WSJ: България не допусна голяма промяна за Европа

Българските избиратели отхвърлят партията, която иска по-силни връзки с Москва, пише в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - WSJ: България не допусна голяма промяна за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЪЩНОСТ,АНАЛИЗА ИМ Е ГРЕШЕН!!!В ПАРЛАМЕНТА ВЛИЗАТ ПОВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ ОТКОЛКОТО ПРОДАЖНИЦИ НА ЗАПАДНАЛИТЕ!!!

,...за да може отново : ''България да е най-бедната и най-корумпирана държава ''... Няма да си разваляме успеха я ! Бг в ЕС , ама не пълноправна! Бг в Шенген , ама друг път ! За Бг , зелени карти за САЩ , нали сме в НАТО , ама друг път !7 Бг в НАТО , ама само да плаща такси . ''БЛАГОДАРСКО'' , ТЕНКЮ , МЕРСИ ...

Кога ще теглим заеми , да не си развалим ''успехЪ" ?

Комуняките не са толкова глупави, че да изпуснат благинките на Европа, че да идат при пердо и пути.

Вестникът щеше да е с по- добър анализ, ако познаваше реалната обстановка.

По-точно, Европа не допусна голяма промяна за България.

Политиците, които се безпокоят от руско влияние в Източна Европа кой са тия педерасти ?От какво има да се безпокоят?Русия е наш верен съсед освободил ни от турско робство и създал блага които с лека ръка продават същите тези които ни и ислямизират и подклаждат толерантност и мултикултурализъм.

Да се научат да смятат! За добри отношения с Москва са БСП, Обединените патриоти и "Воля" на Марешки. ДПС са неутрални. Нека всеки сам си направи баланса и да види дали го будалкат или да!

А защо трябваше Бойко да си подава уставката въобще.Цялото чудо за три дни.То бива простотия

Зада се оттърве от коалиционните пиявици, които му смучеха кръвчицата.

уолстрийт джърнал разбирам за какво се опасяват от разширяване на руско влияние. в бг обаче никогя няма да разбера защо въшките се притесняват от това? всяка себеуважаваща се нация балансира външните си връзки. Единствено сателитни подчинени нацийки имат еднолична посока на външната си политика.

Точно тази партия на миналите избори имаше 15%, ГЕРБ я възкреси. Ако продължи с "както кажат началниците", не се знае какво ще стане. Затова и толкова много хора не гласуваха, трябваше да избират между ГЕРБ и БСП, а и едната и другата са им омръзнали.

И #Кой ли Е 'началникът ?! ...което Отсича достаНеприятна картинка у Нас в Неписредствено бъдеще : - Емиграция И на броящитеСе на пръсти Хора ! ..+ Продължаване 'цъфтежа' на 'наште' ! ...и просто 'Кабууум !'.

Статукво. Възпроизвеждане на Статуквото. Статукво прим. ...или Отръки : --> Шибана задунайскогубернистическа шайка махленски шмекери.

Само руските тролове си мислеха, че ще спечелят. Сега е вече време за чистка пълна и безмилостна.

Ай ой ! - щот герберастите и Вся 'нашта' са маусиантзк/нибиуантзи уи ?!

Доста евтин ПР си прави запада с нашите избори. Мнозинството от българите са за ползотворното развитие на връзките ни с Русия. И това, че БСП удвои резултата си до голяма степен показва точно това. А и повечето ГЕРБ-аджии не изпадат в някакви крайност когато се говори за Москва (за разлика от РБ, ДаБ, и още няклко не-влезнали формации).

Слабоватический у Вас пондрельник, тов. Т. ОвариШиткин... - просто НЙТ са ИзлишноДеликатни и НЕ изказват Фронтално че у Нас --> Е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня .

В България ГЕРБ печелят с 32,64% пред БСП които имат 27,12% т.е. малко повече от 5,5% . В чужбина победата им е още по изразителна там за ГЕРБ са гласували 24,45% , а за БСП 12,54% почти на полвина по малко от ГЕРБ! Друга също важна победа е че по младите и по образовани хора са гласували именно за ГЕРБ! Та както са казали мъдрите хора когато фактите говорят и Боговете мълчат! А злобарите и завистниците нека си пишат каквито си искат небивалици то и затова са вечните губещи!

Броят, Колега ! ... Броят, а НЕ процентите Вижте.

пусто ти е в главата, където са "вдухали" идиотизми. кои българи работят в чувЖбина - цигани, турци, неграмотни и тук =таме някоЙ висшист, кожто не се ГНУСИ да чисти тоалетни

Другари, От снощи тролската програма на Изпълнителния съвет на БСП е прекратена. Паричните постъпления са спрени. В най-скоро време ще изплатим хонорарите за отработеното до вчерашна дата. Благодарим на сътрудниците ни и до нови избори! Ваш другар: Антон

Да е честита победата на ГЕРБ!

България не позволи големи промени, Б. Борисов ги спря с голите гур ди на менда, цецка и Бъчвата. А най- отпред бяха десито и китката - те така са си свикнали да си постигат нещата.

Подканям четниците, немедлено да се явят пред мандрата. Само трима човека дойдоха в 9 часа!

Имаш предвид 3 бабички и един кон?

моите соболезнования путеноиди..хо.ха..хи. България не ви иска.Марш в Сибир.

Моите съболезнования за тебе, ако си гласувал да те управлява една ТИКВА!

По добре тиква, отколкото червена продажна шаврантия!

Този сайт удобно пропусна факта, че от два дни американците увеличиха санкциите срещу Русия, с още 8 фирми.

Нали на Путя не пука? На теб защо ти пука?

Не пука. Хич.

Изборите разбира се, са фалшифицирани.

измяна. Българските изтребители пасуваха... Не бе, братчет, не пропуснаха, а допуснаха, не измяна, а промяна, и не изтребители, а избиратели. Филмът не бил шведски, а съветски.

Българските избиратели отхвърлят партията, която иска по-силни връзки с Москва, пише в. "Уолстрийт джърнъл", ДИР можете да спрете да цитирате Телеграфната Агенция Советского Союза - ТАСС. Русия и Революцията не са на мода!!!! 1 век Октомврийска революция - 1 век Мизерия!

"Българските избиратели отхвърлят партията, която иска по-силни връзки с Москва." Че нали това си е самата истина? Какво още искате бе, идиоти такива? Вие не знаете сърби ли ви боли ли ви.

Дреме ли ти на шлифера, че българите ще станат по-малко и по-бедни?

а защо да му дреме? Да не му дължат по 20лв?

ИСТИНАТА Е ,ЧЕ СВЕТЪТА НЕ ИСКА ДА РАБОТИ С МОШЕННИЦИТЕ,ЛЪЖЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ ОПГ ПОЗИТАНО И ТЕХНИТЕ РЕДОВНИ ЦИГАНСКИ НОМЕРА! 1.ОФИЦИАЛЕН САЩ- БОЙКО И ГЕРБ СА НАЙ ДОБРИЯ,ЕСТЕСТВЕН И СЕРИОЗЕН ПАРТНЕР НА БЪГЛАРИЯ! 2.ОФИЦАЛЕН ЕУ - НАШИЯ БОЙКО- ЗЛАТНОТО МОМЧЕ НА БЪЛГАРИЯ!! 3.ОФИЦИАЛНА РУСИЯ ,ЧЕРЕЗ РЕШЕТНИКОВ - ОБИЧАМЕ БСП,АМА ЗА РАБОТА И ПОЧТЕНОСТ ПРЕДПОЧИТАМЕ ДЖЕНТЪЛМЕНА БОЙКО!

Така е!По-послушен и по-удобен от Бойко няма!

Не унмико САщ искат един корумпииран и слаб политик, бандит с тъмно минало, за да могат лесно да го манипулират!

си иска техен да е човека, пардон, жената!

това кой ти го каза? Тези, дето ти плащат или гласовете, които ти говорят в главата ти. Бегай пий хапчето - то е единствено спасение.

При Борисов-1 и 2 всяка втора приватизационна или концесионна сделка е направена с турска фирма. Пък вие си говорете за Европа.

От три общо сделки кои ли ще са с турци?

хаха либерални пропаганди, спечелиха 32% от гласувалите т.е.1М, другото бъгари не ги иска, но това е демокрацията, управление на МАЛЦИНСТВОТО, често подпомогнато от чужди интереси, то и за това е малцинство

гербаджиите: Не си мислете, че като ГЕРБ печели 32% и сте хванали Господ за шлифера. Пропорционалната система означава, че вие ще управлявате с математическо мнозинство, но реално имае следните гласоподаватели: Гласували 52%. От тях за вас са гласували 32%, или от целокупния български народ за вас са гласували 16.6%. Тоест ще ни управлява малцинство избрано с 16.6%. Радвайте се на живота, на победата и на шибаната пропорционална система, която ви подари властта.

А за твоите колко са гласували бе?

Аз да те светна какво следва: Възможност да прокарва свои закони? Да. Възможност да изпълнява управленската си програма? Да. Възможност да влияе на външната политика? Да. Възможност да участва в местното самоуправление? Да. Нещо по сигурността? Да. Процентите бяха важни до снощи.

Каква промяна би била БСП? Аз съм социалист но не гласувах за тях. Като чуя БСП и се сещам за Станишев, ЕНП, промигрантски политики, анти руски санкции, заигравания с ДПС.... БСП е модерна ляво-глобалистка партия, надеждна опора на Европейската Директоррия.

А ти държиш жълтите стотинки, с които ти плащат , за да пишеш глупости

и ми се повръща. Тия запдани европедали са изперкали. Който и да дойде на власт нямаше да има смяна на курса и България щеше да си остане обвързана с ЕС и НАТО. Единственио което щеше да се случи, че БСП щяха да настояват за сваляне на санкциите към Русия. Нищо друго. Но да се опредлея линията на България като "България не допусна голяма промяна" е тъпо, пошло, тесногръдо.

Не се ядосвай! И западните драскачи трябва да си изкарат сребърниците!

Бързо си направете тест! Ако сте жена симптомите могат да означават бременност. Ако сте мъж - още по-лошо - от консумация на продукти от САЩ натъпкани с ГМО може неусетно да сте сменили пола! Ако и това не е вярно следва най-лошия сценарий: имате психосоматичен проблем, наи-вероятно отключен от негативния резултат от изборите! Съболезнования през следващите години, докато Борисов не хвърли пак оставка!

На мястото на Волен и на КАРАДЙЕРЕ, че си извадим инструмента и който ме задоволи най-добре от ГЕРБ и БСП с него ще се калирам

И оти ги ручахме жабетата ? Може ли да обясни Б. Борисов? Тъпи театрални изпълнения на оставки, милиони , изхарчени само за да може един КОМПЛЕКСАР да си поддържа егото.

Старото правителство в което на ключови министерства бяха поставени псевдо дамократи беше неуправляемо и не можеше да води обща политика. Сега ще е по-лесно.

И аз да и обясня = ББ подаде оставка след изборите за президент, а не когато правителството му скърцаше отвсякъде с корупция и некадърност. Така че оставката няма нищо общо с "партньорите", дори формално.

Нима това вчера бяха избори! Избори е когато има какво да избираш. На вчерашните "избори", изборът, беше между БКП(ГЕРБ), БСП, ДСп, Анадола, Вашингтон, Москва, Оли Гарх! И за най-голямо съжаление, нищичко за България и Българския Народ.

Тия са мноо тъпи,назрели се на проруските настроения на БСП-то , а в задния им двор влиза Воленчо с Атаката.

Мераците нас рублофилите бяха попарени. Но за съжаление опасност от намърдване във власта на проруски мекерета остава. А и Путьо е склонен да "спонсорира" всякакви гниди. Лошото е, че дори 27 години след рухването на соц.-а, още има глупаци, които си мечтаят той да се повтори. Глупаци, пеещи хвалебствени дитирамби за вековният враг на България - Русия.

ПАТРИОТИТЕ, ще ви оправят вас

Да не сме най-богати. Па да не знаем

Поредното разочарование - за пореден път много негласували. Гласува предимно електората и платените. Много разочароващо.

така е бате. Цял живот ще си разочарован и ще го духаш.

За 4 години три пъти избори !!!!!!!!!!. В латинска Америка превратите са по на рядко !!!!!!1

За манипулаторите зад океана всичко е свързано с Русия и Путин. Толкова го мразят че две не виждат. Някой да обясни на глупаците от WSJ че БСП нямат нищо общо с Русия, точно напротив - БСП/Америка за България са баш соросоиди, макар и да се правят че не са, по стар соросоидски обичай. Ей го техния мошеник Радев, големия приятел на Русия, за няма и месец всички го разбраха вече че е подлога на Сорос! Това че Курнелия била казала нещо за Русия може да заблуди само лапнишараните членове на БСП и глупаците от WSJ! Виж пачаврата Дойче Веле е много по в час с нещата и са наясно че техните хора загубиха на изборите!

Пука на Сорос за България! Америка начело с Тръмп има съвсем различни приоритети! Сорос е удобна дъвка за оправдание на собствените несполуки!

"Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи ...". Сорос нямал нищо ама нищо общо с Източна Европа. На кого ги разправяш тези и кой ще ти повярва?

Е И? Какво значение има това? Направете си правителство де.

И кво - според разни тиквеници, руснаците хакнали изборите в САЩ, пък едни избори в Холандия и България им се опънали?

Всичко е в Ръцете на ПАТРИОТИТЕ и ДПС

Глупости. Всичко е в ръцете на Бойко Борисов. Той има какво да предложи и на едните, и на другите. Ако поиска, може и на Воля депутатите да ги прилапа

Или поне така ти се иска.

една добра и една лоша новина. Добрата е, че рашизоидите от БэСэПэ духат супата за пореден път. Лошата е, че гения на мисълта и артикулацията Боце се връща на бял кон и ще продължи с нищоправенето.

Боковизмите се харесват на народа. В края на краищата народът ги харесва, нали? Последното беше: С Корнелия преди си пишехме смс-и, ама напоследък нещо и стана на тая жена, изтрещя

Не сте много напред пред БСП. Даже немате сили за Правителство

Българският народ реши: Борисов-3 БСП да наведете глава и да попитате Бойко с какво можете да му помогнете за България

Кой ти каза, че нещо зависи от Бойко. Ако ние речем, ще има Боко 3

Тези приказки ''българският народ реши'' си ги запазете за пред поредното празнодумие пред балъците и страхливците дето са ви дали тези %.. 15% българският народ ли е????15% голяма подръжка ли е???15% е дори по малко от герберската администрация, рекетираните от герберите фирми, родата на гербераските подлоги..

Бай Ставри

Аха, абе я стига с тия глупости? Кой ти ги слуша вече. Изтъркани сте, заедно с купения вот и другите простотии. Напънете се да измислите нещо ново, поне

Наясно си, че ГЕРБ има само 130 хиляди гласа повече от БСП, нали?

Голямо кудкудякане на чурвените тролове! Вчера беше такова спокойствие в ефира!!!

Само Червени ГЕРЪБЧАНИ ли си бехте вчера? Патриотите и Марешки, ще ви оправят вас

Много ми пасва статуквото. Кротувам си, слушкам и папкам.

Е няма що подлогата еврогейска пак се подреди с рекет и еврогейците си отдъхнаха че българския народ пак ще да им е надупен за всичко що си пожелаят..

При толкова партии на руската ясла (БСП,Атака,АБВ,ДПС....) Баце със сигурност ще трябва да се съобразява.Руските геополитически интереси са толкоа силни тук,че имат готови планове при всякъкво правителство.Е щеше да е много хубаво Курнелия да състави прокремълски кабинет, и веднага да отиде на посещение в Масква....Засега се отлага!Отлага се и болшевишкото народно стопанство!!!