Откриха труп на жена, търсят убиеца

Тяло на жена е било открито вчера на пътя при отбивката за Пречиствателната станция в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Откриха труп на жена, търсят убиеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Множко станаха тези случаи напоследък? Защото няма полиция. Милиционерите са чиновници, киснат в канцеларии, броят мухите и никаква дейност! Но, пък и защо, след като дори и да се установи престъпникът, той/тя остава без наказание. Пример с Гугутката, бившия шеф на феновете на говедата от Гейрена. Пиян уби на матистралата край Пловдив 2 души и до днес е все още "невинен". Други пък са или с условна присъда, или въобще не са в страната, фриволно пуснати от "независимия" съд и прокуратура у нас. Явно, финикийските знаци вършат работа навсякъде.

Време е да се издаде бяла книга за жертвите на демокрацията и нейния криминален преход от 1989г. до сега. Много народ изгина, изтрепаха, стана жертва на престъпната война срещу народа. България е малка територия с една шепа народ. Скритата война срещу населението останало на територията е ужасяваща. Тя се води по всички направления и е способи- Скандал след скандал, лъжа след лъжа, кражба, убийства, трупове, престъпна криминална власт, ненормалници на всяка крачка и така България загива и е доведена до колапс. така не може вече. Разрухата обхваща всички и всичко на територията .Спадът на напрежението се увеличава и никой няма да е в състояние да помогне и да спре разложението.Както се е провикнала старицата от Пловдивско, МАНЧО СТАВАЙ ,НАПАДАТ НИ.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Защо ли такива новини не ме изненадват.Както се казва нищо ново под слънцето на територията наречена България.Я труп на шосето , я обрани пребити възрастни хора , я труп край ж.п.линия, я пребит екип на бърза помощ от орки ,които никога не са плащали здравни осигуровки, изобщо всякакъв от този вид благинки.А имаше време ,когато лумпено-дегенератите получаваха бърза , справедлива и ефикасна,като и ефективна присъда.

Нещо зачестяват този род престъпления ми се струва!

Всеки ден в България , денонощието не остава без жертви .

Откриха убиец ,сега издирват труп ....

за какво да го издирват?За едната условна присъда....

Все си мислех, че думата "убиец" има по-друго значение ...

Иначе със същия успех може направо да кажат и "атентатор" или "терорист".

Откриха убиец. Търсят трупа.

Постоянно намират трупове, но не и извършители! Албанците, които се занимават и с търговия на органи никой не ги закача, защо ли?

Какво стана с обгорелия труп от Варна? Да не би да е тяхно дело?

На фона на толкова блъснати, убити и нападани хора, малко са ни явно камерите в България.На всеки 500 метра камера трябва да има, за да се озапти това изтребване.И хич да не ни разправят, че така се нарушавали свободите.Читавия човек, който си върви мирно и спазва закона, надали ще се притесни от факта, че е сниман.

Всеки ден трупове в БГ кочината, но на обикновени хорица, дано тези, които но докараха бедността от БКП/ДС започнат да трупясват

Не остана нито един ден да няма убит или прегазен. Следващия "рекорд" ще е на 1 час убит или прегазен. Точно натам вървим.

Защо веднага манипулирате аудиторията, че убиецът е мъж? От вероятноста гледна точка може и да е жена (убийца)!