Радев изрази съболезнования на кралица Елизабет

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до Нейно Величество Елизабет II по повод на терористичния акт в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Радев изрази съболезнования на кралица Елизабет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпърха с уши и реши всички проблеми на всички земни кълбета по всички БКП-та!

Естествено, че ще изпрати съболезнования до кралицата.Тя ръководи Великобритания, колкото и символично да е това Така,че тъпаци не учете президента на протокол.

Не е ли редно да пише на премиера?! Ама Радев иска да си пише с кралска особа, белким поканят кобилката му на прием некой ден, да си го пише в рамка за поколенията - "бех счетоводителка, станах аристократка за една нош! Като се надупих на сбърканяк кандидат президент зад гърба на жена му..."

Кога си бил искрен? Когато полага клетва във ВНВУ "Г.Бенковски" през 1987 г. или сега?

Най напред погледнах невнимателно заглавието и реших,че има наистина новост, но когато го прочетох цялото видях,че е както винаги.

Защо на кралицата бе Радев? Никой от кралския двор не е умрял.Нападат обикновени хора-туристи.Три от жертвите са французи бре Радев.Изпрати съболезнования, чрез дирктно обръщение по телевизията или чрез социалните мрежи до френския и английския народ.Махни го това протоколно подмазване.

граждани, ама той ушатият не чете, той е чукча смотана!

Предполагам, че ако не той лично като веоенен, то поне хората, които е обучавал и командвал, са отнемали човешки животи. Много лицемерно звучи писмото му.

Кво,кво ПАК ли е умряла дъртата - еее за кой ли път мре

loyola

Ами да разпореди разследване за това какви точно терористи са обучавани на нашите полигони? Щото да не се окажем пак "изненадани"?

Браво на Радев! Кара нещата по приоритети, а сега за България няма по-важно нещо от съболезнованията към Кралицата. Дано при победа на Нинова и Кралицата ни върне съболезнованията си..

ВОДИ СЕ ГНУСНА ВОЙНА СРЕЩУ ХРИДТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ !!! ЗА КАКВИ УСТОИ НА ХУМАННОСТ И МОРАЛ ГОВОРИТЕ ?!? НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА !!!-КАТЕГОРИЧНИ ОТВЕТНИ ДЕЙСТВИЯ ! ТОВА Е !!!

Когато трепеха в столицата на Ирак,можеше.Сега не е хуманно

Никъде не е хуманно.