Битата от ром лекарка: Крещеше ми, че ще ме смаже

Д-р Елена Милева от Спешна помощ в Котел, която бе нападната и бита в ромската махала на село Тича, разказа, че нападателят й крещял, че ще я смаже.

Обратно в новината

Коментари - Битата от ром лекарка: Крещеше ми, че ще ме смаже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мангала ясно, само не разбрах ако поотупам един мръсник полицай ама когато не е на служба пак ли е същия параграф? Че то ако е така малко несправедливо е

за длъжностно лице. Според едно решение на Върховния съд след 2010 г. бяха измислили, че медицинските кадри не са длъжностни лица, когато са на работа. И следователно ако пребият някого, когато е на работа, то никой не го защитава служебно и трябва да си търси правата чрез частно съдебно производство. После под натиска на Лекарския съюз и други организации НС криминализира нападенията над медици по време на работа, но нещата приличат на вратата сред полето.

Този циганин най-вероятно е един от хранениците на държавата и получава добри социални помощи!

Направи ми впечатление, че биячът е бил пациент на лекарката като дете. Едно време детските лекари бяха уважавани от обществото. Навсякъде им се отстъпваше мястото. Циганите носеха на ръце лекарите на техните деца. А сега? Какво е това нещо? Някой изобщо мисли ли за тода падение, пука ли му въобще! Със съд ще ни залъгвате. Трябва да има обществен съд, не известният ни съд, който е неефективен. Но обществото ни е разпокъсано, една част от него е изселена, другата - от безработни изпаднали в нищета, обезверени плахи хора. Общество няма, институциите дремят.

ром,който посегне на лекар,да го хванат и бой,бой,бой,за си цуне гъза.Мръсна миризлива сган,добитък

Същества от подвид на хомо сапиенс, без медицински осигуровка, да нямат право да ползват здравна помощ освен ако сами не се придвижат до лечебното заведение и не си заплатят предварително услугите по прием и първоначален преглед! Това става много лесно - всеки гражданин на БГ получава личен идентификационен здравен номер и при обаждане го цитира, а операторът го записва в системата за проверка - работа за няколко секунди, ако случаят е катастрофа , тогава се уведомява и полицията и идентификационен номер не се цитира! Може да се приемат и идентификационни номера на този, които се обажда, не на нуждаещият се от помощ!

Ром е питие съдържащо алкохол...явна става въпрос за циганин превърнал се в мангал.

Защо пък да става въпрос за цигани? Преди 1-2 години един коняк на 15 и малко бренди на 13 бяха били до смърт и убили възрастен човек нейде на северозапад, който представете си им направил забележка за хулиганското им поведение. Закачали минаващите жени от неромски произход, като има говорели цинизми и разни предложения за интимна връзка

По времето на Тодор Живков смееха ли да вършат тия золуми?

А ти смееше ли да пишеш анонимно в интернет, другарю?

А имаше ли тогава по света интернет другарю-господин? В коя година се появи интернета?

Добре че бяха Сорос и ЕС, та разбраха че са роми, иначе и досега щяха горките да си мислят, че са цигани. Колкото до системното незачитане от тяхна страна на закони, цивилизационни ценности и елементарни права на други, непринадлежащи към техния етнос граждани основна вина носят политиците. Защото ги превърнаха в най-евтините гласопродавачи. Благодарение на тях и подобни наблюдаваме всевъзможните парламентарни недоразумения. А продажните журналета могат да превиват еластични гръбнаци и да използват само политкоректни формулировки за безобразията в ежедневието ни, за да не смутят фината емоционалност на някой парламентарен дебелосерко. Ние смисъла и без тях го знаем, защото живеем сред фактите.

Вчера едно интелигентно момиче - писателка, ми обясни че аз не разбирам живота в България защото съм емигрант. В България за да живееш нормално и да те уважават трябва да биеш хора. Даде ми пример, как един познат го крали, той ги хванал, вързал ги за дърво, набил ги и сега не го крадат, а полицията бездействала. Ако биенето е начин на живот в България, защо да обвиняваме циганите? Нали и те живеят в България? Просто искат да ги уважават! Какво ли разбирам аз - емигранта.

Ами не ти го е обяснила правилно;) Аз живея нормално в България без да бия хора и като мен живеят милиони българи! Има обаче една прослойка- мутри, бандити( тук има всякакви етноси), цигани( не всички), които живеят по описания от писателката начин! Те минават метър, защото има една друга прослойка, наречена "отговорни институции", които, ако си вършеха работата, за която им плащаме щедро от данъците си, първата прослойка щеше да си седи на нас.раните гъ.ове тихичко! Та в контекста на това наистина е за чудене защо още търпим втората прослойка, че и пари ѝ плащаме!

...цигани( не всички)..., А тогава защо си писала по-долния си пост, че видиш ли, едни хора били мургави и те гледали странно в Котел? Защо внушаваш омраза и манипулираш простите тролове? За да може след твоите думи да изригнат мощно - "циганите на сапун"? Посегнала ли тези да те лъжат, да те крадат, да те бият? Може пък точно тези да са били от добрите цигани. Като имаш талант за писане, не го ползвай за нечисти работи, не си навирай ръцете в лайната, а помогни поне на един да се осъзнае. Щото иначе наистина ще съборим държавата.

Новина от днес: Бира не успя да пребие лекар. Водка - тоже.

А неговият пасивен любовник, Глинка, осъди еднолично на смърт над 300 000 диабетици на 25.03.2016 г. Обнародва решението си на 28.03.2016 г. на сайта на НЗОК. Присъдата влезе в сила на 01.04.2016 г.

Докога циганите в България ще безчинстват безнаказано?!? ДО-КО-ГА?!?

Докогато и българите, руснаците, американците, евреите и люксембургците.

Говоря за терора на циганите над беззащитните старци по селата и над лекарите. Отгоре на това те паразитират на гърба на работещите-бедни в България.

Е то да са само циганите. Виж какво става по магистралите. И така ще бъде от сега нататък. Така ще бъде, защото такива остават ненаказани. Оправията е око за око, зъб за зъб, няма какво да ги бавиш такива. За съжаление, това е положението. В противен случай цигани, дрогирани мутри и всякакви квартални безработни бандитчета ще смачкат по-свестните хора. Биячите трябва да се изтребват и не само те, а цялото им семейство с лоши гени.

Прощавайте, не разбрах. Предлагате да да излекуваме биячите с убийци? А какво ще правим после с убийците?

На нито един нормален човек не му се живее вече в страната. Това да те бият докато си на работа, да те пият по пътищата и улиците не си е работа. Най-гадното е, че всичките тези биячи са едни страхливци и цигани и българи с цигански манталитет. Ако са по сами няма да тръгнат да се бият като мъже, винаги трябва да са заобиколени от общност или пое от още петима мизерници.

Това тук е джунгла, а не държава. Полицията е с вързани ръце и всеки тъпак събрал около себе си още няколко безполезни за обществото изрода, трапа де когото свари. Българите сме станали по-долу от животни, те поне нападат когото трябва да се нахранят.

ПРИМИТИВЕН-ДА НАБИЕ ЧОВЕК НА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ НА ПРЪСТА ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ИНТЕЛЕКТ! АМИ ТОВА СИ Е ДОПИНГ ЗА ТОВА ДОбИЧЕ!!! И ОСТАНАЛИЯТ ДОБИТЪК,КОЙТО Е ПРЕЖИВЯЛ ОКОЛО ТЯХ-НЕ БИЛИ САНИТАРИ?! НЕ,НЕ СТЕ,ТО И ЗА САНИТАР СЕ ИСКА ДА ИМАШ ПОНЕ МАЛКО УМ,А НЕ ПРАЗНА КРАТУНА!НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ПЛЕМЕ,БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА МИСИЯ НА ТОЗИ СВЯТ!

Затова пък такива интелигентни хора като теб - с ум и смелост, трябва да бъдат наши народни водачи. Ашколсун.

Ти - със минуса!!!!!!! Нима не желаеш този наш блестящ ум да е наш Президент? О! Ти нямаш ум. О!

АЗ НЕ БИХ ИЗВИКАЛА ДОФТУР Ф КЪЩИ - НИКФО ВИКАНЕ, ПОСЛЕ ШЕ КАЖЕ, ЧЕ СЪМ ГО БИЛА, И ШЕ ИСКА ПАРИ! Викане на дофтур саму ако има умрел - за смъртен акт! За останалото, си има природни методи, и нема нужда от илачи и дофтури! Сега ше стане тека, че нема и да ги викат ...щото ше се развихри нова изнудваческа кампания - ти го викаш да доде, а той казва, че е бит, и ако му платиш, нема да те докладва в прокуратурата!

Умри ма, уууууууууууу.

Как няма да го съдиш бе? Само съдилища за такива изверги и затвор, по дяволите, нали затова ги има тия закони!

Няколко шута и дъртата мангуста рЕзко ще оздравее.

Защо и докога българските лекари ще си губят времето да лекуват животни? За тази цел си има ветеринари!

Прав си. Д-р Чирков трябва да си изнесе болниците от тук.

jingiby

Откога в римската махала живеят цигани?

Защо изобщо изпащате екип на Бърза Помощ при цигани. Нека си се лекуват сами, те не са част от цивилизацията и човешкия род въобще

Защото за разлика от тях, ние сме цивилизовани.

Колкото и да ми е неприятно да призная, Сте доста прав...

Вчера го казах, днес ще повторя. Щом държавата, с 30 -45 хиляди полицаи не може да осигури безопасни условия за работа на медицинските екипи (я стотина за цяла България, я не), нека поне ги въоръжи. Всеки, завършил старата Медицинска Академия е офицер от запаса и може да си служи с оръжие. За хлапетата има курсове. Да видя колко бабаити ще посегнат. А пистолета не пита в мъжки или женски ръце е попаднал.

Излез от анонимност. Напиши проект на закон, събери подписи и го внеси в Народното събрание. Ще те подкрепим.

Уважаема, само да имаше и най -мизерен шанс настоящото, или което и да е от предходните правителства да приеме подобен закон, отдавна да е внесен. Всъщност подобни проекти са внасяни 2 пъти. Познайте дали стигнаха дори до обсъждане. Единствения отговор беше - няма достатъчно полицаи за осигуряване на охрана. А, и промените в НК. Голяма утеха за бития.

ХАХАХАХ ТЪПИ, ГЛУПАВИ И РАЗДЕЛЕНИ БЪЛГАРИ. ТОВА ВИ СЕ ПАДА. ДРУГИЯ ПЪТ, ЗЪБИТЕ И СЧУПИ

Виж с'я;) - и без това този парламент Местан ще го пропусне, поне да ви направи един курс по българска граматика;)

Няма смисъл да ме учи. То български до 2050 г. няма да се говори. То вие ще трябва да научите Турски!

ТОЗИ ПРОПОВЯДВА ОТКРОВЕНА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА !!!! ЗАЩО НЕ ГО ТРИЕТЕ !???? КОЙ ПЛАЩА ЗА РЕДАКЦИИТЕ, А ???

Хахахаха, цялата тема е описана и опикана в коментари как циганите не са хора, проповядват се откровено нацистки идеи и се призовава към убийства, и не се стрият коментари, а ти искаш на един турчин да изтрият. Няма да го изтрият.

Чичкото с мустаците от Австрия май е бил прав за някои работи.

Чичо Волфи,викаш?!!

Дир, нали забелязвате, колко неграмотни са троловете ви? Ми пратете ги на едни курсове, нещо магистратурки, това-онова да завършат, може и докторантури, не се излагайте пред чужденците. Поне да се научат да пишат грамотно и да не крещят.

Лятото пътувахме из този край и спряхме да пием по кафе в Котел... Ужасих се, честно - единствените "бледолики" в кафенето бяхме ние, всичкото наоколо едни такива мургави и ни зяпаха като изтървани! Жалко... иначе градчето спретнато, направено, поне центъра му де. Жалко, че тъмнозелената мръсна сган превзе и тези хубави балкански градчета!

какъв "ром" бе - това е гнусен циганин!

Ами чиновниците да направят едно списъче онлайн и не адрес за който има какъв то и да е сигнал да отива полицай на проверка.

Веро или сапун ,това са решенията на проблема.

като не я е удрял, може ли насаме мъжът и да не го удари ? тия освирепяха, как така няма да изнесат близкия си на носилка ? лекарите да не са хамали ?

Щом случаят не е спешен,визитата следва да приключи по друг начин-издаване на фактура за стойността на прегледа+курса на линейката+санкция за злоупотреба с понятието "спешност".

ще има да чакаш да бъде платена.....

като не я платиш в 7 дневен срок, в Швейцария идват двама униформени и те водят направо в затвора. Ама няма безработен, соц.слаб и прочие лакърдии.

затова в Италия на адрес отива полицай на мотор и след него кара линейката. Първо влиза полицая и като прецени, че е безопасно за екипа, ги вика. Ако обаждането е фалшиво, като това, следва умопомрачителна глоба. Лекарката е права- тия не са осигурени и нямат личен лекар. Затова чакат вечерните часове , за да извикат безплатния лекар и линейка.

Това е пределно ясно,но у нас няма да се приложи-ситуацията много често е предизборна,а представителите на етноса-избиратели.

ми да ходят те при избирателите си. и тая лекарка ще напусне. а младите, ново завършили лекари са.. мани бегай.. по добре да си умреш от естествена смърт.

ром е вид напитка, която не може да бие хора! Това нещо се нарича ЦИГАНИН, а не ром! наричайте нещата с истинските им имена, за да не живеете в лъжа и измама. по лесно, приятно и удобно е да се живее с истината!

Дир, благодатна новина за вас.

Погрижете се и да ограмотите троловете си, че много крещят, много се пенят и като цяло не могат да пишат. Едни курсове им спретнете, та да не се излагате като цигани.

loyola

Значи ако бития е математик, нобелов лауреат - кучета го яли, ноо ако е корумпиран съдя - край за нападателя?

И да го съди, и да не го съди, все нищо няма да му направят. Това е.

защото са по-прости и от нас ли ?

От тебе специално, ще е трудно някой да е по-прост. Няма по-идиотски коментари от твоите.

и резултата е възхитителен!?

От ромите освен цигания друго не може и да се очаква...

Видно е, че сиганите не се респектират наказанията, предвидени в новите закони! Нормално е да се приемат нови по-големи наказания!!! И лекарски екип да не навлиза в сигански махали без солидна полицейска защита!!! Ако някой може да извади статистика, колко пъти лекарски екипи са влезли в сигански махали и са излезли невредими!!!

е,като знаят,че ще ги бият,защо отиват ?

Сиганинът включва телевизора и гледа, че били набили учител, лекар, полицай. И знае, че когато реши, трябва да бие. Ако сиганинът като включеше телевизора видеше, че още един сиганин е в затвора, защото си е позволил да бие учител, лекар, полицай, щеше да знае, че така не трябва.

Бе то ако някой политик видеше, че Цветан Василев е в затвора, и той нямаше да краде. Но това е друга бира. Или май не е.

След като решиха проблемите с организираната престъпност, с насилието по пътищата ясно проличава и, че този с насилието над лекари е приключен. България е затънала в проблеми, генериращи проблеми. Основният обаче е политиката - там провалът е тотален. Наистина трябва да им се забрани да напускат страната - нека се наслаждават на сътвореното.

"Битата от ром лекарка: Крещеше ми, че ще ме смаже." А какво е разказала битата от УИСКИ медицинска сестра?

мисля,че д-р милева е грамотен човек ,нека се оплаче на винету !

Няколко трудови лагера и по един крематориум в северна и южна България решава окончателно проблема.

Тези мангали големи господари станали. Не били санитари! Значи според тях българите трябва да им слугуват, а те само да дават заповеди.

всички българи са слуги,но не на Добрия Господ ар !вие сте слуги на злия и злобния дух ...извинявам се на тези,които са изключения,и се надявам истински ,че все още има такива !

Стрина Лена се чудела дали да съди човека?! Ама стрино, ти вече си закопала момчето с обаждането си в полицията. Прокуратурата ще го съди, дори ти да си изтеглиш оплакването. Такива са посраните ни закони! Звъниш в полицията: "Мене мъ пребиха!" Ама те я бутнали и й крещяли. Зер, при липса на санитари е трябвало да я почерпят с рахат локум! Няма значение. Нашите прокуратура и съд, които пазят Ковачки, ще смажат този нещастник, чието престъпление е, че се е развълнувал за живота на близък човек!

Тудоре, "стрина" докторка не е отшла да проверява електромера, а да прегледа и откара в болница майката на "момчето", което не е пожелало да си мръдне златния пръст да хване носилката, но имало достатъчно енергия да крещи и дори да я удари или бутне - няма разлика. Така, че "момчето" да отива на съд!Такъв е законът и е добър!

ЦИГАНИН ПРЕБИ ЛЕКАРКА !

Хора,до кога ще търпим тая циганска пасмина да се гаври с нас?До кога ще разчитане на смотаните закони и корумпирани съдии,до кога?

Жоро, кажи къде и кога да дойдем за да ни поведеш? Да си носим ли лаптопите?

Само строги наказания могат да въведат ред и законност сред тези така наречени роми!Ще ше да е много респектиращо, ако имаше за такива престъпления бой с тояги на голо или нещо от този род при това изпълняващо се веднага!Като ги по отупат няма да са толкова агресивни и нагли!