Засилени мерки за сигурност за вота във Франция

Днес е ден на размисъл във Франция преди първия тур на президентските избори утре. Предизборната кампания завърши в полунощ.

Обратно в новината

Коментари - Засилени мерки за сигурност за вота във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има немски, белгийски и холандски специални части на помощ.

разбирам от политика , но и този панаир наречен европеиски съюз е време да се разпада ...и всяка jaба да си пази и зне гиола !

Всичко е нагласено. Ще спечели някой защитник на арабелите, чернилките, педалите, убийцийте, мюсюлманите и друга подобна измет. Обратно на всички предположения. Не е важно как гласуваш, а кой брои резултатите.

Не е важно за кого ще гласуват французите - важно кой ще брои бюлетините!

пожелавам пълна победа на краино дясната партия.

Мозъчния тръст на тов. ПутинМедведь в момента е силно занят с ответственото задание да проектира самагоньй апарат, за производства баярушник и тройной,на основе охладителная система из забракованны МИГ21бис.Это достижение на прогресивното человечество будеть залп в лицето на капитализЪма и империализЪмА!Выбори сейчас не канает!

Хапчетата !

Е де, е де, хеле я пак новината в дира, че Путин бил нагласил изборите в САЩ, сега минаха на съветници, вместо хакери ... Явно си е актуална приказката. Що пък да пропусне да организира правилно изборите във Франция? Той нали е Господ според вас, всичко може и всичко прави - той слага президенти, той променя всичко, за всичко той виновен, докато в същото време бил тъп и беден идиот без един лев в джоба ... Хубаво би било, тея дето все Путин им в устата, да се уточнят един ден, кое от двете е Путин, не може да поддържат и двете тези, които си противоречат.

докато сатаната брои вота ,май няма смисъл от този цирк .

странно е да размисляш един +един ден за цели 5 години .по закон си длъжен да размисляш един път на петилетка ,за това кой ще е новият лъжец и фалшификатор на америк .демокрация .голям прогрес,няма що !

Аз съм Шанз- Елизе!

аз съм марилин монро !

Точно, така пишеше в предсказанията на гадателите и на Ванга, че преди да падне Е С, ще има засилени мерки за сигурност в Франция !

Реално прогнозите за САЩ се оказаха верни! Клинтън имаше 4 млн повече гласове за нея! Мандатите бяха в полза на Тръмп!

Либераст

С малката разлика, че популярния вот е да си галиш оная работа с него .... А и не сме много сигурни за него, цифрите си смениха няколко пъти, а като рачиха да преброят почнаха да излизат повече гласове за перчема и след проверката в 2 щата набързо приключиха с повторното преброяване ... Тъй, че тея масали са за вземаме винаги с малко въздържание ....

Мери, КО речи за Тръмп! Вече има нова опорна точка от Маскве!

Успех на Мадам Льо Пен! Тя е последният шанс на Франция и народът й.

Дрън-дрън. Макрон/Фийон щели с лекота да победят Льо Пен ?!? Тя и Хилъри така щеше с лекота да победи Тръмп, а я виж кво стана ;)