300 000 коли напускат София за празниците

МВР очаква масово напускане на София - около 300 000 коли, заради предстоящите три почивни дни, обяви Николай Крушарски от Пътна полиция.

Обратно в новината

Коментари - 300 000 коли напускат София за празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много странна е българската бедност. Хотелите в БГ до края на следващата седмица са фул заети, за Гърция колоните от автомобили се протоичиха още от следобяда днес / в работно време/. Явно в София е станало скъпо и всеки гледа да избяга нанякъде....

Дано не се върнат

И я че си одим, ама че се врънем! Па че ви смрадин у шопията!

Триста хиляди софийски коли излизат от София, ама не казват, че всеки четвърти в България не може да отиде на почивка. А от ромите, сигурно половината роми не могат да отидат на море!

ДОВИЖДАНЕ СЕЛЯНИ!И ДА ПОЗДРАВИТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЖИВОТНИ!!!ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ!!!

Че те тапите стават точно там където стоят тези тапи наричащи себе си полицаи. Например на Владая. Освен да пречат на движението тези бичмета за нищо друго не стават. Много по-спокойно е когато изобщо не ги виждаме. Стоят като бостански плашила и дебнат някой нещастник дали е забравил да си пусне светлините или да си сложи колана, че да изкрънкат 50 лева и да се насвинят в близката кръчма на шосето.

селяни отиват по родните си места! Инак все реват че са граждани, ама ба`си "градската" селяния!!!

Ще настъпи краят на тази агония на т.н. столица. Събраха близо 2 млн пришълци, които за 5 стотинки производство нямат. Само чиновници, само папкаджии, само празнодумци и нищоправци - ето, това е населението на днешна мръсна, циганска и хаотична София. И тези, които тук се пъчат като софиянци, са и те пришълци от околните близки или по-далечни села. Защото когато София става с 1 глас само повече гласувана за столица във ВС на Царство България във В.Търново, тогава градчето около блатата на полето под Витоша е имало само 15 хиляди жители, оградено от селата Орландовци, Горна баня, Княжево, Симеоново, Драгалевци и т.н. Като направите елементарна сметка колко от тези 15 хил. са оцелели като поколения до сега, какво излиза - че кореняци софиянци към днешна дата са не повече от стотина, айде нека са двеста, души от стари фамилии. Ето защо над 300 хил. коли ще напускат тази клоака, а после ще се връщат с кори с яйца зад стъклото отзад, с кокошки и сланина в багажника. Няма лошо, защото селото крепи държавата - няма ли производство, няма живот!!! И когато свършат далаверите с европарите и фондовете (до края на 2019), всичките тези пришълци ще си се приберат по селата, защото няма да има измислени незаработени заплати, и няма да има какво да ядат в София.

Абе, "гражданино", ти не ядеш ли яйца и сланина, сега и викат бекон. Или кореняците, нямате пари да излезете извън София по празниците.

И депутатите доста провинция влачат в София.

Много ясно, че ще пътуваме бе, да не сме някакви крепостни роби? Ето, какви хубави празници се задават, но дежурния хейт си тече - софиянци, провинционалисти, селяни, селяци, етц. Смешно е просто това делене. Хората не са виновни, че смотаната държава ги поставя в икономическа принуда да мигрират вътрешно и външно. Най-първичният от всички инстинкти е този за оцеляване. Бъдете здрави и умната на пътя!

Ля ля ля ля, кой ви показа пътя към софия, Ля ля ля ля и така нататък както се пее в песента

Така е през уикендите работещите търсят развлечения по света и у нас

Има ли статистика колко килотона компот, лютеница, туршия, кисело зеле и т.н. се внасят в София в каря на ткава поредица почивни дни?

Този внос го има всяка събота и неделя :) Интересно колко се внасят годишно :)

може ли едни и същи баналности да се коментират при всеки празник! Ясно е, че ще излизат и влизат, после и телевизиите ще го отразят подробно като че е толкова важно. Горките "журналисти" и те дебнат по пътищата да отразяват големите "новини" Българска тъпотия!

Кви Празници, Първи Май ли?

Служителят струва 12 000 лв. годишно, независимо дали работи 24/7/365(6) или само една секунда годишно. /числото в лева е условно/.

Това не е вярно. Чистачките взимат по 800 лв. А осигуровките? А медицинските? А премиалните, дето винаги си раздават? Минимум 17 хиляди. По 800 000 чиновника... Милиард и половина на месец.

Затова написах, че цифрата е условна. Аз струвам точно толкова на работодателя си при 15 г. стаж. А му ги донасям за един месец. От тази сума вече се вадят осигуровките и данъците.

Урааааааааа! Пак ще видя София без селяндури!!!!!!!!!

що бе?? гражданите не пътуват ли??

Не, нямат пари. Седят си в хубавата Сф- на море включително ходят в Сф, на Люлин бийч. Само селяндурите пътуват и отиват на някакви кофти места,нали са балами...

Не си прав :) Ще видиш Сф без столичани :)

Важното е да има 100-200 празника. Важното е чиновническата орда да си почине от тежкия труд. И като се върнат, ще чакат да сме им изкарали тлъстите заплатки. Борисоооов, не те ли е срам бе? Може ли в най-бедната държава да се почива най-много? Нали обеща да ги намалиш тия празници? Насила ще ни накарат да не си плащаме данъците. Насила ни правят престъпници. Отврат!

Тия с минусите са чиновници през работно време

Тъй като ми е омръзнало от подобни "работохолици", отделих няколко минути от единствения си живот и проверих - за 2017 г., работните/делничните дни, които ще са почивни: 1. България - 12 2. Австрия - 12 3. Германия - 10 (не броя регионалните, с тях са х1,5) 4. Норвегия - 9 5. Франция - 10 6. Швеция - 9 7. Дания - 10 8. Италия - 10 9. Хърватска - 9 10. Обединеното кралство - 13 11. Япония - 12 Та, стига ревахте кат` сарански мечки, га ги водят на водопой! Утре да премахнат всички делнични дни, които стават неработни и БВП ще скочи х4 сигурно. По-малко мрънкане и хленчене и повече работа, при достойни условия, те това е! А, кой, к`во слива си е негова работа. Имаме платен отпуск и ще го потребявам, както намеря за добре!

изядоха сухия козунак и пак хукнаха по родните паланки...жадувана почивка от диваците:)

Нямали пари, а??? А реват, че водата поскъпвала със стотинки???

на тапите в главите на журналистите ще има ли полиция?

Добъррр дееееннн (пукк), тапите драги, са на друго място... проверено!

Интересно - 300 000 коли напускат, а се връщат 400 000?!

Да вярной шъ съ върним в повичи, да радвами старити софянци!

Не само ни радвате, не мога без Вас ! Кой ще ми измие колата, достави пицата, изчисти къщата, обслужи в магазините, почисти входа ? Хайде почини си 3 дни и бързай обратно, имам нужда от цялостно почистване на салона и изпирането на един килим.

Забравих ...не, няма да ти платя.Нали си знаеш ? Ще ти го приспадна от ...наема.