Политиците в ЕС недоволни, но и сдържани от вота в Турция

Европейските политици реагираха, макар и недоволни, реагираха сдържано на резултатите от референдума в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Политиците в ЕС недоволни, но и сдържани от вота в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврогейците със свалено долно бельо и леко приведени... Какво друго могат да направят пред мощния на Ердоган !

да излизат на риболов лодките .

и флотилията !

подводницата от Фльорьа , Албания , също !

указанието трета , съответстваща 1 , кумулурирана 2 : щом 1 и 2 са изпълнени ,тогаз слага графа външен министър Сиз- , както Транс- , така и Централен Балкан . Шушумушу по-надолу географската ширина , да не се взема предвид , шашма-маша , друг път .

указ 2 да гласи : да се докаже - откъде капитала до преди 10 години на зад в правният мир . Първо . Второ - какво направихте ли с тез мангизи последните 9 години и 364 дни ? а трето , специалността Волфганг , приятелият ми от компютерната пералния , къде отиват парите ?

прибраният наум , БИЦ , Шойбле, Йелен, така сме се разбралив Давос : има и Указ 2 !

Указ 1 : всички инвестиции под парламентарна форма на управлението подлежат на прегледа президенциална указна форма управление . точка .

без съмнение, най елегантната форма , малката неглиженция по стилов образец Давос , ще се състои в една масажирано превеждане , трансфер на права и задължения към балканския буркан . една от много другото решения на броплема.

нервоз ?

вслучаи ,ако например , една фермата разполага с 10 милиарда лева вписан капитал , регистрирана на фондова борса , на разположение по 4 управници без ограничения , но всъщност не развива дейност , какво от това ? Питай един счетоводител . А същото се осъществява като заварено положение под едни съвсем нови обстановки , папример укази президентски , образеца франция , от тук нататък 2017-2019 година ? таралеж в гащите .

аз само най-искрено се надявам, че на следващите избори в ес, хакерът путин да ни избере малко по- разумни европейски политици, а не като сегашния му избор... че и ние плащащите данъци да профитираме малко от тях.. пък и щот се видя и какво става с неговия избор за президент на америка... :-)))

Гипотеза I : Брексит - Трексит - Фрексит , до 2019 . Гипотеза II : Брексит - ядрения клуб Британния-Сащ. Трексит - ядренния клуб Кореа-Пакистан-Иран Фрексит - ядреният клуб Русия-Франция . Гипотеза III : Остатък ЕС - Запад , остатък ЕС - Изток . много хипотези , скромни отговори !

Турците в Германия оказват по-силна подкрепа на Ердоган от турците, живеещи в родината си. От това по-красноречива оценка за политическата некадърност на Ангела Меркел, здраве му кажи!

Настъпва моментумът на всичките психолози , социолози , историици , политолози : как да опаковаме "новото" ?

R.I.P. ТУРЦИЯ 1923-2017. Мъчно ми е за тези 49% от нормалните хора в Турция, които ще трябва да живеят в Султанат подкрепен от орките там. От тук насетне Ердоган ще си повярва и ще почне да разнася горящата факла из Балканите докато някой не го спре. Братушките не знам какви карти държат в ръцете си, но дали не искат и те да видят пламъци в нашия регион и после да се появят като спасители пожарникари да ни уж помагат и направят Балканите пак подвластни на тяхната политика като повторни спасители. Такава малка държава като България е една безгласна буква в този побъркал се свят. Дано да не стане голяма беля само.

ми ТЕ руснаците,ако искаха и сега могат да те направят слуга и не само теб ами и целия Балкански полуостров....Ама грешна ти е опорната точка, а ако някой ден скоро изрежеш от чалмите -повикай НАТО да ти спасява задника не, чакай Русия-тъпанар

то и със дналд тръмп беше така,брекзита,а сега треперим за изборите във франция!мари ле пен или франсоа фиион!

Явно е дата , 2019 . Брексит , Трексит . Параметър и за вътрешната политика , както ЕС , така РБ . Ако край 2017 се добавят Фрексит , НЛ-ексит , да сме предварително оповестени : 2018 фалира банкова система в ЕС . На бас , ако така се получава . За какво друго тука да се мисли ? За въпрос , дали мастика с половина или празна чаша вода по-вкусна ... ?

По време на голямата криза с бежанците всичко му обещаваха,за да ги спре поне малко.После много неща не изпълниха.Сега били недоволни.Повечето гласували за Ердоган са от Германия и Австрия. Отдалече много е лесно.Като толкова го харесват да си ходят в Турция.Това е доказателство,че който не живее в държавата,не трябва да гласува.

по време на голямата бутилка възникнал спор , кой пръв , кой последен , кой без капка ! в България досущ някой останал до сега ?

аз не мога да се сетя на точно кои европейски избори европейците си избрахме толкова много шутове да ни веселят. ето, чудя се - ?!?. или ако не са били избрани, как така се промъкнаха в политиката, която се смята, че е за по-сериозни хора и преди всичко отговорни хора. но да оставим на страна вицовете цитирани в материала. никой от тях не казва в проценти как върви интеграцията на турците, гласували за ердоган. все пак на него не му позволиха агитацията в части от ес. трябвало да има защо, а днес се оказва, че не е имало нищо такова... :-)))

политиците в москва са предоволни и настояват всички останали да бъдат доволни

Не е вярно, че европейските политици са недоволни от избора на султана. Ако бяха недоволни, щяха да се обединят и наложат санкции на Турция, но такива няма и няма и да има. Дори сега ще им е още по-лесно да продължат и изпълнят мисията, за която са назначени, т.е., ислямизацията на Европа и унищожението на европейската цивилизация и християнството. И да припомня, че султанът е и член на Мюсюлмански братя, която е вече здраво инфилтрирана в Европа!

До 912 : И след като Турция няма място в НАТО ,защото Ердоган е диктатор ,как така е била по време на военната диктатура. Или как Гърция е била в НАТО по време на черните полковници? Или Португалия по-време на военната диктатура? НАТО е създадена като военен съюз ,а не съюз на демократични държави. Там е важно кой каква армия има ,а не дали провежда гей-паради. Защото войните се печелят с армии.

"Европейският път" на Турция я води единствено до подчинение на запада и на практика е задънена улица за Анкара... Крайно време е Ердоган да преориентира Турция към Евразийския съюз.

Западът не се нуждае от Турция, няма какво да хленчи. в цялата История досега, единственият интерес, който западът е проявявал към Анкара е бил, за да се пречи на Русия с Босфора. Сега проблемът е, че в Анкара се намира непослушен. И това е проблемът на запада, а не президентската република.

Работата е от проста по-проста. Турция дръпна икономически в последните 20-30 години. Ердоган иска да е и да остане по-велик от Ататюрк. Къде, къде стъпи на неоосманизма, деликатна тема за турците. Референдумът ясно показа че повече от половината турци са неоосманисти. Блазнеща и пълна с очаквания. Само времето ще покаже дали няма да си счупи врата.

Впрочем за евро-лизачите - По време на СОЦ-а Българо - Турската граница се охраняваше и пиле не можеше да прехвръкне. Сега си идват на екскурзия през браздата.

Вие нормални ли сте. Вота е опорочен. ЕРДОГАН Е ДИКТАТОР. Турция се върна с години назад! Турция с Ердоган няма място нито в НАТО, нито ЕС.

А в слаба изостанала България няма ли ДИКТАТУРА --колкото искате И аз не съм съгласен да ме управлява някой си Марешки и Патриоти -щото съм гласувал за БСП--значи има диктатура над 900 000 българи от малцинство ?-Това -справедливо ли е? Или я си имайте работа със съдебната система -по всякакви случай--такова ебаване с човешката личност ---съдебна диктатура А тоя Шулц откъде се пръкна-Кой всъщност е той? Ердоган съира милиони на митинги и прави социална революция --тоя Брюкселски плъх -на какво е способен--само на 20 000 евра месечно от вашите данъци --мълчалива диктатура на плъха над мнозинството

Няма такоеа нещо Марешки не може да те вкара в затвора а Ердоган може само защото си го погледнал на криво Скоро ще може да те и обеси че ще накара наследниците ти да му платят въжето

Я че то в ЕС имало и политици ли ? Може, но те са само за фон а всички решения се вземат от ЦК на ЕК и другите козируват. Дори нашето ЦК и руското ЦК в миналото ряпа да ядат от ЦК на ЕК но сегашното!

Леко с минусите че много си личи манипулацията по помалко !!!

Турция уверено върви по пътя на Ирак, Либия, Сирия.

те обаче не бяха в нато !

Eрдогад султана иде и първо с BG ще се справи по пътя към Eвропа. Kво се радвате както е казала баба Bанга 2040 година цяла Eвропа сте се управлява от чалмимите фесове .

Радват се комундетата. Мечтата им е да погребат и продадат България и се радват на всичко, което е антибългарско.

Как още европедалите не са се сетили да обвинят Путин за този резултат и за намеса в турския референдум? Или може би тайничко този резултат ги радва извън празните им приказки?

Турция не я мислете толкова, те ще се оправят както могат. Ама България лети по надолнището с бясна скорост.

Броплематика се състой в положението чук-ковалния . Вземайки предвид еднаква крайна дата за осъществен програмен нов ред , 2019 , съвпаденията , нпр. Брексит-Трексит, очертават три степенен подход до окончателният завършек : целта отделни икономически субекти , следващ целта определени групи, най-после цялостното уеднакяване под новия модел , пълна интеграция . Водещ в даден пример ще е Великобританния , заради по-рано подадена молба Брексит, висяща фактически и юридически в Брюксел-Админ. Добавката от Трексит ще се окачестви неминуемо , мниговено , встъпи събитието Фрексит , НЛ-ексит. Заради НЛ-ексит обстановката не е чак толкова притеснителна он гледна точка на Еврото , защото в Холандия ставката на преоценените отдадените под хипотека имоти доближава 200% , сиреч холандското жилище на изплащането ще им излиза вероятно с излизането от ЕС не солено , а бетована земя , имплозия на кредит , експлозия на ставките . За Франция не приложимо , така и за Турция , както и за Британния . За БГ , ами потърсете , запознавайте се със изказванията относно BadBank , както и с параметри на банковата система (лихвената ставка, непогасените , пролонжираните кредити, общата спестимост).

Индустриална мощ , по-степено развитие за цели отрасли , това вече не е патент и know-how на ЕС . С групата на BRIC (Бразилия, Русия, Индия, Китай) стъпват и друго на еманципаторната сцена , вместо произведено в САЩ , произведение на Мексико , като пример . Импекс-модел Брюксел със свой собствен политически и социален очерк генерира ли пожелан напредък , осигурява ли преимущество на населението , защитава ли предимства на постигнати стандарти ? Или изпреварват държавите в периферията самият център на евро оптимизма ? Щом възникне един равен нов антагонист , какви структурни промени ще са необходими в ЕС ?

От дек на дек, бря ? Предлагам икономически санкции и изолация, както след референдума в Крим ! Що не си стояха сдържани и тогава ?

Намесъ във вътрешните работи на суверенна страна --подклаждане на междуособици чрез опозиция--как се нарича това ?

И аз се чувствах така на 27.03.

Винаги могат да си вземат .Християнска Мая. от ..Русия !?

Айде демократите - в Кюрдистан за да няма Гражданска..! Чичо Сам ще подпомогне Независим Кюрдистан.

да лапаш "Schlauch-а" на шулц

Еврогейската шайка си намери майстора. Налагат санкции за щяло и нещяло, но се правят на недоразбрали, когато иде реч за ислямската измет оттатък Босфора.

вие за ердогад ли гласувахте, другарю чугун ???

ЕС пак ще уважават, така ще ги уважат, че няма да усетят от къде им е дошло.

Най-бедната и слаба страна в Европа не може да бъде единна. Това е България. Виденов отказа на Запада да ликвидира 75% от икономиката, но Костов подписа и расипа България. От 4000 танка имаме 40.От 300 самолета имаме 3. От близо 9 млн. станахме малко над 5 млн. от които над 2 млн. турци и цигани

вие, другарю , колко деца имате в България ??? Какво точно работите , за да е добре България ??? Имате ли представа , колко повече произвежда се га България, отколкото при комунизЪма ??? Знаете ли, че младите хора избягаха от вашата посткомунистическа мизерия ??? Загубена талибанска работа !!!

Хитлер е имал по-малко танкове. Като вземете да ги пишете тия фантасмагории. Пълни кукувци!

Какво произвеждаме повече спрямо 1987 г - мляко,месо,плодове,метал,торове,еленергия,електроника.машиностроене,оръжие,кораби?Жалки манипулатори евтино продали се лъжци сте!

не е тяхна работа. да си видят противния ес, които ще се разпадне до 5 години.

целувам кръста и дано си прав.Нуждаем се от идентичност от граници и от единство вътре а не да бъдем разграден двор.Само единни можем да се съхраним .

В България един милион души постоянно гласуват за червените безбожници, какво единство с тях?

вие талибан ли сте ??? Защото имате същата цел в живота като всеки ислямист - да съсипем живота на другите, за да живеят отвратително като нас !!! Загубена работа !!!

Ти като правиш такива коментари за добър начин на живот,да не би да пишеш от името на друга нация - не българска?

хората виждат, че вече е факт. затова и минусите.. ;/

турците подкрепиха Ердоган и извън Турция.

Шулц завижда на Ердоган...

серж го е понаучил на някои неща. И да, така е. Не е толкова важно за какво става дума, важното е да си в правилната униформа и по-честичко. Идват "избори" в меркеландия.

Как ще са недоволни демокрадите, като гласуваха по пощата с превод: гласа им бе 3 милиарда за Ердоган.

Не че ме кефи Ердоган,ама какъв е избора на народа на Турция е вътрешен на Турция въпрос. Да сте чули официален коментар,че Турция е надоволна от изборите в Италия или Полша ?

Не , че ме кефят изборите в Италия, обаче да сте чули за хиляди комунисти в затвора преди избори, или за хиляди представители на "Северна лига" в ареста ??? Разберете, ердогад тласка Турция към пропаст, в която ще се озове и Европа, а в най-голяма степен БЪЛГАРИЯ !!!

Ама тласка неговата си държава. Народа на Турция си го иска и това е. Каква е тази практика ЕС да излиза и да се изказва,кои избори по света приема,и кои не приема ? На теб съседите ти определят ли ти брака или приятелите ? Той затова Ердоган става агресивен.