2 ВНЕСЕ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ ЗА МИЛИАРДИ ЦЕЛТА НА КОЙТО БЕ ДА ДЪРЖАВАТА ДА ВСТЪПИ В ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКАТА КТБ. Никой не реагира на побеснялата да прокара ЗАГРОБВАЩИЯТ ЗАЕМ герберска тиква и носещата името "ЛЪЖКИНЯ" Менда Стоянова. Какви бяха тези народни представители които се съгласиха с ГЕРБЕРСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА ЗАГРОБЯТ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ с милиарди с които държавата встъпваше в задълженията на СОБСТВЕНИЦИТЕ на КТБ!! НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ СТИГНА ДО ТАМ, ЧЕ С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СИ ЗАТВОРИХА ОЧИТЕ ПРЕД престъплението ИЗВЪРШЕНОТО ОТ ЕДИНИЯТ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КТБ - представляваната от Милен Велчев офшорка ВТБ , която вместо да плати задължението си към банката ПРИСВОИ ПО НАЙ НАГЪЛ НАЧИН ВЪЗБРАНЕНИЯТ ВИВАКОМ КОЙТО БЕ В МАСАТА НА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА БАНКАТА!! Как стана това бе пич? Защо всички мълчаха за това? ЗАЩО КОГАТО ТОЗИ ВЪПРОС БИВА ПОВДИГНАТ ВЪРХУ НЕГО СЕ НАЛАГА ПЪЛНА ЦЕНЗУРА?! АМИ В ОГРАБВАНАТО НА КТБ БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ УЧАСТВАТ ХОРАТА НА БОЙКОВИЯ ЦАР познати ни от ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ! Иван Тодоров ДОКТОРА плати с живота си за този скандал. СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ ДА КАЖЕТЕ ИСТИНАТА , ЧЕ ЦАРЯ Е ГОЛ!

Съдът нареди президента да разсекрети стенограмата за КТБ 12.05.2017 Администрацията на президента Румен Радев ще трябва да разсекрети прословутата стенограма от срещата на Дондуков 2 през 2014 г. от времето на Росен Плевнелиев, посветена на КТБ. Това е решението на Административния съд в София по жалба на Атанас Чобанов от Биволъ. Самият Чобанов пусна заключението на съда. Магистратите отменят отказа на президентския екип да предостави стенограмата по Закона за достъп до обществена информация и връщат преписката в институцията за ново произнасяне по нея, става ясно от съдебното решение. То обаче не е окончателно и подлежи на обжалване пред Върховния административен съд (ВАС) в срок от 14 дни. Сега големият въпрос ще е дали президентът Радев и екипът му ще обжалват. До казуса се стигна, след като в началото на 2017 г. бе пуснато заявление по Закона за достъп до обществена информация от Чобанов и "Биволъ" с искане стенограмата за КТБ да бъде предоставена. На 26 януари обаче главният секретар на президента Димитър Стоянов отказва да даде документа. Преди това същото се случи и по времето на Плевнелиев, когато стенограмата първо бе поискана от гражданина и юрист Стефан Стойков, а след това и от тогавашния лидер на БСП Михаил Миков. На срещата при Плевнелиев през юни 2014 г., посветена на ситуацията с КТБ, бяха председателят на парламента, министри, лидерите на парламентарните партии и на тези с представители в Европейския парламент, гуверньорът на БНБ, подуправителят на банката. Преди по-малко от месец главният секретар на Румен Радев отново отказа документите от разговора, този път по заявление на "Прас-прес".

Направо нямате спирка..И кога Путин се е затъичал да го поздравява тиквун дето се обади той понеже ясно му беше показано че не заслужава внимание??Това че след като му се е обадил на Путин той е проявил дипломатичност и му е рекнал едно ''честито'' за да му вдигне нарцизма само дебили като боко могат да го тълкуват че Путин много се вълнува от неговото назначение за пореден път от вън. А колко е критично ''лидерството'' му ние си го знаем - милиард след милиард заем на гърба на българите за да има лихви и мангизи за банкерите...

Има нещо гнило и цбъркано в ЕС, и по-точно в управлението му, както и в ръководствата и шефовете на големите световни и международни организации като МВФ например. НЕЩО МНОГО ГНИЛО И МНОГО СБЪРКАНО! Ръководителите им ако не са корумпирани или зависими, въвлекли се в разни компроментиращи афери, далавери или с престъпни и компромисни лица, групи и интереси, са или патологични ексцентрици и самозабравили се барциси, или прости хора с огромни претенции (и облаги), безвъзвратно откъснали се от реалността и живота и въжделенията на хората, които уж представляват. А що се касае конкретно до тази Лагард, имаше навремето един голям бизнесмен и плейбой, Тапи - който иска и не знае да се заинтересува с колко стотин милиона "по погрешка" на госпожата той се е облажил преди години. НЯКОЙ СЕЩА ЛИ СЕ ЗА ЧИЯ СМЕТКА?

И кво ся - да изпадаме в умиление, че осъдената за криминално престъпление през декември м.г. Лагард поздравява бившия СИК-аджия и му споделя, че лидерството му е критично важно? Ми ние си го знаем - критично важно е за успешното разсипване и унищожаване на България.

При фалшивата криза 2008г, доста бързо емисарите на МВФ плъзнаха из Източна Европа, за да обясняват на аборигените колко е зле Светът и как извънредно спешно трябва да вземем всичките кредити от МВФ. Имаше един списък, в който препоръчваха всяка държава колко е зле и какъв кредит да вземе. За България беше определено 7-8 млрд. Тогава имаше натиск и България не взе кредит. И нищо лошо не ни се случи. Случи се на Румъния - 20 млрд. След година разбраха, че кредитът не им е нужен. Но за сметка на това МВФ ведна започна да ги шантажира и изнудва. Опита се да вземе страната под външен контрол, макар и частичен. Веднага поискаха замразяване на доходи, намаление пенсии и увеличение на данъци. За да има за лихви. най-обикновени измамници и престъпници.

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

Поздравления за написаното! Дупе да ни е яко на нас пенсионерите, защото тази красавица Кристин, пак иска да ни "увеличи" доходите, т. е., да ни преибава още по-яко като лош мат'рял.

събо ний имаме праздник на тиквити без семки! Т.Е. без акъл!!

"Борисов бе поздравен също от Жан Клод Юнкер, президентЪТ на САЩ Доналд Тръмп и редица европейски лидери." Редактор Георги Брандийски, научете правописа и си поправете грешката!

Тази умира от кеф, че България ОТНОВО ЩЕ ВЗЕМЕ ОГРОМНИ КРЕДИТИ и нейната банка ще е на огромна печалба!!!!!!!

Госпожата не се интересува,че благодарение на тупани като Борисов, "България е в дъното на ЕС по продължителност на живот."

Ех защо не си права! Сменяме Борисов (универсалния и главен виновник ) и всичко се оправя. Колко е просто и лесно. Само че сбъркания не е Борисов.

Права сте "ДЕВЯТКЕ", сбъркания не е Борисов, а "ПРОГРАМАТА НА СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година. Милите чифути не знаят, че колкото повече грабиш, след неопределено време ще го връщат с мъки и лични лишения. Примерно, някой от изпадналите просяци които всекидневно срещаме с протегната ръка, са преродени банкери от минали инкарнации. Но Крисин Лагард си е ционист-атеист и не ебава реалните божествени закони, да не говорим за 10-те Божи Заповеди, нещо съвсем конкретно и с ограничени условности. Просто, тази рептилка дори себе си мрази, какво остава за нас гоите?!

новия президент Франция , ако види тази снимка на г-жа Лагард веднага ще му "стане ". имам предвид ,че ще му стане ясно ,каква е позицията на Лангард

Няма нужда дори от коментар, този крокодил.

Крадците и подсъдимите се поздравяват взаимно!

Тази Легард така и не я подведоха под отговорност за финансовата криза през 2008... поздравления праща...

За Протокола : - Протоколът - Винаги освен Протоколности, Е И за Отправяне на Съответни Послания. ...като В случая : а. Е от Правилното Лице б. Е Правилен НО ! - поради 'особеностите' на 'нашто' 'управление' е Неизбежно към Неправилните лица (или обратното).

Дъртата скумрия иска да пробутва кредитите с големи лихви на МВФ

Дискретно : - В Момента - Навсякъде в Уважаваните Банки тече Свиреп Контрол отн. Плащаемостта на Всеки заемоусвоител. (Хеле пък ако е Доказан 'усвоител' !)

Що се правиш на абдал? Всъщност, не се правиш. МВФ натрапва кредитите без държавите да имат нужда. След което се опитва да ги вземе под контрол и да ги управлява. Предлага изгодни лихви, на база рейтинга от някоя от техните "агенции", след което дестабилизират държавата и вдигат лихвите. Така задъшават държавата и поставят условия, т.е. контролират я. Първите им условия винаги са две: намаляване на пенсии, увеличаване пенсионна възраст и увеличаване на данъци. И са изключително нагли и агресивни при натрапването на кредитите си. Като истински мошета. Ти дори и не успя да разбреш какво казва човекът. Или се правиш на ущипан.

Тая стара вещица иска да се откажем да подпишем договор с Русия за АЕЦ и да скъсаме с Русия всякакви връзки, освен това да ни набута с един хубав заем, знаем ги тия финикийски номера!! Бойко да внимава, няма право на грешен ход!

Поздравления за 3-ти път , ама отново ВРЕМЕННО .

Ама той ли се обадил пак да го поздравят?

такива новини , защото комуноидите получават шемет !

Ми той вече не е ЛИДЕР. По-добре да пише писма на ПАТРИОТИТЕ. От тях зависи Винету

Как квичат червените свине

В България всички са червени , къде ти се привиждат други цветове ?

Въпреки миналото си като пожарникар, мутра и ченге, Боко е далеч по-съобразителен, приспособим и умен от 95% от безкрайно неадекватните българи- лъвове-юнаци. И точно до този извод е стигнал и светът.

Принципно си прав, съобразителен е. Или по-скоро е съобразителен НАЧАЛНИКЪТ му! За умен, не бих казал.... И съобразяването му стига до там, че да излъже за пореден път и българи и европейци, и да понатрупа още финансови активи, за сметка на нарастващата мизерия и корупция в България. Иначе - цял ДОКТОР на нАуките!!! вЕрвайте ми

Ама той от близо 10 г. е "критично лидер" - и България е все "критично" на опашката по всичко в Европа. И тогава "заслугата" нали е на ББ. А пък в сферата на сигурността е повече от 15 г. "критично лидер" и ние все сме критично обрани и насилени. Тази Европа тогава защо оценява ББ като "лидерство с критично значение" за България! А не така, акого харесвате много даваме ви го, вземайте го!!!

Нас пък Путин ни поздравява!

Браво Бойко!

Много натрапчиво го лансирате това, бе! Заем ли пак ще вземаме? С какво толкова се е прославил Борисов пред МВФ?

Нито е казала нещо такова, нито е ясен пола й ? Стига с фалшивите новини.

Когато става дума за ПАРИ, избират по умът а не по фигурата ?

Тия тиквеници ПР - ите на БХ явно приемат служебните поздравителни писма за нещо "искрено и лично"!! иначе да- лидерство, базирано на 1/6 от гласоподавателите (заедно с купен цигански вот) управление, базирано на нови и нови държавни заеми, магистрали, саниране и усвояване - българите прогресивно намаляват, старите мрат в мизерия и болести, младите бягат навън ... - няма армия; - полицията не върши нищо; - здравеопазването е превърнато в касичка за фармациите; - образованието е съсипани; - съдилищата работят за мафията; ПРЕМИЕРЪТ ни е МУТРА ! а Горанов, още малко да ни поръководи така и после ще видим от къде ще търси нови заеми за да плати заплатите на учители, лекари, армия, полиция и администрация .... бЕгай НАРОДЕ!! докато е време ....

То между теб и женати няма, "искрено и лично"!!! А ,вие, искате между, ЛИДЕРИТЕ на светът !Тука има, уважение и предложение за работа.А какъв ни е ПРЕМИЕРЪТ не го определят, противниците МУ от Драгалевци и Позитано ?

"Френският Съд на републиката призна днес управляващия директор на Международния валутен фонд Кристин Лагард за виновна в небрежност при изпълнението на служебните ѝ задължения като френски финансов министър, предаде агенция "Франс прес". Криминалните се поддържат.

...какво значи от критично значение ?!?

както е казал Малкият принц: "многото думи скриват истината"

Тая стара вещица иска да се откажем да подпишем договор с Русия за АЕЦ и да скъсаме с Русия всякакви връзки, освен това да ни набута с един хубав заем, знаем ги тия финикийски номера!! Бойко да внимава, няма право на грешен ход!

ее, напиши горе в "търси в новини" - Тереза Мей и ще видиш, статията е от вчера

Лагард може да си четка мутрата Б.Б., но само ние си знаем как ние с него...

не му стигаха Юнкер и Тереза Мей, а вече и Лагард го набеляза