Парализиран раздвижи ръката си с мисъл, помогна компютър

Парализиран мъж от Охайо успя за пръв път от 8 години да се нахрани сам, благодарение на устройство, което чете мислите му и праща сигнали към мускулите.

Обратно в новината

Коментари - Парализиран раздвижи ръката си с мисъл, помогна компютър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а каво ще каже по въпроса Киборг Киборгян?

Колеги, подобни методики за лечение има от хилядолетия напр. в класическата китайска медицина (методиките Чигун), без никакви електорнни джаджи. Жалко,че мошениците по това направление доминират на Запад.

Тъпа чугунена тиква като тебе кава друга простотия да измисли....

ПУКА МИ. ВАЖНОТО Е САМОЛЕТИ БОМБИ И С400 ДА ИМА.

Дали е начало на гиборгите още е рано да се каже, все пак трябва и да се произведе необходимата тъкна за органите, но дори и да е началото, не виждам защо някой трябва да се притеснява от това. Никой няма да забрани раждането на деца, но след това ако се наложи да се направи нещо за здравето на някого.... всичко което е известно в медицината и технологийте е добре дошло. И не ми говорете за разни измислени божества и глупости... това че не можеш да обясниш нещо научно... и хоп.. божествата.... пък било им криво че видиш ли нкяой им се бъркал в работата. Ми като им е криво... пък да дойдат да си го кажат... к'о си тр'аят

Началото на киборгите

Защо учение се бъркат в божийте работи? Да не си мислят, че така му помагат?

Предполагам, че не пиеш лекарства, дори аспирин? Като ти прати Господ болежките, стоиш и търпиш, а? Електричетство ползваш ли? Гледам, че влизаш в интернет. Защо ползваш благинките на науката? Господ те е създал да стоиш гол под една ябълка и да си говориш със змията.

Всичко това става с Божия промисъл и благословия! Смятате ли, че ще има успех в тези начинания, ако не е така? Въобще медицината и свързаните с нея технологии, има за цел облекчаване болките и страданията, а това е Божие дело! Вярвам, че Господ винаги дава шанс за разкаяние, дори някои от нещастията да са наказание, а да не говорим, че повечето от тях са дело на нечестиви сили и Господ, включително и чрез хората и науката, целяща добро, помага на страдащите!

Силата е с мен и аз съм едно със Силата. Всичко е така, както повелява Силата. Заваля дъжд - Силата така реши! Пекна слънце - Силата така реши!