Ще искаме отстъпки от ”Газпром”

МС подкрепи становище към ЕК по предложени от "Газпром" ангажименти по делото срещу него. Поставили сме и допълнителни въпроси по казуса.

Обратно в новината

Коментари - Ще искаме отстъпки от ”Газпром” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да договарят, за обикновения човек у нас нищо няма да се промени към по-добро - точно обратно! Държавата в лицето на управляващите, които и да са те нехае за ценовите издеватлества просто защото растящите разлики влизат в техните джобове. Да хвърлим пак поглед на горивата: от дни насам цената на барел Брент се срива, за да стигне днес 50 долара ... Обикновено ни лъжет, че да, ама доларът пък поскъпвал ... Да, ама този път в сравнение с преди седмица доларът също се срина с цели 10 стотинки! Реалната пазарна стойност на литър нафта не трябва да е повече от 1.80, но никой не мърда от 2.11-2.13 и със стотинка надолу (изключвам бензиностанциите в близост до тези на Марешки, които щат-не щат смъкват цените, за да не им умрат служителите от скука). И държавата си мълчи - правителство след правителство, агенция след агенция - всички тези михлюзи, чиято единствена цел на съществуването е да потвърдят, че няма монопол и/или картел, за да напълнят гушата от хранилката на безсрамните лъжци и крадци а-ла Валентин Златев. За съжаление практиката показва, че без насилие в тази държава нищо няма да се получи ... Златевците няма да проявят и капка реализъм, освен ако не бъдат изправени до стената.

Има резон, 20 ст. по евтин бензин и нафта, означава 10% повече икономика и данъци. Но Борисов нали не е икономист гледа само акциза на горивата да влиза в хазната.

Изгодно ли е да се топлиш на газ централна или....

Държавните хора у нас се държат като идиоти и затова сме най-бедната държава в ЕС. Корупцията на върха на управлението ни обрича на бедност.

българия е гъзодавец и кръводарител, в името на дружбата ще преглътне и повисоките цени и ще се откаже от санкции. ако рабира се има комисионни за когото трябва. а плебеите ще го преглътнат и пак ще псуват америка и обама

Пусто бъдещо време! Ще искаме ..... Ще получим...

Ба, значи и ,,Газпром,, е разреждал газта с вода и ..сега трябва да връща парите ли?

Ясно ли е сега на всички кухи кратуни колко много ни обичат руснаците?Само лукойл краде 2-3 милиарда годишно от джоба на българите!5% от 2 милиарда са 100 милиона.С тези пари се купуват националните предатели- тъй наречените рубладжий. Приказките за разни освобождения са лъжа,предназначена за неуки хора с промити мозъци.

Потърси си друга работа. За трол не ставаш. Плети чорапи.

Не е колегиално да се обиждаме.Между другото,за разлика от теб аз го правя за кеф.Харесва ми да гледам пяната по устата ви.За съжаление българинът е много прост.Има само 10 коментара по темата,което показва,неинформираност и неразбиране на значимостта на проблема.

И по левче за 1000 куб.метра да ни дават газта, пак нищо няма у нас да поевтинее.

Тя е евтина за ония ,, дето я посрещат ,, , а за нас - ние си знаем.

2млрд евро в Газпром, 4 млрд лв в КТБ, 1,5 млрд лв в хидромелиоратора Доган, за гьола в Белене 2 млрд лв, Лукойл и тя ни е завлякла с 3-4 млрд лв и това е само на пръв прочит! После се чудиме защо сме бедни и няма пари за нищо...Дерзайте !

Абе мой човек какво успя замаза от боковите гешефти къде се буташ че нещо ''ще'' договаряте като от утре си аут???Дали боко ще ти върне жеста да не те изтъпосва или ще да преувеличава двойно зер сега ти си на топа на устата му ''предишните''

Руската Газпром е окрала българите с поне два милиарда евро! РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ РЕСТО.

Топлата вода се загрява с руска газ. Спри да се къпеш.

??? ми да им плащаме тогава още повече? като започнем от теб. как може човек да е толкова глупав? българин трябва да е.