Борисов прие мандата: Служа на Република България

Президентът Румен Радев връчи мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател Бойко Борисов, излъчен от най-голямата партия в НС - ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов прие мандата: Служа на Република България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЛУЖИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО МАКЕДОНИЯ Е БЛИЗО

Милиционерското не се забравя.

да предложи ахмед доган

на себе си и на новобогаташите, крадлив мегаломан

Борисов прие мандата: Служа на Република България....Няма по-голям нахалник от тоя Мутрафон!!Служиш на Меркел, на Юнкер, на Ердоган, на ул."Козяк", на себе си и крадливата шайка около теб, на тях служиш, долен нациолен предател, каквито и са и другите двама на снимката, подлоги!!!

Мутра,служиш на грабителите на България.Няма една институция която да служи на хората.Всички са обвързани като черва в името на грабежа.Ти си един от най големите престъпници на прехода.

ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА ФЕОДАЛА Е,БЕЗПРИНЦИПНОСТТА

Боко Рапоня- Служа на Организираната престъпност, на наркоклановете, на началниците ми от ДС, на бившите колеги от СИК и ВИС, на циганите, както и на чуждите господари от Кравария и Еврогейския съуз! Същото се отнася и за двамата комунистически плужеци отляво и от дясно на моето туловище.

Директорката на лудите от Курило написа с името си,че лудите се увеличават и са обречени на хитлерова терапия!Мълчат ,като тапи!Защото всички сме луди, за да търпим идиоти!

Трябваше да кажа "Служа на господарите си и обслужвам кмета на Симитли", ама нещо се обърках. Сега довечера мъжо ми може да ме пердаши, а господарите пак ще ме привикват на инструктаж в посолството.

Веднъж тиква, втори път тиква, на третия път я строшават :))

Независимо дали е република или монархия, избраните от хората за управленци трябва да му служат!И да жертват всичко свое за народа си!За втори път казвам случка-когато "Сао Паоло" беше във финансова криза един Ривелиньо продаде имението си и вложи парите в клуба.

тримката, нямат ли срам, да се снимат пред портретите на българскитe родолюбци????????????????????

, до там ли пропадна, че да правиш коалиция с фашистите?

да си каже: служа на себе си и на мутрите а простия матрел кучета го яли!

Свъ мърсиш Президентът!

О, не......! Не те искам да ми служиш!

Само са 3 секунди да го покажат и започва да се държи просташки,няма лек за тоя БКПселяндур.Друса ръката на Президента ни все едно е на някой негов ортак от някоя от мафиотските структури в България или Сърбия.

Ще служиш на кражбата и личните облаги. Нима този мисли, че някой му вярва на всичките небивалици които говори.

Служиш само на хищната си алчност за власт и пари. Остави България на спокойствие!!!! Всички знаем какъв лъжец си. Нямаш срам.

служиш на Пеевски, а Пеевски НЕ Е Република България, тиквеник!

Мутрагеньо е научил нова дума...Ах този недострелян КЛЪСТЪР:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Да, cluster е английска дума. Борисов с това темпо, с което учи английските думи, след около 5000 години ще говори английски на едно посредствено ниво.

Това, че служи на Република България са празни приказки, вятър и мъгла. Ще ви припомня лично негови думи от близкото минало - "На мен началник ми е Ангела Меркел!"

това е неопровержимо доказателство че ганьовцие са генетично ощетено племе

А защо ли това "Служа на Република България" ми звучи и кънти в ушите като:" Крада Република България"? Колкото и да открадната след години когато няма да има държавата България тогава няма да има и кой да си спомня за тези лекета- това е жалкото..... но все пак всеки решава дали да го запомнят с нещо добро или да бъде позор за историята!!!

Ба мааму , Бацето се цифровизирал ! Радев призна , че се чувства аналогов , а пожарната виждаш ри вече цифрова тиква станала.

Икономиката съществува, за да съществуват и да живеят по-добре хората по принцип е така. В България се оказва, че хората живеят, за да работи икономиката и за да я поддържат на т.нар. минимална работна заплата. Що се отнася обаче до фактите, те показват, че наистина България е на ръба на една катастрофа да се превърнем от уважавана страна в една територия. Това каза пред Фокус икономистът професор Боян Дуранкев.благодаря ти герп,благодаря ти боеко че съсипахте държавата.

Искаш да кажеш че преди ГЕРБ е имало държава - чия е била!

Гответе се, българи, гответе се за терор, гответе се за новата диктатура на ГЕРБериата

от тиква с клъстари увътре и без акъл!?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

За да се изявиш като пълен циник какъвто всъщност си трябва да добавиш и народа , иначе както си гледаш на България като на бащиния може да те разберем неправилно , което всъщност си е правилно.

Толкова много безсмислени коментари за тази "новина", а междувременно депутатите решиха пак да си вдигат заплатите....мненията там са в пъти по-малко. Явно за болшинството не е интересна тема....

И какво като са си повишили заплатите? Ще си заработят парите и това е...

Бойко, ти два пъти подаваш оставка като премиер. На нормален език това означава: "Не съм кадърен за този пост, не мога да управлявам, не ме бива, не ставам, смотан съм." И това го казваш ти Бойко, а не твои опоненти. Питам тогава: 1. Защо бе, некадърник, се кандидатираш трети път, и 2. Защо бе, господин президент, връчвате мандат на този, който два пъти досега сам се е обявявал за некадърник

Браво, господин Борисов! Ние Ви вярваме и се надяваме да ни поведете към по-добър живот. Пожелавам Ви здраве и успехи в управлението на държавата!

Пепче,колко пъти вече ви повежда/водят се говеда/и все доникъде стигате.Не разбра ли,че прост човек сам не може да се води,а камо ли цяла държава/ако изобщо е останала държава,след тиквата/.

Нищо не ти разбира главата, Кольо. Бойко е страхотен политик, подаде си оставката в точните моменти и сега пак е в кириза. Това не означава да е способен премиер, който ще мисли за българските интереси. При слаба (същата крадлива) конкуренция - толкова.

Tri pati za kismet :\

"Служа на Република България"...ако остане време, след като обслужа себе си и калинките! Много често, за да не кажем никога, не остава!!! За Републиката, разбира се!

И бог да пази България! А Шиши да почерпи!

Колко джипа да поръчваме? Като за шейхове , нали?

тиквата не се накара на джипове,сигурно в детскaта градина не са му давали камионче и сега избива комплекси

И аз се изнасям от България ... Трети недовършен мандат на Борисов ми идва в повече

Прав ти път. И не се връщай!

Не си единствен, и други ще те последваме,няма начин да се търпи това още години,години....Да останат само тези дето си гласуват за него ! С избори не става :-( Няма нормални хора ,способни да управляват страната - факт

17 министри, 4 вицепремиери, начело с Борисов... САЩ нямат толкова министри и премиери

Явно нашият се е запопил напоследък , откак го целиваха Папите и отслужва опело на България , друга възможност не виждам.

Абе ... кво става бе ей ... шофьорче, охранител и този другия шофьор на самолет ... та тетия какво казвате се канят да "УПРАВЛЯВАТ" .... ооолелееей ... маайкоооу ...

Дръж се народе български. Много робства са преживели българите, но Боко и компания ще ги довършат

Описателно : -.Пружина или съд-Под-налягане. ... Се напряга. И напряга И напряга. И ! - Всички Знаем що Става.

Съд под налягане ... напряга се и ... бум

да,знаем,удряме с юмрук по масата и викаме на сервитьора да донесе още 4 гроздови.

...и ШикБрутално : Е ли възможно Човек да се Опита дори да си Представи че о.з. + ДоказанЯсноК'ъф+Физкултурник+'патриоти' - Биха могли Поне сламата за две магарета да оправят ?!

Служиш на себе си, янките и Меркел, Тикво!!! Това и децата го знаят!!! Така "служиш" на България, че тя е на последно място по всички положителни показатели не само в Европа, ами по много класации - и в света!!! Ако беше служил на България до сега, тя нямаше да е най-бедната, най-незащитената, най-много умиращата, най-малко раждаемата, най-замърсената, най- разградената, най-корумпираната, най-безстопанствената и ....най-най-най-НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ В СВЕТА!!! Вервай си, Тикво! И продължавай да манипулираш! Докато не дойдат извънземните!!!

ЗАЕ...тииит ! --> Докога на ВасЛично да се Опитваме да Ви поналеем МакарНещично из междуушието ?! ... К'ва Америка, к'ва Ангелка виждате Зад тоя АчикАчик 'наш' я ?!

служи на пеевската мафия (Русия). Никакви 'янки' и Меркел няма тука.

Цветанов и Радев на тази снимка са като клонинги!

Не на народа, а на неговата република на висока цена

АПИ??? Няма и дума никъде за скандалните твърдения на Илия Запрянов в сутрешния блок на БТВ за магистрала Марица.Пълно информационно затъмнение.Затова сме на последно място по свобода на словото...затова...Сигурно и Хекимян не е предполагал каква мина ще гръмне.Дпйде му в повече май...

Ауууу, каква Новина. Целия народ е изненадан.Ееееееееее, това е наистина нещо ново под слънцето за нашата бедна държава.

Той Борисов служил на Република българия? Вервайте му.

Кога ша му пратят конската глава на тоя тиквеник!

Нема ми бараш коня!

Служиш на олигархията МРЪСНИК ГАДЕН.Дано те пречукат в най скоро време.

Недей да говориш така за другарката Нинова.

ИСКА ДА НИ ДОВЪРШИ ?