Въоръжен застреля трима души в САЩ, крещял ”Аллах акбар”

Въоръжен мъж застреля вчера трима души и рани четвърти в град Фресно, Калифорния, и се предаде на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен застреля трима души в САЩ, крещял ”Аллах акбар” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е НЯМА КАК САМО ДОБРАТА СТАРА ЕВРОПА ДА ПОЕМА ВСИЧКИ НЕГАТИВИ И ПРОБЛЕМИ.ВЯРНО ЧЕ ЗАГОВОРА Е ПРОТИВ ЕВРОСЪЮЗА И ТО ПО МНОГО ЛИНИИ СЕ ДЕЙСТВА ДА СЕ ОТСЛАБИ И РАЗРУШИ И ТО ОТ РАЗНИ УЖ БЛАГОДЕТЕЛИ.Е ДА ПАЗИ ГОСПОД БОГ ДА НЯМА ПО ВЕЧЕ ТАКИВА ЛОШИ РАБОТИ.ДА ИМА ЛЮБОВ ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ И ВЕСЕЛБИ И СВАТБИ.

"Преди войната в една своя реч от 1854 година Линкълн се застъпва за свободата на робите и за изпращането им в Африка. Изпълнението на тази задача обаче той поставя под съмнение. Неосъществима му изглежда и идеята освободените роби да получат равни политически и социални права, защото в огромното си мнозинство белите не били готови на подобно нещо."

Белият хетеро сексуален мъж е най-диксриминираната личност в 21 век.

който спря указа на Тръмп за мюслитата, какво казва по въпроса? И защо той не се оказа един от белите мъже...?

Ми щото не е бял мъж и няма как да се впише в тази група. Освен това, като съученик университета и личен приятел на Барак ХЮСЕИН Обама, няма да ти стане приятно ако го чуеш, какво точно мисли по въпроса за избиването на белите.

НЕГЪР, че и ислямист, перфектна комбинация, както и религиозен расист :).Абе някой така, що не вземе да им спретне едно тер.актче в Мека или Медина.Аааа, забравих, първо не е политкоректно(боже, как се връщат думите от светлото соц. и ком. минало), и второ, Америка и сие цоцат от арабелите нефт и газ.

много от черните в САЩ са мюслита. Онова леке, "мохамед али" е същото - смени си вярата заради кариера.

Ехехехе,Мохамед Али леке??? Много повече хора знаят и помнят кой беше Мохамед Али ,отколкото кой е Владимир Путин. Мохамед Али приема исляма в знак на протест срещу американската външна политика(и поточно войната във Виетнам)

В Саудитска арабия има постоянни сбивания и престрелки между сунити и шиити. Полицията е въоръжена с автомати, а на ключови обществени места има снайперисти във високите сгради. Същото е и в Бахрейн. "Политкоректна" е само липсата на отразяване на това от западните медии. Ако журналист от СNN, примерно, отиде в Бахрейн, водят екипа в МОЛа и да му покажат най-новите архитектурни шедьоври. Не разрешават обаче да се снимат бедните и обикновени хора по улиците - имаше такъв случай.

"...рано да се каже дали нападението е терористичен акт..." Боже, колко малоумници имало в ЕС-то и ФАЩ!!! Боже, слез и си прибери версиите!!!

Африканските негри са по интелигентни и цивилизовани....

И какво? Черните могат да мразят белите, демек МЕН, а аз не мога да ги мразя тези черни човекоподобни? Що?

В Америка се продава оръжие на куцо,кьораво и сакато!!! Продава се оръжие и на пълни психари,затова и не спират убийствата там! Явно в Америка оръжията са много по важни от живота на хората,продажбата на оръжие и трупането на милиарди е над всичко останало!!!!

БРЦК

Единствената разлика между свободния човек и роба от поне 10 000 години е свободното притежание на оръжие!

в америка са свободни от всичко -от кредити,от купонна система от зревеопазване и живота си поради кжоето са свободни да имат оръжия и да убиват.То за това към днешна дата чернокожите +латино са над 50 % от наслението.

убиецът винаги ще си намери оръжие, ако няма - ще си направи. забраната на оръжията променя само едно : хората, които искат защита, няма да могат легално да си я купят. ако не разбираш тези неща, не се обаждай.

Когато за първи път дойдох в Америка ме заведоха на сбирка на ККК, тогава съжалих черните, сега съжалявам, че вече няма сбирки на ККК, и поради това расизъма е черен

-"По думите му е рано да се каже дали нападението е терористичен акт." АМИ,не е терористичен акт!Той викал "Аллах акбар" и при ареста заявил,че мрази белите!Не не е терористичен акт,ами е разпра,конфликт-"любовен петоъгълник"Краварската простотия няма равна на себе си!

Както би казал Боко Тиквата от ГРОБ: Това е битов инцидент! Разпра за паркомясто! Белите паркират, а черните не!

Дааааааааа, Краварника.......Страната на ПЕДОКРАЦИЯТА, расовата омраза...А скоро и на расовите войни!! Ще се разпадне тази Кочина! Факт! Та целия свят да си отдъхне най-после.

Но преди това русия ще се разпадне. Край на руският боклук

Русия не само няма да се разпадне, а даже се разширява. Справка Крим, Донбас.

да си дойдем на думата: Путин е виновен.

Защо изобщо арестувате тия ислямски маймуни???

само не трябва да се учим от лудите !

Много битови инциденти взеха да стават по света, ама как пък един от извършителите не взе да вика Харе Кришна, ами все алах им е в устата... сигурно е случайно.

Как пък веднАж не извикаха "In God We Trust"

Евреите си действат тихо. Те са умни. Шумно държи да си покаже присъствието простоватия. Факт от живота. :)

Спиро, категорично съм съгласен с теб.Най-сетне нещо разумно.Надявам се, оттук насетне да не демонстрираш простотия.Нещо, което правиш непрекъснато,откакто посещаваш този сайт, а да извлечеш поука от собственото си прозрение.Успех.

Тръмп да го наеме, нали е високообразован американец.

Като мрази белите, да го върнат в историческата му родина, без право да я напуска...

Електрическата седалка работи ли? Нека я пробва!

със смъртното наказание хамерика е една варварска държава от средните векове.

Нищо! Нека да е! А ти кво мислиш ИЧ няма значение!

А нужно ли е да се правят излишни разходи за вредни и безполезни същества,да се хрантутят и обгрижват!Пък и що да се хаби ток за столчето?Няколко грама в спринцовката стигат!

Черните и белите в САЩ просто се мразят - и едните и другите имат вековни основания за това. Робът никога няма да заобиче господаря си, а белият никога няма да иска да сподели власт и богатство с черния човек... А това с "аллах акбар" е просто модерен камуфлаж за "недоволните решителни" черни. Този човек най-вероятно не е ислямист и е от поколения американец... Дано Тръмп се справи, иначе това "дъно няма" и Америка се разпада като кост от остеопороза.

Черните не са роби от около 200 години. Белите дето са в САЩ много са били самите те в положението на роби преди 200 години. В САЩ също така има и жълти и зелени и всякакви... да си чул някой от тях да се оплаква, че е бил роб и затова трябва да се ползва със специални притензии? В България си имаме една общност - нарича се Древни Индийски Римляни. Каквато е тя, такива са и онези.

Създателят е имал нещо предвид, като е нашарил толкова раси, толкова религии, толкова езици - да има работа за социолозите, психолозите и политолозите и всички други -лози.

В Америка убийствата всяка година са три хиляди!

Официалната статистика показва 30 000 с хладно или огнестрелно оръжие. Кви са тия 3000 ???

Те само убитите от полицаи са 1000 годишно и тенденцията е да се увеличават.

САЩ са 320 000 000 милиона бели, зелени, червени, кафяви и всякакви други.

Тъй е в живота, докато е рано, после става късно, много късно.

Битов скандал ! Имали са сметки за уреждане !На човека му е прекипяло !

lu4ka

"Арестуваният е заявил при ареста, че мрази белите..." Та не разбрах сега, кои са расисти? Белите или черните?

Където има убийства има мусюлмани . Миролюбиви са само неразбралите корана

"застреля вчера трима души и рани четвърти" "крещял "Аллах акбар" " "рано да се каже дали нападението е терористичен акт"

И все пак Северна Корея и Русия остават най голяма заплаха за света.

Точно така. Не са като САЩ, дето започнаха 40 конфликта през последните 40 години.

Най-голямата заплаха за света е човешката популация, защото е непредвидима в идеите, мотивите и действията си. Няма друго такова животно...

Аллах наистина е велик но такива и подобни боклуци срамят името му. Това не е човек чел и разбрал корана, това е безмозъчна откачалка!

толкова е велик, че има идва да се изсера върху корана.

Опитай първо върху Библията - по-безопасно е, просто зомбираните са хилядократно по-малко... Пък и е все едно - манипулацията е една и съща...

Битов скандал.

Естествено, че не е терористичен акт. Това е просто обикновен вторник в САЩ - някъв излиза и убива и няколко човека. Ежедневие.

М Байсън хареса това. Чун Ли не хареса това.

Отново стигаме до миролюбивата и смирена религия...

... и до винаги онеправданата и подтискана раса.