Симеонов не е притеснен от разследването на Слави Трифонов

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се разсмя на заканата на Слави Трифонов, че ще вади разследване срещу него в Шоуто на Слави.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов не е притеснен от разследването на Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

усеща ли се.... "..в тая цена им давам храна, банкет им се прави на всеки национален празник, на пристигане и на тръгване също, ползват безплатно спа център.." Не можеш да даваш без да взимаш. Сам признава, че пълни джобчето си и като парламентарист. От такива онбашии на човек почва да му се повдига при думата патриотизъм.

Хотелът небил негов ,а на ТВ СКАТ?!?! А,бре г-н пейтриът, тия ги разправяй на Цацаров, той може и да ти повярва!?! Представяте ли си колко хора посещават тоя хотел, или тоя в Златоград, които се намират на края на света? Разбира се ,че за да остане на пазара тоя хотел, работещите в него взимат заплати ,колкото да си платят тока и водата!Защо да не го пълним с договор, па макар и с печалба от 5%, вместо да стои празен!Разбира се ,че ще ги храним безплатно по празниците! Простко и тоя е поредният дълбоко вмирисан депутат!С лъжите си за пенсиите на 2 млн бедни и изстрадали наши бащи и майки, той спечели доста гласове, които обаче , в най-скоро време ще се обърнат срещу него и съратниците му Каракачанов и Сидеров!

Симеонов да каже какви заплати дава на работещите в мотела - от чистачката до шефа на хотела.....

До кога българите ще търпят крадливи политици?

Много неприятен човек.

Този Симеонов драскаше да влезе в парламента, ето че се поучи... Напорист, алчен нагъл... този, който е тук заради собствените си интереси...

КАТО НЕ Е ПРИТЕСНЕН,ЗАЩО НЕРВНИЧЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА???

не сте ли съгласни, че 90 на сто от всички без изключение пишещи тук пишат, защото не са ги поканили да станат депутати. Ако бяха депутати друга песен щяха да запеят. Верно крадат всички, вие помислихте ли с какви пари си купи ИМЕНИЕ НА ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО СТАНИШЕВ? пАРИТЕ НА НИНОВА ГИ ЗНАЕМ - ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗАЕДНО С КОСТОВ.

кой тъпак гласува за тоа???!!! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Е ли притеснен? Не е ли? Не знам! Но знам , че тарикат пич не писка!

Ето ,за това е Вальо-мазмантията.Такива са приятелите на мутрата.

Абе г-нчо Симеонов,много сме тънкообидни.Как така се купуват мотели,хотели и тем подобни с такава ниска заплата?Като те питат ще отговаряш както и нас ни разпитват за щяло и нещяло.Защо не съм си платил тока и водата.Защо съм си купил сирене,хляб ивино ит.н.Разглезена работа.

Колко са един милион да го натрупаш, ако си и предприемчив, находив и имаш акъла да заработиш в някоя ниша. Но това не всеки го умее и не всеки се досеща? Така, че не завиждайте. Има и такива случаи - не всички злоупотребяват. Просто си има способни хора. Тях трябва да ги толерираме - ако сме умни, именно тях трябва да използваме,а не да ги разобличаваме и оплюваме.

До кога ще я водите тази хибридна война с купени български продажници?

Големи злобари има в тая държава - всеки, който е предприемчив и находчив е обругаван и омаскаряван. Ако не са тия хора, не знам мързиливите и некадърните какво ще ядат. Престанете вече и се захващайте за истинска работа. Много е лесно само да се намират кусури. Трифонов, ти защо не се досети преди В.Симеонов да закупиш този хотел, ами се напъна да правиш такъв в София? За това, че не си далновиден кой ти е виновен? С тоя твой характер не виждам кога ще се ожениш?

Симеонов не си е купувал хотели , а си ги е строил.Проследете житието битието му след като е напуснал армията т.е. след 1993г. и как е натрупал първият милион.Тогава ще запееш друга песен.Вземи Симеонов и удари Марешки или Борисов.Те са от една порода.Търсят спасението в политиката.

"Разоблеч..." Сутринта Симеонов каза, че го е купил. Аз например не бих се захванал с такава голяма работа - това са огромни гравоболия. Щом е способен, да го прави.

Какво значи търсят спасение в политиката - всеки търси начин да се спасява. Важното е да не фалирват банки и пряко да крадят от народа. Бизнеса е вече друго нещо - находчивост, предприемчивост и голям риск - който има здрави нерви и желание да се захваща, за да разбере, що е то?

lВалери,докопа се до власта с лъжепатриотарство ,затова дръж се здраво за коженият шлифер на Борисов .Изпушнеш ли го отиваш на политическото бунище .Виж съдбата на РЗС-Янев ,РБ,АБВ и ДСБ.Същото се отнася и за сдалият багажа Сидеров и ,,войводата " Каракачанов.Малиййй мъка мъка и сити търбуси.

Престане вече. Оставете хората да работят. Толкова сте заядливи, че не оставихте човек, който да не оплюете. Валери Симеонов е умеят човек и си разбира от работата.Много е важно как работиш - създаваш или съсипваш. Слави с неговия екип са едни чалгари и нищо повече - с малки изключения. Ежедневно бълват пошлост от екрана. Нямат спирачки.

Ма ти, сериозно ли?... дай знак....

От коя работа разбира? Би ли уточнил, за да спра!

За вас всички са тролове, щом другите имат симпатии към един или друг - само вие сте най- готините. Да, ама народът не иска вие да управлявате. Избрахме тях - Борисов и патриотите. Това е. Вие не сте по-добрите от тях. Народът си каза думата.

Разбира се ,че трябва да работят спокойно! ..Колко стаи има в хотелчето- трябва да се оправят на спокойствие.

Е, пошло е да те псуват хората...Ама това е с .основание.!

Неблагодарници и злословници - стига!! Патриотът печали, АМА ДЕЛИ с други айдуци и...му остават 1200 лева на месец каза го!

Ха ха ха. .бате, изби рибата и у сухото дере... ха ха

Симеонов и да съдиш и да не съдиш Трифонов ти се осра по БТВ до уши с неадекватното и противоречиво държание.Физономията ти на лъжепатриот лъсна,като червен маймунски гъз на припек.

Аз подкрепям баба ви Меркел. Бежанците да идват! Хотелчето и къщите за гости ще ги посрещнат. Тъкмо ще го .опрашат. този ,като майски пчелички .ще го опрашат. !

Е,гаа ти мангалa еврогейски!

Ма, този не носи ли як мангалски ген, бе??

А, как? Наш чилякъ - манго отвсякъде !!!

Голям патриотар е Симеонов и много хотели имал.Те не били негови ,а на фирмата му.В сутрешният блок на БТВ се мяташе ,като шаран на сухо.Първо не били по 70 лв. на стая ,а по 30 лв. на легло за воените по границата.Второ бил телевизионер , а по време на соца офицер.Бил се отписал от фирмата си,но потвърди,че хранел 300 наемни работници.Голям патриотар на думи и пред турските бабички е този Симеонов .

Има си хас тоя дебелоокия да е притеснен. Него нищо не може да го притесни, освен може би да му пламнат хотелчетата.

Към "Пожарната" - е защо да му пламнат хотелчетата? Вие що за хора сте? Ако ти палиш и тебе ще подпалят. Безбожник.

по-спокойно. Не ви ли снасят опорни точки от Позитано. Ама не се приеме правителството на ГЕРБ и Патриотите, мандатът ще мине в ръцете на БСП и тогава ще опрете до патротите. То БСП само по този начин - втория взема властта, та по-полека с обидите към Симеонов.Или много важно - той Сидеров се хареса на Бойко, та ...

е голям кеф - във форума се плюят електоратите на БСП и патриотите. Верно, тези на БСп са повече, това си личи и от изборите резултати. Ама по-спокойно комуняги. Ако падне правителството, което още не съсществува ще има нови избори и тогава може да ви се наложи с партиотите да правите коалиция. Ама вий сте свикнали - колко хвалихте Тръмп, пък сега го плюете.

Слави понеже вече стана безинтересен, срича на аутокюто, плоски шегички... и реши да събуди интерес на хората, ама на чужд гръб.

Слави все пак се понася донякъде. Пуска по някоя смешка или сполучлив скеч ....Ама бургаския нахалник не се трае. Държавата е негов бизнес .... По край границата и морето няма никога да останеш гладеН. Особено когато се строи ограда и трябва хотел за граничарите. Печелившият бизнес е осигурен ... А най-добре се ръководи, когато собственикът е в управлението на държавата

Кое му с епонася? Че един полуграмотен чалгаджия се опитва да дава акъл на всички и за всичко. Това ли? Не, мерси. Да, всяко предаване си има сценаристи. Някои предавания и явни и тайни сценаристи. А пък на някои тайните им сценаристи са свързани с БСп и тайните структури на ДС. По какво ли ще ги познаем? както е казано в Библията: "по делата ще ги познаете". А делата на Слави са ясни - работа в полза на БСП-то Аз отдавна не гледам това предаване. Противно ми е да ми втълпява някой колко бил значим той, независимо че не е политик. Още от ерата на милиционеро-социализЪма са ми противни подобни екземпяри. Това е типажът "партиен секретар" и "председател на ТКЗС". Който разбира от всичко и е специалистпо политология и сексология по социология и планетология. А ако го накараш да свърши нещо за 5 ст - никакъв го няма. Добре че тази пасмина я превеха само партийни секретари (те за друго не ставаха) иначе кой знае какви поразии щяха да натворят. Та и Слави е същата работа. Чалгар, достоен наследник на Азис и плеядата около него. продължител на делото на Маркс, Енгелс, Ленин Сталин, Мао и Ким Чен Ун

Трифонов не слиза 17 години от екрана, има 4 000 предавания, по един час всеки ден. Има и договор за още две години с БТВ. Има и много концерти, на които са присъствали 50 000 - 80 000 зрители. ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПО ТВОЯТА ПРИМИТИВНА СХЕМА - Маркс, Ленин, Сталин и БСП ... Много си елементарен и прекалено заблуден

Хаха - смешник! Какъв конфликт на интереси, какви 5 лева ? По тия географски ширини, това си е повече от нормално, да не кажа задължително! Да влезеш в политиката и да не бръкнеш в кацата с мед - че то на село ще ти се смеят всички! Важното е раята да бъде пак приспана и успокоена, че всичко си е наред ...

беше ясно, че ще влезе в Парламента - високи пансии, България на българите - е може малко и братушки, блокиране на границата - е това блъскане на старата жена не беше лицеприятно, но някои обичат и това. Абе за всеки влак си има пътници.

Чакате, хора, още не е започнал работа този парламент, вие вече оценки давате.

си мисля, че не е в "конфликтът на интереси" важното е откъде има тези пари да купи и поддържа хотела. А иначе си е чиста далавера както го слушах сутринта. Ще взема да се преместя от София там - спане и всички услеги,почистване, ядене и пиене три пъти на ден, спа, басеин за 30 лева!

Аз пък си мисля че съм патриот. Или поне че държа на България повече от такива, дето се дупат на Русия и Турция. Та да питам откъде са му парите на Слави? Кой го е уредил та години наред да има предаване в една от най-гледаните телевизии? Защо докато се шматкаше по кабеларките немил-недраг не беше чак толкова "наточен". И дали Слави не е политически проект на номенклатурата на БСП и компания (имам пред вид тайните структури на ДС). Защото в последните години не съм го чул да критикува БСП-то. Нито ДПС-то. Даже и по времето ан Обущарски, когато целият народ се беше вдигнал срещу тази пасмина. Не е само от чалгията да е забогатял. И други причини си има то. И както става в България богаташите винаги по някакъв начин са свързани или с БСП-БКП, или с ДС или и с двете. А навремето се пишеше за демократ.... Ама то не случайно с еоказа че половината от т.н. "дисиденти" в СДС се оказаха агенти на ДС.

Всичко е свързано газопровода при него

ЗАЩО показахте репортажа за симеонов-ГОЛЯМА ГРЕШКА

да му спретнем една мечка ! дайте да го отстраним и то за винаги от власт този мизерник!? да го накажем с протести!!!! какво излезе гласуваш зе патриоти получаваш БОЙКО И ВАЛЕРИ? ТАКЪВ СРАМ И ПАДЕНИЕ.... МИСЛЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МОЩНО ДА АГИТИРАМ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА...................

Изходът?! 40 години скитане в ДУХОВНАТА ПУСТИНЯ "ЧАЛГА" са необходими, за да умре в 2030-та година ... РОБСКОТО МИСЛЕНЕ. Пропадането в класацията на свобода на словото сочи, че след като сме на 116-то място за 2016 година, след 13-14 години ще стигнем КНДР на 180-то място и ще се опълчим на ХЕГЕМОНА-БАШ РОБОВЛАДЕЛЕЦА. Нито самолети ще имаме, нито самолетоносачи, нито атомни централи ..., но БОЙНИ СУПЕР МОЩНИ ЕКСТАСЕНСИ ще имаме, ... като КРИСТАЛНОТО ДЕТЕ ДАРИЯ от Варна. Затова душманите ни от 1930-1988 година си казват: " Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив. "

След като не се е поддал на опити за изнудване и подкупи (от чужд фактор, стремящ се към контрол на българската политика), започва кампания за очернянето му. Но ние сме с теб, В. Симеонов и продължаваме да ти вяваме! Слави Трифончук явно е маша на задгранични сили (виж герба на предаването и сръвни със стария на КГБ, виж парите с който направи предаването и разбери истината - нищо че дойдоха от Австралия).

Този наглец се смее в очите на цял народ с отговора ,че пускал военните в хотела си защото те си плащат.Няма да коментирам връзката държава-власт имащи, само ще кажа: Слави изкарай хората на улицата против наглеците.В България има и умни хора,студенти и интелигенция,които ще те последват.

Този наглец се смее в очите на цял народ с отговора, че ще го избират за 4-ти, 5-ти и така нататък пъти, защото от 2009-та година спи в хотела на Васил Златев... ...ЗАЩОТО НЕ СИ ПЛАЩА, А ВАСИЛ ЗЛАТЕВ ОТ ТОГАВА РАБОТИ ВСЕ НА ЗАГУБА. Деба смотаните ти тролове, БУДА. Вместо да си седнат на гейските си задници, ядосват такива като мене с: "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", с нейната "II. Идеология: 1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма. ... " Артък, той бил "пускал военните в хотела си защото те си плащат."?!

Валери е честен човек, истински политик-капиталист в демократична държава.

ТИПИЧНИЯТ ПРИМЕР, В БГ, ПОЛИТИК, ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ И ЩЕ "ТОЧА" ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДО КАТО МОГА

Ще се притесни Симеонов още малко им остава вярвай народе вярвай...

НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ СЕТИ И ДА ИЗПРАТИ В БРЮКСЕЛ КАДРИ ОТ АКТИВНАТА ДЕЙНОСТ НА ДЕПУТАТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НА ГРАНИЦАТА ЗА ДА СЕ ВИДИ КАК ТОЗИ "ТИМУРОВЕЦ ПРАВЕДЕН ПОМАГА НА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА""ИМА ХИЛЯДА КОМИСИИ??????!!!

Мишок,ти пак искаш друг да ти свърши работата.Какво им пука на европейците за хотела,граничарите и къде държавата дава пари.Тях ги интересува на власт да са послушковци и пазванти на имигрантите .Ние все чакаме някой да ни даде на тепсия свободата,затова не знаем какво да я правим и я даваме в ръцете на джамбазите.

Ами за какво да се притеснява ,като Винету го пази ще го направи министър,той е за затвора.

Забелязах един щрих във предаването на Шоуто вчера във интервюто специално със Сидеров.Телевизия АЛФА има предостатъчно репортажи в архив около биографията на тоя бастун Симеонов.А как излъга нагло само Сидеров говори ясно какъв плужек е и той.Нека претендиращата и то много за морал г жа Магдалена Ташева припомни най вече на феновете на АТАКА тези архиви.На коя ИСТИНА служи телевизия АЛФА?

Безпардонност и непукизъм, този човек смята, че всикчо му е позволено и никой за нищо не може да му държи сметка. А и как нагло излъга, че семейството му живее с 1200 на месец.

Черна сцена,в черни дрехи,мрачни физиономии-така ли трябва да изглеждат тия с белите души? Боклуци,пустиняци и келеметор! Няма ли да се даде вяра,надежда и любов на този народ?

Тези нещастници са в парламента само защото обещаха високи пенсии

Вижте го , сега вижте г.ъ.з. Намерете разликите ако можете

Как е възможно всеки да се дразни така когато го уличат в престъпление. Ако не е направил нищо, то мога да обясня всичко това е уж "независимата" ни съдебна система..... Не е чудно, че всички ни е страх, защото у нас всеки може да бъде виновен за нещо, въпроса е кога ще те нарочат да те накажат за нещо. Това е един от белезите на ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА. Явно Ердоган е видял модела от нас... иначе пасти щеше само да яде!!!

"Не забравяйте, че аз съм БИЗНЕСМЕН" НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И ЗНАЕМ, ЧЕ БИЗНЕСА ТИ Е НА ПЪРВО МЕСТО , А ПАТРИОТИЗМА Е САМО СРЕДСТВОТО С КОЕТО ПРАВИШ ТОЗИ БИЗНЕС. В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ, ЩЕ ДУХАШ СУПАТА НЕ САМО ТИ, НО И ДЕБЕЛИЯТ И ОКЛАДЕН КАТО ПРАСЕ "ПАТРИОТ" КАРАКАЧАНОВ - агент от ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ на ДС. Редно е да се извърши раследване и за него. Това прасе стана собственик на РЕСТИТУИРАНИТЕ на ВМРО имоти. Как го напрви бе Каракачанов?!

От Слави не, ама от прокуратурата ще се притесни - гаранция.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! ... Христо Ботев

Правилото е едно и то е ясно - държавните служители , отсядат в държавни хотели! Сега ако един висш военен излезе и каже, че Валери Симеонов е искал от тях да използват неговите хотели - това си е чист конфликт на интереси! А това че В.С. казва че хотелът е на СКАТ, а след това казва, че ТОЙ дава на гостите закуски и тържествени обяди - това доказва, че дефакто хотелът е негов а не на СКАТ! Този тарикат В.С. винаги ми е бил много интересен - върти суче и винаги се присламчва към ГЕРБаджиите, а иначе е националист!

Ти луд ли си Бе , какви "Държавни " Хотели сънуваш . аман от лумпени ! Лесно манипулирана тълпа !