За сто дни у нас хванаха 790 нелегални мигранти

Продължава тенденцията за минимален мигрантски натиск към България, пише днес "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - За сто дни у нас хванаха 790 нелегални мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна знаем, че си комуняга. не си давай толкова зор, и така ще те разберем.

Щом лагерите са запълнени 46%, това е добра новина, показва, че намаляват, предишната информация беше, че повече са изведени от страната, заловените 790 са из страната, не на границата, имаше върнати две групи иракчани, 36 души от румънците, бяха стигнали границата с Румъния в Добруджа.

Е, и като са ги хванали, да не би да са ги върнали откъдето са дошли?

А колко ли бройки не се знаят.

Е, нали границата ни беше сигурна? А то се оказа, че е разграден двор.

Е то това е било за зимния период. Сега напролет, каква статистика ше искарат? Мени аку питати, границата не се пази. Какви са тея хиляди да минават ей тека. И нема нищо успокояващо, че продължават към Германия. Защото като напълнят Германия, ше правът проблеми на цела Европа, включително и на балХар. Ше са вътрешен фактор вечи, и това е най-лошото. Тая слепота, е единствнеото, което убива страната. Сички знаят, че границата требе да се пази, и секи ди спасева гЗа да не иде на границата да пази. А утре, сички гЗове групово изнасилени и централно, през Брюксел. Те това правите. Сички требе да сме на границата, ако требе национално опълчение, редувне на гражданска стража по целата обиколка на границата. Като Израел, и жените да участват. Какво тука не е ясно ,не знам. Останахте 2 въшки недоубити в балХар, и още се зъбите на логиката. Е па нека избият и вас, Брюксел хубаво се е заел да ви геноцидва.

Първо трябвя да се мисли за пълно затваряне на границата а второ за подобряване на живота на българските граждани вкл цигани чрез обучение и интеграция

Държавата да създаде места само за цигани в съответствие с ниската им квалификация! дА ПАДНАТ ДО КРАЙНА СТЕПЕН СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ!

Сиренето в България е с Пари...В Центровете за бежанци, трябва да настаняват бедни БЪЛГАРИ, а арабите, да ги депортиртат до границата с Турция... Арабите- каквото са яли- яли. Стига им толкова... Време е Държавата ни България да почне да се занимава и да храни- БЪЛГАРИТЕ... Арабите сме ги убивали в продълженмие на 1300 години, така че няма какво да правят повече тук... Ако има БЯГАЩИ араби, първо трябва да кандидатстват за ВИЗА в Българско посолство в чужбина, и после като дойдат да си харчат парите по ХОТЕЛИ и ТАКСИТА, така че ние да забогатеем от парите им ( и като им свършат парите- да се махат)... Араби, които са без ВИЗА или без пари, направо да ги убиват...

Пазим ли границата въобще???

Нещо приказките ви тотално се разминават:)))Веднъж ''нулево'' за емигрантите влезли в България, след това стигат ди 30-40 за няколко месежа сега пък взеха та станаха 790 а на сръбската граница минават 2000 дето искат да излезнат от България..Хайде уточнете се и подържайте едни и същи цифри за да не доказвате раздвоението си спрямо заплащането..

а колко пуснахте ?

Ние имаме Генерал за Президент. Генерал кален в боя! Никой не смее да влезе в страната.

А за Динко оставихте ли някой , че ще гладува бе

но сърбите хванаха и български трафиканти, които вече са с пижами в белградския затвор.

Хванаха или "спасиха"? И какво точно им хванаха?

Дедовия.

Заглавието трябва да е "За 100 дни устроихме още 790 неидентифицирани субекта, нарушители на държавната ни граница, тоест престъпници , на държавната хранилка".За сметка на съдрания джоб на българския данъкоплатец.

Няма държава! Разграден двор!