Шефката на ”Хосписа на смъртта” симулира инсулт

Собственичката на станалия известен "Хоспис на смъртта" в Елин Пелин д-р Йорданка Неферова е в болница със съмнение за инсулт. Според прокуратурата, тя симулира

Обратно в новината

Коментари - Шефката на ”Хосписа на смъртта” симулира инсулт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мой познат, чийто баща беше в държавен старчески дом, ми сподели следното. В стаята на баща му, лежащо болен имало някакъв малко по-разговорлив и шумен старец. Моят познат отива на свиждане при баща си и той му казва следното: Тук нощем стават странни работи. Какви, го пита синът с едно лошо предчуствие. Ами вечер късно по малките часове влиза някой явно е от персонала буквално за няколко минути и веднага излиза, без да светва и лампата дори, без да имаме назначени инжекции, системи и т.н. . Синът втрещен го пита: Защо не попита кой е, защо не поиска поне да светне лампата? Бащата му отговаря, че се страхува изобщо да се обади. Буквално след един-два дни старецът е починал, а след около месец-два го последва и бащата на моя познат. Обадиха му се, че е скочил от прозореца, на първия етаж??? и моят познат след като отиде завари баща си в тежко състояние с множество травми. За около месец-два си отиде. Съдисти, съдисти и пак съдисти ще кажа аз.

Да я лекуват в Сливенският хоспис.

Живея близо до старчески дом "Божидар" В Банкя.Имаше слухове,но по-важно е,че на балкона и в малкия двор не се виждат и чуват хора!А днес отворих сайта -там има опция да те гледат безплатно,ако си дадеш имота?!

Кмета, нотариуса и въпросната директорка трябва да ги дадат на кучетата, а не да ги лекуваме в болниците и да ги гледаме в затворите! Гадове.

Да разследват починалите 9 възрастни хора дали са си прехвърлили и те имотите на въпросните убийци,как,кога при един и същ ли нотариус? И ще стане ясно, дори след аутопсия,че просто са убили хората за да придобият по-скоро имотите им!

Добри съвети давата на разследващите, но май сте прекалили с крими сериалите. Смятате ли, че след година ще направят ексхумация на нещастните старчета и какви проби ще се вземат пост мортем?!?!

И, естествено, е замесен и полицай. Роден, от ония двайсетзаплатните гащници, дето ни "пазят". Чудя се в кое РПУ ще го преместят с повишение в длъжност.

Всъщност тези хора не са ли отишли повечето доброволно точно при нея? Биха могли да отидат в държавен старчески дом, или да си останат по имотите или другаде.......

Да, отишло са доброволно и са си плащали съвсем не малки суми, за да се грижат за тях, а не да ги държат гладни, мръсни, вързани и упоени. Дори и някои доброволно да са си прехвърлили имотите, пак е било срещу грижа, а не за да ги убият. А в държавен старчески дом съвсем не е лесно да се отиде, защото - изненада - и там няма места...

А защо не са окошарили и нотариуса, който сто процента е в играта?

"Хората са ми ги дали () Срещу гледане, доброволно, те идват и предлагат, обясни собственичката на "Хосписа на смъртта". И има ли някой жив, да го потвърди, че ти ги е дал доброволно?! Май като се разделят с имотите се разделят ис живота, а?! Пожелавам ти и ти така да ги дадеш на сина си! Нали знаеш от собственото ти дете най-много боли!

Тая убийца, полицая, нотариуса, а май и кмета на Елин Пелин трябва да не излезат от затвора НИКОГА!

То май по-добре да не влизат. Резват им зелката и готово. Какво ще се занимаваме с глупости. Само да се намери някой син, по ербап на някой такъв дядо, да видят те какво ще им се пише на главата.

Е само 9 умрели старци разбойници за 1 година, нищо не е! В Германия във болницата само за Великденските празници умряха 4-ма, на ден по 1 старец, според мен лекарката не е платила на когото трябва и затова случая се раздухва, за да намерят причини да затворят хосписа, че някой друг иска да лапа апартаментите на старците!

ти разликата между болница и старчески дом знаеш ли я? В едното отиваш като си болен, което означава, че не е странно да умреш. Другото се води дом и би трябвало да изкарат там 10-15 годинки например, а не през първата година 2/3 от ''гостите'' в дома, да починат.. Егаси малоумния коментар..що се обаждаш изобщо ?

Тази не е сама в далаверата, тези неща са възможни само с мафиотска подкрепа, което значи, че нещата ще се размият и оттечат в канализацията....отново!

Майка ми беше в хосписа в Банка при тази жена преди около 4 години. Условията са наистина брутални, изкара точно 2 дни, като постоянно ми звънеше да ми казва как ги хранят с чай и солети. Прозорци не се отваряха, не се проветряваше и цялата къща миришете на урина. Изглеждаше адски престъпно място - без никакви табели указващи, че това е хоспис, вратата на двора се заключваше, а обслужващият персонал имаше буквално престъпен вид. За тизи брутални условия тогава ни взе 1200 лв. за месец, които на втория ден ни ги върна когато си тръгнахме. Аз лично неколкоратно съм алармирал социални грижи в Люлин за това престъпно място, но отговора които получавах беше - знаем господине, но няма какво да направим. Тъжно е за хора като нас, които имат болни родители и нямат избор трябва да им търсят подобни места където да се грижат за тях, престъпно е нехайството на държавата, защото всички остаряваме и никой от нас няма гаранция, че няма да стигне до хоспис и ако той е като това място, аз предпочитам да умра на вратата на това заведение, не и да влизам вътре. Затвор за нищожеството срамящо полицейската институция и убийцата наричаща себе си доктор!

Безкрайно отвратително , унизително , брутално , гнусно и нечистоплътно обидно ми стана от това поредно безобразие в тази гадна Майка държавица ! Майка ми почина с отворено очи от тези и всякакви такива явно съществуващи и царуващи неприятни личности които са за линчуване подреди на номерата ... Моят опит е с Хоспис в ТОКУДА ! Същите нещастници , дано си намерят заслуженото!

нямаше да умре с отворени очи ако и беше намерил гледачка у дома,

Е само 9 умрели старци разбойници за 1 година, нищо не е! В Германия във болницата само за Великденските празници умряха 4-ма, на ден по 1 старец

Как се построи този дом и как работи толкова време, проверки, община,аааааааааа питам аз. И пак стигнахме до държавата и държавните служители, които храним

ХОСПИС НА СМЪРТА на това ще заприлича България за честните хора под вещото ръководство но престъпната мутренска шаика ...полиция безпомощна,управлявяна от Верни на ГЕРБ калинки,Образование летящо към неграмотност с директори назначени от гербаджии кметове,здравеопазване с управители назначени от гербаджии ,а за правосъдие забравете,можем да осъдим България в Страстбург за достъп до правосъдие, лошото е ,че пак НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ Власта

Те докторите ще се окажат големи мафиоти. Ами ТЕЛК. Хипократова клетва ????? К,во беше това ?

Видимо и тя не е първа младост, няма ли страх от старостта, не се ли сеща, че един ден и нея може да я "гледат" така?На тази и стига 25 години присъда и Сливен, а придобитите имоти да се върнат на наследниците на покойниците, ако няма такива да останат в полза на държавата.Истината е обаче, че и държавата има огромна вина за съществуване на подобни хосписи.Не достигат старчески домове, а нуждата от тях ще става все по-голяма, предвид застаряващото население.Младите са принудени да живеят в чужбина, няма кой пряко да се грижи за възрастните им родители.Във всички големи градове се чака безумно дълго за старчески дом, знае се че в държавните и условията не са кой знае колко добри, та хората се натискат за частни.Същевременно навсякъде има пустеещи и рушащи се обществени сгради.Редно е политиците да се погрижат, поне да се удвои броя на държавните домове за възрастни и то в големите градове, а не по села и паланки.Условията трябва да са малко по-човешки, не да са натикани по трима или петима в стая, а двойки стаи, телевизия, нормални битови условия.Изхранването не би било проблем, защото големите вериги така или иначе редовно изхвърлят тонове храни, които застояват.Ако държавните домове за стари хора достигат и всеки с пенсията си би могъл да стане там обитател, надали ще има чак толкова желаещи за скъпи частни заведения със съмнителни услуги, а от друга страна ще се създадат и допълнителни работни места за обслужващ персонал.

Не разбираш ли, че никой в държавната администрация няма интерес да държи пенсионерите живи. па тоя си го каза, менистър ли беше, че и без това мрът като пилци и че тамъм ше спестът пенсии на бюджета. Те официално отказват да се занимават със социална дейност и да помагат на пенсионерите, ти предлагаш някфи схеми и начини - ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ КРЕПЯТ ЖИВИ, ДЪРЖАВАТА ГИ ИСКА УМРЕЛИ И ИМОТИТЕ ИМ КОНФИСКУВАНИ! ОСТАВЕТЕ ТОЯ НАИВИТЕТ!

Случващото в хописа е чудовищно.За виновницата доживотна присъда без право на помилване.Полицаят от 9-то РПУ София и Нотариуса също

Пожелавам й от все сърце още утре да я покоси истински инсулт, като зеленчук да изживее оставащото й време в скапания си старчески дом, хехе.

20 години затвори конфискация на имуществото й. Същото за сина й

Всички сте толкова възмутени, как може такова нещо, такива неща са прецеденти ... Ами, не са. Публична тайна е, че в голяма част хосписите са нещо като държавни евтанариуми. Там попадат хора, които изискват специални грижи каквито близките им не желаят или не са в състояние да им окажат, а хосписите са евтината алтернатива. В хосписите попадат хора в тежко положение, с деменция, Алцхаймер и т.н. много от тях са склонни да се губят, да се самонараняват, правят бели, чупят ... Как си въобразявате, че персонал от 2-3 души, примерно, може да се справи с 20-30 блуждаещи старци, да кажем? Ами, упоени ги държат, ето така. Преди години се наложи да се погрижим за възрастен роднина в такова тежко положение, без преки наследници. Цялата рода рече - хоспис! С мъжът ми проучихме положението, отидохме в няколко хосписа и се ужасихме. Решихме сами да поемем грижите за роднината. Понеже и двамата ходехме на работа, наехме санитарка - една, втора, трета ... И знаете ли, след като освободихме и последната и един от нас напусна работа, се оказа че в едно от чекмеджетата на нощното шкафче на болната има направо индустриално количество диазепам. Някоя от санитарките си го беше забравила.

явно така ги гледат по-лесно иначе старците буйстват, абе кофти!

такива неща се случват от много години.. ама както и с всичко наоколо.. малко врява.. и пак ще си продължат .. на никой не му пука

Дано да няма внуци,че ще има се връща...

познавах една дето постоянно си вземаше болнични за какво ли не, накрая вярно сериозно се разболя, тази мърша ще си го получи!

Това чудовище не е само в това престъпление. Няма да се учудя ако е замесена и имотната мафия. Факт е, че това нищожество не е лекар, а пълен отпадък. Закриване на хосписите, сриване на сградите и отнемане на цялото имущество в полза на пенсионния фонд. А тя в Сливенския до края на жалкия си живот!

Мръсни животни!

И тази директорка на всичко отгоре е и лекар...

и бързо и задълго.

Някои твари когато и да ги претрепеш все ще е късно.

ами този директор на рзи софия област д-р златанов какъв е същия мафиот като нея колко години е там и какво прави но като си плаща там ще бъде а работи точно 1 час на ден

на Елин Пелин ,заето да прогони двама бежанци, то как да не би да не е знаело. И той е в торбата.

Що за безсъвестен, жесток и алчен човек е тази...?!

като нямаме държава и държавници! Изоставили сме децата си, родителите си ... Срам и позор за всички нас! Един депутат не попита минъстъра защо няма държавна политика за възрастните хора!

Какъв човек трябва да си, за да направиш подобо нещо? Не мога да повярвам колко зли са хората и на какви чудовищни зверства са способни!

Серийните убийци от Стивън Кинг ряпа да ядът! Ошмулила е 9 човека досега, и окото й не е мигнало, а сина й замесен в източване на банкомати в германия - тия са семейство от закоравели престъпници! Това и Достовевски не може да го опише, откъде толко фантазия! Какви висини на престъплението, какви хватки са усъвършенствали, и сега ако ги пуснат това семейство на изруди, и требе народа да се дигне на революция! Хич не ща да споменавам, че сички по веригата требе да ги окошарът и да го вкарът в затвора - НЕМЕДЛЕНО! А колко като нея не са фанати, и си веят престъпленията ката ден из тая клета страна! Точно дофтурското съсловие са си законово постлали да са масови убийци - за тех нема съд и прокуратура, избиват ни съвсем законово, и копче не могат да кажат хората, нали доброволно са отишли да ги избият! Огромната биомаса зомбита из тая територия са на това дередже, и вие още се чудите, че аз искам лустрация и масово избиване на престъпниците! Как да оцелеят нормалните (ако изобщо има или са останли текива)! може би само бебетата ..... По принцип съм против смътрната присъда, но за този изруд не бих се поколебала да искам инквизиторска смърт за чудовщите! и това би било върховна милост за нея! Остатъка от живота й - на инквизиторски стол, с пирони начукани по крайниците й, а главата в менгеме докато бавно се пръска и мозъка й изтича!

ако се окажат от еврейски произход ,израел ще ни съди за антисемитизъм . в евр.коран пише ,че те имат права на всякакви престъпления срещу човечеството ,лъжи и кражби не броят от тях за престъпления,защото така се спасява" богоизбраната" раса!

Дайте ги на мене израелците, а престъпниците и убийците избити и екзекутирани! Всичко си има граници! Не може да избиваш хората като пилци! малко й е на тая да бъде разчекната с 4 коня! Не се ли сложи твърда ръка на престъпленията, престъпниците ше си развяват байрака за сметка на нормалните! това и хан Крум го е знаел! Крумовите закони 1:1 да се прилагат! явно нема друга оправия! Какво има да толерираме серийни убийци!

хоспис. Гледане срещу имот в хоспис, няма такова животно. Който иска хоспис, гледане срещу такса е разрешено от закона, иначе смъртността ще бележи нива от Елин Пелин. В този смисъл госпожата собственичка трябва да симулира в ареста, а след това, още много време, в затвора.

И това става в милата ни родина. Планира се смърт за лични облаги. Това действие вече взема застрашителни размери. Това за което сега се дава някаква гласност е върха на "айсберга". Ако се разрови по дълбоко в този случай ще блеснат неподозирани неща, свързани с цялата държавна администрация..... Нищо не остава освен да се дава текуща максимална информация от разследването, ако то си върши работата добросъвестно. Дублиращата роля на средствата за масова информация и журналистиката са неотменими действия в случая.

Тук следва да се въздаде справедливост единствено с командировка за постоянно към долната страна на тревата на майката и синът и - престъпници и убийци.

За да "симулира инсулт" значи някой колега на докторката ѝ помага да го прави... Та прокуратурата да се позаинтересува и от това!

Къде ще си ги носи ограбените имоти тая гъска -живота е толкова кратък особено когато е изпълнен с комбинаций и лъжи като се обърне и всичко е свършило !!!

Еййй, страшни БОКЛУЦИ! Само лекарства и свещи да си купуват с парите цялата им пасмина!

комунизма произведе много боклуци,а демокрацията не знае какво да ги прави .тая трябва да я упоят със сина ѝ,пред нотариуса и да прехвърли всички имоти ,срещу безплатно лечение в карлуково !

Ако това е истина, то е непростимо престъпление и заслужава максимална присъда. Но прави ли ви впечатление, уважаеми съфорумци, как тази вероятна престъпничка е изписана с име и фамилия? За разлика от разни "тийнейджъри", "младежи" и "млади мъже", извършили също брутални престъпления (грабеж, изнасилване, убийство) над възрастни хора?!? Дир, как ще обясните тоя двоен стандарт, който най-редовно използвате?!?

Не максимална присъда, куршум заслужават!

и какво чакате ?!

да си лекар е толкова хуманно......си мислех досега. за да останат наистина хуманни и с благодарностите на пациентите си,лекарите ще трябва сами да се прочистят.

Мафия.

комунизма произведе много боклуци,а демокрацията не знае какво да ги прави .тая трябва да я упоят със сина ѝ,пред нотариуса и да прехвърли всички имоти ,срещу безплатно лечение в карлуково !