Валенса вижда опасност от диктатура в Полша

Бившият полски президент Лех Валенса обвини управляващите в Полша консерватори, че се опитват да елиминират всякаква опозиция.

Обратно в новината

Коментари - Валенса вижда опасност от диктатура в Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗБОРА НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ПОЛША Е СЛЕДСТВИЕ НА СЪБУЖДАНЕТО НА ПОЛСКИЯ НАРОД ОТ УНЕСА НА ЕВРО ЛЪЖАТА!!!НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА РЕАНИМИРА ДИНОЗАВЪР КАТО ВАЛЕНСА,НО НЯМА ОТНОВО ДА ЗАБЛУДИ НАРОДА!!!

БРАВО НА КОМЕНТАРА НА "ДИРЧО" НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ И АЗ!!!!!!!

Агент "Болек" не изпуска нито един момент да се изкаже в пресата, по каквато и било тема. Нищо че в Полша не го броят за слива. Така както Туск.

Солидарност (на полски: Solidarność, пълно название Независим самоуправляем профсоюз Солидарност, на полски: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy Solidarność) е обединение на профсъюзи, създадено в 1980 година от Лех Валенса в Гданск, Полша. --- профсъюз а не синдкат като на Тренчев пародията, ваща мамица ви мръсна пребойдисани комунисти ...неграмотни комкопелдаци Валенса не синдикалист а профсъюзен водач, разликата е огромна, като между стачкуващи и стачконаришители

Лех и заслугите му.Хронологично: Първо поляците с Лех се повдигнаха, след тях дойде руският Спутник и след него ГДР свалиха стената и чак след това на готово България профитира от получилото се. Да не се перчим много. Лех е бащата.

.. са се спотайвали и сега спешно им градят пост-имидж ..

Братята Качински бяха активни членове на Солидарност и участваха в ръководството на съюза като дипломирани юристи.

Тия ще ги разправяш на баба си!

За пореден път пред немска пачавра национален предател оплюва страната си! Агента на ЦРУ, Лех Валенса, изпълни зададената му мисия да оплюе управляващите в Полша сега, защото се опъват на глобалистите! Интересно как всички страни, които не играят по свирката на глобалистите са все диктатури - Русия - диктатура, Турция - диктатура, Полша - диктатура, Унгария - диктатура! Само глобалисткия рай, ЕС, не е диктатура, там всичко е перфектно!

ще присъедини Полша към путлеристан и пуйкия, затова инсталира ПРО и кани още НАТОвски сили в Полша ???

тия от ПиС са такива безподобни завалии, че направо не е истина как оцеляват политически! тоя качински доскоро немаше сметка в банката и никога не е напускал Полша, та няма и как да знае нещо за глобализма ..

рашистката агентура в Полша, намали пенсиите на техните казесари и номенклатурци, уволнява отрочетата им от държавните администрация и медии, възобнови процеса за убийството на брат си,..., т.е. се полезни неща, които активират путлерастката агентура да квичи.

и едновременно с това смята, че не режимът е бил лош а хората на върха и че богатите са престъпници

та защитаваш прорашистките олигарси ?

Не се ли спомина лани? Ебаси демокрацията, същите кат наште - до един доносници и маши, чрез които заблудиха народа и го подлъгаха да се надява, докато го доизстискваха.

,,,,,,,,,,,,,,,,

деер

Поляците да се оправят!! За нас някой помислил ли е ?

мисля ,мисля ,но трябва и вие да помислите !

в Полша няма руски слуги, няма да има диктатура, ами вижте в бг , винаги я е имало

Отличен пост! Печелите 20 лева!

др решетников, ама рублите свършиха ли?

Тоя не беше ли слушалка на службите?

КОЙ? КОЙ ИЗЛЪГА ПОЛЯЦИТЕ? КОЙ Е ОТ ДС?

Как кой? Лех е бил щатен служител на полските и съветски служби. Както и твърде много наши Гоце, Буда и т.н.