Нинова: Ние сме гарант за суверенна и свободна България

Ние сме гарант за суверенната ни, свободна, равноправна на другите европейски народи България, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Ние сме гарант за суверенна и свободна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

"Промяната" която БСП е давала на България в предишните си управления е била винаги към по лошо !!! Винаги !!!

JMM®

"Промяната" която БСП е давала на България в предишните си управления е била винаги към по лошо !!! Винаги до сега !!!

това на лозунга -поискаи подмяна по би прилягало на цялото политическо статукво на партията маика - бкп и дс!

Със всичкото си нахалство и наглост, Ниночка каза пред камерите, че на депозит имала само 10000 лева??? Ами сигурно милионите, които е закачила за шлифера си е подарила на Чили, или на Гватемала? А синът и защо следва в Щатите, а не, примерно в Москва? Вероятно пак по финансови причини. Освен дребнотемие от голямото надлъгване, корнелката нищо друго не може да заложи на предизборната рулетка.

Вие сте гарант за олигархитета на България. За изолирана от света България... за да можете по-добре да контролирате хората. Дабре, че сме в ЕС, че да има поне имитация за борба с картели, монополи, господстващо положение на пазара, сблъсък на интереси, загробващи договори и т.н. любими комунистически похвати.

Върхът на нечий паметник ли,е?...

Гарантирам,че,ще ядем мазната опашка!

37% ще са достатъчни да забравим за кабинети Б1 и Б2.

Нинова, вашата партия е по-зле от всякога. В градовете са се разчекнала да си правят мръсотии един на друг. Всеки играе срещу всеки. Опитват се да изиграят НАЛОЖЕНИЕТЕ от теб първи в листите - събират подписи от бабите, за да прецакат твоите хора. Дали си прочела всички оплаквания, изпратени от местните организации? От жените на БСП, от младежите и т.н. Мръсотията е пълна, ти разцепи още повече партията.

Никакви гаранти не сте вие,поредните хищници,личи си колко ви е голям апетита и нетърпението

СУВЕРЕНИТЕТА И СВОБОДАТА НИ ПАЗИТЕ ОЩЕ ОТ 1944 ГОДИНА, КАКТО ВЪЛКЪ ПАЗИ СТАДОТО, ТАКА, ЧЕ БЛАГОДАРСКО ОТ ВАШИТЕ ГАРАНЦИИ !!!

Колко по - суверенна още трябва да бъде България според вижданията на Крушивичани и как ще стане това, ма другарко?

Малко е късно да питате! Почакай малко и ще разберете!

Който не знае - пита! Почакай до утре и после ще разбереш!

Единственото ново и промяна ще бъде ако изобщо Нинова и партията и не влезат в парламента. Иначе дрън дрън че пляс.

Тая пък била гарант за суверенна и свободна България?!? ТАЯ?!? Същата тая, която всеки ден ходи за инструкции при руския посол?!? АЙДЕ БЕ!

Тая пък била гарант за суверенна и свободна България?!? ТАЯ?!? Същата тая, която всеки ден ходи за инструкции при руския посол?!? АЙДЕ БЕ!

Предизборните реклами на партиите се махат в деня на размисъл!

Хора, гледайте хубаво Нинова и ще си отговорите на въпроса, защо думата селянин е натоварена с толкова отрицателно съдържание! 1. Простотия. 2. Самочувствие без покритие. 3. Нахалство. 4. Безпардонност. 5. Наглост. 6. Арогантност. 7. Безочие. Наистина има паралелна държава на селяните и простаците! Толкова не можа да разбере, какви са санкциите на ЕС срещу Русия, какви са контрасанкциите на Русия към страните от ЕС, какво означава Европа на много скорости, какво означава Европа с напълно интегрирани дължави до степен федерация! Не е сложно, просто се иска мерак, за да си отговориш на тези въпроси!

Единственото по което БСП то наистина винаги са били гарант това са били разни невъзвръщаеми кредити за тате и бате.

аз току що прочетох всичките партии мераклии за власт! нема такова нещо, ей! ми , то на фона на другите иди..оти, бсп, дпс,герб, дост, и дори "патриотите" изглеждат нормални! има три зелени, четири леви, пет движения, презареждане, рестартиране, движение за равноправен обществен морал!? движение за радикална промяна Българската пролет!? коалиция на недоволните бсд,евролевица,българскасоциалдемократическапартия,християнсоциален съюз!? тия все ще са недоволни, щото я имат я не стотина гласа!

който и от тримата баш патриоти да обелиш вътре ща намериш фанелка" россия",А ОТ ВЧЕРА СЕ ВИДЯ ЧЕ И ДЕЙНО УЧАВСТВАТ В ТРАНСПОРТА НА БЕЖАНЦИ.за да плюят после по тях.ДОБЪР ИЗБОР.

мали кви сте агитатори платени,вервайте си гробарчета,ние "матряла" се питаме живеем ли добре,получаваме ли здравеопазване за осигуровките които плащаме,защо ми вземат пръстов отпечатък в последният ми дъх,къде ми е армията за която плащам,защо свалят Пайсий от учебните програми,защо евро......не се обръщат с Родината ми или Държавата ми когато говорят за България,защо полицаят на когото плащам заплатата ме глобява на макс за дреболия а не забелязва бавареца префучаващ с 200 в населено,защо съдията ме осъди на макс за това че напсувах кмета а не осъди сина на кмета дето утепа двама на пешеходна пътека,защо прокурора ме гази три години въпреки подкупите,а съседа контрабандист не го закачат,защо плащам винетки ,за да строят магистрали на турските гастарбайтери докато ние се тепем по второкласните из дупките и срутените мостове...и т.н.,защото мафията герб си има държава....ама да обесим Виденов...нищо,че няма банки,фирми,доказани кражби,обича България и се опита да направи добро за Народа си...комуниста ниеден,имащите разум,вижте си джоба,децата ви у дома ли са или простутуират и слугуват из чужбините,погледнете се в огледалото и ако още искате да гласувате за гроб се заплюте...купили са ви с откраднатото от вас

другарю евстатиев, ти ли си?

хвани се на някаква работа и ще намериш отговор на всичките си въпроси.егати мършата мързелива.

Да наистина поискай промяна Патриотите ще я направят в неделя :)

"Платен агитационен материал на ПП БСП."