САЩ пратиха атомна подводница към Северна Корея

Пхенян извърши големи артилерийски стрелби, докато в Токио САЩ, Южна Корея и Япония се разбраха за координирани мерки срещу Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ пратиха атомна подводница към Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка всичко се свежда до това да бъде заменена месната диктатура с американска. Нито повече, нито по-малко.

Ако е само това, с мед да го намажеш. Освен диктатура искат и дестабилизация, анархия и контрол на едни съседни държави.

суверенна диктатура....суверенен деспотизъм...суверенен авторитаризъм. Вариантите на съвременните политически недомислици нямат край. Суверен винаги и навсякъде е народът. А някой питал ли народа на С.Корея, когато са му натресли диктаторската династия?! Оттогава насам- само проблеми за тия хора...

А в Емирствата? В СА? В Катар? Някой пита ли ги дали искат сегашен Ирак, Либия, Афганистан? Че то вече никой Европа не пита, ти ми говориш за Северна Кореа.

Със сигулност в богатите, отворени държави са по-доволни отколкото в бедните, заключени , талибански такива.

Не вярвам някъде, някога реално народа да е имал власт. Сегашната "демокрация" я има като форма на управление, само защото е най-съвършенната форма на контрол на "силните на деня" върху народа.

добре, но това не значи, че трябва да защитаваме свръхнесъвършените форми като диктатурата напр.

Към платените. Вие не сте нормални. Направо вече започнахте да се наси..те от кеф, че един побойник е тръгнал да избива хора от суверенна държава. Нищо човешко ли не е останало във вас?

Т.е. теб по- те е грижа за режима на свиньоподобния пастояд, отколкото за обикновените севернокорейци?

Браво... Значи да освободим един народ от диктатора му ( поне според напълно честната ни пропаганда по медиите), като унищожим самия народ. ( този народ ще се бие до последно с "освободителя".

Пикльо, защо не отидеш на една екскурзия в КНДР да разгледаш суверенната страна отблизо? Не знам кой е побойник, но онова дебелото има нужда от въже - за разлика от Кадафи и Саддам.

Пикльо може да казваш на баща ти, за дето те е направил такъв урод. Ти ога се върна от КНДР, та си толкова открехнат? И кой си ти, нищожество, та да казваш кой има нужда от въже

Ким почвай ги краварите , не се тарпи вече

Пише се тЪрпи. Първо научи български, после раздавай квалификации, че май и за кравар не ставаш.

Остава да пратят и "Доналд Кък" да осере морето и циркът ще е пълен...

Много трябва да се внимава подводницата и самолетоносачите се следят обемно проникващо за ядрено гориво..Готвещи ни за оцеляване в тежки климатични условия след жестоки увреждания с нова наркоманско сканираща техника внедрявана ударно следят всички с уран на борда.Разглеждаме го като суровина за двигатели..подават следящи..

Значи заплаха са тия, които си седят в къщи, а не тия които ги обкръжават с военна сила?!

КОРИТАТА НА САЩ,ВЕЧЕ СА ПОД ПРИЦЕЛ И Е ВЪПРОС НА МИНУТИ ДА АКОСТИРАТ НА ДЪНОТО!!!СЪЩАТА СИСТЕМА"ЕЙДЖИС"ИМАШЕ И"ДОНАЛД КУК",КОЙТО БЕ БЕЗПОМОЩЕН СРЕЩУ СУ 24ОБОРУДВАН С ХИБИНА!!!ПРИКЛЮЧИ МОРСКОТО ВЕЛИЧИЕ НА САЩ!!!СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНИ ЗА ДОБРО!!!

Забрави за феите и морските русалки..

Су24 с Хибина го очаластри Ф16 с Ханъма ;)

Клекна ли Асад при последното си интервю Така ще клекне и Ким-чо. Земята трябва да оцелее.е

А бе чува се че шорош взимал давал . Дай боже добри новини . а свидетели на иехуя щели да одат от русия при ким за да го видят иехуя.

тръмп ще си вдигне реитинга бе малоумници ... нали евреите които го поддърят ще го изядат с парцалите ... ще пообиколи ще уплаши гаргите , и ще се прибере !

аре бе докога тоя кореиски ненормалник ще разиграва цял свят. Браво на Тръмп дано стигне докрай

А докога ще разиграват него? Той си стои вкъщи...

Ама кой го кара? Спокойно може да мине на свободни избори и да си поотдъхне от тежестта на властта, като се поразходи малко по света. Пари има, няма да го мислим. А народът му ще поплаче, ще поплаче за него, пък ще му мине.

Атомна е подводницата, защото американците други нямат и е тип SSGN, т.е. носи крилати ракети(154 броя), а не Трайдънт.

а бре тъпунгер , атомната подводница с нищо не е по различная от дизел електрическата ...напротив , по голяма и по уязвима и по малко маневрена :)))

Ама ти верно си за смях

Несъмнено - откриването и потапянето на американска подводница е лесна работа за могъщия и непобедим севернокорейски флот оборудван с последна дума на техниката сонари ..

'Никаква разлика' няма между атомна и дизелова подводница: SSGN Ohio - 154 бр Томахавки; Варшавянка - 4бр ЗМ-54 (Калибър)..

Не са я пратили, ами вече е там. Кимчето започна да дава на заден.

За нула време е пратил за винаги на дъното.

лошо му се пише на Ким Трети. Тръмп е доста по-серт от негъра Президент. И не понася накакви тлъсти момченца да му с еправят на отворковци. Когато някой тръгне да с еправи на интересен Тръмп раздава шамари. Асад-чо знае как стават тези работи. И при най-малката провокация Сев. Корея ще бъде ударена. А ако се опитат да правят глупости от сорта на това да се опитват да потопяват самолетоносачи ще ядат голям бой. Хем няма да се получи, хем др. Ким ще бъде ударен. Тази работа с подводницата вече е дебела. Освен че такава подводница се открива трудно (и още по-трудно се потопява), тя носи достатъчно опасни оръжия. И ако оня тлъстак не си вземе бележка навреме може и да му слушаме духовата музика докато го возят с краката напред.

Та що дири Тръп и се прави на по-голем отворко на хиляди мили от границите на САШ??? Мери си пишлето?

Мачка Ким в собствената му дупка и не му дава да си покаже муцунката на слънце.

лошо му се пише на тръмп,един севернокореиски жълтурник може да му развали благоденствието на всичките съединени щати и той един катото почне другите спиране нямат,трябва им само причина,не че без причина не могат да почнат

боже ,колко прост народ има в този форум... някои има ли си представа , що е атомна бомба ?

Изглежда само ти имаш такава представа. За нас е привилегия, че сме на една страница с теб. Респект и поклон!

А ти умния, правиш ли разлика между атомна подводница и атомна бомба?

много дълъг пътя бре ... те маи ще откриват америка за 2-ри път :) 1 месец все натам пътуват :))

трябва доста кюмюр да хвърлят в пеща на подводницата

много дълъг пътя бре ... те маи ще откриват америка за 2-ри път :) 1 месец все натам пътуват :))

на друго място не е съвсем нормално.

Сега на тлъстата свиня Ким му се спече л*йното. И на тъпичките форумни мурзилчета също.

Ти вероятно ще да си най-умният. Като ти гледам мисловните "проблясъци"... Хихихихи...Готин пич, Вери спешъл америкън майнд....

Ти си доказателството, че идиотизмът е нелечим!

По скоро се Спече на тъпите КРАВАРИ ,та веднага тръгнаха да се правят на велики с ядрените си ръждилници ,който ползват само за това да сплашват и покоряват народи.Но тук ще одарят на камък.Ким Чен е ЛУД ги предизвиква за да им докаже .А и време беше някой ЛУД да намачка тази тъпа КРАВАРСКА нация .ЗАСЛУЖАВАТ го.

БОЙ ПО КАНЧЕТО НА КИМ, БОЙ, БОЙ!

Тъпичкото ми, това да не ти е да гледаш някаква компютърна игиричка на монитора си???

Да пратим най-боеспособната си част - Военния духов оркестър. То така се става богата държава - със завоевателни войни, не с икономии...ми да..!

Засега карайте на лозунги.

БРЦК

Пратил подводница? Ким има 100 бройки. Ким също така има ядрено оръжие и 10милионна армия. Защо дразнят Ким? И Русия и САЩ имат ядрено оръжие и правят ядрени опити. Защо Ким да няма право? Все пак никой не е нападнал, нали? За разлика от американците които убиха половин милион цивилни японци с ядрени бомби!

Япомските рибари имат да вадят подводници от мрежите си - хаха

Има си световна конвенция по въпроса.

БРЦК

КИМ няма нищо против другите. Само против САЩ. 'Световна' конвенция викаш? И кой дава право на САЩ да са на тази конвенция? Единствените използвали атомно оръжие срещу цивилни нямат право да дават акъл!!!

ко праиш тук ве отивай да пасеш трева при великия дебел кореец

БРЦК

Виждам ,че правилно си оценил нивото си на развитие. Не мога да споря с теб - кретен си си.

по добре при дебелия боико които е в пъти по дебел от ким ама се прави на антонио бандерас,кучият син боико

Разбрахме, че си чел уикипедия. Но по-добре да разбереш, че не винаги количествените натрупвания водят до качествени изменения.

Репата нема нищо, даже сега съвсем ще стихне, взел да стреля с гаубици хехехе, да плаши някой, айде нали беше много мъж да хвърля ракетите, кво чака? Краварника изсипа най-добрата си морска част - Страйк Груп 1, че и подводници ще има, само да пръдне Кимчо и Южна Корея става остров.

Едно е сигурно-в твоята репа нема нищо. Смърдиш на простотия. Казваш щяло да има подводници-то и сега има, ама от тях американските са най малко. Колкото до това Ю.Корея да стане остров-Краварника не се е консултирал в Москва и в Пекин... Казано по нашенски-ще питаш Къна по тоя въпрос...

Жалко за народа на СК. Американците може да са всичко друго, но не и безумци и ако решат да нападнат, това означава че са се подготвили.

А според мен са пълни безумци! Световните войни са пламвали по измислени поводи! А на САЩ им трябва световна война, но която пак да е по-далечко от тях! Но този път не са познали! Времето е друго и ако запалят на комшията чергата, може да им изгори къщата! Не съм сигурен дали при един конфликт със Северна Корея, дивият Ким ще е като Саддам и няма да отвърне на провокацията! При това с атомно оръжие!

Хора, ако стане война, ние с какво ще участваме?

Как с какво-с територия! Да я ползва кой как мине! С хляб и сол! Да го гощаваме,белким покажем, че го харесваме! С гол задник! Белким и той ни хареса...

Поне генералния ни щаб е окомплектован на 100% да пратим тях..а?..

Диктатурите и ядрената надпревара са отживелица.

Саудитска Арабия голяма демокрация ли е?? Ама за там не се шука!

Не е демокрация. Но няма собствен ядрен арсенал.

Господа стискам палци "храбрите " американци да стрелят по Северна Корея. Тогава стратегическият съюз Китай и Русия вече ще е напълно готов . Тогава ще се сбъдне кошмара на Кисинджър Русия и Китай заедно. Стискам палци на американците и тяхната глупост.

Стискай квот си щеш, но явно вече решението е взето - дебеланкото си отива! При това с шут в меките задни части! Явно фантазиите, които изпълваха някои хора, че САЩ и съзниците много се страхували от Китай и Русия си остават фантазии! Мераците, които изпълват същите хора, за някаква съкрушителна победа над САЩ съюзници от стрна на дебеланкото, си остават само мераци, показваща дебилността на тези хора, неосъзнаващи, че лепрозорият в северната част на Корейският полуостров трябва да се премахне, за да се спре заразата.

слабичко ти е коментарчето!!;)) много си написал, но нищо не казваш,..бля,бля!!;)) абсолютна простотия на чикиджия!!;))

Аз пък стискам палци Русия и Китай да вразумят наследствения диктатор.

дебелото черво,че нещо много се размириса.

Какъв е проблема на САЩ със Севрна Корея. Тя за сега никого не напада. Просто американците се стремят да дразнят нещата и да изпратят по-близо до Русия атомни оръжия. Ще запалят ядрена война нашите мили съюзници. Ще измислят, предизвикат, инсценират инцидент като в Сирия и ще ги ударят.

Но заплашва и то доста отдавна. Ако всяка въшка започне да си прави ядрени оръжия, къде ще му излезе краят? Защо не са се разбрали съседите им да ги пазят, както САЩ пази Южна Корея?

Минус лесно се слага, но смислен отговор трудно се дава.

Ах колко жалко е да си промит мозък, да се кефиш на диктатори, затвори и дрънкане с ракети.... Да пиеш бояришник от зори до здрач и единственствената ти радост да е когато се появи бащицата по телевизора.

Така ли мислиш?! Радвай се тогава на копелето си наркоманче,дето от него човек няма да стане, къркай кауфландско Джони,дето е правено спезиално за България с карамел,та да е по-тънкана, нека те радва дрънкането на стария ти Опел,понеже някой на Запад вече е преценил,че повече не ти трябва,/а и да ти трябва няма кой да ти го даде/... Ама иначе не си промит мозък. Не чакаш бащицата по телевизора,понеже ти дреме дали ще зяпаш Планета фолк, или ще ти пълнят празната кратуна с шарени реклами. Тупат те по рамото,колко си готин,че си"свободен и независим", ама могат да ти дръпнат шалтера когато намерят за добре. Та така,драги ми Смехурко...

Мрън мрън, ама това дето си го написал, от задника си ли го изстиска? Факт е, че живота с евроатлантическите партньори е къде къде по-добър, отколкото да пиеш препарат за баня с партньор путкин

Винаги агресорите са американците все ровят но в случая както дебелия разработва ядрено оръжие възможно еи да го използва срещу САЩ да не забравяме че там живеят и много българи Чудя се защо китай и русия си мълчат или те в последствие ще се намесят а пак с сирия изглежда че има някакви задкулисни договорки петдесет ракети пет убити и няколко счупени самолета има нещо скрито

Добре де, като му е толкова мила диктатурата на Ким, защо не се беше разбрал сКитай или Русия да му разположат наблизо нещо да го пази и да се приключва? За какво му е личен ядрен арсенал- на гол г.чифте пищови?

родните путлерасти така се възхищават на КНДР, Венецуела и прочие комунистически затвори... Мечтаят си и тук да се върне това време. Разстрели, лагери, една партия, един Вожд и те милите да му слугуват, да му носят портрета по манифестации, да го слагат в мавзолей като умре, а сина му да поема управлението.

Забравих - да се громят САЩ, капитализма, да се унищожават и загниват всеки ден. Петилетки да се изпълняват за 2 години, всички да работят в завода, купони за храна и почивки по график във ведомствено бунгало, стопанисвано от дребен партиен велможа. Децата и парите на елита "да се мъчат в изгнилия Запад", за да разказват после колко зле живеят западняците...

Ами сега не е ли същото! Само заменяш думата "партийни" с "герберски" (които всъщност са си старите БКП функционери) и нещата си идват на мястото! Сега да не би нещо от всекидневието на изнурения бълг. народ да се е подобрило? Купони за храна дават и сега; почивките също са по график и пак в старите ведомствени почивни станции! Питай в което искаш министерство! Старите Москвичи днес ги заменяме със стари австрийски и швейцарски трамваи, чудо невиждано! Десетки хора ровят в кофите за боклук, а хиляди си броят стотинките за кило сирене, кашкавал или агнешко! И сега си в Шенген, и сега ти искат виза за много страни, а уж щяхме да сме като европейците, нежели като американците, а? Да не говорим за доходите и пенсиите - замразени и неиндексирани с инфлацията, както това се прави в цяла Европа, повече от 8 години! Какво искаш още - не си се наплюл достатъчно срещу миналото, плюй колкото си искаш, от това сегашното няма да стане по-розово! Жалък нескопосник!

От далеко се вижда, че целта е Русия.Търсят се всякакви поводи за струпване на военна техника по-близо до нея.Както искате го разбирайте.

Така ли казват по Первьй канал и Спутник?

Не се успокоявайте толкова, че Северна Корея е далече. До няколко дни след първия ядрен удар, радиоактивните облаци ще достигнат и до нас. Отделно, ако има намеса от страна на Китай и Русия, може да се намеси и НАТО. Тогава ракетите може да започнат да падат много по-близо до нас . . . или направо у нас. Едва тогава някои може да разберат, че нашето кълбенце, не е чак толкова голямо, не и когато се използва ядрено оръжие, но вече може да е прекалено късно.

Да стискаме палци на изрода Ким Чен и да не го ядосваме викаш, за да не полетят към нас ядрените бомби на братушките?

Бомбите на братушките ще долетят зарад американските бази, които народа не желае... Ама по навик народа никой го не пита-има си за целта "сгодни" управници.

аз съм се запасил с 200 консерви русенско варено и сухари за вас не знам

Еваларка ти бичим-голем си! Колко ще искараш с тех-15-20 години?

Ако за 1 ден отворят границите на Севернокорейския комунистически рай вътре няма да останат и реднините на смахнатия.

Един час и половината корейци ще дръпнат към Юга. След още един час дръпва другата половина а след тях за 30 мин. се изнася цялата им Комунистическа партия без политбюрото им и Ким.Те ще останат за да се бият със САЩ и да умрат геройски за комунизма.А може да се откажат да вържат КИМ ,като го предават на САЩ за мозъчна терапия в Гуантанамо.

Дебелото момченце сигурно се поти обилно. Разчита на татко Пути да му бърше сополите.

ТАТКО ПУТИН НЕ СМОГВА ДА ИЗБЪРШЕ СВОИТЕ,ТА ЗА ДЕБЕЛЧО ЩЕ ГО Е ГРИЖА:):):):)

Все още Ким може да седне на масата за преговори. Дано познава западния манталитет. Тази армада изобщо не отива там за да показва мускули.

Не знам... Това не е нито Либия, нито Ирак... Съмнителна работа. Не подценявам силата на армадата,ама корейското също гърми!

Бой по тъпата кратуна и толкова!

Светът се насра когато гръмна Чернобил и Фукушима,а сега ако избухне една атомна бомба на Корейския полуостров или в Японско море ,не знам какво ще стане със нашия свят.

Общо взето жертвите и след чернобил и след фукушима са доста по-малко от очакваното. А и в хирошима и в нагасаки си живеят хора. Та не е кой знае колко страшно.

Прост, остарял и изкукал наивник! Днешните ядрени оръжия (може да ги наричаш по старому бомби) са далеч по-усъвършенствани от първите и са специализирани в отделните поразяващи фактори, т.е. един ядрен заряд може да има по-голяма мощност на ударната вълна и по-малка радиация и обратно. Не забравяй и за "неутронната бомба" и за неядрената "вакуумна бомба"!

Не разбирам какво плюете по Тръмп ,все някой трябва да спре онова дебело човече чийто клан е превърнал страната в огромен концлагер а сега се въоръжава и с ядрено оръжие ,сравнете Южна Корея със северна ,едната е високо технологична просперираща страна със супер висок стандарт а другата е векове назад подложена на постоянен геноцид ,само за това трябва да бъде унищожен този престъпен режим.

Плюем по всеки идиот тръгнал да съсипва други държави !Северна Корея е суверенна държава и не напада никой...

Лесно е да се говори когато няма заплаха да те тикнат в някой лагер. Независим им е дебелака, народът им понеже е зависим мре под мракобесието на комунизма.

Нищо няма да се случи. Ако стане нещо и се отпуши С.Корея народеца ще опасе цяла Азия. Отделно, че такива като С.Корея ,Венецуела, Куба ,Русия са нужни като алтернативен пример на "загнилия капитализъм", отделно и за безполезно тролене на неграмотни слагачи :}

Шило

Естествено, че нищо няма да се случи.

Нещо искате да кажете или просто на всяка манджа-мерудия :}

Това е просто демонстрация на сила и непоколебимост за пред медиите и света. Реално, самолетоносача със сигурност е ескортиран от други подводници, а не една, което не се обявява никъде. На всички чугунени глави искам да им пожелая да отидат да поживеят в Северна Корея. Вземете и децата си, там ще имат светло бъдеще, просперитет и свобода!

Шило

Кога се върна от там? Аз специално не съм бил и не знам как е. Затова и не коментирам живота в СК. Макар, че от разкази на хора, които са поживели, имам някаква представа.

Шило

Чак ми става смешно! Явно армията на КНДР наистина е доста сериозен фактор, че да изпращат толкова сериозен аскер от 3 държави. Е, то едната сама по себе си е достатъчно въздържащ елемент, щото е доста близо до Северна Корея. Война няма да има. Ще се поразходят, някоя проститутка ще се облажи и айде- дома.

Той и Садам май така си мислеше, пък какво стана после, не ми се говори. Дали му е било смешно или си е мислил за простотутки ?

Шило

За него не знам, ама тук не е Садам. Да не стане втори Виетнам.

На САЩ сме им гледали СЕИРА после и у ВИЕТНАМ. Ако искат може ПОВТОРЕНИЕ и там да направят

Изхода от "Кризата" или Войната е повече от логичен. Янките ще си подвият опашката, като преди това ще са наложили "санкции" и ще са постигнали неясни, но големи успехи срещу Северна Корея. В случай на война, най-малко ще загуби този, който няма какво да губи, а именно Северна Корея. Загубите за Южна Корея, САЩ и Япония ще са убийствени. В буквалния смисъл за Южна Корея и Щатите и в по-малка величина за Япония. Южна Корея ще бъде изпепелена от Северна, а флотата на САЩ както и голяма част от територията им от Балистичните ракети на Северна Корея, Русия и Китай, които пряко ще бъдат засегнати от нападението на Еврейския Американски военно-промишлен комплекс срещу Северна Корея. . . . . след като бъде изпепелена Америка, ще е трудно за доказване точно от къде са излетяли ракетите . . . Нищо против американците, но те сами дърпат "дракона" за опашката . . .

Брей голяма работа си бил ? :}

Балистичните ракети на северна корея са реквизит за манифестации направени от стиропор и гланцови блокчета. Ще литнат, колкото литнаха руските С400 миналата седмица.

Шило

То, хубаво, че не ги ползваха, че резила на щатите щеше да е 100%-ов. 59 излетели, 0 стигнали до целта. Доста зле щеше да е като постижения.

Че що да литват? Докато американските и турските самолети си стоят на земята...

Е, то и корейците изпратиха подводница към щатите, ама не се хвалят с това...

Говоря ти Ким, сещай се Владимир. Русофилите напълниха памперсите.

Муахахахаха! след като само за Ким ви трябва коалиция от сащ, Япония и Южна Корея, къде сте тръгнали срещу Владимир бе, пиленца?

НА САЩ сме им гледали СЕИРА В КОРЕЯ. Ма щом не им стига

Ти верно ли си толкова дърт, че си гледал корейската война?

Кво значение има това , за крайния резултат

Да, гледал съм! Дори си спомням как турският батальон от две дивизии беше унищожен напълно за 24 часа от корейците и китайските "доброволци"! А съветските МИГ-17 просто бяха без аналог и сваляха на поразия абсолютно всички американски изтребители! Който не вярва - да пита или да чете!

но облечен във власт или имащ достъп до унищожително оръжие или арсенал "луд" нервите няма да му издържат и тогава ще има "първи път" но няма да има втори защото това ще е края на човешката цивилизация!

abasador

колега, много, ама много правилно си написал човешката цивилизация. Аз винаги съм бил привърженик на хипотезате, че човек не е единственият разум във вселената. Убеден съм, че има хиляди цивилизации населяващи космоса, с които за съжаление все още не можем да влезнем в контакт (въпрос на техн. възможности). Така, че любезни Уфолози не се стряскайте, не става дума за марсианската а за човешката цивилизация. Лек ден.

Колко е забавно да гледаш и коментираш война на другия край на Света!

Ще ти бъде забавно само в началото. Явно си доста тъп, щом не усещаш кой накрая ще го отнесе от последващата световна криза.

Е, сигурно, човекът го казва с ирония...

Е ти като не си доста тъп какво правиш? Не си ли гледаш сеира? насрал ли си се вече от страх?