Автокрадец се удари в стълб след гонка с полицаи

29-годишен автокрадец бе задържан след гонка с полицията тази нощ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Автокрадец се удари в стълб след гонка с полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че от кога у перник минаха на ауди бре?? там са само с гооууфа??? бой сега, с "винкело", по празната кратуна!! ;))

Зашо хванатият крадец не е пратен директно в затвора??? Винаги можеш да го разследваш,да го съдиш,но мястото на хванат бандит,крадец,мошеник е в ЗАТВОРА !!

ей дотук ви доведе тая демокраця

До тук ни доведе далаверния преход, щото за да се разграбва в България беше нужно първо да се осигури безнаказаност и страх. Като видиш кои го направиха и ще разбереш, че те не са демократите.

Брее, и кои са тези демократи, все бивши комунисти. Първо отскочиха в СДС, после се пребоядисаха в оранжево и хоп в НДСВ, след това пак смениха цвета и в ГЕРБ. явно си млад и не си ги проследил тези събития,... а иначе демокрацията наистина ни взе много неща, какво ни даде, всеки го знае.

историята е вярна всикое станало на малинова долина на десен завои преди краговото на икея може сами дасе обедите ако гледате вляво след завоя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и ние си имаме автокрадци, но никой нищо не им казва, даже са в роднинско приятелски отношения стил дупета и гащи

Автокрадец се удари в стълб след гонка с полицаи Ало, общината, абе къде поставяте тези стълбова, та "хората" да се удрят в тях.

какви 2ч часа, какви 5 лева ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много интересни новини в последно време...чудя се ако Герджиков остане на власт още 6 месеца, дали рязко нещата в държавата няма да започнат да се пооправят

Такъв като го хванат директно да му чупят и двата крака , гарантирам че при такава мярка до 1г време кражбите на коли ще останат в историята като лош спомен. В арабският свят за подобно нещо сигурно щяха да го направят с 1 глава по нисък....

Не става, краката зарастват след счупване. Затова една време са им рязали ръцете - да няма вече с какво да крадат. И понеже сме хуманни, 'айде на третата кражба да им ги режат. При трети случай на едно и също престъпление явно няма да го превъзпиташ с предходните мерки, направо режеш.

а що направо да не го приберат в затвора за първата, ако не му дойде акъла и открадне втори път - да го приберат втори път, но да е толкова за дълго, че като дойде време за излизане да е на бастунче...Хайде да ходи да краде трети път....

Много точна мярка. Ама като в парламента има крадци, те ли да гласуват закон срещу крадците.

Идват рекетьори, искат ти 20хил лв. Не даваш и ти чупят краката. Уж ги хващат, но се оказва, че са полицаи и твърдят, че са те хванали да крадеш кола. Иди се разправяй със счупени крака. Крайните мерки са ефикасни, но трябва много силен контрол над изпълнителите. А тук не могат да контролират никого за големи и за дребни неща - как да се довериш?

Горкият бул. "Кл. Охридски" сигурно много го е заболяло от удара.

Не всички перничани са автокрадци, но всички автокрадци са перничани!! Преди време една колежка(и тя от Перник) се възмущаваше защо нейния град има такава слава и че хич не било честно! Ами честно си е, и то доста!

24 часа..........!!! Каква по-добра мотивация за всеки който може да кара да започне да краде коли? Вероятността да те хванат изобщо е много малка, а тоя е бил ебати каръка. Да го ................на шибаната държава....

Закони...

адвокат марковски ( дъртия ) веднага да го защити . основен довод на "защитата" : доказателствата не са събрани по надлежния ред !!!

а дали пък просто полицията да не започне да работи професионално и да си събира доказателства по установения ред

оказване на съпротива при задържане.....

В кауша, докато не купи ново ауди на човека! Ама де тез закони?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Хеехе, за 24часа! Браво, а после какво ще го правите???

Ще го пуснат на свобода за да събира парите за откуп от "правосъдието"!

Но ще му направят забележка, само здрави автомобили, какви са тези простотии

... ква е разликата между "едни" & "трети"?!?

Тази пернишка орка не 24 часа ,а директно в панделата трябва да бъде вкаран !

Кастрация за перничани!