Борисов с ретро кола на избори, Нинова призова за сигурност

Лидерите на основните политически сили гласуваха още в ранните часове на днешните избори за 44-то Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов с ретро кола на избори, Нинова призова за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крушата не пада по-дале4е от дървото. вози се в мафиотски 4ерен мерседес, в каквито едно време се разкарваха "другарите" от бкп и главорезите им от държавна сигурност. само дето още не му е инсталирал перденца на прозорците, та съвсем да заприли4а на живковия

за да си на4еше егото този на снимката, българските данъкоплатци му платиха едно скъпо удоволствие - поредните предсро4ни избори.

аз си мислех,че ретромобила е москвич 403 или 407,ат то било еврогеиски мерцедес!срамотия,този бб икономика ще вдига!

що бе,не иискате ли вечно статукво и господство на сегашните партии-бсп,дпс,обединени патриотари,дост,много са жадните за власт партии като за намляващо население в българия!ами то от баи тодор живково време на партизаните от бкп и дс никои не беше осъден за разлика от съседна румъния!

В ефира на нова ТВ Бойко призна че има ретро мерцедес за 10000лв, но не каза колко са му парите в банка! Никога не го казва- защо ли???

нали Борисов живее в Банкя.... защо е трябвало да ходи до изборната сграда с ретро автомобил?! Що за демонстрация?!

браво!всичките ни политически лидери от диктаторският ни преход са света вода ненапита!еи сега се запътвам да гласувам!щом всички се грижaт за бъдещето на българите- да властват навеки ,като бившето бкп!

Отражението в стъклото на ретро вратата на Ердоган ли е?

Май нещо ще се случи......

След полунощ ретро колата ще се се превърне в тиква, а Боко ...

някой друг ще е тиква, не колата.. иначе шоуто беше добро, скоро не бяхме гледали как тато приема овации сред народа ..

Пак ги смачка комунделите! Ако беше жив, дядо ти със сигурност щеше да се гордее с теб. Браво. И колата е топ!

Кажи честно ,верно ли си толко тъп?

от мен и моето семейство 4 гласа за ГЕРБ Дано Бойко Борисов спечели и успее да сформира правителство!

Явно сте на гербаджийската хранилка.

Не са. Просто мразят слугите на азиатската орда в България.

не съм на никаква хранилка. Сам си изкарвам и за хляба и за сиренето. Нямам ли право да гласувам за когото искам? Или вече и това е забранено?

Явно сте собственици на погребална агенция.

Ей, аман от вас бе, лизачи-журналисти! Не се минава ни ден, ни час, ни минута без да ни натрапите гадната мутра на тоя всеизвестен политически и икономически бандит! След като онова жалко и невъзпитано арменче предложи кресло на Мутрата, а остави дамата (жената) да виси час права и без традиционната чаша вода, какво искате да си мислим за тази гилдия - лизачи, невъзпитани и недодялани хлапаци (като Иван и Андрей), опростачени и ограничени в мислите и действията си политиканчета (като Тома Биков), долни кариеристчета и синчета на "активни" (в кариерата си) родители-комунисти! Нямам думи да изразя негодуванието си от държането на това нафукано (не знам защо) арменче! Сякаш е забравило, че именно турците са клали неговия народ, а българите са им дали подслон, закрила и равноправие, то подкрепя неистово партията ГЕРБ, чийто лидер сервилничи на Ердоган и всява страхове у бълг. народ! И откога следването на сина на г-жа Нинова в чужбина е престъпление, както искаше да ни внуши този недорасъл хлапак?! Не зададе въпрос на Борисов къде е неговата дъщеря!? Възмутен съм!

В каруца с магаре тая тиква ще седи по-добре. Защо, да питам аз, всичките ни "политици" имат визия, и не само, на мутри и рецидивисти?

ЕВААААААЛАААА ПЕДЕРАСТБОКО.

Кръстника с мерджана!!! В картинката липсват само младежите дето му целуват ръката!!! ХО ХО ХО

Нещо не ми се иска да съм "единен" с мутри, мутрафони, политици и техните общи господари - олигарси и евврогейската върхушка.

Вие медиите сте най големите виновници да направите от тази мутра медиен супермен. Да ви тежи на съвестта погребението на България.

Никога повече боко!Само какъв срам брахме по негово време!Цял свят ни се смя с г.. си!

Довечера червените тролове ще замълчат!

Няма какво да се коментира, БХ е един скрит психар, успял да се изплъзне от лапите на психо докторите.

Когато завършил 7-ми клас, татко му му купил мерцедес - браво !

Откраднал го е от гаража на Бай Тошо. Купил бил ? Че откъде пари - хаха

Ми той, запас-генерала Решетников тъ викна и се намеси, ма!?Селска джофро!Той от коя посока се намеси!?Да вземеш, да ни светнеш малко, а!?

Внимателно прочетох словата на Тиквата. Ако действително иска всичко това за България, значи не е гласувал за Герп.

Гласувал за Обединена България днес, а утре ще видите, каза Нарциса БХ - хахахахахах

Скоро и партийката му ще е катвозилото му - ретро.

Скоро, скоро. Колко скоро?

Голяма работа! Че един селяндур се е качил на някаква трошка, за да се прави на велик! Що не казаха как НСО обикаляше из Банкя през това време?! ЗАЩО НСО ВСЕ ОЩЕ ОХРАНЯВА МУТРАТА?

...ами зщото иоца амстердам го чака да си поговорят (по мажки) !

Нямах намерение да гласувам , но след последните изцепки на БХ ,реших -ще отида да гласувам не ЗА, а ПРОТИВ противната мутра!

И аз му дадох червен картон!

Тая кола в данъчната декларация има ли я или НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ ГЕРМАНИЯ Е :) Гойко Митич

Проблемът, който не разбраха управляващите е, че ни държат бедни. Когато някой живее в богата държава, не я напуска, дори напротив, все повече прииждат и искат да живеят в нея. Това дава възможност да се подбират образовани и полезни за икономиката хора, на които се дава гражданство. Бедността е основният ни проблем! Без хора няма полза от магистрали, стадиони и зали.

Явно е, че Бледоликия от Банкя "печели" срещу Корнелионтас. То се и очакваше, след всички простотии които надроби ездачката вожд на червенокожите. От "утре" Дългия пред Парламента и ..... всички на бунището. Тролчета на БСП и Герб давайте смело с минусите! :))) Днес е последния ви "работен" ден. След мажоритарен вот ще ви се наложи наистина да работите.

Защо бе Боце? Джиповете на горските да не са се свършили?

Утре пак ще се качи на бронирания джип. Лицемер!

боко и цецо знаят как се "печелят" избори

Според герберската Офнюз Боко води с 33.5 на 29.7.

От днес минималната заплата ще стане 1500 лева, пенсиите по 500 лева, циганите ще започнат да работят, а българите от чужбина ще се завърнат масово и ще станем 11 милиона...

Видяхме ВИНЕТУ 1, ВИНЕТУ 2, надявам се да няма ВИНЕТУ 3, защото ще изчезнем като индианците.

Да беше отишъл ПЕША да гласува за Корнелия или Банкя му се струва, че е голяма кат Манхатън.

гласувайте щото за сега боко води!!!

Какъв избор само за народеца - да имат отново премиер супер проста мутра и рекетьор или една безкрайно нагло лъжлива и крадлива червена пачавра!

Много тролове против ББ,или Дир са пристрасни или Корнелия я е игнорирал всеки чел статията.Браво.

Най-вероятно "прибрана такса - верисия" от времето, когато е бил "пазител" ... обърках се май - "охранител". Това с верисиите, в техните среди е "Патентован и Наложен" Фолклор.

Довечера ще има един голям ХОЙ за бай ХОЙ.

И магарешка каруца му е много.

Нека спасим нашата мила родина-България. Всеки от Вас вижда какво става: Едни ни заблуждават с асфалт, вторите с увеличение на населението,трети ни казват как разпределяли парите къде да се харчат.Да спрем тази глутница. Държавата трябва да последва стъпките на Румъния. Дайте си гласа днес.

След вота отишъл да се помоли.Но преди това трябваше да се покае.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

БХ, с голям кеф гласувах против тебе :)