Ексминистър Бъчварова може да отпадне от парламента

Бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова няма да е депутат, тъй като ГЕРБ губи едно място в столичния 25-и МИР и вкарва само шестима в НС, пише "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Ексминистър Бъчварова може да отпадне от парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че имаше работа, имаше, даже и Волен, лично, по Раковска гонеше, чорлава и запотена, но защо не се къпеше или поне косата да измие? А на презконференции , оставяше Главоч- секретара, Бъборино, да срича, по 5-6 думи, в минута, а тя се прозяваше не- прилично без да си закрие устата с ръка, като боа!

АМА ДА ПАДНЕ СИГУРНО ЧЕСТО И СЕ СЛУЧВА !!!

НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА,САМО Б.Б. НЕ РАЗБИРА,ЧЕ ЛИЛИ-ВИНЕТКАТА НЯМА РАБОТА В КАБИНЕТ-3!!!

Ами министър ще става ли? Защото без нея МВР-то и цялата Българийка сме за никъде! Кой ще ни псува по телевизията, че сме недоволни от полицаите, кой:(((?

Не бой се Бъчи, Боко ще те уреди, нищо, че и за чеп на каца не ставаш. Той все такива ви избира по-прости от него за да не го засенчите.

Ама как не проумяхте че като не ги искат хората за дУпедати боко ще им даде министерства и пак ще са около него да го възхваляват надупени на който им каже. Цоциоложката пак доказа че и за това не става след като не е сметнала правилно влизането си

За какво и е депутатство като боко каза че му е много нужна за министър :))))Не правете идиотски новини за да се харесате на властта както винаги сте го правили..

Каква загуба! Каква ще прави тиквата просто се чудя без тази простовата женица!

Задна прашка!!!

И Бъчварова и оная убавица преводачката на посланника стават само за... Нищо че съм ориенталец.

изобщо няма да е загуба, но тиквата ще я уреди сигурно - я като министър, я като нещо друго

Сакън!!! Бъчварова ми е необходима както въздуха и водата.

Даа, всички герберски лелки и баби виновни само ТОЯ дето ги назначи е като сълза. Нищо, че е управлявал по-дълго от комунягите.

ама мола ви се, бееееее.... дръжте си я тая у парламента! не я бутайте пак у изпълнинителната власт! нека си кюти там, да си отлежава кротко в някоя второстепенна парламентарна комисийка. не ѝ давайте власт на тази жена! последствията са ужасяващи...

Тая негодничка най-добре да се пръждосва!

Много жалко, колко послушна беше само ;)

Сигурно и след тези избори вечерта Бъчварова е била пияна като... лорд (така казват англичаните). Този път от мъка, а на 25-ти октомври 2015 г... В такова безпаметно състояние, тя се подсмихваше, когато пред очите и нейни заптиета в съучастие с криминални типове пребиваха един народен представител от тогавашната опозиция. Поръчителите и изпълнителите на програмата "Аз ще те унищожа!" толкова вярваха в своята безнаказаност, че екзекуцията беше показана от камерите на частни ефирни телевизии в одобрителен съпровод на скъпо платени изпълнители на мокри "журналистически" поръчки. Тогава дори Вазовият Мунчо не се осмели да протестира. Обаче след по-малко от 30 месеца, на 26-ти март 2017 г., избирателите показаха, че в България не винаги мълчанието е знак на съгласие.

без това е за пенсия иначе не става за такива постове

Едва ли ще е голяма загуба за държавата. Тая неадекватна леля най-добре да си остане вкъщи с плетките и манджите,че се видя,че за управление,не става

Изключително НЕАДЕКВАТНА жена.

Разпределят баницата вечните дУпЕтати, пък не дали шанс за парченце от нея на Великата Управляваща на Вътрешното Министерство. Ма тя и дама бе, пък те я избутали чак на седма позиция в листата с чакащи за трапезата! Пу, не ги е срзм!

Хората намразиха провалилите се министри на Боко, а те са по-голямата част ( те всъщност абсолютно нищо не са извършили без Неговите указания и съгласие).Но Той все така си остава облечен "в бяло".А Той "Царят е отдавна съвършено гол "!

еми.. баце са да мисли къде да я праща да си почива по посолствата след толкова много благотворен труд в МВРто

Бъчварова или Теменужка...на кого ли му пука?!

То и това ни стига. Достатъчно глупости изслушахме, достатъчно глупости видяхме от тази неадекватна жена в напреднал стадий на възраст.

Огромна загуба за българската политика!Не знам просто как ще го преживеем!Едно от нарицателните с тоталната си липса на компетентност вече няма да ни "очарова" с перманентното си ръсене на безсмислици!

Не бързай, може пак да е министър, при предишното управление най-напред Борисов назначи на старите постове Цачева, Рашидов, Павлова, така ще направи и сега, защото мисли че хората това искат, щом са гласували за него, не го интересува, че 3 млн. не са гласували, важното е да изпълни щенията на на тези, които са гласували за него, чудя се кога ще постави въпроса за нов голям заем и за нови бежански лагери.

Урааааа

Направо женицата да се откаже от политиката, просто не й отива и ще бъде супер ако наистина отпадне от Парламента. За Бойко съм но да изчисти голяма част от предишния си екип за да може да се работи със свежи кадри и наистина да има промяна.

Ту язък, сега ако пак я направят министърка ще бъде не добре.

Обезличи се нещо от политкоректност. Все скучно и сиво говорене, все едни обтекаеми фрази и силен стрес нещо да не сгреши. Инак е честен човек и не се заиграва

НЕ БЕЩЕ ЛИ СЪПРУГ НА ТАЗИ ГЕРБАДЖИЙКА ?!?

Трябва да се премахне практиката, едни и същи хора да са кандидати в няколко населени места,

абсолютно ,ако живея в софия ,мога да предсавлявам само хората в софия ,в което си има достатъчно логика .

И кой политик ще рискува да изпусне кокала.

Да направим референдум :D

Хитър Петър, пардон Б.Б. много умело се отървава от провалилите си съпартиици. Но както е казал някой - глупавият се учи от собствените си грешки, а умният от грешките на другите.

Неадекватна подпухнала бабичка.

Мене ми е през шлифера!

Тебе ти е през шлифера,ама това означава,че май ще е отново министър на вътрешните работи!!!

Цецка и Бъчварова докараха доста черни точки на Баце, и това "случайно" пренареждане в листите изобщо не е случайно. Понеже нямаше как да ги разкара директно, защото все пак това щеше да е кофти за имиджа, че толкова ги хвали, пък те го провалили, сега те са иначе големи специалистки, много си разбират от работата (особено социоложката от МВР), ама видиш ли, народът искал нови лица и трябва да има промени в ГЕРБ.

И кой му ги назначи на Бай Х и Бъчварова и Цецка? Аз ли?

ChatGPT

Може ли следващата дето ще изхвърчи да е Лилиту? Моля!

А, как така без Лилито! Такива мисли изобщо да не минават през главата на някого. Тя пак ще е министър на Регионалното

Ах, ПРЪЦ, Бучи въобще няма да липсва на никого дори на малките толерастчета -герберчета !

да не седна да плача случайно за тази .....семпла женица.

Под "семпла" имаш впредвид simplicita vulva hipnotica ?

ChatGPT

Ей тва чукане чаках! Добре е деня да започва с добри новини

Ако очакваме от такава безидейна и послушна друсла да се бори с престъпността - защо се учудваме, че мафията действа е безнаказано !

Не мога да съм по-съгласен! Точно така е! Предишното правителство падна заради тази карикатура на министър, заради Теменужка и Цецка, и много се надявам Бойко да не обиди отново избирателите си с ТЕЗИ комедианти. А ако липсата на резултати в борбата с битовата престъпност продължи, мандатът може и да не достигне и пълна година...

Чудесна новина! Тази тъпа крава има само един талант: да целува з.дн.ка на Бойко Борисов! Виеше като линейка, че българите в Лондон нападали премира, а те само задаваха смислени въпроси.

не става за нищо-тъпа и проста и е за пенсия....

Е и той е човек, да смени малко антуража де ,с нещо по свежо.Тея повлекани на нищо не приличат, да ги натиря на свобода да се развиват по европейски. А той да си избере нещо по прилично.

Бъчварова ,Менда, Цачева, и Теменушка за нищо не стават. Те показаха своята некадърност и съвсем естествено отпадат . Остават Караянчева и онова от Търговище но и за тях ще доде часът.

че не е влязла в НС. Той, Боко ще си направи Бъчито пак министър на МВР-то! Тя там успешно го съсъпва...

РУМЕНА ПАЧВРОВА , ЦИЦОЛИНКА ПАВЛОВА И МАЙКА ЦЕЦКА СА БАШ КАДЪНИТЕ В ХАРЕМА НА АГАТА :))

Лилянка е в парламента, Варна я харесва и гласува за нея.

Хората не ги искат, а заемаха най-важните длъжности в управлението, напълни България с имигранти, такава беля ни стовари на главата, сега ще продължи да се бори на гражданския фронт за правата им, а може да използва и трибуната на медията, в която работи дъщеря ѝ.