Цацаров: Не съм бил на тайна среща в ЦУМ, не се срамувам

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че не се срамува и не вижда нищо нередно в срещата си с бизнесмените Сашо Дончев и Георги Гергов.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Не съм бил на тайна среща в ЦУМ, не се срамувам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ЧОВЕК,КАБИНЕТ ЗАРАБОТНИ СРЕЩИ НЯМА ЛИ???СИГУРНО КАТО"ГОЛЕМИ"ПРИЯТЕЛИ С МАСТИТИ ОЛИГАРСИ,СА РЕШИЛИ ДА ИЗПУСНАТ ПАРАТА ОТ ДЕЛАВЕРИТЕ,КАТО УДАРЯТ ПО ЕДНО!!!

Пълно ми е портмонето и със него ми е леко, ще проходя този друм ,сред витрините на ЦУМ! От аванса за жената и за мен и за децата нещичко ще купя аз! ЦУМ, ЦУМ ЦУМ! Заповядайте във ЦУМ! Много приятна песничка от времето, изпълнява Леа Иванова :)

Ма не си бил на тайна среща в Цум ,просто вече там ти е приемната и там ще те търсим. Това е. Като иска някой да се срещне с теб официално , чрез приемната на Гергов обажда му се по телефона и въпроса се решава и ти пристигаш в Цум съвсем официално и си говорите. Нали така. Това си е нормална европейска практика и няма от какво да се срамуваш нито ти нито народа. Просто вече приемаш в Цум в офиса на Гергов. Нормално , нали. Нищо срамно, даже е гордост , сливаш се с народа с обществения интерес който си призван да браниш.

БИЗНЕСМЕН , КОЙТО ПОКРАЙ ОСНОВНИЯ СИ БИЗНЕСА Е СОБСТВЕНИК И СПОНСОРИРА МЕДИИ СЕ НАРИЧА ОЛИГАРХ , СПРАВКА УИКИПЕДИЯ, ЖОКЕР ГАЗ И ВЕСТНИК И ТЕЛЕВИЗИЯ.

Лелееееее цялата протестна мрежа е тук и троли , Цацаров е Главен Прокурор на България ВИЕ НЕУВАЖАЕМИ протестъри дори не влязохте В Парламента от каква позиция плювате държавното обвинение , защита на енергийната олигархия нали.

Сакам печени агнешки главички и црно вино и пражена мазна ЦАЦА со студено пиво ама нема,па бай Цветан маа трюфели и шампаняц у Београд

Цаца,ти и срам.Разсмя ме.

Aбе, навремето "две каки" се бяха събрали и докато плетяли си говорили, Cега, "трима батковци", се събрали, пили кафе,.. и си "говорили"?? Kенеф, работа! ;))

Нищо тайно свинара който е над интимната приятелка на Пеевски в партийната иерархия е заповядал на интимната приятелка на Пеевски да се яви в Цум така и станало

Аз не знам дали има по- основателна причина за извършване на проверка, от тази, че известен бизнесмен публично обвини главния прокурор в оказване на натиск и директно изнудване. Ако такова публично обвинение не е повод за пълна проверка от страна на ВСС, не знам какво друго трябва да се случи за да си размърдат корумпираните задници. Щели да му нарушат съня на Цацаров и затова не трябвало да го притесняват. А той като изпълнява поръчките на Боко и на Пеевски, потърпевшите да не би да спят спокойно?

а трябва Цицко с тази охранена гуша голяма като шкембе и корупцията коята процъфтява благодарение на теб и подобни и избрани от над 1 милион ахмаци и будистки миряни

Филмите на братя Маркс, на Граучо и сие, направо бледнеят пред българския мутренски гений. Всяка от трите грации, пили кафенце в ЦУМ, разказва различна версия. Добре, че са били само тримката, че ако бяха повечко, щяхме да станаем разногледи.... Все невинност, демократичност, прогресивност и достойнство.

Чрез битка между руски спецслужби КОЙ посяга към газа на Дончев 26.04.2017 Втора седмица в страната се вихри невиждан скандал с натиск от страна на главния прокурор върху бизнесмена Сашо Дончев. До момента Сотир Цацаров си трае, отказва коментари по темата, а единственият потърпевш от скандала стана посредникът Георги Гергов, уредил срещата между двамата в собствения си ЦУМ. В нормалните държави по на Запад досега главният прокурор щеше да е минимум без имунитет, разследван и в оставка до изясняване на случая. По тези географски ширини обаче се случва точно обратното. Прокуратурата мина в яростна контраатака, започнаха обиски в КЕВР заради цената на газа, като мимоходом в официалното съобщение се споменава фирмата на Дончев Овергаз, която също била проверявана. На разговора в ЦУМ с Цацаров станало дума за карикатурите на Комарници във вестника на Дончев, както и за други медии, според самия Дончев. Но едва ли карикатурите в Сега са проблемът на газовия бос и той много добре го осъзнава. Защото към неговия доходен и недокоснат от никого монопол на газа се протягат хищните ръчички на Модела КОЙ, твърдят запознати. Затова са и започналите проблеми на Сашо Дончев с българската прокуратура, по румънски модел, според Бойко Борисов. Анализатори откриват много сходен сюжет при удара срещу Дончев с разсипването за няколко дни на Корпоративна и търговска банка - КТБ през 2014 г. Зад атаката срещу КТБ стояха прокуратурата и модела КОЙ в лицето на Делян Пеевски, както подчинените му и доверени обвинители. Заради замитането на следите и разграбването на банката някои, като обвинителят Иван Гешев, бяха издигнати до шефове на Спецпрокуратурата. Сега сценарият се повтаря, след КТБ идва ред на Овергаз, като схемата е идентична. Според запознати зад кулисите на българска територия се разиграва чутовна битка за надмощие и интереси между две руски специални служби - бившата КГБ и военното разузнаване - ГРУ.

Срещата е била организиран капан на соросоидите с който са искали с един куршум да застрелят два заека. От една страна искат главата на Цацата, който разследва далаверите на соросоидите и им е най-големия враг от няколко години. От друга страна, ще разкарат и неудобния Гергов от ръководството на БСП, както вече стана. В крайна сметка, работата на черния троянски кон Курнелия в БСП е точно това - да разглобява БСП отвътре!

А,бе Цаца!Ти май наистина си повярвал,че над тебе няманикой?!Абсолютна заблуда!Това е "де юре",а "де факто",са тези на които си подал задника си!Така,че рано или късно ще те изритат!!И тогава....

Много е опасно Цацаров да отиде дори в Парламента , тъй като там може да се срещне с лица без имунитет или с такива ,чиито имунитет предстои да бъде поискан.Това са обвиняеми или разследвани лица/нищо че са депутати/ и една тяхна среща с който и да е магистрат - да не говорим за Гл.прокурор - се явява обществено неприемлива.ИЗВОД : Главният прокурор ,за да запази независимостта си дори не трябва да стъпва в Парламента.

А така уж главен прокурор а пък кафета с бизнесмени, как така?

Тази шия дали е от туршия?

Този не се срамува от нищо, а трябва.

Аз не беше, брат ми беше - голям балък си Цацаров, затова ще те изпържат на сух тиган. Превърна прокуратурата в маша на олигарсите и щит за мафиотите, наркотрафикантите и пр.измет, затова си мразен от обикновените българи

Г-Н ЦАЦАРОВ ВЛЕЗТЕ СИ В ПРАВОМОЩИЯТА И НИ ОТЪРВЕТЕ ОТ МАФИТСКОГРАНТАДЖИЙСКАТА ЕНРГИЙНА МАФИЯ, КОЯТО ДО СЕГА БЕШЕ ПОД КРИЛОТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И СЕ МИСЛЕШЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМА , КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА РЯЗАНЕ НА МАВЪРССКИ И АГНЕШКИ ГЛАВИ , ВЪЗДАЙТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ НА ОГРАБЕНИЯ И МАЧКАН БЪЛГАРСКИ НАРОД.

Шиши, не ги ли виждаш вече малките букви? Пиши нормално и не се стресирай, че с това наднормено тегло, божията справедливост ще те стигне преди родното правосъдие.

Нещо много движение по горните етажи-вятърът надува платната или буря клати лодката?

Г-н Цацаров трябва да помните че откакто сте станал гл. прокурор нямате право на личен живот в работно време, а ислед него по видело. Така че хитреца Сашо Дончев Ви изпързаля и ще Ви рекетира докато може.

която да ограничи властта на главния прокурор, която в прокуратурата е като в армията, всеки е подчинен на началника, на върха главният прокурор.Сега е дързък, защото е непоклатим. А той трябва да бъде разследван от ВСС.

Що бе пиле златно, искаш единствения независим в цяла България да стане зависим???? ех че си ми келеме..

И като е "единственият независим" ти как , освен по изпразването на джоба си, усети това?! Защото досега "акциите" на "независимия" ни струват много; - към 4 млд. за КТБ ; - и безброй "по-дребни" суми от порядъка на Н на брой по няколко хиляди евра - от съдебните дела в Страсбург! Искам да ми дадеш сумите, които ДЪРЖАВАТА е спечелила в резултат на прокурорските акции, командвани от "единствения независим"!

Доста тъпи мантри ни набивате в главите. Много сте нагли,защото сте тъпи.

Само да кажа, че шефа Шиши има много повече яки момчета за протести - проблема беше, че изплюскаха агнешките главички - та останаха само 10 - затова бяха малко протестиращите... Ма гладни хората .. тази талия как се први.

Контрапротест!?! Българите сме най-големите продажници....

Как е възможно в нормална държава мутри да охраняват главен прокурор. Този направо се и.сра на метеното.

Пред ВСС не е народа който да иска оставката му заради това , че с ПРЕСТЪПНОТО СИ ДЕЙСТВИЕ и БЕЗДЕЙСТВИЕ свързано с КТБ , Цацаров го е загробил с ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ които ще плащатат поколения българи! Пред ВСС са МУТРИТЕ дошли превантивно за да защитят ментора си от народна "любов" към този който унищожи държавата. НЕ НАРОД , А МЪРША - не държава , а кенеф. Заради прасета кото това от снимката не остана свестни хора. Пука им на тези БЕЗСРАМНИЦИ и ДЕБИЛИ за народ и държава!

ей СМЕШКО, Цацаров ли ти е виновен за фалите на банката???? Земи се стегни, че ще се пръснат хората от смях! Не че е цвете за мисисане, но в момента явно някой му е взем мерките.

между спирането на доставките на газ за Дончев от Газпром миналия януари, ЯВНАТА среща в ЦУМ с последвалото предупреждение "много говориш по телефона", а после посещението на Гергов в кабинета на Нинова, където е бил и видният енергетик Р. Овч.? Защо ми се струва, че всичко се върти около бизнеса на Дончев? Щото е видно, че на другарите ще им останат малко хранилки - няма Белене, няма Южен поток, няма Бургас - Александруполис...

Жалко ,този главен прокурор от както е избран все за сценарии говори ? Може би ще търси бъдеще в Холивуд. Но, определено нищо не върши и не защитава гражданите на републиката . Жалко и свинско поведение на поредния скапаняк без съвест и чест

КАК МОЖЕ ДА ПРЕИНАЧИШ СТАНАЛОТО- като кажеш срещата не е тайна. НИЕ ЗНАЕМ ЦАЦАРОВ. Особено след като стана явна. ОБАЧЕ ПИТАМЕ- РЕДНО ЛИ Е ПРОКУРОРИ И СПЕЦИАЛНО ГЛАВНИЯ ДА СЕ СРЕЩАТ ПО БИЗНЕС ОФИСИ С БИЗНЕСМЕНИ ЗА ДА ГОВОРЯТ С ТЯХ. Поне да беше излъгал- говорих ме си за времето на кафе. но те разобличиха- КАТО ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ.

Хехе гражданка! Кат гледам колко минуси има поста отдолу за Прокопиев, явно него защитаваш. Що бе пиле, малко ли приватизира тоз ....., че не ми идва думата.

В сравнение с касапина Гергов не само е малко, ами направо е толкова нищожно, че клони към нула. ЦУМ, "Пловдивски панаир", "Слънчев ден" - най-стойностните български предприятия и имоти, които различни политически недоносчета му подаряваха срещу скари с кебапчета за социалистическите митинги. Трябва да има възмездие за наглостта и кражбите!

Прокопиев и енергийната мафия около него са изключително вредни за държавата ,действително Прокурора е мек в действията си разследване до дупка както предложи премиера Сингапур го очаква прокопи агнешки.

Молодец, Матросов!

Долу руки от Сотир Методиев Пеевски!

Братът Цацаров не е бил на среща,а на интимна масонска церемония.

"ЛИЦАТА" СА СВЪРЗАНИ С МАСКВА! А ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗСЛЕДВАНИ Е ПО ТВОЯ ВИНА! БТВ, ОБИЧАШ ЛИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ?

Мафията се уплаши от проверки и впрегна секретарките да пишат във форумите против гл.Прокурор.

Мафията си пие кафето с любимата ти Цацичка. А ти татуиран ли си?

Бочко Бибочко като се гледа сутрин в огледалото вижда вече двойно - ту Цацата, ту Делянчо. Търка очите - вижда Каракачанката, търка пак - Волен, търка отново - Курнела.

До кога ще търпим подобна наглост?

Как да подаде оставка Цацьо като трябва да изпълнява толкова много поръчки за остатъка от мандата? НАли после и той конституционен съдия иска да става... Да се нареди до другите висши комуняги... А парите вече ги е взел.

До сега се снишаваше, за да види накъде ще задуха вятъра. Когато разбра, че за доста от политиците "въпросът е приключил" изправи гребена и започна да симулира дейност.

Как не Ви е срам г-н Цацаров? Вместо да давате пример за да може и останалите около Вас да се учат и да сте полезен на тази държава, Вие оправдавате крайно нередни свои действия. Сгрешили сте! ОК! Подайте си оставката. Дайте пример. Живота продължава. Вместо това Вие ....? Вие сте човек без достойнство и съвест. Без отговорност пред децата на България и тяхното бъдеще.

Заради такива като г-н Цацаров, България никога няма да е европейска държава.

деер

...или заради нас, които търпим всичките без изключения!!!?

Как може да наричаш този плужек г-н?

Е що да се отказва, той няма усещане, че е направил нещо нередно... Той всеки ден по няколко пъти прави такива срещи.

G-n Tzatzarov,kajete ni sas kakvo ste vi zaponim kato glaven Prokuror na Republika Bulgaria.

че щом някой влезе в обяснителен режим и започне да се оправдава, значи със сигурност е свършил нещо нередно. Що ли не му вярвам на Цацаров?

Всеки може да подава сигнал. Прокуратурата го оценява и дали да разследва. Сигнал може да подадеш и ти. А Цацаров бе издигнат от ГЕРБ. В онзи случай интересното бе, че печатането на бюлетините бе спечелена поръчка от член на ГЕРБ.

Очевадно, Герберските тролове имат нова опорна точка: "Да се плюе по Цацаров" - нищо че до вчера го защитаваха.

Малка цацичке, аз спокойно си плюя по Цацата и по Бай Уй! А ти смееш ли да кажеш нещо лошо за Цацата, Пееф и Сие? Беше ли днес с агнешка главичка пред съдебната палата? После пица яде ли?

Плюй бе, що се засягаш?

Освен това не съм дебел. Не съм масон. Не съм откраднал един лев. Не съм слуга на майсторите зидари. НЕ съм член на пловдивската масонка ложа Ориент-Слънце.

Пържоло раьплута от първият ти ден на пост като главен прокурор си забъркан във всякакви скандали и схеми. Направо си жалък, не само ти но и цялата прокуратура сте пълни престъпници..... Няма друго по-корумпирано държавно звено от съда и прокуратурата..... Докато това не се промени тази държава ще е бъде 3-трета ръка.

не оскърбявайте животините, комунист срам няма и е крадец и убиец и то потомствен

ужасно, комунистите и машите им пак са готови да убиват овцете

Щяхме ли да разберем въобще за тази среща, ако Дончев не беше се изпуснал малко умишлено на форума? За колко още въобще не сме разбрали?