БСК няма да изгони Сашо Дончев за срещата в ЦУМ

УС на БСК е изслушал на редовното си заседание председателя си Александър Дончев за срещата му с главния прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - БСК няма да изгони Сашо Дончев за срещата в ЦУМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафията на всякъде си се пази . Те са навързани като свински черва . Структорите им са прогизнали от корупция и зависимости . Олигарх до олигарха, но да имат в предвид че има точка на кипене и народа ще ги помете вкупом.

саше, на луканов му е мъчно за тебе. вика те!!!

Хайде стига с тоя Сашо Дончев де! Писна ми от него!!! Ямболски селянин.

събил ви е на загуба. саше. дай да ти я купя за две бирени капачки, а! или не си давате педофилията заедно със сатаната . папата? :-)))

милицията са сашо е трила и тука...

Хайде да им вземат ВСИЧКИ авоари(щото всички знаем как са приватизирани) и да ги пуснат да правят бизнес, да ги видим колко могат! Въшльовци, нямо да има кой да ги заплюе, камо ли да им обърне вниманиш.

саше, много изнервена ми се видиш бе, sybil.

бск е част от структурата на дс, която въведе цензурата по медиите. както в ес, така и в еп. кристалинка е жив пример, как крадците се наместиха и в парламентите. няма избори, а има фашистки агресори, които си обсебиха думата "демокрация".

ЦК на БСК.....ха ха

ОРТОДОКСАЛЕН ,НАГЪЛ .БЕЗОЧЛИВ ОЛИГАРХ.

бск е част от структурата на дс, която въведе цензурата по медиите. както в ес, така и в еп. кристалинка е жив пример, как крадците се наместиха и в парламентите. няма избори, а има фашистки агресори, които си обсебиха думата "демокрация".

дончев е поредният недосегаем на дс, което управлява ес, чрез комсомолците си, като плевенлиев, меркел, костов, сергей, борисов... тяхната цензура е вездесъща. колко от вас вярват, че дончев е "честен" "бизнесмен", който, като барон мюмюнхаузен се хванал за косата, извлекъл се от блатото на комунягите и станал за една вечер бележит милионер. дончев е един от създателите на цензурата в бегето. една добра почва за неграмотността на селендурите, отрасли с външен кенеф да управляват с крадени пари.

Нещастници!Никога не се е казвал Александър, а по рождение е САШО!

jingiby

Проблемът е безконтролността на главния прокурор. Преди 2 години ГЕРБ отхвърлиха предложените конституционни промени, които даваха известна възможност за балансиране на тази фигура и нейното озаптване. Пак добре, че не е психопатът Филчев, който директно поръчваше убийства за своите опоненти. Чалгарски ми ти работи...

В онази бълг. народна приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави. Но тъкмо нейният смисъл, странно защо, убягва на такива като този и на всите останали като него.

АМА ТОЙ СЕ КАЗВАЛ АЛЕКСАНДЪР А ОТ 1989 Г ТОЗ КАПУТ ГО НАРИЧАТ - САШО ЩО ЗА ОЛИГОФРЕНИЯ 1989-2017

ЩО НЕ ВИ ТЕГЛИМ ПО ЕДИН УЙ В ПЕДАЛСКИТЕ ЗАДНИЦИ А МЪРШИ

Заради такива новини и хора младидите напускат България.

RIP БСК! Председателя на БСК иска среща с Цацата за да го натиска да спре разследванията срещу него и БСК няма да го изгони - хахаххаха! Ето че БСК е едно голямо нищо и за нищо не стават - това им беше!

Е, хайде стига с тоя Сашо Дончев де!?!

От мистериозната среща двама вече бяха изслушани/единият е отстранен, а за другият - няма такива причини/.Какво става с третия участник в срещата ?

До умен49,това дето го е написал,че "Той/т.е.Сашо Дончев/ и неговите хора са убили кмета на Елин Пелин", се нарича клевета ако не се представят доказателства за твърдението.Разбирам някои тролове,но тук вече е прекалено.

въпрос до мега-крадците с "ценностите": дончев сашо, и бск, гордеете ли се с цензурата си на плевенлиев, борисов, "царя", костов, меркел, обама, клинтън, сорос, "застрахователите".. и etc.. което вие общо наричате "ценности", които само преди половин живот ви бяха други, М? въпрос е, разбира се!

Ми нали всички в БСК са комунисти разбойници, крадци, а някои от тях като Сашо Дончев и убийци...!!!!!! Той и неговите хора за да завземат газовото дружество на община Елин Пелин убиха кмета... Какво дреме Цацаров, не зням... А БСК я открадна мафиота комунист Божидар Данев...

Да, а също така и Патрис Лумумба!

ОГРАБИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА,НО СА "НЕВИННИ"КАТО АНГЕЛЧЕТА!!!ИДВА ВРЕМЕТО НА ЕФЕКТИВНИТЕ ПРИСЪДИ!!!

на Москва, това не го ли знаеш ? Я си виж олигарсите - златев, гергови, баневи, велчеви, василеви, пеевски, божкови, маджови, славови, доневи, манджукови, дионисиеви, сашодончеви, веткоарабаджиеви, цекоминеви, домусчиеви, гришаганчеви, миткосъбеви,... и още куп подобни същества.

Тоя мошеник е куклата на Костов и Овчаров , не знам в каква Държава живеем , ултра мошеник и олигарх се представа за жертва , е нема такава Държава.

ерата на дончев, кунчев, борисов, костов, кънев, кунева, станишев, герджиков, "царя", сорос, евреите, р,овч и мн, мн. др. Свърши! END! ENDE! сега въпросът е, вие за къде сте? че аз съм в обратна посока.

Не знам дали си в обратна посока, ама май си обратен!

така ли? та ти за това ли ме триеш така бесно бе фашаго- хомофобна от бхка на сорос и на дончев от вестник сега. я си кажи, колко години ме преследваш по форумите, за да те оцени Асоциопат.

От кръга Топенерджи и Андрей Луканов е , сложна личност ултра курумпирана и с много информация, и високо мнение за себе си , вече без покритие.

сашо дончев отдавна, отдавна е за затвора, както и поне половината от дс на бск. грабителите на народа. с помощта на костов - лаборантина. но техните привърженици предпочитат да цензурират, отколкото да изкажат истината.

Я, здравей, как си се скрил под друго никче. От психиатрията питат за теб.

Да го е... какво е БСК? Ало журналята не можем да влизаме в сънищата ви!

деер

Т.е. морален човек с неморална среща в неморална България....Някой май се е изцапал...