Симеонов не е притеснен от разследването на Слави Трифонов

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се разсмя на заканата на Слави Трифонов, че ще вади разследване срещу него в Шоуто на Слави.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов не е притеснен от разследването на Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за обществените поръчки за оградата на границата що ли мълчи Валери..ха.ха На лисица се прави и българите на глупаци..ха.ха

Ох, всичко е за да има килипирец. Патриот е , душа дава за...и друго дава май.

В България всички са толкова некорумпирани и честни, особено бугазлии, софиянци и варненци, че България свети като крушка на земния глобус и е еталон на държава!

Ти от Каспичан ли си?

от с.Краводер!

А аз съм снаха в село Педерасово.

Значи мангалите опоскаха соцказармите и сега - в мотелчета ? Лошо няма. .хич.

А Г-н Симеонов с реална фамилия Балевски. Много ми е интересно защо крие комунистическата си фамилия. Интервю с бащата на така нареченият Симеонов Симеон Балевски интервю. https://link

какво е подготвил,па тогава ще коментираме Симеонов...

Българските депутати- най-честните депутати Българските манекенки- най-интелигентните манекенки Българските журналисти- най-обективните журналисти Българските проститутки- най-непорочните проститутки

ТОЗИ КАБЕЛДЖИЯТА ЛИ ГО ТИТУЛУВАТЕ ЗА ПАТРИОТ????? СМЕШНИ ПСЕВДОПАТРИОТИ В СМЕШНА ДЪРЖАВА С НАРОД ЗА ОПЛАКВАНЕ!!!!! БОТЕВ ОТДАВНА ГИ Е ОЦЕНИЛ, И СТИХОТВОРЕНИЕ ИМ Е ДАРИЛ!!!

първо гледаме ,после коментираме.

Защо Валери Симеонов се притеснява да го разследват и веднага тръгва да заплашва, че ще съди Слави Трифонов ? Ако всичко му е наред и чисто няма от какво да се притеснява !

Винкел , от къде ти прякорът бе ?

Заплаха да съдиш някого НЯМА. Това е заплаха само за престъпниците. И ако въпросът ти е защо го е казал - защото да петниш името на друг човек е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, но Учиндолския Шут признава съда само когато той е наранен.

българите са глупаци щом такива като В. Симеонов ги управлява.

На единият шоуто му го гледат 1000 души. На другият, кабеларката му я гледат 100 души.

Писна ми от лицемери,и гласувах за патриотите/поточно за Каракачанов/...а то какво се оказа:пак фалш,фалш,лицемерие...край няма.

Голям Патриот няма що всичките са за съд

Този е голям негодник.

Къде и да бръкнеш в тая държава , се лайна , ама си е наша.

Глупак. Какво си очаквал от русенски македонец, ямболски онанист и бургаски цървул?!?!

Голям Патриот няма що всичките са за съд

слави да внимава, може да го убият.

Добре де, кабеларката Скат трябва да се издържа от нещо. Но защо когато миналата година патриотите бяха криви, Борисов не им построи отделен спален възел. Похарчени пари за военните хубаво, хората щяха да го разберат някак си, както и накривените магистрали.

Това дава Боргъс бея, а те му теглят по една свинска опашака вгза! Една, чиста далавера, плащана от Народа, а Тоя, опърдя орталъка, че ще ръчка Бойко, за 200 лв. миним. пенция! Кретен, със кретена!! Въри, наичка си майна! Царвул, Ти ли, плащаш, заплатите на аскера ? Плаща Народа, от своя залък, Брадата свиня !

Далавери СИмеонов се взе за най-важния човек в държавата. Всяко произволно негово изказване сочи към това. Дори Банкянския е мааааалко по-сдържан като опре до самохвалство.

Старо комуне си ти Валери, ама нямаме други националисти. Квото и да пишат, всички други партии не се противопоставят на гей-браковете в България когато ги питаха. Дайте на Сидеров министерството на труда и социалната политика да видим ще умори ли черноглавите от глад! И МВР вземете да ги биете и тикате в панделата!

Олигархията има една единствена хубава черта - страда от канибализъм.

Притеснен ми се струва Валери Симеонов че ще го разследват !!

А на Валери би му подхождало министерството на туризма, хахахаха....

Ще използа фамилното "Балевски" при коалиция с БСП... зер, във властта има келепир, а келепир не се изпуска!

За кой да гласуваме бе, за Тиквиняка, за Гей-форматорите, за Магарешки или за Курнелия, за ДПС или за Дости?

Нали я знаете приказката гузен негонен бяга. Ако св окаже нещо друго. Те войничетата бунаво спинкат в хотела ама за тов си трябва обществена поръчка.... а пък той депутат А може и нещо друго да е Ще видим

Войната между соросоиди и еничари в БГ ври и кипи. С удара срещу Нова и сега с този удар срещу еничара Валери Симеонов, се вижда все по-ясно как смешника Слави работи за соросоидите!

А защо изобщо трябва да гласуваш? И за какво да гласуваш? Дали да умреш от чума или холера?!?!?!?! Дали да те окрадат или оберат?!?!?!?!

Симеонов по добре да обясни, защо оградата на границата поскъпна 4 пъти, като взеха да я строят негови фирми, а той да ги "наблюдава" от името на Борисов. Самосвалите с нелегалните имигранти стана ли ясно на коя фирма са? Кой е собственика?

Добре че имаше идиоти , които поради политическата оскъдица вързаха на ОП (обединени педераси ) Никой от тах поотделно не би цапал червените килими и би гледал Парламента през крив макарон , достатъчно бяха обръгнали на всички.

Хвани единя удари другия!

Екипът на Слави дано имат неопровержими и реални доказателства, защото хвърлянето на кал по несъгласни с мнението ти ги приравнява на тези с които се борят. А внезапният им интерес и лансиране на омбудсманката, която до онзи ден в пълно съзнание и с юридическото си образование гласуваше и мълчеше за закони, които убиват нацията в интерес на олигарси, мафия и монополи е порочен. Защо нея не запитат колко харчи за прически и костюмчета и колко време прекарва в салони за разкрасяване?

Е,... ама Слави крил ли го е изобщо.

писа писмо че иска да построи ограда от панелени блокове ,от край до край по границата която няма минаване.. и каза че ще е по-евтина... Ама никой не му обърна внимание.. Няколко пъти говори човека по темата и накрая си замълча.

поръчки,не за прически и лак за коса...

За втори път гласувам и съм на 28г. Какво е другото решение да си хвана буя у ръка и шапка на тояга?

Нали Учиндолския селяндур трябва нещо да прави все пак???

Е друго си е вождът Бойко да се пробва още един мандат. Пак ще обещае, че всичко ще се оправи... ама след още 2 мандата (може и 3).

А ти за кого работиш?

ли е?

Тоя е по-нагъл и от Магнолията.