”Галъп”: ДОСТ изпреварва ”Нова Република” и ”Да, България”

Дни преди изборите 27,1% заявяват, че ще подкрепят ГЕРБ, а 26,5% - БСП, показват данни от проучаване на "Галъп", които преди дни даваха преднина на левицата.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: ДОСТ изпреварва ”Нова Република” и ”Да, България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се радвам, че палячовците на Иво Прокопиев ще бъдат изхвърлени от политиката.

Като си изключи платената медийна кампания на Да, България и разни шумни случки нарочно сътворени, техният резултат специално ще бъде още по-нисък!

Кой нормален човек би гласувал за партията на Иво Прокопиев - "Да, България"?!?

искате нови лица - има ги. разгледаите си опциите. например номер 14

Ще има изненади :-)

БСП ша спечели всиичко друго да долни инсинуации на платени гноми

Това може и да не е вярно, но така или иначе "Нова република" получи много тежък удар от доклада на Иван Костовата лаборатория, с което заявява, че свалянето на валутния борд е вариант 2, ако не влезем в еврозоната. Костов буквално унищожи "Нова република". Така или иначе ДОСТ са партия предположение, която също не е в състояние да влезе в народното събрание.

Иван Костов не е в политиката. Той е икономист и е преценил посоката. Навремето предупреди за брейди облигациите по външния дълг и се оказа прав. Тогава през 2002 НДСВ нанесе щети за икономиката от над един милиард евро.

Ето виждате ли,госпожа Лъжа пак излъга-семейният им доход бил 2500 лв.Това сигурно е половината заплата на съпругът и,който работи в Лукоил(защо ли?), а нейните като лидер на партия и бивш депутат си ги " пести".

Докато бугаристанците се чудат дали да гласуват, братята турци ще позлатят пръстчето на Местан :)

ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ С ТАКИВА ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ИВАН ТОТЕВ

Надявай се Радке!

Лицата на ГЕРБ са клиенти на прокуратурата. Това е екипът на Бойко Борисов и те излизат и ни говорят за морал.Това е лицето на паралелната държава и те се страхуват,че краденето ще спре. Управлението на Бойко БорисовУправление,в което да нямаш свобода да си кажеш мнението,защото можеш да бъдеш уволнен.Това е лидер на партия,който кара своите хора да му целуват ръка,подобно на мафиотска групировка

сигурно толкова сте изгладнели че едвам се сдървате да дойдете на власт. толкова сте се разпенили чак. да ама пак криви ви излизат сметките.

Цялото това плашене с Турция може да даде точно до обратно на очакваното, а именно да доведе до висока избирателна активност, която обаче е смърт за БСП и ДПС. То защо така "социологическите" проучвания за няма и два дни изведнъж дават, макар и минимална преднина за ГЕБР, а до вчера лейди Годайва водеше??? БСП повече и да искат, не могат да вземат, ДПС ще загубят доста заради ДОСТ, а патриотите са преобладаващо руски кавали, което вече не е тайна за никого. Те това е ефектът на бумеранга. Вече не сме началото на 90-те, информация бол, пък и плюенето по Костов, а сега по Борисов е изтъркана плоча и прескача.

Едно отговорно проучване сочи, че не са страшни властимащите, вредни за здравето са придворните. Чува се, че едни такива даже вече били наредили до човек местата на всички, които ще влязат в понеделник в Парламента и ще се пулят, че от обора - направо в законотворческия дом.

Това говори само за едно: Че ислямистите от съседката ни са подкупили 2.9 % от населението и стотина депутата. Като се има впредвид какви суми се наливат, направо си е нищо.

"нова република", "да българия", плевенлиев, костов и сие и без това са по-големи турци, от ердоган.... значи, влиянието на турция в българия пада главоломно! :-)))

Номер 17 ГЛАСУВАЙ са ОБЕДИНЕНИ ПОТРИОТИ СПАСИ БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

обединени педериоти, доносници от дс! пълна проказа! Господ да ги накаже! И така да стане!

неразбираемо само откъде щели да дойдат тези високи проценти за герб и православните комунисти.

За ГЕРБ е ясно ....ние сме зад Лидера си Бойко Борисов и дано с божия подкрепа и тази ан мислещите в България да имаме и правителство Борисов 3 И за БСП е ясно - КН заяви ,че патерицата им ще са "Патриотите"......златнийо пръст и Сие.

Мислещите хора не ходят като овце след човек прочел една книга в животе си,нещастник!!

Сборните проценти на ДОСТ и ДПС са повече от тези на Патриотите.

Единственият начин да НЕ преживеем позора да има втора (и много опасна, радикализирана!) турска партия в българския парламент, е да се гласува МАСОВО. Статията именно това намеква. И то е елементарен факт. Така че - всички на избори в неделя. Гласувайте за която щете БЪЛГАРСКА партия!

Това е абсолютно погрешно защото масовото гласуване за партии на олигархията само циментира властта им и показва че българите са съгласни със сегашния политически модел. Олигархията умишлено поддържа сепаратиски формации в политиката за може да закара овце като теб до урните. Просто всички сепаратиски партии трябва да бъдат забранени (те така или иначе са незаконни според конституцията) а не да бъдат използвани за мобилизиране на електората. Масовото гласуване само ще удължи сегашната ситуация и ще задържи в политиката финансираните от вън сепаратиски организации. Толкова е просто и очевидно. Как може да не го схващаш?

"Гласувайте за която щете БЪЛГАРСКА партия! " На това разчита политиколигаркста мафия, съставена от всичкии мераклий за парламента!

Те са троен скачен съд. Националсоциалисти и спаратисти. Трябва да се забранят

Най-голямото престъпление и предателство на Боко-Тиквата ,е заиграването му с Ердоган и регистрацията на ДОСТ !?? Сегашния етнически модел е проклятие ,но новият модел ,който идва ще е фатален за България !!

Според Вас значи, ББ регистрира партиите?! Че и се целува с Местаня на Орлов мост?!

Е кой регистрира ДОСТ? Кой беше на власт средата на миналата година??? Не беше целуващия ....

Тия от Галъп си редуват пропагандата. Ту БСП, ту ДОСТ ни пробутват. Вече е ясно, че от Козяк яко напинят я за Тройна, я за Двойна коалиция, само не знам дали ще е на БСП с ДПС или с ДОСТ, или и с двете: "... - Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов. По това време аз бях не само секретар на ЦИК, но и председател на Софийски градски съд, в чието фирмено отделение е направена тази регистрация. Знаех, че няколко дни преди срока за заявяване на участие в избори за ВНС това движение не бе регистрирано и обърнах внимание на тогавашния ръководител на фирменото отделение Илия Кокинов да направи проверка, има ли то някаква етническа особеност, тъй като Конституцията забранява регистрирането на партии на религиозна и етническа основа... Един ден, когато се върнах от заседание на комисията, се оказа, че той е издал решение и че регистрацията е направена по нареждане "отгоре", от кабинета на Луканов...." Из интервю с бившия премиер Д.Попов, публикувано в blife eu под заглавието "Как САЩ създаде БСП". Всъщност само будалите не разбират, че бесепарите са най-лични хамерикански слугувници и че след като другарите Луканов, Джуров, Пешо танкиста и пр. основаха БСП веднага след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., който извършиха по инструкции на американския шпионин Горби, никой у нас не може да се докопа до власт без козяшка благословия, така че дали ще е Тройна или Двойна коалицията, ще кажат от Козяк!

Хайде сега пак не ходете да гласувате, та да вкарате дост-а в Народното Събрани.

Все едни и същи псевдо- политици и мафиоти, Ви се превъртат през няколко години. Изритайте ги от Народното събрание.

Почти като в САЩ.

Соц.проучванията са както е кръстен филма на Влади Въргала - "Шменти-капели"!!!

паметта на българина не е къса.БСП е политическата сила, която ще победи , неможе ГЕРБ два пъти пачели, но не си изкарва мандата и да ни праща на избори.Ние видяпме колко мислят за България и българин. СТИГА?

Именно,защото паметта на българина не е къса и помни всички престъпления и кражби на БКП/БСП-няма да гласува за тях.

А И ВСИЧКИ ПОМНИМ БЕЛИЯ АВТОБУС,И 400 ДНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ИНАТ.

Стига с въпросителна? Имаш ли представа колко правителства са изкарали целия си мандат от 1990-та та до нес, о господи анализаторе?

И тези, както "Алфа Рисърч", не посочват вероятния процент негласуващи?! А той няма да е малък. ЗАЩОТО: ТРЯБВА ЛИ СЕГА ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ВДИГАМЕ ПРАГЪТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ? СЛЕД КАТО ПОЛИТИЦИТЕ БОЙКОТИРАХА НАРОДНАТА ВОЛЯ НА РЕФЕРЕНДУМА, ПРАВИЛНИЯТ ХОД Е БОЙКОТ НА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ОВЛАСТЯВАНЕ И НОВО УГОЯВАНЕ. ЛОГИЧНОТО И ПРАВИЛНОТО Е БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ. ТАКА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ, НЯМА КАК ДА НЕ БЪДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! ПОЛИТИЦИТЕ УНИЗИХА И СЕ ИЗГАВРИХА С 3 500 000 БЪЛГАРИ. АЗ НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ И ДА ИМ ПРОСТЯ ТОВА, И ОТНОВО ДА ИМ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТ И СИЛА, ЗА НОВА ГАВРА И ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ? НЕ И ТОЗИ ПЪТ! А ВИЕ? ЩЕ ПРЕГЛЪТНИТЕ ЛИ ОБИДАТА И ОТНОВО ДА НАПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ГЬОНСУРАТИТЕ?

Не гласуваш - вкарваш ДОСТ в парламента. Просто и ясно. Процентът на гласуващите трябва да се вдигне. Горната статия подсказва именно това.

Гласуваш - и вкарваш освен ДОСТ и ДПС всички останали мафиоти. просто и ясно. Никой не трябва да гласува за да се промени статуквото.

една и съща грешка 27 години не е глупост, а върха на глупостта!

Ако допуснем дост и местан в Парламента с БЪЛГАРИЯ е свършено!!! Така турция слага крак на прага на политическата ни система и ще влияе още повече... Затова ..гласувайте УМНО...

Не само умно, но и МАСОВО - за български партии.

Недоволна от ГЕРБ, гласуваш за тях - Бисер!

Мъка,мъка,мъкаааа,пак ще се разминем с червената " промяна".

не е, тя е розова и да видим....

Малеееее,и червените агенции дават преднина на ГЕРБ!Работата е сериозна.И сега госпожа лъжа какви ще ги дъвче?!

другарите печелят дори когато губят... поне така ще го обяснят на малоумните си гласоподаватели... :)))

А и едно хелоуинче за тиквите може да стане на 27-ми!

Не е изненада... аман от малоумни формацийки, създадени с единствената идея да разцепват десни гласове...

Колкото социологически ,толкова различни резултати, не разбирам за едни и същи ли избори става въпрос???

Весели избори на всички!

И не забравяйте, че понеделник е ден за размисъл.

Повтарям.Да гласуваме масово. Да опровергаем социолозите в тази мрачна прогноза.

Аз пък викам масово да НЕ гласуваме и ще изненадаме и политици и политолози и социолози и цялата политиколигарска мафия като цяло. Да видим какво ще стане тогава...

Малоумник. Ти няма да гласуваш, но онези от автобусите ще гласуват. Как точно мислиш ще се развият нещата, когато само мангустите гласуват?

От такова масово гласуване я докарахме до тук!

Политическата мафия има нужда от всички гласове, да гласуваме масово!

Ами да не гласуваме тогава. В парламента да са само ДОСТ и ДПС.

като гласувате няма да влязат ли? Хаха. Нали досега все така гласувате и винаги са вътре...

Гласувайте масово, после ревете, че пак са ви изработили!

Това си е платена пропаганда за предварителните нагласи на избирателите преди избори. Не вярвам на тези платени анкети от партиите.....явно трябва да им се намалят субсидиите!!!

Купуването и продаване на овце не е престъпление!

...с една дума крепостни селяни...на хайван пазар

в ГРОБ на 26-ти. Да спрем изпростяването и култа към него.

Който другиму ГЕРБ копае сам пада в изкопаното!:)))

недоразвитият недостатък местан вместо да е подсъдим за предателство той се явявява на избори

Шилo

Този Галъп не е онзи Галъп! Нашият Галъп е менте, псевдо-социология на кънчовците Стойчев и Райчев. Тези данни са пълна измишльотина и това ще се докаже в неделя.