Таблоиди се чудят има ли Динко хеликоптер за ”лова”

"Ловецът на мигранти" Динко притежава хеликоптер, с който лови потенциални джихадисти по границата на България с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Таблоиди се чудят има ли Динко хеликоптер за ”лова” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Страшно е, но дяволски вярно" както се пееше в една песен. Всички плюем по Динко. Презираме го, разграничаваме се от него, майтапим се с него. Но накрая се оказа, че само Динко и такива като него имат смелостта (или глупостта) да кажат и да направят това, което трябва да се направи. Защото са достатъчно смели (или глупави) да направят това, с което умните и красивите, пухкавите и чистичките, са прекалено велики, за да си изцапат ръчичките. И в цялата българска история след Освобождението (не знам как го водят сега) именно хората заклеймявани като "простолюдие", "селячество" и т.н. са тези, които са бранили България, докато разни префърцунени парвенюта са си кротували в залите и кабинетите из София и са обсъждали "колко е страшно на война". Нямам претенциите да съм нещо повече. Аз не обикалям с Динко чукарите и не ме съдят разни политически коректни магистрати. Нито ме плюят платените лакеи. Седя си в офис и в апартамент в София. Но поне мога да го подкрепя. И ако не това, то поне няма да го плюя. Защото Динко и динковците за пореден път се опитват да направят нещо добро за България, за което аз "нямам време" или просто не ми стиска, а покрай другото и ми пазят розовото дупенце от цялата измет насочила се към България дома ми. Мисля, че дължа признание на Динко и динковците. И поне от мен, го имат.

Следващата стъпка на Динко е закупуване на балистични ракети.

Криптон са по евтини и по ефективни.

За хеликоптера не знам, твърде е вероятно да има, но със сигурност има подводница с която тази нощ отплава към Великобритания. След вчерашния атентат в Лондон, Динко реши да помогне на братския британски народ патрулирайки в Ламанш.

Динковци - прикрити п.дита, които само срамят българското име!

Дейли мейл и Сън, както и в-к Шок/Шоу и всички от този род няма да коментирам. Обаче забавното и може би леко притеснително за наш Динко е че са писали и за наградата от 50хил. долара за главата му. У нас има много гладни, ще се върже някои и ще му падне на Динко главата, за няма нищо. Затова народът е казал: да би мирно седяло, не би чудо видяло! Иначе на Динко му пожелавам да е жив и здрав и да ходи да се снима във ВИП Брадър. Там му е мястото. Може и в парламента.

Какво лошо прави, просто се е защитил както и държавата ни вчера, казаха, че са отзовали нашия посланик (позастарялото Наде), като последно предупреждение към Ердоган заради намесата му във вътрешните ни работи.

Динско си е автентичен български супер герой, който е известен вече и по света. Разбира се, националните предатели, които ни управляват, вместо да го наградят с медал за това че помага на държавата, го съдят с измислени обвинения за да угодят на соросоидните си господари! Жалко че Динко не направи една партия за тия избори, че да гласуваш за нея с кеф!

Абе дребни и жалки човечета сте дето плюете по Динко вземете направете и постигнете колкото него и тогава си изказваите мнението що не си гледате жалкото и мизерно съществуване ами се занимавате с хора които не ви броят за живи вие сте жалки анонимници и едно нищо

Динко - типичната селска мутра. Сръбска музика, татуировки, агресия и русофилство. Класика!

Динко,сръбската чалга,рядко природноинтелигентен велик български патриот!

Не го ли измислихте, заради бежанците от България и Румъния?

Браво Динко!

Абе те тия англичани не знаят ли за подводницата с която ги дебне в Странджта ?!? Малоумна работа са нашите мекерета и техният по-голям нов брат :)

този олигофрен няма ли акъл кого залавя да дойде в разград и да започне да се занимава с турците.

Набираме дарения за свински опашки. Хеликоптер не ни трябва.

Някой може ли да си представи тъп селски педал да кара хеликоптер! Ташаци!

Тъп селски ъгломер си ти, смесица от пръч и магаре.

Аз иам 3-ма познати военни летци и тримата са тъпи селяци ... ама за педалите поговори с приятеря си :) чикиджия ...

и аз познавам един "льотчик"-резидент

Жълтите вестници навсякъде по света се хранят с фалшиви новини, та така и в случая. Само е чудно защо link преписва новините от британската жълта преса, а дираджиите - преповтарят преписаното от link. Но като се позачете човек, става ясно - тук хитро е вмъкнато как антиБХК е подал сигнал срещу Динко Вълев за действията му срещу незаконно проникналите мигранти. Окончателният извод е, че освен, че са спонсорирани от дойче зеле, дираджиите са и рекламни агенти на анти-БХК, като непрекъснато си измислят поводи да ни натрапват действията на тази антидържавна организация, финансирана отвън.

Добре че има все още има такива българи трябва да се вдигнем всички не да гледаме отстрани

Дружки от Ямбол казаха, че въпросния хеликоптер е експонат в Музея на бойната слава в Ямбол!!!!!!! Даже ми изпратиха снимки с децата си покатерили се и снимали се на него и в него. Редакторите на английският таблоида да вземат да си преразгледат статията на фона на днешните събития в Лондон.............

А, аз съм Войвода Хвърчиплана и съм "съюзническата сила" на Динко! И то, щото се сетих, че имам много "фешънки" снимчици от музея на авиацията, даже на едната изглеждам като космонавтка- "Ала Валентина Терешкова"... красота!!!

много си прилича с един експонат и пейзажа около него от НИМ?!

От постъпилата на времето информация от медиите и аз изпаднах в заблуда тогава, че Динко е някаква чиста душа с родолюбиви наклонности. Сега вече ми е ясно, че Динко е български бизнесмен, когото е ударила съчмата, както се случва на повечето му колеги - бизнесмени с анцузи. И човекът просто си има хоби - тръгнал е на съфари за мигранти. Сега си има и въртолет, имал и танк, без оръдие. Човекът просто се забавлява в някакъв негов си филм, а медиите решиха да ни занимават с него, защото видели клипчетата му в Интернет, странен начин за набиране на "новини". Това е. Пълна простотия. Дето викат хората: "Много шум за нищо."

Тоя селяк само като му чуя диалекта лошо ми става.

англичаните задават глупави въпроси, но кармата днес ги настигна. царя им се целуваше със султаните ама ...

Това силно ми напомня на статиите за С. Корея - явно ги мисли един щаб.

Какво значи "не е ясно, дали хеликоптерът е в бойна готовност" ? Нима авторът на статията си мисли, че Динко ще натъпче НУРС-ове под крилата ????? И ще може да ги изстрелва? И дали изобщо този хеликоптер лети? Ще се учудя, ако има дори двигател, който да накара таблото да светне, колкото за гъзарията. Най-вероятно става дума просто за опит за реставриране на закупен на старо хеликоптер от родната армия, на който са му премахнати всички бойни системи и е останала само една обвивка.

Означава, че на някого нещо не му е ясно, ама няма да кажа на кого, че отново ще ми забранят достъп до сайта. Някои хора са чувствителни и докачливи, особено за журналисти.

Видяхте една снимка с хеликоптер във фейсбука на Динко и започнахте да си измисляе статии и да си фантазирате> Хеликоптера му е за старо желязо. Не виждате ли,че таблото му е залепено с тиксо (скоч)? Как според вас ще се издигне във въздуха този таралясник?

Ето как и "Сън" се включи във фалшивите новини! То ей така, като кило домати се купува боен хеликоптер в България! За "подкарването" му да не говорим! А някой знае ли колко му е разхода на гориво само за 1 час!?

Нямам нищо против хомосексуалистите, ама нашите скрите пдита до когаще си развяват байряка по границата, къде са ни полицията и армията да озаптят разни динковци и пешовци??!!!

... явно вече им плащат в стари хеликоптери. То и рублата толкова се обезцени че поне да има нещо за скраб.

За лова има една торба със свински опашки

Тоя от клипа и оня от Банкя здраво си оспорват титлата ВСЕЛЕНСКА КРАТУНА ;)

ЗА КАКВО МУ Е ХЕЛИКОПТЕР ОТИВА ЛОВИ ОБИРА ТЕЛЕФОНИ И ПАРИ .ПОСЛЕ СЕ СНИМА С ОПАШКИТЕ И СЕ ХВАЛИ И С ББ

Туземните рашофилистичета едва ли ползват руски, едва ли знаят кой е Бердяев, но нека се пробват да разберат следния текст: "Россия по праву занимает одну из первых строчек в рейтинге стран с самым высоким показателем количества рабочих часов на душу населения. Россияне работают много, но производительность их почти в два раза ниже среднеевропейской. Более половины отечественных промышленных предприятий регулярно тратят время и деньги на повышение этого показателя, но тщетно. Кризис и санкции дополнительно усугубляют ситуацию: чтобы обновлять производство, нужны современные технологии и дешевые кредиты, но доступ и к первому, и ко второму осложнен".

Нищо чудно! То отдавна само ние охраняваме и милеем за ...Булгаристан! Армията ни е в Афганистан и Ирак..на мисии, ба!

Ако е неизправен - да се ремонтира час по-скоро!

То и банкянската мутра е от нивото му и го похвали, но след туй се усети и би отбой.

Добре,че има доста такива като теб,ще ви превземем лесно

В телефонен разговор с президента Румен Радев Доналд Туск е изразил подкрепа за изпратеното от българския държавен глава писмо, в което се призовава да бъде приет общ оперативен план за действие на ЕС при рязко увеличаване на миграционния натиск, както и за допълнително финансово подпомагане за охраната на границите на България. И Европа е с Динко от Ямбол.

динковци са им в главата, а забравих и другите твои кумири - маджо, баджо, черепа, кокала, трактора, мето илиянски, митьо очите, доктора, пашата,..., а бе се подобни гении.

ico_all

Хеликоптер каиш? Аз пък на вилата имам една севернокорейска ракета с която ако ги запукам тези журналя право на м....... в ....... ше ги вкарам!!

ГЛУПОСТИ това го драскат нашите боклуци никакви чужди весници-ние сами се маскарим тъп народ.

Те на това се вика "ХИБРИДНА" новина...Пък после Путин водел хибридни войни......А Сън и подобните му жътоиди съвсем не пишат хибридни новини.....

Динко си има АН-64 Apache.

Време е за Фъртолет не само за църни мегранти, а и малоумноЗомби джорналисти да ги ловим чисто, бързо и безопасно.

А отляво на снимката е резервният му ляв колесник, ама защо и той е на постамент гадая...

Това на снимката мисля, че е Ми-24(Крокодил). Съветски боен щурмови хеликоптер...сериозно оръжие. Силно се съмнявам да изправен и годен за употреба.

Ще връзва мигрантите за перките със свински опашки и ще върти на ръка перките като "въртележката на леля Таня" във Заимовата градинка.

част от путлерастките паравоенни структури, създадени от кгб/гру в бившите соцконц държави, а защо - обяснението е елементарно.

куку куку куку

Айде и НАЙ_ПРОСТОТО ТУРСКо ГОВЕДО да се обади

Ингилизите са шантави хора. Обещавам утре да отида до Военния музей, след което да се снимам с няколко Т34-ки и гледай как в понеделник дейлимейл ще пише статия как съм си купил неколко танка. :D

аз имам снимка пред Т-55, къде ще ни занимаваш с тези антики :)

Е Т34 знам, че имат в музея. За другите незнам. :)

Динко ги поваля с един шамар зад врата, не му трябва врътолет.

Не само. Има и имперски разрушител и импеpски щурмоваци и AT-AT канонерки и стадо нинджи и 3 терминатора. Как да вярваш после на "демократичните" медии???