Симеонов разкри, че сутринта го е причакал в парламента човек от екипа на шоуто и му задал три въпроса. "Спят ли военни във вашия мотел?", попитал. "Да, спят", отвърнал Симеонов, който подозира, че ще се опитат да го уличат в конфликт на интереси. "Да не ги пусна, понеже са военни? Ами те си плащат!", добави той, цитиран от Канал 3.

"Всичката му работа е некадърна - както референдумът, така и ... Може ли да правиш разследване за един ден?!", каза за Трифонов патриотът.

"Сутринта ме гонеше един тук, който ми зададе три въпроса. За Малко Търново, за мотела, който от 2006 г. съм го купил и съм го пуснал миналата година - защо в този мотел има десетина войници".

Симеонов разказа, че мотелът в Малко Търново се води на фирма СКАТ.

"Той е със 160 места. Това е разследването! Какво очаквате да бъде? Хотелът не е на Валери Симеонов, а на "СКАТ" ООД. Фирмата обаче има и кабелна телевизия, още един хотел в Златоград. Конфликтът на интереси е в това, че хора, които искат да спят там, отиват, плащат си и спят", заяви Симеонов.

"30 лева е нощувката и в тая цена им давам храна, банкет им се прави на всеки национален празник, на пристигане и на тръгване също, ползват безплатно спа център", обясни още съпредседателят на Обединените патриоти по адрес на посетителите - военни, които охраняват границата.

Симеонов не се притеснява от разследването на шоумена и само чака да си получи правото на отговор, като не изключи, чуе ли клевета, да си потърси правата в съда.

Шоуто на Слави не падна от ефир

"В мотела „Козият рог“ в Малко Търново, собственост на СКАТ ООД на депутата и лидер на НФСБ Валери Симеонов, се настаняват командировани на границата полицаи и военни. Политикът печели от държавни пари", обяви в шоуто си Слави Трифонов.

Той анонсира разследването на екипа си на пресконференция с напусналия Нова тв Васил Иванов по-рано и покани журналисти на записа на предаването, което по думите на водещия може да не бъде излъчено именно заради разследването, озаглавено "Патриотични игри".

Шоуто обаче не бе свалено от ефир.