За партията на Льо Пен знамето на ЕС е ”олигархичен парцал”

Нападките към Европейския съюз са популярни сред привържениците на френския Национален фронт. Техен лидер нарече знамето на ЕС "олигархичен парцал".

Обратно в новината

Коментари - За партията на Льо Пен знамето на ЕС е ”олигархичен парцал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на втори тур тази кукувица ще се издъни. Язък че Путьо й наля толкова пари. А още по-лошо е че той продължава да финансира всякакви откачалки в чужбина, докато собственият му народ мизерства.

И съответно всички ЕСофилистици са парцали...

Този Бендер е много тъп само че да не заревем на раменцето на путьо

Изчетох почти всички коментари плюеме Русия ЕС а не си виждаме усраните газове да не мислим за франция тя дори и да напусне ЕС тях не ги бърка дори по добре ще е за тях ами ние кво ще правим ако се разтури тоя ЕС просто не се виждаме няма армия няма икономика корупция беззаконие сринати заводи разграбена държава кво правим

Сега по-сигурен ли се чувстваш, акто те охранява Турската Армия( въздушното ни пространство) , а да не говорим как секи ден от анадола препускат по 100 озверели араби да стават българи от е с , квотите им !

С кво ще се пазим няма армия самолети нищо и що не мислехме преди 27г като видяхме че ни сриват даржавата ама сеир гледаме

Най големия олигархучен парцал е путин, нейния ментор и спонсор.

МНОГО СЛАБА ПОТГОТОВКА ИМАШ БАТКОВОТО . ЧИЧО СОРОС НЕ МОЖА ЛИ ДА ВИ НАМЕРИ ПО ЧИТАВИ УЧИТЕЛИ ..... ИЛИ СТЕ СИ НАЙ ОБИКНОВЕНИ ДЕБИЛИ ?

Ами парцал е, също както и органиацията, която символизира.

"олигархичен парцал" - хахахахахха - много точно, браво на Льо Пен! Как пък нямаше и един политик в БГ да каже същата очевидна истина, а всичките са продажни предатели!

Тя е права за знамето ! Това че ни управляват в ЕС слуги на Олигархи и лакоми за пари и привилегии наречени хора ! Дай бог , Мари да спечели на изборите и да спаси Франция от тази мюсюлманска паплач която се мъкне като свински черва в Столицата на Модата , изкуствата и красивия живот !

ПРИЗОВАВАМ, ВСИЧКИ ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО СА В БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ ЗА МАРИН ЛЬО ПЕН В НЕДЕЛЯ ! ТОВА ОСВЕН СПАСЕНИЕ ЗА ФРАНЦИЯ Е СПАСЕНИЕ И ЗА ЕВРОПА НАЙ-МНОГО И СПАСЕНИЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ ! В МОМЕНТА СЪДБАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА Е В РЪЦЕТЕ НА ФРЕНСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ ! УСПЕХ НА ПАТРИОТИЧНИЯ ФРЕНСКИ ФРОНТ НА МАРИН ЛЬО ПЕН !

ес ще го няма до 20 години.

ТИ СИ ОБЪРКАЛ ЦИФРИТЕ БЕ.....ВМЕСТО 20 ДНИ СИ НАПИСАЛ 20 ГОДИНИ.....

Много ясно, че няма да я допуснат, троле! Французите да не са като панелната рубластия в задунайска губерня Бг!

Ех ,а какво добро комсомолче беше , син и внук на комунисти . Какви хубави доноси пишеше за всичките си съученици , а после и за колегите си . А какво голямо неизпИраемо стана ,за едните два лева род и семейство забрави

Чета червените мечти на носталгичните БКП другари и не мога да се начудя наивни ли са или ниско интелигентни!? Другари никога вече няма да има СеСеСере и то не защото някой от вън ги заплашва, а защото най верните синове на партията я предадоха! Всички КГБ управници на Русия ся милионери, милиардери - значи КАПИТАЛИСТИ! Децата са им в омразния САЩ!? Поняли? Все пак давайте си кураж...

това, ЧЕ не харесвам Е С, означава ли че харесвам СССР???? Ти, как даваш определения, без да имаш аргументи, правиш го защото си комплексиран тип!!!!!!

ТВЪРДЕ ПРИМИТИВНО МИСЛЕНЕ!!!

vasil

Неприятното било,че и тогава е имало мутри...

Няма да я допуснат до Елисейския дворец. Всички видяха ултралевите маскирани протестъри, добре въоръжени с бомбички и добре (под)платени от Дьорд $оро$ Льо Пен беше и атакувана от разголена екстремистка, която се опита да я удари с букет цветя.

От тия жълти петолъчки и на мен ми се повръща.Да позная ли че цвета е юден.Нека фрауто си ги гушка заедно с арабелите докъто Петра им нахлузи усмирителните ризи.

Та сградата на ЕС в Брюксел е стилизирано копие на Вавилонската кула.

Знак на еврогейската талмоидна олигархична криминална структора,която ГРАБИ и ОБЕЗЛИЧава ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ велики НАРОДИ!!!! не на ЕВРОГЕЙСКА ЕВРОПА!!!! да НА ЕВРОПА НА НАРОДИТЕ-както казваше великия Президент на Франция Шарл Де Гол.

Айде, за тези с повече от 3 поста - много по-здрави за всичко женско наоколо !

и миеш тоалетни ли? все пак срамно няма нали?

Не знам дали стеани като Франция разбират, че те са изгубили суверенитета си благодарени на "либерасткото" си отношение и масоните национални предатели сложени им за да га управляват.Вече е твърде късно да се направи каквото и да е по мирен начин.

тая прилича на мъж, а и името и на български се произнася като мъжко, да не би да е ....

Абе и нашите дупедати са със мъжки имена , ама са от новия пол ......нещо

И франките са пуснали няколко резерви да тичат покрай тъч линията да загряват и да отвличат вниманието от каката. Ба, дръпна им водицата.

ЕС НЕ СЕ СЛУЧИ КАТО СЪЮЗ,ЗАЩОТО НЕ ЗАЛЕГНА В ОСНОВАТА МУ СЪЮЗА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ,А БЕ ПРОКАРАН КАТО СЪЮЗ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ!!!ВСЪЩНОСТ ДОКАРВАНЕТО И ОГРОМНИЯ НАТИСК ЗА РАЗСЕЛВАНЕ НА ХОРА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ,БЕ ЖЕЛАНИЕТО НА ГРУПА ИНДУСТРИАЛЦИ ЗА СДОБИВАНЕ НА ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА!!!ЕС БЕ СЪЗДАДЕН ОТ ОЛИГАРСИТЕ СРЕЩУ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ХОРАТА И ЗА ТОВА СЕ РАЗПАДА!!!

за съветския съюз се знае, че не се случи. Имаше там разселвания в сибир и други места. Та и днес остатъка от него разчита на крепостното право, олигарсите срещу народа, ама и това няма да продължи дълго. А за ЕС не се бой...

Русофил

ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА РАЗПАДАЩИЯ СЕ ЕС!!!ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗА ТОВА,КОЛКО БОЛЕЗНЕНО ЩЕ Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,СЛЕД КАТО СЕ УНИЩОЖИ ИНДУСТРИЯТА НА СТРАНАТА!!!В СИТУАЦИЯ НА КРИЗА,ТУРИЗМА ЗАГИВА!!!

Човека иска да ти каже,че няма официални и неофициални езици,а родни и останали езици.

Не е 100% сигурно и ясно, дали ще спечели Марин Льо Пен, но ако отва стане питам Е С на къде отива, след Брекзита на Англия, а и След тях и Франция???????????? Ще стане съюз не на Европейските страни, а на Арабските и Османска -Турция !

продавам тъпомери,ама на теб без пари ще ти дам няколко

Подари ми един. Този скоро ще ги счупи всичките и...ще му изтъргувам моя. А и ще почерпя.

Поредната луда за връзване и....не само това.......

Права е защото , при ускорена миграция французите ще се превърнат във малцинство до 20 год. ( Пример ; Белгия 1/3 е вече африканска страна ) Другият пример е , че брюкселските управници са далеч от поблемите на обикновенния европеец , единствено ги интересува дали ще се харесат на господарите със големия капиталкато Сорос и др. Ако продължи ЕС да съществува по този начин ,много скоро бели европейци ще са мигранти във източна Европа или Русия.

аз как ще си докарам всичките брачеди и баби във франця бееее ... европа е наша ! смърт на ле пен !

олигарх реве, че не е голям олигарх...тъпо, но пък напълно предвидимо.

Споделям мнението, това е абсолютен парцал!

символизиращи болните със синдром на Даун..... многозначително, нали?

Страшно ме кефи как тукашните краснотрольовци с путиноидна жар хвалят една крайно дясна пачавра. Кво стана със социалната справедливост бе, тънкогласи мекокитковци...

е,те и за доналд тръмп монети със надпис - на доналд тръмп се уповаваме издаваха,но сега тръмп иска от руснаците да върнат крим!

ако мари ле пен спечели краварският сороски долар ще литне нагоре ,а еврото ще се срине!а за правослваните братски нам рубли не знам какво ще стане!може би внедрените от червената съверска армия български русофили да знaят!

Tо това е много добре,даже великолепно.

...За партията на Льо Пен знамето на ЕС е олигархичен парцал... ---- по лошо от парцал е! тука, у кръчмата, не бихме си избъсали и пода с него да не изцапаме и пода и цървулите! виж кво, пен-чо , ти си по-близо, земи и фърли това знаме в океана да не ни цапа континента, а?

vasil

Когато през 1925 жената на безследно изчезналия Паун Грозданов сложела черен креп на портата,кметът на Подуене пращал разсилния да го донесе в общината,тада му бърше бюрото. С този акъл имаш данни за нашенски дребен политик...

нали диктатор беше само путин и корееца :) запомнете едно ! никои в живота не дава нищо и никому даром ! дава едно ... A взема умните и млади хора , взема пазарите , задлъжнява народа и си вечно негов !

единия я бие с 64, другия с 58, нема ли нещо гнило в цялата картинка, при това положение защо не маKрон срещу фион???

мара ходи да реве на жужо че нямала пари за изборите, оня бръкна в джоба на крепостните и и даде. Дойде и кураж и сега се развява по митинги като парцал

ЕС наистина роди някои странни неща. Едно то тях е интернационала на националистите. Българските националисти мразят хората, които проповядват , че французите не трябва да мразят българите, но за сметка на това много обичат французите, които насаждат омраза към българите. Трябва да си голям мазохист ако не си французин и обичаш льо Пен. Или за освидетелстване. Още от сега знам какво ще се пише след загубата на льо Пен - ще почнете да ревете, че изборите не са били честни.

ние нямаме обща граници с Франция. Какво странно или парадоксално има в "националистическия" патриотизъм? Много по-странно е да "харесваш" Турция на Ердоган, която иска да ти откъсне територии и население, а ти да я наричаш "съюзник" и "партньор" и да лобираш тя да влезе в ЕС, което е гибелно за нас!

Cтискам и палци,даже и тоалетната ми хартия е с този парцал.

ами то и британците се отказаха от евросъюзът заради българи и румънци,да влачат нереформирани бандиски държaви!

Ставаме свидетели на ДИРИЖИРАНА ДЕМОКРАЦИЯ. Неудобните ги отстраняват още преди изборите с компромати. Едни хора могат да гласуват по съвест. Други са обявени са "фашисти" и не трябва да им се дава право да избират управлението.

един парцал вижда парцали навсякъде

ами акo излезе ,че e права и спечели,какво ще правим ние българите без еврото и еврофондовете? какво ще стане със българия ако евросъюзът на които разчитат нашите елити се разпадне,а и еврото към което сме във валутен борд!досега не сме се справили нитo със корупцията,злоупотребата със власт,и си оставаме бедняшката колиба на европа!

Какво, ще стане ли, всички готовани на помощи, ще се изкарат от България, които им даваме помощи, без да знаем защо и си вдигаме заплатите....-така ще се отвори и възможност за икономика с Русия и света, а не забраните на Е С !

ПОСЛЕДНИ 4 ДНИ НА ЕС, ЩЕ ИМА НОВ СЪЮЗ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, ТОЗИ УМРЯ И СЕ ЗАКРИВА В НЕДЕЛЯ, ПРИ ПОБЕДА НА МАРИН ЛЬО ПЕН-АТАКА И ПОБЕДА ЗА МАРИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти да не конкурираш шебека "горд европеец" по олигофрения? Или си другото му въплацение?

Стискам палци за Льо Пен!

Като видях социологическите проучвания, моментално им повярвах!

МАРИН ЛЬО ПЕН - ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ CAMO ЗА ПОБЕДА ! МАРИН ЛЬО ПЕН - ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ CAMO ЗА ПОБЕДА ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ МАРИН ЛЬО ПЕН !!!!!!

То и хорът на лудницата пее, ама никой не го слуша.

В КЪЩИ НА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, КЪДЕТО УРИНИРАМ И СЕ ИЗХОЖДАМ СЪМ СИ СЛОЖИЛ ОТДОЛО НА ЧИНИЯТА ЗНАМЕТО НА ЕС ! ЕВРОПАИСКИЯ СЪЮЗ, НЯКАК СИ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ОФИЦИАЛНО СЕ ЗАКРИВА -МАРИН ЛЬО ПЕН - ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ СМАО ЗА ПОБЕДА !