Венецуела напуска Организацията на американските държави

Венецуела ще започне процедура за излизане от Организацията на американските държави (ОАД), обяви вчера министърътъ на външните работи Делси Родригес

Обратно в новината

Коментари - Венецуела напуска Организацията на американските държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ СЕ БОРИ ДА ДОКОПА КОНТРОЛА НАД ВЕНЕЦУЕЛСКИЯТ НЕФТ!!!КАКТО ВИНАГИ СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ПОДБИРАТ ЗА ДОСТИГАНЕ НА ЦЕЛТА!!!ВЕНЕЦУЕЛА ТРЯБВА ДА УСПЕЕ ДА ЗАПАЗИ СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ!!!ВЕНСЕРЕМОС!!!

ЗАТОВА СЕГА ПРОБВАТ С МАДУРО!!! ЗАЩО ВМЕСТО ПРОТЕСТИ,НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА БОМБАНДИРАТЕ НАПРАВО ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ДВОРЕЦ,КАКТО НАВРЕМЕТО НАПРАВИХТЕ С АЛИЕНДЕ В ЧИЛИ,МИЗЕРНИЦИ КРАВАРСКИ?! ОЩЕ ПОМНИМ КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШИХТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!

Венецуелецът не играе по свирката на САЩ и затова му приготвят южноамериканска пролет.За колко години ще се осъществи Венецуелзит?А правата на другите южноамериканци,договори,споразумения?Дали членството в тази орган изация е доживотен затвор като в ЕС?

я пак

дали коментаторка може да осъществи качеството право на глас ?

Социализма винаги свършва с глад, купони, мизерия и безредици.

И НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ,ИЗРОДИ! ВСЕКИ СТРОЙ СВЪРШВА ЗЛЕ,КОГАТО СЕ НАМЕСЯТ ДРУГАРИТЕ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА-СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ!!!

В СЛОВЕНИЯ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ Е 500 ЕВРО А В БЪЛГАРИЯ 200ЛВ СРАМ И ПОЗОР, КОЙТО КРАДЕ НА БЕСИЛОТО . ПОДИГРАВАТЕ СЕ С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЯМАТЕ СРАМА 200ЛВ ПО ДОБРЕ ДА ГИ СКЪСАМ И ДА ВИ ГИ ЗАХВЪРЛЯ В ОЧИТЕ.

ОТДАВНА ВИ ПИСАХ,ЧЕ САЩ, ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ЩЕ ОСТАНЕ ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА, КОЯТО , ЩЕ БЪДЕ ПО ДОБРЕ. КАПИТАЛИЗМА УБИВА ДУХЪТ НА ХОРАТА И ГО ОБРЪЩА В ПАРИ. НАЦИЯТА НИ ОТИВА НА ГИБЕЛ. ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НЯМА ДА НИ ДОВЕДЕ ДО ДОБЪР КРАЙ. ИСКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ СВЯТ И ТО НАРКОТИЧЕН ОТРОВЕН СВЯТ ТОВА ДОНЕСЕ КАПИТАЛИЗМА ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ.......НО НЕ И ЖИВОТ,А СМРАД. ОЩЕ ЕДИН ТОДОР ЖИВКОВ ТРЯБВА ДА НАМЕРИТЕ ДА ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

Исипваш няколко десетки милиона пресно напечатени $ и проестите са готови ако правителството падне кеф, след това "демократите" разпродават националните богатства само срещу комосионна!

Така свършват всички социалисти които се опитват да стоят на два стола - да правят едновременно социалистическа държава и пазарна икономика. Ако бяха обявили всеобща национализация, сега народа им щеше да е сит, те нямаше да тънат в корупция и да бъдат раздирани едновременно от външни и вътрешни войни. Сталинисткия модел е единствения проверен модел как една страна за 2 десетилетия от суровинен придатък на запада може да стигне до първия изпратен човек в космоса - напук на целия свят. Всеки компромис с капитала е смърт.

да се чете: вътрешни и външни врагове

E, 10 000 000 са умрели от глад в тия "20 години", но какво сначат някакви си хора по пътя на социализЪма.

Привет Венецуельской губернии! Другаря Мъдуро веднага на отчет в Кремъл!:)))

Ей разбута се този свят и това е.Глобалистите и оня дедо искат чрез хаус и безредици по света да наложат техния си Нов световен ред но нещо не им върви проекта.Искат да ги събират народите и държавите по света в голямо стадо но не върви и това е.Ето Бай Дончо иска да бягат от НАФТА тия пък искат от други подобни проекти да бягат нещо не върви май по план НСР !!!!ЕС и той се пука по шевовете и пред разпад а такива усилия влагат по света олигархията такива !!!

Тръмп се отказа да разтуря НАФТА, започва преговори stat - A + 06:20 27 април 2017 / Редактор Николай Големанов / обновено преди 2 минути Виж 1 снимка Доналд Тръмп неведнъж е атакувал споразумението НАФТА Сн.: БТА Тема: Тръмп Адмирал отговорен за фиаското на ударната група на САЩ Китай поиска САЩ да спрат военните маневри в Южна Корея САЩ обявиха търговска война на Канада Доналд Тръмп няма да изтегля САЩ от Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА), предадоха световни агенции, цитирани от БТА.

Зиги Бацко не е само НАФТА или СЕТА и подобните им но щом си решил да пишеш за тях лошо няма.И бай Дончо дали ще ги напуска НАФТА или не е все тая явно не добре си ми разбрал коментара но нейсе.