Добрев към Павлова: Още ли Нинова е г-жа Лъжа

Лиляна Павлова и Лазар Лазаров още ли смятат, че няма нарушения в АПИ?!

Обратно в новината

Коментари - Добрев към Павлова: Още ли Нинова е г-жа Лъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вальо Топлото, Лазар Асфалтовото.....все тая!!! Който слушка и мълчи - папка кюфтаци и джорка шотландска отлежала! Независимо на кой е платил комисионната!

Добрев, какво да ви прави човек, като в БСП събрахте само стари комунисти с бавни реакции? Виж, новите комунисти в ГЕРБ са хора с делови подход, бизнес захапка и бърза реакция!! Кой ви е крив, че това, което една герберска калинка може да усвои за един ден , вие не можете за години? Затова те са на власт, а вие сте в миманса! Учете се!

Твърде е възможно на Лилито да и замръзне усмивката. Борисов ще трябва да обяснява какво става с лъжите. Май не ще да са лъжи. Живи ще бъдем,ще видим!

питам прокуратурата що мълча досега, вероятно предизборно или сега вече е следизборно, само инж.Лазаров ли е виновен, мисля си,че цялата група е в чувала и е крайно време да последваме примера на съседна Румъния и в затвора на сухо и топло да отседнат заслужилите тази чест

Павлова-боклук и крадец,имитира работа,за да лапат там....

Яяяя, тук впрегнати цялото герберастко трол+обединените идиоти,да защитават с комсомолски плам свинетката с влажния поглед,особено когато простия е около нея... Ликувайте тъпаци - малко ви е тая минетка,догодина ще ви я направят 250лв. ама нали "вашите" са на власт... Много прост народ има на тази територия еййй!!! Не е важно колко са окрали гробарите,важно е че са ги окрали нашите хора,нали?!?

тоя от снимката с каква ехидна усмивка е само това е усмивка на комунист преял от власт и хич не го е еня за електората на бкп -бсп така са верхушката на комунистите пред хората говорят едно а всъщност друго вършат това е школата на ДС

Ти гласува ли Делян Пеевски да стане шеф на ДАНС ? По заповед на Станишев,или по лично убеждение?

Още никой не вярва на Курнела Нинова, Жельо Бойчев и на теб Кирчо.И не само.

към Кирил Добрев : Още ли изнасяте куфари с пари зад граница,другарю Кирил Добрев от БСП ? Колко куфара с пари сте изнесли досега,другарю Добрев?

Най-добрата отбрана е нападението ! Тази мисъл на древен мислител е особено актуална сега след грандиозната издънка на Цацата и БСП-то със случая ЦУМ-гейт ! Сега започват с нападките и лъжите с цел да се отвлича общественото внимание от необходимостта от законна и морална гледна точка Цацаров да си ходи ! Но така ще загубят голяма част от влиянието си върху корумпираната съдебна система , и затова сега се почна с помпозните показни акции , от които ефекта ще е нулев !

Доскорошния шеф на АПИ лицето Лазар му е все тая,какво казват от прокуратурата.Той сега бърза да стегне поредния новозакупен мезонет в квартал Редута, а и силно се надява след встъпването на Винетка Павлова на длъжност министър на МРРБ да го извади сух от смърдящата клоака.

Това пише за питащия и за г-жа Лъжа: Вижте и още един от младите им секретари в изпълнителното бюро - Кирил Добрев! Едно от новите лица на БСП, което бе арестувано за контрабанда на валута в особено големи размери. Не бе чак толкова отдавна 2000-та година, когато за 2 месеца синът на бившия министър на вътрешните работи в правителството на Жан Виденов е получил 800 000 американски долара от сръбския наркотрафикант и съратник на Марко Милошевич - Бранислав Зечевич." "Фрапантен е примерът с бившата зам.-министърка на икономиката и енергетиката и настоящ говорител на ВС на БСП Корнелия Нинова, която на 30 години стана собственик на Техноекспорт, т.е. на повече от 10 милиона долара." Прочети повече в Blitz.bg:

Един лъжец ВИНАГИ си остава лъжец другарю. Както убиеца даже и да излежи присъдата си, си остава убиец, а лъжкинята нееднократно лъжеше за какво ли не та България трябваше да иска от Европа потвърждение за истинските неща , а не лъжливите излияния на една невротичка.

Това Ваше прозрение отнася ли се за мегалъжеца Борисов или да?!

1. 100% има нарушения в АПИ. 2. 100% БСП си остава ненадминатият крадец.

За второто не съм съвсем сигурен, има и по-опитни.

Пеовлажнен терен не се преодолява с канавки. Добрев лъже. Да си преодолее преовлажнен терен с канавки около къщата си, та ще потъне заедно с нея... Що сте такива лъжци всички от БСП, ве?! То Костинброд ли не беше, то какво ли не беше. Правите се на забравили и пак същите лъжи цигански. Да не видите един глас на избори дано!

Никакви злоупотреби няма. Нарочно Радев и Нинова вдигат врява, за да очернят ГЕРБ и да им извиват ръцете. Павлова може да е всякаква, но не е лъжкиня и работи съвестно за държавата.

Добрев е мошеник. Парите не са дадени за канавки. Дадени са за преодоляване на преовлажнени терени. И не са усвоени за 32 дни, а за голям период от строежа на съоръжението. Добрев е мошеник, вади детайли, които не съответстват на цялата картина, но ги съпоставя с цялата картина. По същия начин може да каже, че 50 милиона са за един метър канавка, направена за 3 часа от един човек. Знам, че навсякъде се краде, но някога се казва истината, някога лъжа. Комунист до сега не съм чул да каже истината, чувал съм само лъжи. И Нинова е г-жа Лъжа. Чувам с ушите си интерпретации като на Добрев да си измисля и Нинова. Неща, които пък съм видял с очите си и няма как да ме заблуди г-жа Лъжа. Комунистите са мръсотията на нашето съвремие, провалът на голяма маса хора, резилът на два века. Доказано е и няма друго, освен това - само лъжа, кражба, некадърност и цинизми. Не е изключено да е крадено от тези 50 милиона, но не вярвам на доводите на ДОбрев - самите те са лъжа, отделно от вероятността за кражба на милиони. Ако един открадне, а друг излъже, не остава само кражбата, а и лъжата. Добрев откровено лъже, без срам, типично за комунист. Те друго не могат. С това си изкарват хляба.

Истината е, че парите са усвоени /присвоени/.

Ами да я питаме пак дали се е срещала и договаряла с Решетников. Пък тогава ще видим каква г-жа е.

ДОБРЕВ СЕ ДВИЖИ СЪС СВИТАТА НА КУРНЕЛИЙКА. ТЕ Я СЪПРОВОЖДАТ, МЪЛЧАТ, КОГАТО ТЯ ГОВОРИ И СИ ИЗЛИЗАТ ЗАЕДНО С НЕЯ, КАКТО ВЪВ "ВЕЛИКОЛЕПРИЯТ ВЕК" - СУЛТАНКАТА СЪС СВИТАТА.

Дори лъжливото овчарче казва истината веднъж! Преди да го изяде вълка.

Сутринта имаше репортаж за тунелите които трябва да се ремонтират.този на магистрала люлин също имаше нужда от ремонт според инжинери. Помните ББ като се биеше в гърдите че всичко било изпълнено качествено и в срок. Показаха някакъв тунел в дружба, който е пешеходен и отива към метрото. На 1.5 год и вече тече!!!! Как няма някой журналист да задава конкретни въпроси, а не да ги галят с перце, защото цялото ни общество е потърпевшо. И после някаква г-жа селска от златоград програмен директор ще ми говори от национална медия че нямало цензура.

Всички журналисти и медии са купени. Ако не всички, то поне всички, които си заслужава. Прост пример е, че всички очевидни от обществото нередности не се коментират в медиите.

Това,че си копал канавки-добре,човек цял живот се учи от грешките си,но това,че не използваш правилно граматическите правила в българския език е много лошо,приятелю,все пак от доста време пишеш в Дира.

деер

240 проститутки на мафията.....За милиони няма закони и "батко-братко" го доказа и сега ще е така! В момента тече окончателно обримчване на всички български магистрати и няма мърдане на 100% тотално неграмотни и корумпирани!!!

Ми,има ...ама от близка на Резидента,страдащ от синдрома"Куха глава"!

Близката на Президента нито е била министър нито е била шеф на АПИ

Не се изхвърляй, наглец, това не ти е митницата през която се опита да пренесеш торба пари. Спазвай съвета на врабчето "Като си на.ран не чуруликай". "Г-жа лъжа" се появи и влезе в употреба след интервюто с ген. Решетников, който ясно си каза човекът, че идеята Радев да бъде предложен за президент е предварително съгласувана и одобрена от руските братя.

Припомняме, че раздялата на държавата с панаира започна в края на 2006 г. по време на Тройната коалиция, като сделката беше движена от тогавашния зам.-министър на икономиката и сега лидер на БСП Корнелия Нинова. Правителството на Станишев подари без търг и конкурс 49% от капитала на "Пълдин туринвест" - смесено дружество между пловдивската община и компании на Георги Гергов.

Фея с пробит калкулатор

Не само НИНОВИЦА, цялата им партия е от мошеници. И тоя мафиот Добрев да говори дето го хванаха на границата с куп пари,вместо да е в затвора обаче те май всички са за там .Сергейчо,Нинова ,Овчаров и др. от тая партия.Няма толкова килии за партията им.

То пък другите щото не са мафиоти. Сигурно са балетмайстори от Софийската опера.

Добрев , няма ли куфарчета с пари от наркотрафик да се пренасят през границата , че да не ти гледаме пиянската мутра по новините !?

Първото място на Курвелия е патентовано!

Моля не разбрах, коя от двете дами е истинската "Госпожа Лъжа"?

по дебелото прасе,боековото

Сега лазаров ще каже за павлова,тя за цв.цв,той за б.б. - ех красотааа!

свинетка!

и румен овчаров има повдигнато обвинение от прокуратурата

ама него никой не го справя за началник на агенция или министър...

Р. Овч. е само за най-мастития енергиен бос....а тази мафия е най-богатата в България.

ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 31 ГОД. ОТ ЧЕРНОБИЛСКАТА АВАРИЯ КОЯТО КОМУНИСТИТЕ СКРИХА ОТ НАРОДА ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ СЕГА И ЗАВИНАГИ,ЛЪЖЦИ,КРАДЦИ И УБИЙЦИ ТОВА СТЕ ВИЕ ОТ ВИШИЯ ЕШЕЛОН НА БКП-БСП

А Господ не обича кълнящите. То който е бил виновен си е получил заслуженото.

Айде изкараха и този смръдлив помяр Добрев да отклонява общественото внимание от един скандал с измилсен друг. Как няма една почтена физиономия в тази доказано престъпна партия БСП. Чудя се как взимат 25-28% гласове на избори :(

Трябва да си най-големия наглец, за да твърдиш, че при това качество на строителство в България не се краде. Магистрали, които се ремонтират след 3-4 месеца, сгради, в които съседите почти се виждат през стените, вече се скапват спирки на метрото, за тротоарите...да казвам ли ???

Ти ли си най големия!!!!!

Отводняването на терен не се прави с една проста канавка. Копаят се дълбоки дренажни канали, полагат се големи тръби, запълват се изкопите с чакъл, има шахти и т.н.

Този изглежда е забравил за тази случка.След около два часа принудително задържане на контролния пункт на КАТ преди квартал "Люлин" пристигнали маскирани полицаи и заедно с помощника на Кирил Добрев Илиян Насков ги закарали на ГКПП Калотина. Там висши служители на МВР разпитвали Добрев за парите - 215 000 марки и 43 000 долара, внесени и предадени му от сърбина Бранислав Жечевич. "Не съм даже пипал въпросните пари. Това беше първата ми съвместна работа с този сръбски гражданин", защити се вчера Кирил Добрев. След много увъртания той каза, че сумите са оставени в трезор в София. До столицата парите били докарани с пежо от охранители на финансовата къща "Сконто". Тази кола е била изпусната от полицаите, които спрели само мерцедеса на Добрев. Той отрича разпространената от анонимни източници от МВР информация, че помогнал и за други траншове на огромни валутни суми на същия сърбин от Югославия у нас. Финансовата къща "Сконто" пък вчера обяви във факс, че не разполага с други охранители освен пазача на чейнджбюрото си в София и се разграничава от свързването й с Кирил Добрев.

И с ръце да си правил канавките и откосите не може да струват колкото половината магистрала.така че не трябвазадължително да си почистваш устната и черепната кухина в дира.

И преди, и сега БСП е мафия!

А така !!! По-добре ГЕРБ да краде, отколкото БСП. Лилито и ББ са заслабнали гледам.

ГЕРБ създава десет, открадва едно. БСП нишо не създава, открадва 10, направени от друг. Кое е по-добре? Не разбрах... Няма партия, която да не е откраднала. Няма такава в света. Но няма други некадърни и десеторно по-крадливи, както комунистите.

Няма смисъл да спориш с червени кратуни.При тях и 100 милиона да откраднат ще се радват че са ги откраднали нашите а не чуждите.

Наистина е добре от ГЕРБ да се коригират. Лъжа е, когато неволно преиначаваш фактите и не целиш изгода. Измама е, когато го правиш нарочно и целиш изгода. Нинова е г-жа Измама, не г-жа Лъжа.

А в АПИ кражби, далаверки няма. Санирането на частно не излиза два пъти по евтино, отколкото това, под ръководството на Лиляна. Да-а-а, още една наистина куха лейка.

Далаверата е навсякъде. Парламентът е офиса на измамниците. А глупаците подсмърчат с надеждата и тях да включат в схемите и ги избират.

Я пак...как така неволно преиначаваш фактите..преиначаването е умисъл,, няма как да е неволно :)

Нова опорна точка: ГЕРБ краде, но и другите крадат. Жалки сте!

Това е ваша точка. Моята е - крадците на дръвника! Но кой да ги разследва - Цацаров е подписал продажбата на Панаира на Гергов.

С лопата ли са ги копали не примат?! Прокуратурата се намесва когато следствието си свърши работата. Така, че прословутите канавки са за твоя сметка в нечий джоб говедо

Истината е, че всички крадат - и наши, и ваши, кога поотделно, кога заедно. Е, когато не са заедно има проблеми. И тогава някой иска контрол. А контрол трябва да има винаги!

Добрев, който плаща по 10 хил. евро на срок за отрочето си с откраднатите от нас пари. При това да учи в гнилия Запад. Той ли ще ни говори за морал.

Подготвя го да заеме неговото място в ИБ на БСП и Парламента. Знаете - или по наследство, или по полов път.

Ти как - по наследство или по полов път?

A ти кой си? кмета на симитли който пляска шефа ти бамби от банкя?

Тоя не е само луд, ами и много тъп!

Това е една троха от далаверите в обществените поръчки по време на Гробарите. Форсмажора по закон се дава да се изпълни от Изпълнителя на обекта, а не на свой човек, който ще върне рестото в "компетентния" държавен служител. Там кражбите са над 50%, както казва Игнат Раденков. Всички са за затвора!

Прочети внимателно преди да си започнал да бълваш лъжи.Цвета Тимева е била директор на оперативна програма Транспорт" в АПИ по време на обществената поръчка Обществената поръчка, която в момента се разследва от прокуратурата, е била предложена от Цвета Тимева, която по това време е била директор на оперативна програма Транспорт" в АПИ. Така излиза, че посоченият като виновен бивш шеф на АПИ - Лазар Лазаров, не е точният заподозрян.

Няма значение лицето, тук е нарушен закона и Анекса за форсмажора се подписва от Министъра/респ.АПИ/. Нагла кражба на нашите пари, които се разпределят, да не ти обяснявам къде, а най лошото е, че не се реинвестират в България! Скоро ще разберем и тези схеми, но ще бъзе много късно.

най-важното е да се установи истината!Хора, не политизирайте всичко!Да видим дали тези пари наистина така са дадени.Ако е така, това е пладнешки обир и парите трябва да бъдат върнати, а крадците в затвора.Важното е да намираме кой ни краде и той да бъде наказан.Няма значение от коя политическа сила се ПРЕДСТАВЯ.Престъпника няма цвят и партия.Докато не разберем това, много крадци ще се крият зад партийните знамена, а държавата няма да има пари за болните деца, за образование, за лекари и т.н., а улиците ни ще се пълнят с поршетата и фераритата на крадците.

Личи си ,че името ТИ напълно отговаря на разсъжденията ТИ.

всяко хлапе: ГЕРБ яко краде от магистралите!

Гергов от ГЕРБ ли е, малкия?

Изглежда, да, щом получава поръчки от ГЕРБ и крадат заедно :)))

др.добрев,оня който разнасяше доларите през границата със Сърбия по време на ембаргото.......крадец до крадеца са все тия червеногъзести макаци

Не бе ,не е "лъжа" ... Както и тоя с характерната човка за нощна граблива птица не е ...трафикант на куфарчета с $$$$ !

Кой те ебава теб за слива бе бъркаданецо сделски ?

селските помияри хапнаха пицата и пак се разлаяха.