Вучич и Орбан пожелаха на Борисов силно правителство

Премиерите на Унгария и Сърбия - Виктор Орбан и Александър Вучич, поздравиха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за победата на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Вучич и Орбан пожелаха на Борисов силно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е много дашна ,винаги казва да,дааа,дааа

ИЗБРАХМЕ МОМАТА -БОРИСОВ

..те тоа нашиот наи-цранио !..па и каратист и генерал и поjaрникар ....а те завалиите само са усмихват ...

Как Герб спечели изборите, дали са питали Борисов Вучич и Орбан? 70% от общините са на Герб.Общо тези чиновници са около 750000 .Следователно 525 000 сигурни гласоподаватели.В общините всеки чиновник е под контрола на кмета за избори и др.мероприятия.Местната власт прави изборите.Не е важно колко са гласували ,а е важно кой как ги брои.

Господ обича смелите! Бойко, Честито Имен Ден !!!

Честит ни Гербистан с везир Бойкооглу.

увеличение на газта с 38%. Нинова ви предлагаше намаляване на винетките, намаляване на билетчето, намаляване на данъците при ниските доходи - ама нали е комунистка/според тъпата ви логика/ не искате. Друго си е "демократично" да ви го нахакат, нали? ТЪПАНАРИ ГЕРБЕРАСТИ

и тока 1% UP

ти вярваш ли на комунисти. аз не. намаление на думи, реалната икономика няма на думи.

Сега, реално ще ти го нахакат е халката с всички демократични ценности и хватки от "пазарната икономика", която реално не е. Тъп Гербераст.

Поздравяваме Ви и Ви обещаваме да Ви връщаме всички мигранти. Благодарим Ви предварително за гостоприемството, което ще предоставите - хахахахаххаахх

на сладоледа и южния паток..големо стискане пада.

Дипломатическа вежливост така се нарича и нищо по-вече това е, а сега ще седят и ще ни гледат сеира.

Има в youtube видео от трогателната реч на Орбан при награждението на Борисов. За каква депломатическа вежливост говориш?

Това си е чисто оважение.

Уважение, а не оважение

Силно, силно, колкото първите му две правителства? Този път ще е до есента.

А пък аз го изкам в затвора!!!

иЗкаш ти ама няма!Кур нела много се беше развихрила с призивите си за независимост от Брюксел и по тясно сътрудничество с Москва!Че и бат'Стефчо и той се изказа,че щели били с 30% да вдигат парите за циганите които пенсионерите хвърлят през терасите!

Пригответе се за въвеждане на еврото, та белким разберете накъде отива всичко. Ще видим тогава дали парите изпратени от близки които работят на запад ще стигнат за каквото и да е било.

Пригответе се за увеличение на цените от 1 април.Днес това е проблема при ниските ни доходи.

ти вярваш ли на комунисти. аз не. намаление на думи, реалната икономика няма на думи.

Това са си стандартни пожелания по дипломатическия протокол за всеки спечелил след избори във всяка държава. Имат си го на готова бланка,само е празно място за името. И съответно за всяка държава след избори,се попълва само името на спечелилия и се изпраща! Това се прави от протокола,но излиза от името на съответния управник!

стандартен руски протокол. Ние българите сме на светлинни години преди вас. Бойко Борисов е един уважаван от целия свят политик!

Уважаван е Борисов включително и по всички населени и ненаселени планети.

Злоба в тебе виждам ,а не в руснаците-:) Те си имат други приоритети -САЩ,Китай,Япония и т.н.

На есен с песен пак на избори. До тогава Гирджика ще управлява! Европа е много ядосана на патриотите за изцепката на границата. ДПС са се оплакали в евро-парламента че спрели избирателите им да се върнат по родните си места и да гласуват за тях. ДОСТ пък казали че имало руска намеса в атаката на границата. ГЕРБ няма да се навие с правителство на малцинството с 95 депутати.

България е по-стабилна от всякога и руските тролове трябва да признаят, че загубиха от българите - ГЕРБ и Бойко Борисов! България ще има стабилно правителство!

Може пък и да се навие.

Глупости на търкалета, никой не е ядосан от 500 те милиона граждани

Орбан има висок рейтинг и уважение у нас заради патриотичната си визия и действие в Унгария. Все неща точно обратни на това което прави Бибитко. Но няма ли добри съветници за България, които да му подшушнат, че "подкрепа" за една мутра, която не е уважавана в България, не е най-добрата му роля в политическия театър.

радват му се като котараци на пиле

няма как да се направи силен кабинет с европейски пудел ,за когото интересите на бг са след тези на господарите му

Е като погледне човек какво е обкръжението на Тиквата, а като се има пред вид колко му е и на него умствения багаж пожеланието за силен кабинет звучи доста комично.

Това е стандартен дипломатичен поздрав. Сигурно и двамата се чудят що за тъпанари в България избират един доказан дебил и чакат да видят колко време ще издържи до следващият си провал.

Орбан и Вучич нещо се увличат.Да си гледат техният хал и държавите си.Какво силно правителство с Борисов може да има? Сега от 01.01 2017г.като скочат в България цените на газ,ток,топлото,вода,горивата и храните какво стабилно правителство може да има.при 70%мизерстващ народ? Нито десни ,нито леви ,нито полиция и нито барети ще спрат озверяващият българин да излезе на улицата максимум до 01.2018 г.

Е, кво да му пожелаят? Да подаде оставка след половин година ли? То и без тях натам вървят нещата.

Безгръбначното ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ думата "началници" ,ох какво да прави като слугинажа му е втора природа....!

Какво вирее у нас , ТИКВИ , КРАТУНИ , ПЪПЕШИ и подобни . С този материал толкова !

БОЙКО НЕ СЕ КОАЛИРАЙ САМО С КРАСТАВИТЕ БАБУИНИ ОПГ ПАТРИОТАРЕ- 1.ИВАН МВРО ШКЕМБАКА - ДИЛЪР НА ШИПТЪРСКИ ПАСПОРТИ! 2.ДАЛАВЕРИ ВИНКЕЛА- ДИЛЪР НА ГЕЙ ПОРНО! 3.КРИМИНАЛНИЯ РЕЦИДИВИСТ ПАНДИЗЧИЯ - КИРИАК САЙДЕРОВ- ЗЛАТНАТА ТРЪТКА!

може да направи само кабинет от силоваци, за силен кабинет ще се наложи да си говорите с друг. Не може ЕС хем да искат придворен пудел начело, хем силен кабинет.

ДАЛИ БОРИСОВ ЩЕ СКЪСА СЪС ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ МОНОПОЛИТЕ ??? Това негово лицемерие и демагогия вече не играят ,"царят е гол" ,номерът вече не му минава особено пред ОП и ВОЛЯ и трябва да избира или канала ....,или да действа като Орбан ,дали ще му стиска ...!

Тия па що им е кеф да ни се подиграват с вожда-тиква.

От 2009г.,все се оглеждам,за видя и схвана"просперитета" и огромните,исторически постижения на ГЕРБ "стабилността".Все ги не виждам,усещам или схващам.А всеки нов Кабинет Борисов е все по-силен,успешен и с по-кратък живот. Що така?

... пък може и да видиш и чуеш ! АХМАК!

Бойко бъди като Орбан пази България от навляците бежанци грижи се за народа си!

ЗА СИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НУЖЕН СИЛЕН ПРЕМИЕР ! БОРИСОВ СИЛЕН ЛИ Е ?

Очевидно е, че толкова години няма по-добър от него според Избирателя! Ти може и да имаш друго мнение, но може да си го сложиш там, където слънцето не огрява

как разбра какво е моето мнение ?

РАЗГОВАРЯЛИ СА КАТО ЛОРДОВЕ НА ИНГЛИШ :))

От инглиш до пиджън-инглиш има голяма разлика! :)

И как Бойко ще се коалира с Волен Сидеров???? Нали довечера се плюха, даже се съдиха. Дори се осъдиха, единия виновен пък другия му плаща. Реално ако патриотите се коалират с боко това им е края. Всички бивши коалиционни партньори пиха вода и се сринаха в класацията.

Подкрепям това мнение. И аз съм фен на ПФ, но коалират ли се с герберите - край! Те обещаха по-високи доходи реално. ГЕРБ шикалкавят за някакъв край на мандата, а знаем, че лъжат, защото никога не го довършват.

Волен е като Яне Янев - куче което лае, не хапе! Още преди половин година Боко го прикотка и го дресира добре! Днес никой не му чува гласа, но утре ще е най-големия му защитник (на ББ)!

Орбан и Вучич дипломатично пожелават добре звучащи в ушите на някои "партньори" слова! Те знаят защо ни потупват по рамото - ние сме между тях и бежанците и Турция!! Конгречулейшънс!!

Искат, но силен кабинет може да направи силен премиер, който не слуша началниците, а знае кое е добро за държавата, която управлява.

Че кой им е казал, че Бойко ще става премиер

Ако е достатъчно разумен да отстъпи на друг, ще спечели симпатиите и на хора, които не гласуват за ГЕРБ. Обаче не виждам на кого. Всъщност те нямат добре подготвени кадри за управление на съвременна държава. Затова след осем години тяхно управление не се измъкваме от последното място в ЕС.

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

а ние искаме страната ни да се присъедини към вишеградската четворка

Няма да стане! Ако го искаше, ББ щеше да го направи досега.

След новите избори ЕТ герб-Буда предлага на малобройните си почитатели стабилно правителство! Стабилна безработица! Стабилно ограбване на нацията. Стабилно правителствено репресиране, подслушване и рекетиране. Стабилно намаляване на парите за лекарства, за майките, за заплати, за пенсии. Стабилни позиции за мутрите! Стабилно увеличаване на всички видове самоубийства! Стабилен ръст на числото на емигриралите, на полуделите, на битите и на убитите!

Пропусна стабилното повишаване цените на енергоносителите, което ще се отрази на всички останали цени. 30% си е стабилна работа. Гарантирано от ГЕРБ!

Мечта , за ''силно'' правителство , след като предишните ПРАВИТЕЛСТВА / Б-1,2 / бяха : ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''... Очаквам същите резултати , ---теглене на нови и нови заеми , за ''отбрана'' , и по-големи бежански лагери ...

Ами то нов бардак със стари к.. не се прави... нали... Същите хора няма как да направят нещо коренно различно от преди.

Да ходат да ходатайстват пред Волен Сидеров. От Тиквича нищо независи за правителството

КЕФИТЕ МЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА БЯЛАТА ЗЛАТКА-ВИНАГИ МИ РАЗВЕСЕЛЯВАТЕ ДЕНЯ.ХАХАХАХАХА

Тия почнаха да го подбъзикват. Станал е за смях, кво да правят друго.

И ГАЗ ДА ПИКАТЕ НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТЕ ХАХАХА

Ще направите силно правителство. Амам ного силно правителство. Муххахахааа

и сила са две противоположни неща!