Японски кораби плават с ударна група към Корея

Два японски разрушителя се присъединиха към американската авионосна ударна група „Карл Винсън“ на път към Корейския полуостров.

Обратно в новината

Коментари - Японски кораби плават с ударна група към Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америко ...пукни. Да живее Ким Чен...да живее корейската работническа и народна власт.

Дришльо успокой се, дните ви са преброени!

Боклуци севернокорейски, няма да разберете от къде ще ви дойде. Само че после кой ще ги хрантути и тях? Южна Корея ще съжалява, че режима е паднал. Ще им изядат заедно с хюндаите. Само америкаците ще излезнат пак чисти от цялата какафония, защото ще го направят само да си спасят гъзовете.

Най-доброто учение е да смелят северните червени изроди!!!

Хайде де да ги почват тези корейци и да се свършва.Обаче Шубето било Голям страх.

абе много дълго пътуват бре :))

Срещу американско-японската армада трябва да бъде изпратено ръждясалото корито Кузнецов.Няма нужда да открива огън - щом го видят,вражеските моряци сами ще изпопадат на палубата от смях! А еколозите от Гринпийс ще получат нервна криза.

Ако американците и японците са си забравили противогазите,поражението им е гарантирано! Освен това няма да могат да улучат съветско-руския самолетоносач заради гъстия черен пушек от комините му.

Че то ,да не е лесно да гребеш:)

Тия започнаха да прекаляват със съспенса. Да се опукват вече, че взе да ми писва и ще сменя канала.

разведряване в региона просто трябва да помоли да се намеси Китай. Китай няма интерес от война в региона, но няма и да допусне някой да унищожи сююзника му. Това всъшност е и причината след разпадането на СССР все още да съществува КНДР, инак досега да я бяха унищожили. Северно корейцито чисто и просто се опитват да създадат оръжие, което би възпряло САЩ и Южна Корея да опитат да ги "домократизират". Иначе те и технологично и военно са много по-назад не дори САЩ, а от Южна Корея.

А що не се демократизират сами?

или да поискат но по-късно. То си е тяхна работа, не на ЦРУ или фондациите на Сорос.

Живал съм почти 15 години в Източна Азия. Западният тип демокрация не става за там. И в Япония и Южна Корея няма такава. Естествено, това в Северна Корея е уродлива диктатура. Конфуцианството и източните стари религии им мият мозъците от хилядолетия до степен, че Филипините (95% католици), Индонезия (87% мюсюлмани) и Тайланд (95% будисти) почти не се различават като манталитет.

защо се нягнетява излишно напрежение, което поради случайна грешка на някой изнервен военен независимо от коя страна може да предизвика голямо нещастие? Ако е вярно това дето се тръби из медиите опитите на КНДР да направи балистична ракета и да се сдобие с ядрено оръжие само и единствено ще ускорят стопанския и крах. Северно корейците не разполагат нито с модерна авиация, нито с адекватна противовъздушна защита, дори и танковите им части са с поне 100 години назад от южнокорейските и американските. САЩ и Южна Корея имат балистични ракети доста по-модерни от севернокорейските. Принципно погледнато единствено Китай е пречка досега САЩ и Южна Корея да нападнат и унищожат КНДР.

Извинявайте, че се повтарям, пускал съм го и преди. Но някои не са разбрали, та малко цифри. Които за 23 години само са се вдигнали, не са намалели: През 1994 г. президентът Клинтън заедно с министъра на отбраната Уйлям Пери разгледал възможността да започне война против Северна Корея. Били поискани съответните данни от председателя на Обединения комитет на началник-щабовете на ВС на САЩ генерал Джон Гери Лак. На 19 май 1994 г. генералите Шиликашвили и Лак представили на президента Клинтън доклад, от който следвало, че в течение на първите 90 денонощия на войната следва да се очакват загуби в размер на 52 хиляди убити и ранени американски войници, а също така 490 хиляди убити и ранени южнокорейски военнослужащи. Стойността на тази операция по техни данни щяла да бъде 61 милиарда долара. По информация на списанието Нюузуик впоследствие генерал Лак уточнил своите разчети и стигнал до извода, че общите загуби за САЩ и Южна Корея ще достигнат почти един милион войници, в това число 100 хиляди убити американци. Общата сума на войната с КНДР била оценена на 100 милиарда долара, а размерът на икономическите загуби на Южна Корея повече от 1 трилион долара. Администрацията на Клинтън се отказала от война със Северна Корея и отишла на преговори. През 2003 година започват шестстранни преговори по ядрената програма на КНДР с участието на КНР, САЩ, Русия, Южна Корея и Япония. Преговорите са неуспешни и са прекратени през 2004.

Добре, че се повтори, та да понаучим нещо. За съжаление, сега нещата няма как да се случат дори с наколко пъти повече жертви и разходи. Трябва да се очисти цялата върхушка в т. н. КНДР, което е практически невъзможно. Пълна икономическа изолация се оказа неефективна - много народ умря от глад, ядейки трева и кора от дърветата, а "другарите" не го усетиха.

са луди хора. Корейците им казаха, че ще им потопят корабите, те не чуват. Искат ГАДОВЕТЕ да отнемат СВОБОДАТА на корейския народ, НАРОД от ВЕГАНИ!

да са изстреляли не една, поне 10 ракети са могли. По бази или кораби на САЩ в района, по Южна Корея или Япония. Те просто се страхуват да не би да се опитат да ги "демократизират" някой ден.

Какви вегани бе глупако? Кимовците докараха народа до там да пасе трева и яде кора от дървета. Народът е един с този на Южна Корея. Там не са тревопасни!

Ако Сев. Корея се осмели да изстреля и една ракета към американската флотилия ще бъде съсипана начаса. Просто ще им бъде нанесен такъв удар че няма да могат да се оправят. За много по-малко американците изстреляха ракети по Сирия. А ако употребят ядрено оръжие срещу флотилията (при техните възможности това е единствения реален начин да потопят самолетоносач), тогава Сев. Корея ще бъде унищожена. И то с ответен удар с огромна сила - просто ще бъдат наказани, както са били наказани индианците в средата на 19 век. Така са ги наказали, та са ги унищожили. Япония и Германия на са по-малко корави противници. Но на масираните бомбардировки (или на адрените) никой не може да устои. Лошото на тоталитарните режими е че те сляпо варват на вожда. и когато нещета не станат така, както ги е провъзгласил вожда гледат като насрани деца майка си. Справка - 22юни1941 - 15септември1941 на Източния фронт. Всеки опит за действия срещу американската флотилия ще завърши трагично за Ким Трети. Да не забравяме че япония се намира в непосредствена близост. И в Япония и в Ю.Корея има американски бази и ударът по Сев. Корея ще бъде жесток. Вярно,онези хорица са толкова измъчени че за тах смъртта е по-скоро начин да се отърват от мъките, но все пак... Аз се опитвам да направя паралел как и Саддам и Кадафи-то се дървеха, така както с ега се опитва да се дърви др. Ким. Но още след първите точни удари "спаднаха гумите". И Асад беше много ербап, но като видя че това не му е негъра-президент, нещо посмекчи тона. И тук се очаква подобна акция. Като ти унищожат полигоните за адрени изследвания, като ти унищожат площадките за изстрелване на ракети ще видиш че с лъкове и стрели срещу свръхточни оръжия нямаш много шансове.

Само не се самовъзбуждай ! Просто си пий лекарствата и нанкай.

Ами ако ми предложиш жена си за компания.... Или всъщност ти си долен ляв педал...

Противокорабни средства на ВМС на СК: 5 корвета УРО, 40 ракетни и 134 торпедни катера, повече от 100 подводни лодки, от тях 22 дизелни, проект 633 и 29 малки от тип Сан-О). На въоръжение са противокорабни ракети тип П-15 Термит (SS-N-2 Styx). Брегова отбрана - 2 полка пускови установки за противокорабни ракети Силкуорм и C-2 Сопка (всичко 52 комплекса) При масирано използване и то в собствени води стигат и за два самолетоносача, все пак възможностите на прикритието не са неограничени. Основното функция на оръжието не е поразяващата, а сдържащата. И в този случай виждаме, че корейското напълно я изпълнява. Американците са силни, но за тях е неприемливо да загубят самолетоносач. А при тази разстановка им е гарантирано. Как се спират 100 подводници, че те нямат толкова хидроакустици в АУГ-то, могат ли едновременно да ги слушат ?

Северна Корея няма да може да употреби ядрено оръжие,защото ракетите им ще бъдат унищожени още при стартирането от шахтите(същото се отнася и за Русия). А пишещите минуси невежи путинофили нека да обяснят защо прехвалените С-ч00 въобще не реагираха срещу амерканските крилати ракети в Сирия.Както и на израелските ракетни удари срещу Хизбула и войските на Асад.

Нещата не отиват към добре,лошо,много лошо.

А карат ли със себе си и погребалната агенция?

хахах оня с квадратната глава му йебаха м....та ...ся ше има демокрация по сев. корейски

сина на още по-великия и внук на най-великия отдавна вече е много хлъзгаво и мирише на тоалетна. На всички е ясно, че независимост не са защитава като правиш изпитания с ракети далечен обсег, изстрелваш ги в посока на други държави и разработваш ядрени оръжия. На японците им писна на к*ра, колко и да е къс. Ким ще си намери майстора, само преди това да не направи някоя беля на околните държави. Това все още го може. Не го прави само от страх, че след това крварите ще го смажат за 2 часа. Камък върху камък няма да остане. От космоса са заснели всяка педя земя, мишка не може да се скрие и понеже целият свят е настроен с/у него изобщо няма да имат скрупули - не са хамериканци, я.

abasador

благодаря, на колегите за оценките и репликите на коментара ми от 03:12 часа. Не зная дали правилно сте разбрали иронията ми към "великият" Ким Чен Ун. Изглежда Ким по рождение е с умствени увреждания, преминавайки сега в болезнено безпочвена мегаломания. Колегите, които виждат в заплахите на Ким към света, нещо повече от ксенофобски бълнования на един болен и луд човек, най-добре е да отидат на лекар. Лек ден.

Хитлер много нормален ли е бил ? (резултатът всички го знаем)

abasador

точно, за това говоря. Навремето Хитлер сега и Ким са обладани от болната до лудост амбиция да докажат на света колко са велики. Краят на подобни болни мозъци го знаем. Разликата е не само във времето, но и във възможностите на днешните оръжия. В една съвременна ядрена война резултатите ще са пагубни за всички учасници в конфликта. За това иде дума. Лек ден.

Два разрушителя за самоотбрана се присъединиха към ударната група. Интересно звучи нали?

Единственото което могат да направят революционните сили на КНДР е да се строят на морския бряг и по команда на вожда Ким дружно да се изпикаят в морето,да предизвикат цунами и да потопят вражеската флотилия ;)

за него що не кажете че се е изсипал във океана? А иначи всичкото това дето се случва носи само проблеми и цели да се създаде още по голяма икономическа криза!

от адмирала колко броя се изсипаха? Явно се случва. Откога безработен смотянак кат тебе взе да разбира от икономика?

тоя дето е писал че да го наричаш смотаняк? Явно смотаняка си точно ти!

по краварник във всеки квартал , за да съберем там краварите и техните привържници , да си мучат дружно

Лошото е, че за зелени хартийки и повечето не-кравари ще замучат...

abasador

като, чета повечето коментари ми става страшно за съдбата на света! КНДР съвсем ясно предупреди САЩ, че нямат никакви шансове срещу тяхната военна мощ. Ясно и разбрано предупредиха Япония, Австралия и Канада, че мераците им да подкрепят агресивната политика на Краварите (т.е. на САЩ) ще бъде наказана жестоко!!! Великана Путин се подсмива под мустак. Китайците се чудят дали да не спрат ориза на почти съсипаните КНДР, та да измрат от глад. Изброените държави САЩ, Япония, Австралия и Канада в най-скоро време ще молят на колене великият Ким Чен Ун да им прости... и да не ги затрива от лицето на земята. Както обичам да казвам, време е на някои тъпанари във Форума да се набият манерките, за да внимават какви глупости пишат. Лек ден.

Абе човече, ти на колко си години? Като ти чета глупостите смятам, че или си дементирал старец на към 70 или си някое малко пичлеме под 18 години. Че то тия тъпотии дето си написал...мани-мани

той си го е казал: 47 акита. Какво друго да очакваш...

Това е от свиването на мозъчните ти структури до размерите на картоф.От това е умрял Ленин.Няма лечение!

ev57tim@

"великият Ким Чен Ун" Да го пратим при "великия" на почивка. 18 зърна ориз на ден и две чаши вода. За около 10 години срок.

Колегите успяха ли вече да ти поставят диагноза, или още ще те изследват?

10 реда писмо а си се из'АК'ал 47 пъти. Ей! Това е диагноза! Тичай при чичко лекар да запуши неослушното ти... :)))

Някои хора тук наистина са лишени от чувството за хумор. Жалко.

abasador

благодаря, ти уважаеми 28. Лек ден.

Корейска триера се е насочила към американския ядрен самолетоносач!

да го потопи краварското корито, силно се надявам, жалко че Южна Корея става остров, но пък може и до Япония да го отбута ударната вълна. По вероятно репата си го мести в крачолите и нищо не прави, просто колко да има некакво чувство по медиите на страх у курейците, че уж ги е еня кво праят корабите, ама освен че са строили няколко милиона канибала по граници, пристанища, щабове и летища, нищо друго не се случва. Няма и да се случи нищо, ще се повъртят насам-натам лодките и аре дома, но дано не съм прав и стане пушилка, да видим репа по корейски как ще изглежда, сготвено.

Май нямаш представа ядрените муниции, които тия имат ако се взривят в атмосферата какво ще последва.

Към платения коментатор по-долу. Искаш да кажеш, че Корейците са се запътили към САЩ и искат да ги нападнат? Ако е така, прав си. Ако не е си поредния платен боклук. . "малко уроци за страхливото русна 23.04.2017 19:24 ( нерегистриран ) . за разлика от тебе пикльо малък. когато някой в квартала ми се звери и заплашва че ще ми разбие апартамента и избие децата ми, както и заплашва комшиите ми със смърт - аз отивам и му забивам 2 шамара и го поставям на мястото му, докато ти срахливко му ръкопляскаш и му се мазнеш да не те закача. ха сега си прави АНАЛогииге ... и не спирай да четеш до главните букви както си свикнал. '

Май чичко Куон О Хюн скоро ще строи фабрика в Пхенян, а мурзилките ще си ядат клавиатурите! Може и тенекетата, кой знае защо наричани "ракети"!

Дали и кой какво ще строи в Пхенян, може да каже САМО и ЕДИНСТВНО СИ ЦЗИНПИН, като най-мощен геополитически играч на планетата, а ти мое си гризнеш амолед-а на Гнусмас-а / Anos-a. Може и носа на Буратино от Купертино!!!!

Никакъв урок не са изнесли.САЩ показаха ,че не спазват международното право и че се борят на страната на терористите.Видеото в You Tube 'Удар "Томагавками на авиобазе Шайрат/Massed strike by Tomahawis at Shayrat airbaze "-Anna news Пораженията са огромни.А от това летище армията на Асад са нанасяли удари по терористите.САЩ са се обосновали на данни за хим .оръжие поднесени от Ан Нусра- терористична организация.Във видеото сирийски полковник ,владеещ добре руски език показва какво се е случило.Извода е,че американците помагат на терористите.

В Сирия преди броени дни САЩ изнесоха урок, малък наказателек урок. Който разбрал, разбрал. Асад обяди, че си е научил урока. Ким-чо все още се звери. Но американците го сготвиха на преговорите между президентите си. Сега дали печено или варено СК зависи от него. Има още малко свободни дни да вземе правилното решение, а то е край на ядрената програма . Пожелавам му заради корейския народ да излезе умен като Фидел и скоро няма да има разлика в стандартите между Севера и Юга. В противен случай сапуко, подарък от братята японци !

Ти гледай какво сапуко ще ти наврат в задника албанците и турците скоро. Онея там ще се оправят, най вече с пропагандата на американците.

Плаващите памперси ще потънат

Айдее, безправни скотове, разотивайте се! Стига сте лаяли като мъници. Марш да почивате, че утре ще трябва да бачкате за минимална смешна заплата от 400 лева, за да хрантутите мен- княз Боко Рапоня, както и другите дебелогъзи и мазни политически прасета- Цветанов, Павлова, Горанов, Курнелия, Праси Каракачанката, Симонов- винкела, Сидер бей- албинос ефенди, Вальо Магарешки и останалите политически проститутки! Айде, марш, бели роби на капитала!!!

А Дарт ВЕйдар дали е на борда на разрушителите.,защото не се знае какво прави хуй пии чай от Китай.

Днес Ким отвори модерна свинеферма и посочи среден пръст на самолетоносача който продължава да губи самолети в южнокитайско море. Приводняват ги демократично.

Аз пък чух че вече няма да се наричат хорнети а харпуни и щели да ги използват за борба срещу гей любовта сред китовете.

В изостанала Северна Корея няма бездомници, в напредналите и демократични САЩ само в Нев Йорк бездомниците са 80 000( осемдесет хиляди). Външният дълг на изостаналата Северна Корея е 12 милиарда долара, а на напредналите кравари от САЩ- не знам си колко трилиона- 15 ли бяха, 20 ли.... Да живее западната демокрация.

Имаш бездомник, трепеш го и вече нямаш бездомник. Така се контролира проблема с бездомниците в Северна Корея

А дано американците имат глупостта да влязат в корейски териториални води!!! Кимчо така ще ги опраска, че ще се чудят откъде им е дошло! 9,5 милионна армия, високо натренирани бойци, снабдена с най- модерно въоръжение, народ, който като един ще се хвърли срещу агресорите! Кимчо ще потопи ръждясалото американско корито, след 48 часа ще е превзел Южна Корея, а след още 4 дни и Япония!!! КНДР ще отърве света от наглият американски агресор, който ежегодно избива стотици хиляди мирни граждани, а милиони други лишава от най- елементарните им човешки права!

ку ку , ку ку, ку ку ...9.5 млн армия ? Дори и Ким-чо не е сънувал подобно нещо. Спи спокойно. Утрото е по мъдро от вечерта.

айде информирай се малко жмульо ахмаков, преди да дращиш глупости!!!

бойците са изгладнели много. Скоро ще си захапят подметките като онези русняци на шлепа в Тихия океан едно време, само че за по-кратко време.

Комунистическите боклуци плещехте същите глупости за Саддам ,колко му е велика армията. После пата-кюта и се покрихте в дупките си :), ви ева у убитаците.

ти май много акъл нямаш след като сравняваш арабин с корейски войник от народната армия! От арабина войник не става! Арабина е пушечно месо, без дисциплина, отговорност, дълг!

Кимчовците и плъхове ли ядат вече ?

Добри новини от Австралия . Карл Винсън се е запасил с достатъчно тоалетна хартия за насраният си екипаж. След жълто море вече ше го наричат кафяво.

и то в мислите на благородник! Докъде стигна тоя объркан свят...

Снощи по телевизия Россия24 казаха И ПОКАЗАХА , че всъщност Американския самолетоносач "Карл Винсън" заедно с придружаващите го кораби ИЗОБЩО НЕ СЕ НАМИРА ТАМ , където медиите така усърдно афишират. В началото и на мен ми се стори странно , но в последствие спърниковите снимки от ГЛОНАСС показаха , че армадата се намира някъде между островите на Малайския архипелаг ! Което вече обяснява напълно ЗАЩО "огромната" Американска заплаха беше отбелязана в Севернокорейската преса ЧАК на ПЕТА страница в едно мижаво каренце 3 на 5 сантиметра ...

Намира се в Черно море...но не смеят да кажат това.

които пишат без да четат. Те са си такива. Не могат да мислят. Не могат да спорят. Правят, каквото им кажат да правят. Обичат, каквото им кажат да обичат. Мразят, каквото има кажат да мразят. Те дори не знаят, какво е СВОБОДА, МОРАЛ ... Дано поне да печелят добре :) Четете Внимателно ( нерегистриран ) 23.04.2017 17:44 "Американският самолетоносач и придружаващата го група, плаващи към Корейския полуостров, започнаха в събота съвместни учения с японски военни кораби във Филипинско море, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА." Обърнете внимание на - "започнаха в събота съвместни учения с японски военни кораби във Филипинско море" И най-вече на думите - "съвместни учения" и "във Филипинско море"

Абе то тъй , ама само където НЕ РАЗБРАХМЕ , КАК ТАКА такъв тежък морски съд стигна буквално ЗА ТРИ дни до Филипинско море , при положение , че точно преди ТРИ ДНИ уж беше в Японско ???

На 06.08 1945 г. и 08.08. 1945г. наглите руснаци, забравиха, че войната е свършила и хвърлиха ей така за удоволствие две бомбички над Хирошима и Нагасаки. Защо ли не ги обвиняват в ГЕНОЦИД?

Бомбите спасиха живота на десетки хиляди войници, в това число и руски. Мисли, мисли, пий едно вино и тогава пиши !

защото е война и японците не се предават ?

ами то Северна Корея и САЩ се намират в положение на война, вече 52 години. Нямат сключен мирен договор! Това означава, че КНДР с пълно право може да използва ядрено оръжие срещу САЩ, защото не се предават, като пусне 3-4 ядрени бомбички (ракетки) над Калифорния, като заличи от лицето на земята ЛА, Сан Франциско, Сан Диего, пък може да попилее и някой селца в щата Орегон! Един такъв ядрен удар ще спаси живота на стотици хиляди войници!!!

щото и нас са ни учили по история на руската версия.

Само така! комунистическата гад трябва да бъде заличена от лицето на земята веднъж завинаги! Сега СК, после Венецуела и Куба, ИД и Путин. Само с ККП кво ще правим не знам, ама и там ще се намери решение...

А сега, след тези мечти, на които, естествено, не е съдено да се сбъднат, си направи успокояваща клизма, мека китчице. :)))))

А Китайците къде ще ги ровим ? А като набием Русия, на Марс ли ще живеем ?

След като донесоха мир, благоденствие и демокрация на народите на Афганистан, Ирак, Либия, Сърбия, Сирия, сега миротворците отиват със самолетоносачи и бомби да донесат мир, просперитет и псевдодемокрация на Северна Корея. Да ама това не е Сърбия, а Северна корея с едномилионна армия, оръжия, самолети и танкове- собствено производство, както и с ядрен потенциал. Аз мисля друго. Жълтата коса знае много добре, че никога няма да посегне на Корея, но той демонстрира военната си мощ и надува мускули на Русия и Китай. Тази показност е косвено насочена към Русия най-вече.

разни пуеци, расли в недрата на комунизЪма и размахващи ракети и бомби. Наоколо тях също живеят народи.

Комунизъм и капитализъм са двете страни на една и съща монета. Бедните работят, за да стават богатите още по-богати. Комунизмът е малко по-меката страна на монетата, докато капиталистът за пари пред нищо не спира и за него животът и здравето на хората не чинят пет пари.

за СК. Той и Садам си мислеше нещо подобно нападайки Кувейт и после за колко време сдаде екипа ? Къде го намериха по бели гащи ? Да не говорим за Кадафи и отношението му към българските медици. После тю тю юююю и в канала. Западната демокрация е велико нещо. Мислят, премислят и после идва ден в който удрят.

Ким можел да пробва изпреварваш удар ? Може и ще изпревари краха си - хахахахах

да го изненадат в най-сладкия сън.

Мисля, че ще го направят безболезнено за него. Няма да усети това което му се стоварва, а имаше шанс да се измъкне, признавайки колко е малък и слаб. Жалко за корейския народ.

вижте какво пичове , когато ние направим ракета и спътник , и ги пратим в космоса като северокореиците , тогава можем да лаем ... друг е въпроса че ние и на македоня не можем да се озъбим ... сега млък и се завираите в кофите !

не си еб..еш пут...к....лелина бе ше бек ? Марш в Русия, кретен смотан !

А с "патриотизъм", като твоя - резултата е две национали катастрофи и загубени територии. А кръвта си леят такива като него, а не такива като теб.

Ти, просто си овес, минал през кон! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ние не лаем...Още древните българи са имали различни начини на писане и комуникиране. А даже и много древен и точен календар. Трева не пасем.

за разлика от тебе пикльо малък. когато някой в квартала ми се звери и заплашва че ще ми разбие апартамента и избие децата ми, както и заплашва комшиите ми със смърт - аз отивам и му забивам 2 шамара и го поставям на мястото му, докато ти срахливко му ръкопляскаш и му се мазнеш да не те закача. ха сега си прави АНАЛогииге ... и не спирай да четеш до главните букви както си свикнал.

Ти ли забиваш шамари бе, зализано и дръгливо пе..алче? А после като се събудиш, търсиш ли с блуждаещ поглед любимото си дилдо? :))))

аз като гарга мога само да ви кая , че само ме плашат , ама аз не им се връзвам , защото им хванах спатиите на американците ... вие си пишете глупости а аз отивам да се забавлявам с лисицата , ама и нея сирене вече не и давам :)

щом не отделяте достатъчно внимание на американците и Ким.

NAGAZAKI

Пхенян е пред пълна катастрофа,ако не приеме условията на ООН за унищожаване на ядрената си програма!Китай сътрудничи на САЩ и оказват натиск в/у Ким,който е обречен ,ако не се вслуша!Без подкрепа от Китай сев.Коея е лесна плячка за огромната сила и мощ с/у нея!

Че то на всеки дните са преброени бе. Пфу.

великият вожд е безсмъртен.... подготвили са му двойник.

Хайде цялата гей дружинка на самолетите и в южнокитайско море. ,да подкрепите демонократорите във войната срещу ким чун хуй.

ти записа ли се за фронта, за победата! Ким разчита на Вас.

През педестете години на миналия век съяото са си мислили пиндосите.Биха ги като маче у довар.Спаси ги шантавия полуделия генерал дето искаше да бомби с ядрени бомби.Парен каша духа момче,нищо че демонстрират мускули пиндосите са страхливци.Пак ще си измислят извинение,ще се обявят за победител и тихичко ще се изнижат.А ти ще се топиш като сладолед на слънце.Каквото и да сторят пиндосите ,теб нищо не те грее,това не мач Левски-ЦСКА ще се загубят много животи,осакатени,бездомни още,още....Теб това ли те радва,това ли искаш,това ли е разбирането ти за един по-добър свят.не се знае може и ние да докачим от сватбата.Тогава ще лееш още по-голяма злъч и злоба,но кел файда викат турците.

Защо никой не подозира че Ким може да не чака изобщо да му падат бомби а той първи да запука с нуклеарки къде и който докопа? А той точно това ще направи. И защо сащисаните си мислят че Ким ще пердаши по Южна Кореа с нуклеарки? Ами не няма! На него ЮК му трябва и е близо. Ще предаши по Япония, Австралия и щатите. Не искам да съм лош пророк, но много неприятни изненада може да се получи. И някак си всички много лековато се отнасят към предстоящ ядрен конфликт. А ако се разрасне?

И колко "нуклеарки" има Ким и докъде могат да стигнат ?

си пушил бе ? Фан Мен Зуй

вече се е осрал яко и се крие на 200 м в дупки под повърхността. Иначе зад пухкавия му сурат се крие урод, садист, който с кеф заколи чичо си, а един задрямал по врема на съвещание министър го разстреля със зенитно оръдие. Това не е шега. Ще свърши като Садам и Кадафито цвилейки в ръцете на собствения си народ.

Освен японските кораби, към Северна Корея вече плават и два сала с български роми, които ще осъществяват логистична подкрепа на съюзниците от САЩ и Япония. Подкрепата ще се изрази в следните дейности- продажба на печен слънчоглед(баластра и чакъл) и фъстъци, ваксаджийски услуги, продажба на цигари без бандерол, доставка на свежа плът за моряците, както и екодейност, свързана с брането на джилязо, бакър и ПВЦ бутилки от Японско море след евентуалните военни действия на съюзниците срещу Ким. Да живее военната мощ на България!!!

ще видите летоска. На гости пак ще е Бен Ходжис.

Крамите само за войни мислят.

то мисли и на глас.

а джуджето каПутин стои в ъгъла и си мълчи насрано до уши след като Тръмп му показа, че ПВОто му не става и за скрап дори.

Ще стане, ама трябва да го минат за тънко желязо по 12ст.

Скор само в Токйо- 38 мил. печени японци. Това цунамито е нищо, тази сган от хлебарки трябва с масовка да се изтреби ... Атом!

скоро ще има печени севернокорейци по сечуански и в сладко кисел собствен сос.

Бръмбари в главата неграмотна?

е напълнила пътищата в Европа с автомобили. Проблемът ти е един - че няма да можеш да се таксуваш в транспорта им щото има 8 /осем/ процедури...

първа процедура поклон към императра. поколон към ватмана. поклон към жената на ватмана. Поклон към директора на компанията .. 8-стъпка ако нямаш билет -харикири.