5 партии в НС, ГЕРБ води убедително при 95% от протоколите

В 44-ото Народно събрание депутати ще имат 5 политически формации. Това сочат най-новите предварителни данни на ЦИК, обявени в 08.00 ч днес.

Обратно в новината

Коментари - 5 партии в НС, ГЕРБ води убедително при 95% от протоколите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Консультация автоюриста спб http://avtouris.info/page/konsultatsiya-avtoyurista-spb/ .

Угловой шкаф Наро Фоминский http://kuhninazakaz.info/page/uglovoj-shkaf-naro-fominskij/ .

Пред кирливия ми панелен блок имаме една котка, която храня всеки ден! Обезпокоен съм да не развие стокхолмски синдром и да ме съдят в Европейския съд по правата на човека в Страсбург!

Поне соросоитите-протестъри засега не достигат прага. Въпреки че стожерът на законността Христо Иванов вчера към 21 часа в нарушение на всички законови норми и правила, отправяше по BIT отчаян апел към българите в чужбина, където краят на изборния ден не беше приключил, а в България официално обявен?!, да подхващат всички близки и приятели, да тичат до урните и да гласуват за партийката му.

В БЪЛГАРИЯ ,ЧРЕЗ БОРИСОВ,ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА ПРОДЪЛЖАВА

стадото пак беше измамено: докато вървеше активното мероприятие дост, на никои не му хрумна, че пришълците с автобусите гласуват за баи х0и. все едно някои друг, а не тои прие таиното постановление 208, все едно някои друг, а не тои ходи да целува ръка и други работи на падишаха. хора, събудете се - ердоган игра на тези избори с два коня и спечели.

добре че умните хора все още са повече от излъганите , тъпанарите и купените

ти ако беше умен, едва ли щеше да наричаш другите с тези епитети. да ти е честит мутрата - радваи му се още 4 години. макар че си в ролята на жабата дето я варят бавно - когато се усетиш ще е много късно

не съм гласувал защото не ми се чете стар вестник но съм доволен че не влязоха лютвито и лудия доктор

Luna0102

Точно!

Вече можем да правим залози кога Борисов ще подаде оставка за трети път на поредното си правителство. Аз залагам за 1 година и осем месеца

Залозите зависят от колко и кога ще вземе нов заем. 1г след това го няма. Браво на мат'реала.

Luna0102

Аз не гласувах. Съжалявам че ДПС са влезли пак, но като гледам другите партии, си напомням защо не съм гласувала.

ЕТО ВИ ПАРЛАМЕНТ САМО ОТ КОМУНИСТИ, РЕФОРМИ НИКОГА, 500 КОМ.КЛАНА ЩЕ СИ УПРАВЛЯВАТ БГ

Тримата ГРОБ- сутеньори, Докторе Лудиньо, Лукаре Дингильо и Мацоло Мяуче, снощи са предразнели, да извиват самохвални трели, но от тази сутрин, защо ли и те, и пияниста им Витини, не са се появявали никакви!

интересно ми е дали цял народ може да страда от стокхолмски синдром????

Прочети стихосбирката на Христо Ботев! Дори французите нямат такъв гениален поет. Не случайно стихът "Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен, гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен..." e изписан на една от стените на Лъвъра в Париж. Това също доказва защо бълг. език е един от двата световни съвременни езика, въпреки усилията това да не се признава

прекрасни резултати! добър избор! лютви доган и ахмет местан загубиха 50%!!!!! миглена кънев. и радан кунева са на бунището!!

поздрави за по добрите измамници в тези избори... евала... БГ-та да са ви четити старите крадци.....

иди, изпий някакъв лусион, и като се свестиш, ако се свестиш де, болката от поредната загуба ще е отшумяла като предишният ти махмурлук!

Москов-ски Лукар-ски Зеленогор-ски съотв. лудия, напуйчения и мяукащия се лъзнаха в канала, който ги отнася до пречиствателна станция, правена от Боко спецялно за Меризливи .айна

ДОСТ - истинските патриоти. Преебаха ДПС ,както никой не е успявал :D

Българина също може да преебе ДПС, просто ако отиде да гласува, но уви, българина не е патриот, трябват му турци патриоти, че да го "отърват" на цената на ....

расте. разликата расте, и цирикането и то пропорционално нараства!

ВИЖТЕ КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП СПОРЕД ЧЕРВЕНИЯ ГАЛЪП: 50% СА ПЕНСИОНЕРИ ИЛИ БЕЗРАБОТНИ... ЗА СРАВНЕНИЕ: 76% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ СА РАБОТЕЩИ. СМЯТАМ, ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е РАБОТА НА АКТИВНИТЕ И МЛАДИТЕ, НА ОБРАЗОВАНИТЕ. ОСТАНАЛИТЕ ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС, НО КАКВО ДОПРИНАСЯ ЗА СТРАНАТА СИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН БЕЗРАБОТЕН? ЗДРАВ, ПРАВ, А ЧАКА ДА ГО ХРАНИМ ЦЯЛ ЖИВОТ...

ВОЯТ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ Е МУЗИКА ЗА ИЗТЪНЧЕНИЯ МИ СЛУХ...

ВОЙ НЯМА

има има..голям:))) вият та се не трае:) ама е приятно де:_)

това не е вой! това е цирикане

Патриотите , ще ви оправят вас

Абе, дави попитам, някой знае ли, кога "умните, красивите и т.н." заедно с ДОСТ ще протестират на мегдана пред НС и по колко ще дават на ден за участие в протестите?

Най-трагичното е, че "умните и интелигентни" хора, които могат да оправят страната и които са много малко в България са разединени ( истинската десница ). Щом интелигенцията ни е толкова неадекватна и проста, няма спасение.

интелигенцията не са неадекватни спокойно... стягаме си багажа лъжат народа че бил гласувал за герп...

Щом не могат да се обединят, значи съвсем не са толкова "умни и интелигентни", а по-скоро са алчни.

Народа ни е прост, че не ходи да гласува и благодарение на това, купените цигани могат да променят вота, а турците под строй да вкарат сарая в НС. Я пресметни, ако всички българи гласуват, дали ДПС ще има 4% .... еми няма да има. Докато българина НЕ гласува, нещата няма да се променят.

За кой път трябва да ви се напомни, че содомията не е признак за интелект, точно обратното. Както и нихилизъм и продажност не са синоним нито на ум, нито на красота, а на кретенизъм и проституция. Той, че простият народ си избра тиквата е едно на ръка, той ще ви е новият гей месия, дето ще ви охранява парадите. Ама поне добрата новина е, че такива като вас вече няма да "оправят страната", както в предното правителство. Не, че боко няма да си я оправя и сам де. Айде хомо-ентелегентите, с багажа и на някъде.

Много прост народ сме. Гласували 2 910 654 от общо 6 810 341 гласоподаватели. Ако гласуваме всички, ДПС няма да може да припари до НС. Ама е на, българина само знае да иска и изисква, но като зависи от него, е тотално безотговорен. ... Много кофти матрял сме, за това все едни и същи ще ни ръчкат.

Dimi

Гласоподавателите са толкова по избирателен списък... публична тайна е, че има огромен процент мъртви души в тях. Реално избирателите са около 4.5 милиона...

gadinka_mila@abv.bg

Колко да са мъртвите души??? Ако всички гласуват по този списък, ДПС ще имат 2,3%, без мъртвите души да станат 3,5% и пак няма да влязат. Стига сте се оправдавали с глупости. А и тези мъртви души се използват на изборите, т.е. те са в ГЛАСУВАЛИ, а не в НЕ гласували. Т.е. сметката пак е вярна. НЯМА ДА ИМА ДПС, АКО БЪЛГАРИНА ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА, А НЕ МИШКУВА.

Тези избори бяха за нещо много повече от парламент. Те бяха за бъдещата ориентация на страната ни, за това оставаме ли в цивилизованото семейство на ЕС или се връщаме към азиатските орди. За ценностна система основана на справедливост, демокрация и свобода или за диктат на грубата сила, корупция и ограничени права. И българите избраха! Комунистите и руските подлоги получиха звучен шамар! След всичките им усилия да дискредитират демокрацията и с призиви към носталгия по социализма! Не ви се получи, дрогаре! Сбогом!:)

Къде го виждаш това нещо с шамарите? Сега всичко зависи от НФСБ и МАРЕШКИ

Сега бензинът ще стане безплатен за тези, които докажат , че са преки наследници на кан Аспарух :))) Освен това борисов ще върне партийната си книжка и ще стане убеден антикомунист , заедно с цецка цачева :((( корнелия нинова ще докаже, че образованието в САЩ е безплатно , достъпно за всеки , най-вече за българските роми и за собствения и син :((( Сега патрЕотите ще предотвратят окупацията на Родината ни от ердогад , като предизвикат окупация на Родината ни от путлер !!! Сега всички соросоиди и толерасти ще бъдат вкарани в платени микробуси и пратени в Сибир или Аляска !!! СТРАХОТНО !!!

И пак всичко НЕзависи от БСП и ГЕРБ. Летото май пак сме за гъби

до пфффф: Ами ваш милост кой е, и защо ни безпокои? Пич, да ти изредя какво постигна "посредствената" Нинова: Победи Миков, подбра верния човек за президент, вдигна с 13% доверието в партията си, и то за много кратко време! Може и министър председател на ротационен принцип да е, ако се съгласи на коалиция с ГЕРБ!

министърпредседател на ротационен принцип ако... бе ти надмина всички иди..оти от идио..тската ви партия бе! ако се съгласяла!?

Моя милост не е победил Миков, не е подбрал по съвет на Решетников "верния" човек за президент и не е "вдигнал" доверието в партията си:) Имам далеч по-достойни занимания и нося по-голяма полза на обществото от госпожата...гарантирано!:) А не ви занимавам със себе си...вие попитахте..и предложихте "диспут" между мен и нея...та ви обясних, че би бил неравностоен този диспут. Толкоз за това. приключвам "разговора" си с вас...безсмислен е... а и вие сте почитател на въпросната госпожа...оставям ви да си я почитате:)))

Дайте малко факти, за да ме убедите, че сте прав!

Жалки са хората, които не могат да оценят силата на опонента си! Мишок , скрит на тъмно, тръгнал да критикува лидера на най-голямата опозиционна партия! Срам, като хлебарките, които излизат само, когато лампите са загасени!

Интересно е да видим как са гласували т.н. българи ''римляни''.Идиотите от борисовата сган се умориха да носят чанти с пари,за да си осигурят ''волята на народа''.Ех бай Алеко,не си си и представял какво може днешния Бай Ганьо.

Ако гласуват всички с право на глас, няма да има нито купени гласове, нито турски партии. Докато българина оставя съдбата си в ръцете на турци и цигани, те така ще бъде. Т.е. винете негласуващите, другите са си в реда на нещата, щом има тъпанари които им дават тази възможност.

Само се потроши народна пара. Събираме с смс-и мизерни суми, за да лекуваме деца, а с лека ръка хвърлихме 30 млн. за този, дето клати... народа. Ефект няма, същите айдуци пак са там. Не виждам партия с воля и кураж за реформи и борба с мафията. Напротив, виждам мафията в парламента.

Не точно. Там има поне 300-350 000 от т.нар. политически пеперудки, които на всеки избор гласуват за различна партия. като се стараят винаги да е тази, за която се очаква да победи. Накратко казано- типични лумпени. На следващите избори тях не ги пиши при КУРнелка...повечето даже за ГЕРБ ще гласуват...Този резултат е ехото от президентските избори, но то..заглъхва:)

Като пточетох, че ГЕРБ води убедително, си помислих, че има минимум 50 процента гласове. При 35 процента да се радваш, и то при условие на ниска избирателна активност (около 50%) означава, че чалгализацията на българското общество е повсеместна. Лошо се представи българина на тези избори и бащицата няма нито да забрави, нито да прости. Ще бъде на всички ни много ядосан и ще натяква, че ние сме виновни за това да се коалира и да прави компромиси. Стана ясно, защо искаше нови избори. Надяваше се обаче на нещо повече. Резултатът е, че се освободи от ненужните, ама сега как ще се прегърне с ДПС.

Възраждат хората, ама няма как да разбереш, защото бяха скрити нарочно!

А.....! ЗНАЧИ СИ ОТ "ЛОШИЯ МАТРЕАЛ" НА ТИКВАТА! Е ЩОМ Е ТАКА ЧЕСТИТО ТИ ТИКВЕНСКО ПРАВИТЕЛСТВО!

Както се пее в една песен: Как сте драги зрители, спите ли? Хареса ли ви първата част на цирка, който ви показаха? Готови ли сте за втората му част - за изявленията на тема как не трябва да има нови избори - защото вие не ги искате, как това е вашата воля и как трябва да сме единни пред лицето на опасностите? Готови ли сте за Голямата коалиция, за поредното правителство, в което всеки ще се оправдава с коалиционните партньори? И в което ВСИЧКИ ще продължават с политиката на затриване на България и българите? Как никой не видя, че ви направиха изборните резултати? Как социологическите агенции, които "сбъркаха" на Брекзит, за Тръмп и президентските избори у нас с десетки проценти сегоизведнъж станаха съвсем точни? Как колко великодушно ЦИК разреши да се манипулират изборите с обявяване на предварителни резултати "само" в социалните мрежи - на "един клик" разстояние от продажните ни медии? Ето ви одобреният и очеизвадно договорен от олигарси и либерасти резултат: Официално от ЦИК, към 09.00 тази сутри, при обработени 97.7% от протоколте на СИК, резултатите са: ПП ГЕРБ - 32.63% БСП ЗА БЪЛГАРИЯ - 27.10% ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ - 9.08% ДПС - 8.98% ВОЛЯ - 4.16% РБ-ГН - 3.01% ДА БЪЛГАРИЯ - 2.93% ДОСТ - 2.91% НОВА РЕПУБЛИКА - 2.51% НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО - 2.50%

никой вече не може да ме убеди че в БГ има дамокрация и че народа рещава кой да го управлява.... "It's not the people who vote that count. It's the people who count the votes." (Joseph Stalin)

Вярно си мутант. Най-лошото в България е, че заради демокрацията се дава право на българите да гласуват. ( перифразирам Чърчил )

Хахахахаха, след като българина се отказва от правото си да гласува, няма как да реве, че няма демокрация. Благодарение на негласуващите дебили, които си мислят, че са накривили на някого капата като НЕ са гласували, все още купените гласове и гласовете на турците вкарват партии в парламента. Т.е. каква демокрация, след като няма кой да я прилага? Т.е. народа сам се отказва от правото си да решава съдбата си и я оставя в ръцете на цигани и турци. Хак да му е!!!

и доктор няма да помогне! трябва на работа да иде! и да ходи редовно.

Признавам, Боко е голям. След тежкия нокдаун на президентските избори, успя да стане и победи в парламентарните. Факт, няма друг в България като него.

Днес е време за празнуване! Нали Дада? разсипниците на СДС костоваците са аут, и без субсидия! Умиргам от кеееф! малтинчо, размазанчо, методи...

т.е. над 1% и получават субсидия.

абе костовак, и аз се обърках по-рано, ама ми напомниха, че коалициите получават субсидия ако прекрачат 4%, така че супата за умните и красивите!

ПА ТИ АКО СИ БОГАТ ЗАРАДИ ПОЛИТИЦИТЕ, ТРЯБВА ДА СИ В ЗАТВОРА!

Урааааааа, другарката Кунева е извън политиката !!! Надявам се завинаги !

Един от най-големите скандали на тия избори е криенето на Възраждане, които от няма нищо взеха към 1.1%, почти колкото АБВ с 1.5%. Разликата им е към 15 000 гласа само. И докато АБВ постоянно беше лансирана по соросоидните медии и участваше във всички социологически проучвания, Възраждане беше крита до последно! Ами ако и тях ги викаха по медиите и ги включваха в анкетите, резултата им дали нямаше да бъде по-висок? Ами ако и на тях някои им даваше милиони като на Дай България, дали нямаше и да влязат в парламента даже! Само с една страница в интернет и един профил направиха 1% - браво! ЦИК да глоби всички медии и агенции които активно криеха Възраждане и манипулираха избирателите!

да дадеш глас за дясна партия която освен да ти натриса заеми и да те граби друго не прави! Хахха прост народ проста държава!

Аз мисля че българите пак избраха метето. ГЕРБ е менте дясна и БСП е менте лява, както и обединените идиоти (патриоти) са си менте патриоти.

За корнелината "партия" ли говориш, щото там е пълно с "десни" милиардери левичари !!!

Отминалите избори бяха нужни не толкова на истерзания ни народ,колкото на партийната класа,да си преброи ресурса.И да се договорят кой как ще краде от тук нататък.А ний,ний сме идиоти....

А сега Бойко накъде?

Явно Корнелия е окомуш жена! Изрита десните гъби, изрита левите гъби, повиши си резултата, пък и връчи Бойко да управлява! Доста е добра!

О, да..доста е добра:)))) направо е Конфуций:) хахахахахахаха

Ще ми е кеф да излезеш на дебат срещу нея!

България загива, чугун, а вие блеете във възхвала на двама мафиоти , единия "десен", а другата "червена", ВСЪЩНОСТ МАФИОТИ В ОБЩА МАФИЯ !!!!

Кофти ситуация! А само как искаше да управлява! Не й се получи и този път за наш късмет! Подведе Русия,а тя чака на вратата. Щеше да възроди и Южен поток и Белене.

заслужаваме да ни оправя Бай .уй Колкото повече ни нагъзва, толкова повече гласуваме за него. Тъп народ - слаба държава.

ГЕРБ и ДПС напреееееед. Урааааа ТИКВА 3

Един мандат на пожарникаря е равен на 500 години турско робство! Тоя ще ни върне в каменния век!

усещам че БГ миграцията започва.... пак същите тумбаци

Никой вече не може да се оплаква че: - - е беден - има ниска пенсия - има ниска заплата -че го управляват мутри, лъжци, комунисти и агенти на Държавна сигурност - че го крадът с магистралите, санирането, Корпоративна банка, мегакредити 16000000000 евро, а съвсем скоро и със строежа на жилища за по 300 евро (справка програмата на Магарешки) - че го рекетират и бият във фирмите на управляващите - че се продава на изборите като стока - че българия (нарочно е с малка буква) се хлъзга към Турция вместо към ЕС ........... и още много! НИКОЙ ПО-ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪРДИ !!

гатанка-прост по прост най прост-що е то /

почти на 60 години сме, а сега се налага да емигрираме, защото за насняма да има нито свястна пенсия, нито здравоопазване... нека тъпа мутра да го нахендря на тези, дето са гласували за гроб