Защо туркините в Германия раждат повече деца?

Германското общество застарява, броят на младите хора намалява, сочат демоскопите. От 40 г. насам жените в Германия раждат средно по 1,4 деца.

Обратно в новината

Коментари - Защо туркините в Германия раждат повече деца? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените раждат ако са щастливи и спокойни за бъдещето...

One of the most important tendencies in the Bulgarian demographic situation is the serious drop in fertility: the total fertility rate (TFR) remained well below the reproductive level (2.1) for more than 10 year s and in 1997 it reached 1.09, which is the lowest level ever observed in the country Колкото и да се крият фактите, то нема ка кда се скрие че след 2005 балХар е в отрицателен прираст, един от най-високите в света, мислим че мернах некаде цифрата -5.7. И това с цялата манипулирана статистика, като вероятно е много по-висока цифрата. Грубо казано, умират повече хора, отколкото се раждат. Още по-грубо казано, масово измиране, каквото и по време на война не е имало. И най-грубо казано, в такива проценти, че е въпрос на време всички да измрът в близките 1-2 десетилетия. Най-най-грубо казано, нация от пенсионери, които не раждат, но прогресивно измират. Да не би да искате да ме ибедите, че нация от болни пенсионери е фертилна и че имате очаквания те да раждат и да подобрят статистиката? Идете си вижте цифрите на статистиката - и немейте! Живеете в отрицание и нарочно си забивате главата в песака - и това ви прави да изглеждате тотално неадекватни. Отстрани изглеждате като че сте луди за връзване. Информирайте се за фактите и ги осъзнайте.

За да зададеш такъв въпрос, трябва да си пълен дебил - то е ясно защо. Щото Бригите и Хелмут трябва да издържат котилото на Айше и Хасан. За свои не им остава време и пари. Тъпите пропагандатори на Меркеловата издънка да вземат да се замислят дали Бригите нямаше да ражда повече, ако не й се налагаше да работи, ако социалните фондове не се раздаваха така щедро на пришълци. За политиката на Ердоган да не говорим.Грозна мозъчна промивка е това.

С това се съгласявам, но това е само видимата част на айсберга. Невидимата, която обикновено се крие нарочно, е официалната статистика за начина, по който западния свят е тровен от индустриализацията. Сега да не се отплесвам в икономически занализи защо е така, но да, така е. Индустриализацията увреди хората в модерния свят до степен, че хората загубиха здравето си. Погледнете САЩ, където почти няма здрави хора, масово затлъстяха и се разболяха, и имат огромно число раково болни, и аутисти (кой беше чувал тази дума през 1070-те???) Ваксини, индустриални отрови, пластмаса (би требало да знаете какво причинява пластмасата на фертилността???) и консервирана храна, гмо-та, и прочие - никога преди света не е живял в такава отрова среда. Конспирациите верват, че ционистите го правят нарочно, за да ни избиват избирателно, и аз мислим, че е верно, но не искам сега да се спирам на това, просто посочвам фактите. А фактите са, че богатия западен свят изпитва огромна криза с фертилността - и това се знае. Статистиките са страшни. Който не се е интересувал, да се поинтересува, защо Германия не може да скрие тези факти, защо са публично известни и защо исламистите също го знаят, и защо крещят публично, че идват да ни заплодят жените. Защото даже и исламистите знаят фактите - а вие защо се правите, че не ги знаете?????? До известна степен се опитват да ги крият централно, от държавните органи, гледат все пак да не ги развеват публично, но да, статистиката не може да се отрече - хората са масово натровени и стерилни.

Съветвам всеки да си провери статистиката - за САЩ и Германия знам със сигурност, че още през 1980-те имаха над 50% стерилни мъже и жени, повечето безвъзвратно увредени. Почти същата е статистиката за Германия. Който има уши, да слуша. Който има очи, да чете. Който има глава на раменете си, да мисли и да ходи да се провери. Аз отдавна не се хващам на истеричните кресаци на маШленцата, че това не било верно и ах, аз съм абсолютно здрав! у тебе е вината! Масово сте стерилни! И е факт от десетилетия! и нема как да се скрие! не че хората не се ебът - ебът си се! но колкото и да се ебеш, като си стерилен, бебе нема да се появи! Това е реалната ситуация - че хората от слабо развитите индустриални зони все още пазят някаква фертилност. Такава е болезнената истина. Затова шемеркелката приказва така, че европейците немали друг избор. Не, европейците имат други избори, но те не се коментират....но да, текава е ситуацията, и Шмеркел я използва за сатанистката си кауза. Проверете си статистиката.....ше умрете като прочетете цифрите!

ГЕРМАНКИТЕ РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ СОЦИАЛНИ И ДАНЪЦИ , А ТУРКИНИТЕ СЕ ПЛОДЯТ И ГИ ПОЛЗВАТ - ЕЛЕМЕНТАРНО

щото правят повече здрав балкански секс

плодят се като зайци ... новите арийци анадолски

Въпреки милионите лева, усвоени за рекултивация и маркировка на 42-те затворени уранови мини в България и законовите изисквания, все още районите около тях не са обезопасени. Откриха радиоактивна тръба край жилищен блок в Бухово ръба с частици радий, която излъчва радиация повече от 200 пъти над допустимото, беше открита край жилищен блок 20 в Бухово, Софийско. Масово сте изтровени с радиация! МАСОВО Е! Процента на раково болни в балХар е един от най-високите в света! Но това също значи, че и други болести свързани с радиация, могат да бъдат статистически обособени и анализирани, ама нема кой да го направи, щото всички знаем, че резултатите ше са страшни. И не е само за мъже и жени, ами и за следващите поколения. С абсолзтна сигурност, ако не вие, то децата ви ще се сблъскат с последствията и масовото разпространение на такива здрави проблеми. Тоест, тука сега и да ми се грчите, че имате деца, то я са ваши, я не са, а и да са, тез идеца рано или късно ше се сблъскат със стерилитет със собствения си живот, със други стерилни индивиди, които в балХар циркулират в огромен процент.

Ето ви модерен начин да разберете вие ли сте бащата още докато жена ви е бременна. Какво представлява неинвазивния ДНК тест за бащинство по време на бременността? Методология за извършване на теста Неинвазивният тест за бащинство по време на бременността се прави с използване на свободно циркулиращата ДНК на зародиша (sfDNA), която се изолира от кръвната плазма на майката, заедно с ДНК пробите от майката и от предполагаемия баща. ДНК на плода в кръвта на бременната се образува в процеса на разпад на откъснали се от плацентата по естествен път зародишни клетки. Обикновено количеството на тази ДНК е 5% до 30% от общото количество ДНК в кръвта на майката. Тази технология се различава от тези в други лаборатории, защото те извличат ДНК на детето от самите зародишни клетки, циркулиращи в кръвта на майката. По тази причина новият тест, който предлагаме, не се влияе от наличието на предишни бременности на тестваната жена. За да се извърши този тест, от бременната жена се вземат венозно две шишенца по 5 милилитра кръв, а от тествания мъж за предполагаем баща проби от устната кухина с помощта на специални стерилни тампони.

link %D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8%D0%B1 %D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%B0_%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BD %D0%B8-n2-959.html Поне 16 000 са младите българи, които са напълно стерилни и не могат да имат деца, но не го знаят. Те имат така наречения Синдром на Клайнфелтер, който е вроден и не позволява на организма да образува здрави сперматозоиди. Тези мъже нямат проблеми със секса и това е основната причина да не подозират за проблема си с години, каза шефът на отделението по ендокринология в Александровска болница доцент доктор Владимир Христов, цитиран от Deltanews bg В кабинета ми дойде 40-годишен мъж с жена си и двете им деца. Чак на тази възраст той разбра, че страда от този синдром и децата не са негови", сподели Христов.

Аз смело давам 50-60% слаба до никаква мъШка фертилност на мШете в балХар. Защо в диапазон, ми защото степените и резултатите варират, но тези са под определена граница на спермограмата, и под тази граница естествено зачеване е невъзможно. Една абсолютно здрава жена може да прекара целия си живот в очакване да забременее и това никога да не се случи, ако е с някой такъв мъШ. При това, както лекарите в статията сами са си го казали, винаги е обвинявана жената. Заради което влачих всеки, който искаше да се жени за мен, до клиника по стерилитет, да си направи спермограма. над 12 мъШленца се одзвериха, кат оси видяха резултатите , и подвиха опашки под пгледа на дофтурите. И след мен се понесоха маса клевети и инсинуации, омраза и гнусотии. МаШленцата не можеха да преглътнат фактите. Официалните резултати са по-скоро в пъти намалени. Не се обявяват такива, които не са изследвани, МъШленцата трудно ходят да си направят изследване, нищо че тогава струваше нещо като 20 лв, ако добре помня. Виждала съм женен мъШ, с две деца, след 15 години как изглеждаше лицето му, когато дофтура му съопщи, че посмъртно не може да има деца. Човека попита, ами как тогава имам родени две деца в брака. Дофтура само сви рамене.... Случ се, че чаках в коридора.....и видях сцената през полу-отворената врата..... малко е да кажа, че ми се подкосиха краката, а човечеца не моем да го мислим...... Вие не се изследвате, не знаете как сте, а после големите пикала размахвате, че жената е виновна. При положение, че на мен всичко м ие било наред, се налагаше маса пъти да ходя в клиника, по простата причина, че на мъШленцата не им беше нарет.

Понеже така изгубих години, накрая ми писна да се занимавам, и ако някой тръгнеше да иска да се жени за мен, казвах, първо ми показваш спермограма, и тогава давам отговор. И маШленцето изчезваше яко дим....толко па страх, да си направи една спермограма.....ако е бил толко сигурен, че е фертилен, тогава къф е проблема да си я направи? едно време това се изискваше по закон, преди сключване на брака, се правеше медицинско, с пълни изследвания. Сега не знам как е.

clubs.dir.bg/ showthreaded.php? Board=bulgaria&Number=1943945509 това е тема от клубовете постната 03.07.05 00:06 8% от нашенците не могат да имат деца по рождение Всеки 3 български мъж е стерилен Половите инфекции са причината за безплодие при 40% от тях ГЕРГАНА КОСТОВА В 40 на сто от случаите стерилитетът на мъжа е причината двойката да не може да има деца, обясни проф. Митков Цветков. Един на всеки трима български мъже не може да има деца, заченати по естествен път, съобщиха вчера уролози на международен симпозиум за стерилитета в София. Между 30 и 35 на сто от мъжете от всички възрасти имат проблеми със стерилитета, обясни националният консултант по урология проф. Митко Цветков. В последните години процентът на стерилните мъже се увеличава, отчетоха още специалистите. "Най-модерната" причина за този ръст са полово предаваните инфекции, допълни той. Статистиката ни нарежда в средата на световната класация по стерилитет, пред нас американците и скандинавците с около 50% безплодни представители на силния пол. И това е публикация от 2005. А какво есега, не смеем да гадаем. При това съм твърдо убедена, че тази официална статистика е в пъти занижена. Аз смело давам 50-60% слаба до никаква мъШка фертилност. Защо в диапазон, ми защот остепените и резултатите варират, но са под определена граница на спермограмата, и под тази граница естествено зачеване е невъзможно.

Я да направим един паралел с България. Кои тук раждат най-много? Ами глупав въпрос! Мангалите, разбира се. Защо мангалите раждат повече деца. Ами защото държавата осигурява благоприятни условиея за размножаването на тази пасмина. Е, като сравним условията на живот в България и Германия, лесно ще установим че социалната система в Германия е поне 5 пъти по-щедра от тази в България. Ако кажем и 10 пъти пак няма да сбъркаме. Е, защо тогава турчолята да не се размножават. Немците бачкат, мангасарите раждат. Да ви е познато отнякъде?

И кой ги вкара в Европа и ги разножава? Дзверкел е куманиЗка. А в балХар циганите се размножават под куманиЗко покровителство. Я сега да теглим чертата, кога се размножават хлебарките и под какви условия, а нормалните бели хора са геноцидвани в собствения си континент?

Германките не само хич не раждат вече ами и секса напълно са спрели. Значи все пак и велето дели хората на германки и туркини- инак по други поводи говорят за немски граждани

никак не са спрели секса, просто не допускат сперма да доплува до яицеклетка - там е проблема, само начесване на гениталии се търси.

Шото куманиЗки емисари кату тебе проповедват аборти, кондоми, най-ноо 2 деца и отрицание на брака. Кату теглим чертата, ти си куманиЗ и проповедваш геноцид на натуралните европейци. КуманиЗтите избиха европейците и отвориха две световни войни, и се готвът и трета да направът, като вкарват ислам в европата. Ти теглим един шут, или ше си го теглиш сам, а куманиЗте?

идеално е 2 деца, двете краиности - без деца, или с много деца са глупави и носят нещастие на жената, на мъжа не му вреди - ако има будала да роди 10 деца и да се зароби вкъщи за него вреда няма.

Не проповедвай нещо, което е противно на природата. Само две деца, кой определи бройката и откъде накъде. Първо, това не е достатъчно за нормално възпроизвеждане на семейството. Второ, след второто бебе да не би да препоръчваш аборти? Изобщо, каква е тая цензура на личните семейни предпочитания кой колко да ражда. За някои семейства е добре да имат и 10. Ти кой си да им кажеш колко да имат. Самата кралица Виктория е родила (ЛИЧНО!!!!!!!) 12 деца, ако помня добре.... Защо се намесвате да казвате на една жена какво да прави с тялото си? защо се отказва на една жена да реши по собствен избор, колко деца да има? Защото, нека не се лъжем, цифрата на децата се е превърнала в идеологическа война - и куманиЗтите избиха хората само с тая идеологическа манипулация.... в самата дефиния за геноцид, е включено подусловие, че започне ли да се прилага ограничение на числото на децата в семейството, или манипулация на семейните решения по въпроса....или масирано групово античовешко третиране на групи деца ...в ущърб на една общност..... то това е практика на геноцид.

абе всеки ден я гледам една такава маика и домакиня с 3 деца като ги води на училище - никакво шастие няма в нея, винаги изглежда депресирана, оттегчена, олзобена, заядлива, все търски на кои да си излее недоволството от живота, запълва си деня с подредба на шкафовете на съпруга си - така че такъв живот не ми го хвали.

The international legal definition of the crime of genocide is found in Articles II and III of the 1948 Convention on the Prevention and Punishment of Genocide. Article II describes two elements of the crime of genocide: 1) the mental element, meaning the "intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such", and 2) the physical element which includes five acts described in sections a, b, c, d and e. A crime must include both elements to be called "genocide." Article III described five punishable forms of the crime of genocide: genocide; conspiracy, incitement, attempt and complicity. Excerpt from the Convention on the Prevention and Punishment of Genocide (For full text click here) "Article II: In the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: (a) Killing members of the group; (b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group; (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; (d) Imposing measures intended to prevent births within the group; (e) Forcibly transferring children of the group to another group. Article III: The following acts shall be punishable: (a) Genocide; (b) Conspiracy to commit genocide; (c) Direct and public incitement to commit genocide; (d) Attempt to commit genocide; (e) Complicity in genocide. "

(d) Imposing measures intended to prevent births within the group; Айде сега да обесниш защо публично проповедваш ограничение на числото на децата в българското семейство. И да обесниш защо (косвено) проповедваш аборти след второто дете (или генерално одобреваш аборти). Това е практика на геноцид, и дефинията за геноцид ако си прочел по-горе, е приета през 1948. Това е валидното законодателство в тоя момент. Искаш ли да те докладвам на Страсбург или всеки друг международен съд за проповедване на геноцид междъ българите? Деба вашта куманиЗка мамица....изедахте народеца!

Причините са няколко : 1.Не са взимали мерки против забременяване 2.Не познават мерките за контрацепция 3.По заповед на Ердоган 4.По религиозни съображения 5.От глупост 6.За да натоварят повече немската социална система 7.Понеже не знаят що е чувство за отговорност към поколението си-отглеждане,образование и реализация в живота.

Нема начин да убедиш мусулманка да взима контрацептиви. Длъжна е да ражда на мъжо си до откат. А ако направи извънбрачно дете, й резват тиквата и копленцето го засилват в проституция или и него му резват кратуната. Ето тека се пази семейство, а не като вас, да отричете брака и да искате да ебете сичкото дето мърда. Иди да проповедваш контрацептиви на муслуманите - точно за една глътка въздух ше ти свалът главата от раменете! А вие предадахте християнските ценности и куманиЗтите ви направиха гейове. Какво искаш сега, като ти си първия, дето иска да ебе сичко що лети и мърда, а после ах кой ми сра в гащите, немаме раждаемост, а виш мусулманите как се размножават. САМИ СИ ГО ПРАИТЕ! И САМИ ПОЗВОЛИХТЕ КУМАНИЗТИТЕ ДА ВИ ИЗБИЯТ И ДА ВИ СПРЕТНАТ ГЕНОЦИД! ХАК ВИ Е, МАЛКО ВИ Е! ОЩЕ МОЖЕ! ДОКАТО НЕ СЕ ОСВЕСТИТЕ, КУРФГЪЗЪИГЕНОЦИДЗАВАС!

Ами раждай госпожице, някой да ти пречи освен възрастта. Не обвинявай другите за собствените ти неблагополучия в живота, имала си възможност да създадеш семейство поне 40 години по-рано, сега остава само злобата и съжаление за пропуснатото. "КУМАНИЗТИТЕ" не са виновни за твоите неволи след 1989г., поне пряко.

една жена, ако само ще ражда - какъв е смисъла да ходи на училище и университет? някои ходят в университет, после само маика и домакиня - ами за какво е губила 4 години за висше? има и такива случаи.

Справка - Япония. Образована майка се грижи образцово за децата си. Никой японец не иска необразована съпруга - и са стриктни и имат отлични причини. Образованата майка износва образова бременност, образовано и интелигентнсо се грижи за семейството, и интелигентно отглежда децата си да бъдат също интелигентни. Взем иедна необразована селенка и си мирувай - но после не се оплаквай, че децата ти са зели гена на тъпаселенка без образование и че и те са станали селени и ниско качество хора. Практицизъм! Айде пак на селенките....там е ключа за бараката за нискочелия балХар орангутан, импотентен и стерилен! Та да може да обвинева селенката за сичко, а той да си чеше комплексите за малоценност! Я японците какво правят, ама са интелигентни и практични!

ГИ ЧУКАТ ПОВЕЧЕ ,ВЕ ШЕРЛОК!

И ги чукат фертилни, а не стерилни! До живот да те чука стерилен мъШ, нема да забременееш! Козата си сака пръч, а не охлиюФ!

Ясно е, че това е панислямската доктрина - с висока раждаемост ислямът ще победи Европа. Нищо ново - това Кадафи го каза преди много години пред ООН. Той тогава прогнозира, че към 2030 г. мюсюлманите в Европа ще са повече от християните и това ще е краят на сегашните християнски държави, на първо място Франция и Белгия, после Германия и т.н. При нас пък, изходът е циганската раждаемост - не турци, а цигани ще ни превземат.

А беше време когато нямаше жени шефове и имаше деца, а сега е обратното.

DW са лъжци и манипулатори!

Изтровиха ви! да, нацията умира, и е безплодна и стерилна, и нема сми да го криете! Изтрепахте хорицата, вие куманиЗтите! ВИЕ КУМАНИЗИТЕ ИЗТРЕПАХТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД! ЗНАМ ДАННИТЕ И СТАТИСТИКАТА - И ЗНАМ КОЛКО ОТ ВАС СА СТЕРИЛНИ - ОГРОМНАТА МАСА ХОРА СА ПЕНСИОНЕРИ, А МАЛКОТО В УЖ ФЕРТИЛНА ВЪЗРАСТ СА МАСОВО БЕЗПЛОДНИ! ЖЕНИТЕ СА ПРОСТИТУТКИ, А МЪшЛЕНЦАТА СА НЕМОЩНИ! И ТОВА СЕ ЗНАЕ, И НЕМА СМИ ДА ГО ТРИЕТЕ - ХОРАТА ЗНАЯТ И ВИЖДАТ! Бог ви прокълна, куманяги! настигна ви! изтрепахте си народа, а сега кой ми сра в гащите!

Отчаян вик на застаряла жена, която прави опити да привлече вниманието с истерични крясъци за нещо отдавна отминало за нея.

отчаян опит да го обърнеш на лична разправия, когато се вижда ясно, че хората разбират, подкрепят и одобряват моята позиция, а вашата е отритната. Чюфството за безсилие, когато имаш толкова дирски инструменти за диктатура и цензура, как го усещаш? Не е ли безпределно ясно, че хората ви теглът шута и ви се смеът на напаните да цензурирате истината и фактите, които сички ние знаем, помним и разбираме? Ти кого лъжеш, себе си ли? щото май никой друк не можеш да излъжеш - погледни се само, самото безсилие срещу фактите и хората, които знаят каква е реалността!

Извод - образованието убива!

защо ли- защото ги принуждават да раждат мъжете им от интерес и религиозна обремененост/фанатизъм, присъщ на мюсюлманите/ - в германия всички или голяма част от туркините, босненките, африканките, раждат по 4-5 деца за да останат за вечни времена в германия и да получават до живот помощи и пенсии без да са работили - ако им се наложи да работят правят постоянно циркове, винаги са стресирани , подтиснати , болни, ходят по адвокати да си търсят правата и така си изкарват живота - паразити, които отгледаха "демократите" за сметка на отрудените си и обеднели поданици - германците подобно на българите и другите мислещи европейоци не могат да си позволят да отгледат и да дадат образование на пет деца примерно, не получават толкова много пари за отглеждане на повече деца, както онези - паразитите

Как защо? нали ердоган каза минимум 3 да раждат, и че по този начин щял да превземе Европа? За разлика от част на живеещите в Турция, в Германия заминаха навремето най-неграмотните, затова и ердоган получи от тях подкрепа при референдума към 80%. Нищо че продължават на социални помощи да седят в Германия, тая пасмина прави това което й отърва.

Вяра няма, има само пари и материален просперитет.

Ами естествено е да раждат повече деца, те еврогейците не разбират това, вие искате да знаят как :)))

забележете как стоят нещата в хранителната верига...по нисшите видове са малко:) повечко, пък и наръчника на който са им дали им казва да се възпроизвеждат и да залеят света:)) и в миналото е било така човешкия вид е започнал да простее и лошите идеи са започнали да преливат в главата му и изведнъж на някой сме му станали прекалено шумни и е натиснал ресет бутона:)))

Това изследване е чисто и просто преливане от пусто в празно. Отговорът е очевиден и без "анализите" на демоскопите, за които получават грешни пари. Повече деца - повече социални добавки.

А аз искам статистика дали това са желани деца или е друга форма на изнасилване - без избор пред съпруг роднини и без достъп до кнтрацептиви? Не съм много убедена, че туркините си умират да раждат всяка година.

всичките кюмюри все ги изнасилват, все ги тормозят, все ги имагинират, все не им дават достатъчно. Края на света ще дойде, когато не останат хора е всичко е няквакви вонящи чернилки. Защо се интересуваш от безмислени неща?

Щом видя DW знам,че са лъжи и манипулации.

Защо никой не е написал колко е раждаемостта при "натюрлих" германките ? Пише 1,4 за жените в Германия, не германките :-) Бях чел за 0,79 преди 5 години. Едва ли се е подобрило положението.

Той Ердоган го каза,ама малко му обърнаха внимание на думите!След 100 години,Германия ще се казва Турция 2 !

ако бяха с 20 милиона по-малко и масрафите им щяха да са по-малко...не знам на кого я пробутват тази теория с демографията, но точно тия забрадени висят на бюджета без да допринасят нищичко.

правят много но все безуспешни опити за забременяването на мъжа.

тъпчат яко

Така им нарежда Ердоган, като тайното оръжие на исляма с/у бялата християнска цивилизация! Всъщност, забележете сред кои популации на човечеството раждаемостта е най-висока?! Заключението е видно: Ниско образованото и примитивно население се размножава най-много.

ТАЗИ МЕРКЕЛ УНИЩОЖИ ГЕРМАНИЯ.

Защото не работят.Стоят си вкъщи и крачат краката да раждат.Забелязахте ли извода накрая-колкото по-дълго живеят в Германия и са по -високо образовани,толкова по-малко деца раждат.Това е начинът да се справи Европа с мюсюлмансите нашественици и безкрайните им претенции-да опънат всички мюсюлманки да работят,тогава да видим по колко деца ще раждат.

Не е луд този който взема баницата а този който я дава - за помощите толкова. Германците както и българите се самозаличават поради сбъркания феминистичен модел.

Българите са си имали съвсем нормална раждаемост до 1945, когато куманиЗтите са зели властта. След тоя момент, нацията бива избивана систематично, насилствено и по сички възможни начини, което си е откровен куманиЗки геноцид. Да, куманиЗтите го правът срещу вас, и погледни как цензурират, сакън да не стане ясно, че те го правът. Върнете се към Бога и християнските ценности - всичко друго е рецепта за геноцид!

stan_posta@

През годините на европейското робство даваме кръвен данък 13000 деца всяка година на запада ! И не третото-четвъртото дете, което не можем да изхраним. Само най-добрите, най-хубавите, те други не отвличат. И не 9 годишни, а изучени, с висше образование. И не само момчета, но и момичета - най-красивите, във фертилна възраст. Турското робство сме го преживели. За 500 г. нито сме се увеличили, но не сме и намаляли. А под западната окупация загубихме 1.8 милиона души само за 25 години. Страшен, нечуван разгром. И не заради исляма и ятагана, а заради някакви митични "европейски ценности". Които никой никога не е виждал някъде написани. Общи демографски загуби от 20.7% !! От 8.95 милиона през 1989 г. сега сме останали 7.10. За сведение през Втората война Русия губи 14% от населението, Германия губи 9.7% от населението си, Япония губи 3.6% от населението си. И това след атомни бомбардировки ! България загуби 20.7% ! През 1946 г. сме били 7,024,549 души, през 1985 г. - 8,948,049. Точно за същото време - 29 години сме нараснали с почти 2 милиона. А сега сме намалели с 1.8 милиона. Значи при лошия комунизъм - се увеличаваме, при прекрасната демокрация - измираме. Че какво и е тогава прекрасното, какъв е смисълът от нея ?

нещастнице. Най-високата раждаемост в България е през 1951 година- над 180 хиляди деца се раждат тогава. Така че , не се изказвай неподготвена!

Интересно ми е има ли статистика жените от турски произход в Германия в каква степен са еманципирани, тези, които раждат повече имат ли кариери или си действат по метода жена = домакиня, също така ми е любопитно дали са желаели н- броя деца или са нямали избор пред съпруга и рода .. с една дума, драги Андреев колко от тези туркини са интегрирани и колко живеят като в Анадола ;)

Като гледам туркините си раждат напълно нормално - малко над 2 деца на жена което дава един нормален естествен прираст. Въпросът е защо германките раждат по 1.4 деца? Нещо западния атеистично-бачкаторски обществен ред сам се срива чрез физическо изчезване.

Четете внимателно -1,4 е за жените в Германия, не германките :-) В статията никъде не е казано колко е раждаемостта при германките, защото ще се уплашат. Бях чел за 0,79 преди 5 години. Едва ли се е подобрило положението.

Положението в Бг е много по-страшно , 1: 10 в полза на ромите /в Европа наричани ЦИГАНИ/. Според учени , след 2050 г. в България , те /ц/ ще наброяват ''само'' 7 млн., а българите , ''големите'' 400 000 .

Щото ползват и двете социални системи и не само те ами и цялата им рода. Даже и тази в Турция.

loyola

Да видят какво ще стане с индийците от Факултето...

Luna0102

"Защо туркините в Германия раждат повече деца?" Защото нямат начесване, а за предпазване не са чували и волю-неволю раждат. А и манталитета им е цигански- едно ако умре, две ще направят.

'щото им дават помощи - 200 евро на дете и жилище, и храна! а те са мързеливи по дифолт и за какво да бачкат кат' има кой да им дава?! в холандия им дават по 200 евро, жилище общинско в гето, храна безплатна всеки петък колкото си искаш вземаш... т'ва са паразити! не са хора!

вярно е, но защо германките не раждат, а българките?

У нас няма такава публична статистика, макар че циганите и турците раждат средно по 3-4 деца. Не пише че Ердоган почти заповяда на всички туркини по света да раждат поне по 5 деца. Сега патриотите и Радев трябва да подготвят един закон по темата но за българите а не за българските граждани и то с двойно и тройно гражданство. И досега рядко българин може да се ожени за туркиня, не им разрешават.

"макар че циганите и турците раждат средно по 3-4 деца.", рядко в България туркините раждат повече от 2-3 деца и то в райони забравени от бога, в градовете 1-2 .

така чета и разбрах СЛЕДНОТО:До 2030 няма да има германско население , тоес те ще бъдат претопени! Немския език полека ще зачезне и ето ти нова Турция не им трябва евросъюза !

Преди 2030 г. ще е вече факт. От години броя на децата с чужд произход в Германия е около55/ 60 % . А в големите градове стига и до 70 %. Това са както новородените, така и децата в училищна възраст.

Вие ми кажете защо по времето на Бай Тодор ми взимаха ергенски данък 20лв., а заплатата ми като млад специалист беше 145лв. На времето нямаше социални мрежи и за да си намериш жена да ти ражда деца се ходеше на дискотеки. Ама със 125лв. Месечно как да отидеш на дискотека. Не оставаха пари за ток, вода, домати и сирене. 50гр. Плиска беше 6лв.

Да бе, и щото си "мнооого прафффф", затова бяхме 9 милиона. А сега колко сме?

Сега сме поне 15милиона! Разликата е, че преди, ако искаш да избягаш от България, те застрелваха на границата, а сега, всеки напуска и държавата не прави нищо за да ги спре!

9 мелиона ама с циганите (200 000 по офрициални данни) и турците (повече от мелион пак по официални данни). Каде се слагате и вие, 9 мелиона? бахси как раздувате цифрите както ви изнасе на кумандетата....

Българчета се раждат, и то качествени такива, на успели българи, ЕМИГРАНТИ! Мутрите от ДС правят живота в България невъзможен за българите.

Tи си бил смотаняк. Преди не играеха парите такава роля като сега...

"50гр. Плиска беше 6 лв" как пък не 100гр. Плиска и Кока кола беше 2 до 3 лева в зависимост от дискотеката, 0,75 литра Плиска в гастронома на ъгъла на Славейков и Раковска беше 6 лева. А ергенския данък си беше такса ене.

Познавам семейства в БГ, които предпочитат да не си развалят рахатлъка със повече от едно дете. Реално харчат пари за няколко деца, но така са си решили. Има други случаи висококвалифицирани жени си имат по 3 деца, така че не е ясно защо германките раждат 1, а туркините 3, при положение, че германката също ще взима същите помощи, даже с образование ще си намери и 6 часов работен ден, а туркинята няма да работи цял живот и ще мизерства.

Е моите колежки пък се убиха да раждат деца масово. Ей го на - една роди едно, после второ и накрая напусна, а мъжът и е софтуерен инженер. Явно разчита на него. Друга колежка така роди едно, после второ и сега е в майчински, а трета роди едно, сега пак забременя и е в болнични пред раждане. Общо взето като гледам по две раждат средно, ама имаме една дето има деца от друг брак и пак роди. Така че има и по две и по повече, но средно по 2 - 3 като гледам раждат. Всички сме с "вишо" образование, има даже някои с по две "виши" и повече. Е, аз лично съм с едно дете, по-скромен.

Твоите колежки не са представителна извадка. Ако беха, тогава населението на страната щеше да се удвои за 10 години.