10/10 от листата на БСП във Велико Търново се отказа от НС

Избраната кандидат-депутатка Венка Кутева-Цветкова - под номер 10 в листата на БСП, е подала заявление в ЦИК да не бъде обявявана за народен представител.

Обратно в новината

Коментари - 10/10 от листата на БСП във Велико Търново се отказа от НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега стана ли ви ясно дереджето на образованието откъде и как започва? До какви гротески, куриози и оксиморони доживяхме - социалист да обучава млади как да преподават по западен орбазец. Един малък съвет, ако може - повече Татко Пестолаци и по-малко Чичко Макаренко! Ако може де. Пък ако ли не, карайте си я както си знаете, глухи за световните изисквания, макар че се спукахте да ходите насам и натам по "квалификации" и "конференции" с пари по европрограми. Сега на курорта и безплатната командировка така й казват.

В БСП трябва дисциплина и ред. Ще се откаже в името на другаря си! Какво значи тук някакви демократични ценности. Тези закони се приемат за да се заобикалят нали?!

Това НС ще има около две години живот. Това значи около 150х.лв за другарката Кутева от другаря Ламбев и готово.

тия избиратели на бсп си остават най прости

Разбирам я напълно. Да си зареже деканското място и научната кариера за да търпи истериите на Корнелия и Таско? Под нивото са и. По добре е да си го спести.

Че защо се е кандидатирала тогава? Да не са я накарали с бой?

Аз пък и се чудя на кака Венка защо се занимава още с тези комунисти?

Браво! Не трябва на всяка цена да се натиска човек за парламента. В случая явно не е правила изрична кампания да я избират преференциално и счита за неморално да се възползва от грешката на гласуващите. И аз бих се чувствал така!

По-скоро са я притиснали да се откаже. Не вярвам това да е доброволно действие.

Типично комунистическо нагаждачество и подлизурковщина.

Ами ако не е случаят 15/15, а хората просто я харесват повече от другите кандидати? Излиза, че партията БСП е преметнала избирателите си.

А тая парашутистка Весела Лечева няма ли достойнство и чест да си признае загубата?

Ти прочетели изобщо за какво става въпрос или реагираш първосигнално? Лечева е първа в листата, Касае се за смяна на втория в нея! Чететебе, лумпени герберастки! Мисловният ви просец е дълбоко закърнял!

Бившата любовница на гоце е на първа линия и сега тя ще храни бившия президент....малко смяна на ролите но живота е такъв а за солниците в Поморие тепърва ще бере ядове от собствениците

Мижитурка. Тя себе си не може да защити, вота на избирателите си не зачита, че ще устоява някаква собствена позиция и мнение? И да беше влязла в НС щеше да е една машинка за гласуване.

Може сама да си го е решила. Тога би било похвално за нея. Може би като учителка си има и работа в момента и ще стане проблем. Но пък е лошо, че обезмисля преференцията. Можеха да въведат, че номера на партията се пропуска в преференциите. В случаят от 9 да скача на 11. Или просто номерата да почват над бройката на партиите от някакво кръгло число.

Те ви мажоритарни избори. Честито!

така е в зловонната столетница - гласуваш с надежда за някой почтен, но заблуден човек, а вместо това получаваш някоя корумпирана хиена

Както се казваше "при социализъма всички сме равни, ама някои са по-равни".

НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я почтен човек!

Със сигурност тази жена е донесла гласове на партията - студенти, бивши нейни студенти, колеги преподаватели, семейни приятели.... и т.н., които иначе сигурно бяха гласували "Не подкрепям" или за друга политическа сила,НО ЗАРАДИ НЕЯ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП. ФАКТ. СЕГА кръв плюят местният партиен велможа - областен на БСП. Ами ако си мъжкар ще отстъпиш. Интелигентен човек щеше да ви представя в парламента. Нали в предизборните ви циркове сте се пъчили, че в листата имате достойни и образовани хора? Дайте им шанс!!! БОКЛУЦИ!

4ержени боклици!

Много точно казано! Ето това са червените изроди! гробарите и депесарите са същите, защото са създадени от червената мафия!

Това ли беше демократичната партия? Че те вътрешнопартийната демокрация не могат да защитят, а тръгнали да претендират държава да управляват демократично. По делата им ще ги познаете.

Това е истинското лице на червената мафия - козата Лечева с мъж престъпник, каквото е и цялото бесепе, а самата тя какви ли далавери е въртяла, щом се е подслонила в зловонната столетница...

Сигурно даже и се е извинила на местния капо, че го е прескочила в подреждането.

Тази женица са я принудили по стар комунистически обичай. Сега на нейно място ще влезе поредния червен боклук, безродник и безбожник.

Бъркаш БСП с ГЕРП. В ГЕРП "убеждават" - бързо и убедително.

гадни ,подли душици се ровят и съчиняват всякакви мръсотии за да очернят някой достоен човек, само зщото не е от техните любимци. Съдейки по себе си и през ум не им минава , че съществуват и почтени хора.

Как няма да отстъпи като е застанала на пътя на партийния секретар!

Огромен натиск да се откаже или 6 цифрена компенсация?

Брей какви работи стават в най-демократичната партия!

Като видиш на кои партии им се случва този феномен ти е ясно какви са им избирателите и за какво става дума.

Този феномен се случи и на интелектуалците от РБ ... така че айде да не коментираме матряла, че не е удобно.

Колко достойна постъпка !!!

Дали са я изтезавали сериозно или само след първите няколко крушета е подала заявлението?

По получени сведения комунистите от БСП са наели агенти фашисти, които да проверят издръжливостта на другарката. Тя се е провалила и не е издъжала теста : " колко дена я били, ни жалба, ни вопъл, ни стон ..." За такива слабохарактерни няма място сред БСП депутатитеЯ

Ами сигурно като преподавател взема повече от 6500 лв на месец. То след Кунева положението в образованието стана мед и масло и даскалите за под 10 бона на месец не стават от леглото!

Шило

Лоялна е към началника.

Това мили ми другарчета говори, че електората на БСП е също от неграмотни/ цигани/, като този на ДПС и ДОСТ. Докато има цигани, /а те се множат, като хлебарки/ ще има и вашата партия. Затова тези хора ги държите, гладни, голи и необразовани!

Шило

Цецка що не е в парламента?

Защото купения мангасарски електорат на гроб е изключително "ентелегентен".

Корнелий

По важно е: "Защо Цецо Е в парламента?"

не е нормално такъв глупaк като теб, да обиждa циганите, все пак те избрахa Боко.

за нея са казали,че не искат този който е наред в листата,а може би не биха и гласували за тази партия ако не е бил този кандидат

Кандидатира се, пък после се отказва! Доброзорно.

аз я разбирам,не иска да бъде с мафията на гроб въпреки "плюсовете" от това .

Тя е от БСП бе, неграмотко!

Ако напишеш 19 век ще ти лепне идеално,там си живуркаш още ако не си разбрал

Нормално, подобен феномен се наблюдава сред най-глупавите хора - избирателите на БСП и ДПС. За мен е изненада, че не се е получило при Патриотите. Може би защото са били по-малко от 17 кандидати.

Едва ли е от глупост. Вижте имената, на които се случва - Лечева, Цачева, Бъчварова. Просто хората не ги искат. Не знам с какви очи се врат...

Защо не премахнат номерата на партийте и вместо тях не въведат букви, по този начин няма да го има този феномен, от който всъщност няма как да се разбере дали някой е гласувал за човека със съвпадащ номер с този на партията или е грешка ?!

Без номера и без букви. Само имената на партиите и хората. Който не може да ги прочете да не може да гласува. И собственоръчна декларация написана пред комисията.

Разбира се, че сте прав. Проблемът 15/15 е изкуствен, а решението му е елементарно. Според мен, даже и букви не трябва да има. Просто до името на партия трябва да има една празна кутийка, в която да сложиш "Х". Одясно са ти преференциите, където пък трябва да маркираш номера на желания кандидат в партийната листа. Така ще объркаме допълнително неграмотните избиратели, които по правило са с купени гласове.

Хи-хи-хи,ха-ха-ха! И вие ли сте от необразованите?

В БСП дисциплината е желязна. Нещо като в Северна Корея. Ако не слушкаш, не се знае какво може да ти се случи... Като в поговорката "Преклонена главица, сабя не я сече".

Големи демократи излязоха БСПарите. Това е промяната - променят се законно избраните депутати.

или не искат да обслужват гробарската мафия ...но колко се отказват от 7000 пенсия и привилегии+имунитет ???

И сега какво - тия дето са гласували за нея дали не се чувстват прецакани, завалиите ?

Аз лично като видях какви баби идваха в секцията когато гласувах, дето не могат да си носят бастуните и едвам ходеха резултата е такъв. За по-сигурно задраскват и двете десетки да не объркат.

Акълът на избирателите на комунистите е такъв. Те самите какво са виновни, че за тях гласуват само малоумни?

а и при ГЕРБ има повечко случаи този път,майката на нацията ще почива от парламентаризма този път горката Цецка.

"Тип", прав си! Комунистите нямат акъл и гласуват като малоумни, защото "удариха" и любимката на цял народ Леля Цачка! Как не ги е срам?!

АНАЛизаторче,успокой се защото Москов пак ще е министър и тя влиза пак......пийни си хапчето и пак започвай с аналните прогнози

Тогава защо двукраките в РБ продължават да гласуват?!

Какъв е смисъла да се кандидатира, щом се отказва. Проста са я принудили.

Заменила го е за изгодна далавера....равностойна на депутатската банка.

Това ли ви е промяната?! Все същите сте си - диктатура на партийния секретар.

Дано се е отказала по нейна воля,а не претискана от някой недоброжелател!!!

Тая схема здраво я практикуват БСП по всички избори - вкарват нови неопетнени личности, хората гласуват за тях и след това тези личности се "отказват" в полза на добре познатите "бизнесмени".

Следващата ще е Елена Йончева.

а Ленката няма се отказва да знаеш....

подмяна на вота !!!! да отпадне Лечева - как ???!!!!

Трудно разбираш прочетен текст. Отпада този СЛЕД Лечева.

не се е отказала доброволно !!! ей за това става дума!

Ха сега да видим коя партия е по-авторитарна, не демократична и притиска членовете си. Дали тази, която е обичайно заподозряната или другата "новат", най-демократичната" най-, най-, най....

Тъй наречения Феномен се появява в Партиите ЗАКУПИЛИ МАНГЪРСКИ ВОТОВЕ. ГЕРБ, БСП и ДПС

Младите,трябва,да отстъпят на старите катили,като...Ламбо,примерно казано!

Навремето на такъв случай му викаха - отказал се доброназорно.

Като я гледам не я блазни пенсията от над 7000 лв.

Получила е СМС.

Много ясно, че Манол Велев трябва да бъде представен в Парламента ни ;)) Новото лице отстъпва място на старото лице. Ама вие не ни гледайте какво правим, а ни слушайте какво ги говорим, скъпи пенсионери!

той завалията гушна букетчето заради жена си ама като си е мислил,че гоце му е приятел......