МО продало имоти колкото малък град за последните 10 години

Министерството на отбраната е разпродало през последните 10 години изоставени казарми и други пустеещи имоти с площ поне колкото град като Мелник.

Обратно в новината

Коментари - МО продало имоти колкото малък град за последните 10 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но и не забравяйте, че един ден отново ще ни налегне необходимостта да ги строим, а тогава кой от вас ще може да спи, като знае ще че го гръмнат заради сегашните му действия?!

По тъпа идея от тази за продажбата на тези имоти, (която за мен е равна на нац. предателство) няма! Освен това ги продаваха за жълти стотинки.

Сещам се за поговорката "кон за кокошка"но в случая е цял табун коне за една кокошка Сигурно и един читав нов танк не може да се купи с парите от всичките продажби "с отпаднала необходимост "на тези продажници И ние очакваме от тях защита на Държавния Суверенитет и Нацията

особенно по морето имаше поделения които бяха закрити където се разполагаха и ракетни и артелирийски системи.

десятка !.

да . и как свучи : пустеещи имоти . да , пустиня в която едни имоти , фатаморгани . и на такива локации , добре че са се отървали от тях .

От който е полчена "най-голяна сума", цели 5 милиона лева на практика е продаден на цена ДВА ПЪТИ по-ниска от пазарната! Във всички обяви на терени в тази местност край Несебър се вижда, че цените вървят от 45 до 90 ЕВРА на кв.м.! А са го продали за 43,5 ЛЕВА на кв. м.! Прокуратурата все така си спинка!

Комисионниииииииии.....................

100 %

loyola

Ами първо на първо - защо мислихте, че се назначаваха хора дето си нямат и понятие от армия за ръководят отбраната ... И второ - не е някакво министерство разпродавало, а конкретни хора, чието благосъстояние вероятно рязко се е увеличило в резултат на тези действия ...

че квадратния метър в Несебър струва няма и 44 лева?

Е нали и купувача трябва да изкара някой лев, пък и следващия, който ще го купи и ще строи там, също да го купи изгодно. Така с един имот 2-3 партийни членове се облажават.

Кой все пак купува танкове и "артилерийски единици"...?

Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ...разгледай снимките на Бойко, Лукарски и Ненчев с чаршафосани усмихнати пустиняци и ще се сетиш за какво е ставало дума. Е, всички сделки минават с посредничеството на УСА, иначе няма как. Даже един прекупвач с УС гражданство се беше гръмнал с гранатомет, докато го тествал и всички медии отразиха.

ДОСЕТЕТЕ СЕ КЪДЕ Е ПРОДАДЕНАТА ВОЕННА ТЕХНИКА!!!

Част от танковете ги подариха на Македония, другата я нарязоха, защото не вървеше. Заврете си конспирациите отзад!

ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ СИ ! ВСЕЗНАЙКО И ДЪРВЕН ФИЛОСОВ! Т52 И Т55 БЯХА ПОДАРЕНИ НА МАКЕДОНИЯ А ДРУДИГЕ ТАНКОВЕ И ОБОРУДВАНЕ ? БРАКУВАЛ ЛИ СИ ТЕХНИКА ДА ЗНАЕШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС? АЗ ЩОТО СЪМ БРАКУВАЛ И СЪМ ПОДПИСВАЛ ПРОТОКОЛИ ЗА БРАК! ЧИСТОНОВИ КАМИОНИ И СВЪРЗОЧНА ТЕХНИКА НА ПО 800 КМ НА ПО 4 -5 ГОДИНИ СЕДЯЛА ПО СКЛАДОВЕТЕ В СОПОТ, ПЛОВДИВ, КАРЛОВО! ДЪРВЕН ФИЛОСОВ СИ ТИ!

ИЗВЪРШЕНО Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО,ЦЕЛЯЩО УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ВСИЧКИ ДОПРИНЕСЛИ ЗА ТОВА,СКОРО ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!!!

Мале, ще съдите русофилите, завършили генерал-щабни академии в Москва, и предани членове на БКП, малиии)))

Поделение Почивка във Варна заграбено ли е вече?

като купувачът е броил 4 980 500 лв. за малко над 114 дка със сграда от 27 кв. м. ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! И НЕ ГИ Е СРАМ ДА ОБЯВЯТ ЧЕ СА ГО ПРОДАЛИ НА ТАЗИ ЦЕНА!

Тотално и безочливо унищожение на последните останки от българската армия. 73 милиона ми то само 10 декара в някои от големите градове са повече от 6 милиона. На кого са ги подарили тези имоти!!???

Вижте какво, по-добре, че нещо са продали, па било то и на безценица иначе просто безтопанствено ще ги оставят да се рушат. И по-лошото, е че ще отиде некое цигане да "добива" желязо и тухли и като му се срине на главата ще подпукат собственика! Така че ги разбирам! То и в момента една камара бивши поделения се рушат......

УНИКАТА 100ммОРЬДИЕ МТ-12 ,РЬЖДЯСВА В ТОПОЛНИЦА.ЗАЩО ?

Патриоти ходя,т мамо, по селата и паланки с Ебан доктор и Седесари Ходят и како намерят, на Али баба в пещерата го отнасят, за пустата им Ичкия, и Македонска наденица! пръжолата на охранения Каракачанов

ПРЕСТЬПНИЦИ ! ПО ВАЖНО КОЙ ГИ Е КУПИЛ ?

Динко е купил хеликоптера и няколко бронетранспортьора.

Имота около Несебър в местността "Кокалу" са го продали за около 50 лв. кв.м. , но този имот е на около 100м. от плажа и реалната му стойност е над 180лв. кв.м. Ще се получи същатаа история като с "Дюнигейт" имот който е в съседство. Министерството го продаде за 1 милион а на другия ден купувача го продава за 5 милиона. Този вид "ГРАБЕЖ" явно добре е отработен от министрите и продължават да го използват и в армията , а тя горката за нея все няма парички и е пред закриване. Сегашните пазарлъци за министерски постове за какво мислите са , точно за да могат да се разберат кой от къде и колко ще прибере, както е било винаги до сега.

МО е обран бостан. 27 год. се граби, продава и разколачва и колко пари влизат за ново въоръжение ? Някои хора за ЕДНА нощ станаха милионери. В армията истинска рИформа не е имало!!!!!! Сега реват за пари. И 3% да им дадат пак няма да им стигнат, защото вътрешната им система е такава. 7-8 фирми на МО с наши кадри на ГРОБ раздават големи заплати на своите. Идват пенпените подменят ги. После другите. Докато войските мизерстват и се мъчат. Бюрократизирани и паразитирани щабове. Дублиращи структури. Не ефективни военни ВУЗ, имитиращи нещо си. От 27 год. войските и строя са последна грижа на военните администратори, включително и с пагони. Оазис за военните пенсионери на волнонаемни длъжности. Пенсия + заплатка. Ако не ми вЕрвате спомнете си, какво беше във ВМА и почтения ген. Тонев. Колко млади офицели и сержанти бяха изгонени/изхвърлени от БА с гавра и унижение а сега реват за кадри. Там няма управия !!!!!! Радев я започна като предишните. Неговият съветник го направи ген. м-р, защото много е заслужил ? Защо бе Радев за парички ли ? Губиш.

Какво общо има Радев бе шайбо? Радев е президент на Република България от 22 януари 2017 г. Попитай "майсторите" Николай Младенов и Николай Ненчев, и най-големия боко!

Разбрахте ли сега, драги ми комунисти и социалисти, за какво са се борили едно време партизаните и за какво са лежали в гората? За национализация и след това приватизация :))))) Или казано по икономически и марксически - за преразпределяне на благата - от джоба на буржоата в джоба на партизаните анти-монархисти-анти-капиталисти.

Ето ви пример: Кирил Домусчиев е български предприемач и бизнесмен, собственик на Лудогорец. По време на масовата приватизация фондът Напредък купува мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди Балкан, Плевенско пиво и редица други предприятия. В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куфарчетата на БКП, ДС и майка им, която е верен и дългогодишен активист на БКП, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод Балкан в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд Напредък и на който след това става шеф. :)))))) Американците са виновни, не Червената армия, дрогаре, нали така? Ранът!!! Не КПСС и Ленин, Маркс и Сталин!!! :)))

Американците с плана Ран-ът, трасираха пътя по който, бившите комунисти да станат първи капиталисти и приятели на Запада!

дори не армията, а държавата е грохнала, за нищо не става и няма не кой на я купи, ами няма кой да я открадне дори. Комуняги, седерасти, царе-крадци и разбойковци си напълниха гуши, сметки и се изнесоха на спокойствие да гледат сеира на народеца как се гърчи в немотия и безпътица.

Eдно времец Царство България купувало събирало държавни и общински земи, гори, а Народна Република България ги разпродаде за жълти стотинки на внуците на активни борци срещу монархо-фашизма.

Остави ги да пустеят, докато по-предприемчивите крадци не се сетиха, че сега е времето да се "погрижат" за тях. И се погрижиха, поне за по-привлекателните - около София, около курортите, станаха предприемачи, инвеститори, благодетели, работо (не заплато-)датели, "политическа класа".

за терените ми е ясно, но за оръдията, автоматите, бойната техника, на кой я продадохте, аджеба, това не са бъчви и пирони, та всеки да може да си ги купи.Първо, тези неща са опасни и второ, са много скъпи, не всеки може да си позволи?Реализирали продажбата на 200 автомата - това да не е хляб?

Идил Миндил и Омерени Маймунеци, откъде да вземат оръжия?

Виктор Бут - например известен руски бизнесмен. Чуе ли, че някъде се заформя конфликт, още на другия ден каца със самолета със стоката на място.

На Кремиковци... аре у лево! Старото желязо отива за вторични суровини.

От кога Кремиковци се намира в Сирия и Ирак?

Те продадоха НАРОДА си и го изгониха от Родината му за 10 години. Вие сте се разревали за некакви Жлезарии и Сгради.

за сведение районът в местността кокалу бе от зш5 дка.това се бивши църковни и земи на училищни настоятелства предоставени по царско време за район на брегова батарея.а колкото до сградата строена в периода 1985-1988г то тя е от 250 кв.м. застроена площ + още една -бившо КПП

НА ЗНАМ КОЙ МАНИПУЛИРА ПИСАНОТО НО ПЛОЩА НА РАЙОНА ПО ДОКУМЕНТИ В ОБЩИНАТА ТОГАВА/попската къща/ Е 365дка . ОБИКОЛКАТА ПО ИЗГРАДЕНАТА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ОГРАДА И КЛЬОН Е 2422м.НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВАТ НЕЩАТА СЪС ПИСАНОТО

Добре ще е да кажете в какво са се превърнали "ненужните"на богата България имоти.Добре ще е да знаем имената на тези които са ги "купили".ЗАТЪВАМЕ все повече ДПС ни докара до това състояние.Държи ни здраво ,чрез продажните политици.

Написал си в съкращението едно П вповече!

Пропуснали са да кажат за продаванети Су-25 на Грузия при първото управление на ГЕРБ. Като са продаване за по някъде 101 000 лв. на бройка. Един двигател на МиГ-29 се ремонтира за 2 000 000 лв. А за 2 500 000 лв. НСО искаше да купува 2 коли.

Знаем, знаем. На супер апетитни места в най-големите градове се появиха разни сгради. Що ми се струва, че все нещо депесарско имаше замесено всеки път.

СЕГА С ТЕЗИ МИЛИОНИ ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА БЪЛГАРСКА АРМИЯ, ЗА КОЯТО ТОЛКОВА МНОГО СЕ ГОВОРИ...

Лесно се пропилява събраното , лесно се продава и купеното от друг . Да , нека да да е стара техника и " остарели оръжия" и трябва да се оподменя ,но вие с парите от тях не купувате нови . С парите от продадените имоти не правите нищо за армията ,а ги крадете за себе си ...

Че тя нашата армия чрез рИформи беше останала по слипове и потник.Сега като чета статията се оказва че е само по потник какво да се коментира !

Разпродават бази за жълти стотинки, после "случаен" бизнесмен строи хотел, където се настаняват войници, които провеждат учение наблизо.

кой ще потърси отговорност от разпродажбата на националната сигурност на България ?!защото това не са разпродадени едни терени и едни бойни еденици !!с какво са заместени продадените,и колко комисионни са взети !!ще има съд след време !!!

Спокойно ! Разграбването ще продължи с пълна сила !

Значи от "крадливите комунисти" са останали доста неща за продаване от "честните" демократи.

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?