Жена падна в пропаст и загина край Бачково

74-годишна жена загина, след като падна в пропаст в района на екопътеката "Сливодолското падало" край Бачково.

Обратно в новината

Коментари - Жена падна в пропаст и загина край Бачково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да има "екопътека" за туристи покрай пропаст?

- Вчера ходих в гората, набрах две кила гъби и ги подарих на тъщата. - Ами ако случайно са отровни? - НИКАКВО "СЛУЧАЙНО" НЯМА ТУКА!

На място, наречено "СЛИВОдолско ПАДАло" трябва да е забранено за жени. Виновен е кмета. Явно тегне проклятие.

НА КОЯТО ПИШЕ " СЛИВОДОЛСКО ПАДАЛО " ?

берем табели секви

от НОИ трябва да организират масово такива екскурзии по Кончето за пенсионерите. Така ще могат да увеличат пенсиите на оцелелите. Ако има оцелели.

да те е.а в шумозаглушителя бе умствено недоинвестиран урод. Как ти го побра това в тъпата куфалница?

Да, какво ти пречат хората на възраст? Мислил ли си, че много скоро ще станеш като тях, ако не пукнеш предварително? Каквото мислиш за другите, на теб се случва, запомни го!

Не си права - има си даже народна поговорка - "На болен човек не се се присмивай, за да не станеш като него. На стар човек се смей - дано да доживееш неговите години"!

кой ид.иот замъкна там баба си, та да я пречука?

метнала се е кат Феликс Баумгартнър от ръба на космоса

ебати ти си гений!!! как успя да го напишеш без нито една грешка

Чудесно е, когато възрастни хора имат дух за живот.Нали затова са работили десетки години, като се пенсионират да имат възможността да правят всичко, което не са могли да си позволят преди.И все пак, туристическите дестинации трябва да са съобразени с възрастта и възможностите.Едно е стар човек да отиде до Копривщица или друг исторически град, да разгледа музей или посети певчески фестивал, а съвсем друго да катери баири:)

Много извратено мислене. Чакай да се набръчкаш като печен картоф и тогава ще живееш. Предполагам, че си ги попил тия "мъдрости" от начина на живот на прословутите и вездесъщи западняри. Те като се пенсионират и хукват с белите гащи и памперсите да си "отживеят".

...Жена падна в пропаст и загина край Бачково... ---- аналогичен случай! държавата падна в европата и загина! следствие няма да има, защото нема държава, която да го направи!

пак селските ти простотии хубаво ли ти беше при жан Виденов извън европата. деба в селските ви дебили. Що не се метнете в някоя пропаст та да не се мъчите повече с тая европа?

Ако това беше станало на "екопътека" на запад от Калотина, държавата щеше да плати милиони за обезщетение!

ти ли ме бутна или сам паднах ?

Абе какво им стана на българските баби?!! Едно време садяха домати и не търчаха като кози из баирите. Брей к`ви модерни станаха....внуци не гледат, ама то и няма. Градини не гледат, щото ходят на походи, та се пребиват по баирите....сбърка се нещо работата, ама не е за добро.

Внуци не гледат защото младите са прогонени на запад, а с тях и внуците. Градини не гледат защото не могат да опазят реколтата от мургави двукраки паразити. Анадъм?

Немога да ти отговоря на турски Шаро, но пък на български мога . Разбрах те!

да бе. ромите са много добро извинение на мързеливите. Всъщност навремето туристите бяха много повече от сега. Пак поради мързел на сегашните.

Убедих се в едно: У нас нито "патриотите" са ни патриоти...Нито пенсионерите ни са бедни и болни... Мятат редовно пачки от балконите...Търчат като козлета из гори и баири,губят се и скитат по цели нощи ,а кога трябва да протестират , против цени на билети, лекарства , парно и ток ....НИКАКВИ ГИ НЯМА ... Виж ,пред избирателните секции са ПЪРВИ...Да гласуват за вечно..."НАШ'ТЕ" и Ха-така...а-така...бо-лен...бо-лен...

Жената явно не е била подготвена за планински терен- тя е от полето (Първомай), а пък се катери по планински стръмни пътеки?! Подценила е ситуацията!

в планината сам човек не трябва да ходи, още повече ако е възрастен!

В интерес на истината,доста възрастни хора са много по-опитни и разумни планинари от повечето младежи. Освен това, става въпрос за "еко-пътека",която би следвало да е обезопасена,но,имайки предвид за какъв изгнил парапет на "еко-пътека" се бяхме опитвали да се хванем преди време и да се претрепем,нищо чудно, само името да й е "еко"

Не трябва, ама като не ги слушат главите ...

Вероятно се е разхождала с някой роднина, който с нетърпение е очаквал наследството и , и е помогнал на жената да се подхлъзне. Това в рамките на шегата, но малко са здравите възрастни, които могат да си позволят такива преходи на Падалото, чест и прави...но съдбата така е решила, да отиде и там да намери края си. Лека и пръст.

"ЕКО"-то .убива ! Кой е тръгнал по "ЕКО" ,не стига -надалеко... Можеше и до 94 да ги докара...

Оня ден пенсионерка я търсиха-туристка. Днес пенсионерка загинала- туристка. Като гледам какви ги вършат пенсионерите-туристи... и като си помисля,че след няколко месеца ще се пенсионирам... Страх ме хваща! :-(((

Хич да не ти пука! ГепИ пенсията и си живей живота !

Затова, като се пенсионираш засядаш в кръчмата. Най-много да паднеш от стола.

Абе и там е опасно! Знаеш ли колко са кУрави и ръбести краката на масите? :-(((

Блажните благопожелания, На Н. Светейшество Патриарха и на Негово Превъсходителство Бойко Генерала я стигнаха +

От НОИ въздъхнаха облекчено, че имат една пенсия за плащане по-малко! А иначе стои въпросът какво търси бабата по екопътеката?

Разхождала се е. Нали екопитеките са за това.

Австралопитеките не са за еко пИтеките! А пенсионеропитеките трябва да си помислят дали стават дори за екопЪтеките!