Шок за парно, вода и ток, ако КЕВР приеме цената на газа

Парното и топлата вода могат да поскъпнат драстично, ако КЕВР се съгласи природният газ да скочи с близо 30 на сто от 1 април. Ще поскъпне и токът.

Обратно в новината

Коментари - Шок за парно, вода и ток, ако КЕВР приеме цената на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Шок за парно, вода и ток, ако КЕВР приеме цената на газа"===> Гласувайте ПРАВИЛНО- за Нашите. Ако вземем властта - това няма да се случи (ха Ха ха ) , ако гласувате за ГЕРБ - дупе да ви яко - ще ви оставим на ГАЗПРОМ да ви разкаже фалшивата диверсификация ( Ха ха Ха ).

Това е подготовка да се съботира правителство различно от Герб. Гробаджийската мафия усилено иска властта.

Боклуци мръсни капиталистически, тя цената на газта ще стане като в Холандия с тия 30% нагоре. Не народен съд ами без съд и присъда за вас изедници.

Поредното предизборно сплашване!

Спокойно, няма да е с 30%, ще е с 24%, което им е предостатъчно. Искаш 30, получаващ колкото искаш!

ХА, Ха, ХА! Може да го вдигнете и 1000 процента, Аз съм "ГОРД МАНГАЛ" от 2012 г., не ходя на работа, и не плащам нито парно, нито вода, , нито мед. осигуровки, нито данъциа, а скоро и ток! Ама коркайте се бе зомбита нещастни!

Вече е време за въстание. В Хартата за правата и свободите на Гражданите е казано че НАРОДАима право на въстание,когатоПСЕВДО ЕЛИТА ГО МАЧКА ГРАБИ УБИВА КРАДЕ И ЦЯЛОТО СЕГАШНО ПОЛОЖЕНИЕ. Време е ! Вече няма какво да губим. Грабвайте управленските тела-дебелосерковци нещастни.

Руската мафияяя братя!

абе нали, "братята" руси ни продаваха 20 години газа с ч0 % по-скъпо. защо сега пак искат увеличение. не е по братски някак. а и да по над един милярд губим годишно от завишените им цени. а пък те и данъци не плащат. браво братушки!

А кой ти е казал че увеличението идва от руската мафия?

Е за това нямаме образование, за да ви държат прости и да не разбирате от къде ви влиза.

Май наистина ще има шок за някои - окончателен!

Чист либерален фашизъм.

АКО ДКЕВР ПРИЕМЕ ТОВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯТ ВИНОВНИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТ.

Ала-бала! Шока ще е през април-май, когато БСП гепи властта и пенсиите станат по 1 Долар, както при Жан!

Ние ще можем да купуваме газ от всяка ЕС страна, която има излишък и ни го продаде. Газпром-РУ се е съгласил да намали цените за Бълхария за да ги приравни към европейските, а ЕС ще си затворят очите за монопола. Потреблението на природен газ в Б-я е символично на фона на западните страни. За какъв ток говорите, като основно токът се произвежда от АЕЦ и ТЕЦ (въглища!). Наглостта на Булгъз е огромна.

Ако приемат повишението, цялото КЕВР да се уволни. Рушветите ще им стигнат до края на живота им ако я карат по-скромно.

Грешиш! Рушветите ще стигнат до края на живота на внуците им... Така ще е щом председателя на КЕВР е личен приятел на оня смешник А. Атанасов (ГНОМА)

КЕВР

Глупости, шарлатаните от ГЕРПът, Бочко и Плевню, както и агентът Гоци (АБВ) ни обещаха още отпреди години, че ще ни носят газ от Азербайджан и Катар в цинкови кофи. Бочко също ще обдухва и с шистовия ...

психопати трупат милиарди за гробищата....ще вземете на босия цървулите, мръсници

Честито БСП! Продажници руски...

Иван Иванов тъмно син костовист.

Ако навремето и вие имахте такъв като мен сега и при вас тока щеше да е безплатен както в Чили

Комунистическата енергийна шайка в България даже не чака официално вземане на власт от комунистите и немедленно тръгнаха с голямата кошница. Дупе да му е яко на българския народ! Задала се е "оправията" на комунистите!

А кой ги търпя толкова време? Ти какво направи това положение да престане? С плюене по форумите за пари работа не се върши, сега и ти си сигурен, нали?!?

Нема се плашите,ББ сега ша опраи рабоата!Само да спечели и този път и ша ни оправи ча свят ша ни са завие.Газа ще бъде без платен,тока 00,2 ст. на Kw.,водата 00,5ст. 1м-куб,и тн.т.Марица-вино ще стане,а пък морето-ракия.Това до изборите а после-После както си беше!

че що все да ви оправя бакийте.я си плащайте тарикатлъка-наказателен вот.хахахаха

Лошо, некадърно управление на страната!!!!!

ИМА -НЯМА 2 МЕСЕЦА СОЦИАЛИСТИ НА ВЛАСТ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКО.ИЗБЕРЕТЕ ГИ ЗА ПОСТОЯННО- ДА ЗАТРИЯТ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ТАЗИ ДЪРЖАВА.

"Преди дни шефът на КЕВР Иван Иванов каза, че няма да дава изявление до изборите, така че да не влияе върху тях." Но ооо... вие си знаете... за кого да гласууувате , налиии? Ние само ви подсещамеее!

преди година велики анализатори, очакваха Русия да фалира понеже цената на газа падаше, интересно ми е сега какво ще напишат, сигурно , че Путин ние е виновен че имаме некадърни политици ближещи западните задници на меркел и сие само и само да са във властта

Няма да фалира. Ще орежат заплати, пенсии и драстично падане на стандарта. Ще се свият на най необходимото.

Все едно Газпром няма нищо, ама абсолютно нищо с цената на природния газ в България. Те са целите в бяло.

Откъде го измислихте това безумно увеличение, което готвите за бедния народ, след като белите държави от ЕС доставят газта на по-ниски цени, отколкото България, а на всичкото отгоре искате увеличение с 30%. Я бързо едно интервю на Валя Ахчиева с Р. Овч., та да видим за какво иде реч.

d4

единственото и основно задължение на КЕВР е да "регулира"интересите на монополистите.

Шибани боклуци....и сто тояги са малко, емигрирам..

Чумодан, възгал, Масквабад! Лек ти път и да не забравиш чалмата!

jingiby

Доколкото чух и Софийска вода искат драстично повишение на ценате на водата. Това с вдигането и на газта е добро решение. Следва да се готвим и за тока. Така и не разбрах защо цената на билетчето в София стана 1,60 лв., но на фона на очакваните следизборни повишения на всичко друго, това е капка в морето. Така и не разбрах къде отидоха 22 милиарда лева заеми теглени от Боко...

Тука са милиардите, тука! Ако не бяха тука, мислиш ли, че Курни щеше се бори да докопа властта, респективно мъните!

Tук са, да! В джобчетата на боковата шайка - Корни трудно ще му ги вземе!

Не се притеснявайте бе! След месец Курни става Министър пръццедател след два месеца средната заплата става 2 Евро и КЕВР ще има да духа таратор без краставици и кисело млеко!

Това с повишаване на зената на газа е заложена мина за ГЕРБ ако спечелят изборите.Сигурно има и други мощни мини заложени от ,,освободителите"и принадлежащите им партии и агенти със цел да изпразнят хазната и да обвинят Европа,че въпреки отказа на Газпром да ни съди и изнудва то ,,токъ пак шъ пускъпва"и ,,Иврупейския съюс и виновен щот идно времи нямаши таквис работи"!

Ами ако спечели БСП-ето?

Тогава Р.Овч и К. Нинова ще отидат в Москва и цената ще падне с 30-40% поне. СПОЛУКА

Предлагам да направим референдум и да махнем есента, зимата и пролетта от годината! Така потреблението на всичко скъпо и прескъпо ще е на минимум - няма да е нужно отопление повече! Вечно лято! Кой е за? Науката не е безсилна!

Не се притеснявайте бе! Някой - ей такъв като пукналия рокфелер ще направи милионите. Накрая ще пукне и ще ги остави ама дано се намери някоя дарина павлова да ги изхарчи, че инак - язък - ще се върнат при ограбените. Искахте капитализъм? - Ейго- вна!

Това за рокфелер е супер новина. Нека не го забравят соросоидите. Като стана дума, крайно време му е и на него. А и на тоя на снимката. А и на Бай-Хой. И на още 20000-40000 мекерета национални предатели и престъпници.

Тъй като от Нова Година търговските вериги за хранителни стоки си направиха вкупом двойно и тройно увеличение на продуктите и то под всякаква критика за качество, сега ще имат повод да ги коригират още веднаж - нагоре. Ха нека бабка Корнелия се изрепчи и да обещае да ги коригира надолу???

Като минат изборите които и да спечели ни е е..ано положението.Всеки идва за да краде.Герберите не се некрадоха два мандата инскат още.Комунистите не са били на власт и са гладни до безумие.Които и да хванеш идва с цел да клати народа , като му обещава небъдни работи-увеличение на заплати,пенсии, като не казва откъде ще дойдат парите.Действителността е тежка и трагична.Тези от КЕВР срещу някои лев или евро защитават монополистите изцяло.Крайно време е Цацата да влезе в тази гнилоч.

Ако пак блеем като овце, ще вдигат колкото им отърва. Ние сме май единствените, които позволяваме на управляващите да ни унижават толкова много!

Ха-ха-ха, евала :) Това да ви е генерална подготовка, за когато дойдат БСП и ДПС на власт :))) При тях ласкаво нема

Не сте съвсем прав. БСП не вдигна тока при Орешарски. Просто НЕК задлъжня с 2 милиарда. Даже подозирам, че ще намалят цената със същия номер. В крайна сметка всеки българин вярва, че заемите на държавата не са негови и няма проблем със схемата.

Кретеноидна държава! Т.е., кретени я управляват и кретени живеят в нея! Туй то

Не приемам мнения и критики От Далече. И съм много против и правото на глас за далечните сеирджии.

Да не приемаш мнения и критики, без значение откъде са, е тесногръдо... А правото на глас си го имам, тъй като съм сто и тупурнайсто поколение Българин! Нещо друго?...

какво значи от далече бе калъф...да не мислиш че сме отишли далече понеже тука е много добре

Младите Американски Шистоваци с новите технологии, които добиват петрол и газ от "нищото" ! Тези технологии се подобряват системно и стават все по-ефективни ! А туземните идиоти-рашофилистици желаят фалита на шистовите компании, щото така било изгодно на путлеристан ??? Абе верно сте големи иди.ти, сЕ едно, че една майка ви раждала сичките ???

lu4ka

И като са толкоз гъсти със САЩ, защо Канада спира добива от шисти. Леваци ли са, какви са?

Спрели друг път.

Единствените резерви в системата са: 1. Безплатният ток на индийските ни питомци 2. Едни 50-60% печалба на енергийната мафия И двата фактора са непреодолими. Те са силни и обединени. Ние спорим не само за Лефски-ЦеСеКа, ами и за отборчета от пета дивизия. Протести? Супер! Вече организирах 3 във Фейсбук. Милиони ме подкрепиха ;))

нагли мръсни псета! ето това е откровен цинизъм "няма да давам изявление, за да не влияя на изборите" ?!? Значи, да очакваме, че като минат изборите, ще ни го таковате, нали?? Всички политически псета са такива - преди избори са усмихнати до уши, с вдигнат палец и ни казват - ние сме вашите хора във властта....след изборите ни показват среден пръст и се хилят нагло - благодарим ви, сега ще може безпроблемно да ви таковаме, както си искаме...там където има икономически интереси, морал няма. Единственото лекарство, макар и за временно лечение е революцията. Но ние сме добре тренирани от 500 годишното турско робство.За това, което ни се случва, други народи сто пъти да са изправили до стената който трябва...в чисто икономически план, тук се правят безумия - не може за повишаване на доходите да не намират икономически механизми, но за повишаване цената на горивата и други ресурси да намират оправдание....интересно ми е друго - ако обикновеният човек може да фалира, защо едно дружество да не може??ми да фалира топлофикация примерно, да фалират Чез-Мез.....има нещо чудовищно сбъркано в социалната система на така наречената демокрация. Някой да ми обясни, защо примерно директор в банков надзор взима 50 000 лева месечно възнаграждение /без бонусите/, а един миньор, който си рискува живота ежеминутно, взима месечно 500 лева някъде?!? И нещо друго - ако някой банкер реши, затварят мината и миньорът е навън, без работа и пари.Но ако банкерът сгафи и се издъни, го понижават със заплата 10 000 лева месечно, или в най-лошия случай го пращат на заслужен отдих с 20 работни заплати...затова вече казвам - как и кога ще ги настигнем...румънците?? един банкер, финансист и крупен икономист нямаме вкаран в затвора, уви.

Ми добре вдигайте ...... ама Кой ще плаща а ...... идиоти.

Ми защо да не дигат, като знаят, че никой няма да протестира. Управляващите нямат страх от народа , факт - правят си каквото искат, не признават референдуми, не признават съвети то Европа , от Румъния относно съдебната реформа.

С колко процента вдигнат парното с толкова да повишат заплати, пенсии. Същото да стане и ако повишат ток и водата.Ако не всички пред МАВЗОЛЕЯ.

И кой ще накара частника да ми вдигне заплатата бе неграмотник.

Ти като си толкова грамотен ще измислиш начин.

Е К С П Е Р Т Е Н Д О К Л А Д от БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНСКИ ЕНЕРГИЕН ФОРУМ за ЕНЕРГЕТИКАТА в БЪЛГАРИЯ

понеже Европа се договори с Русия и ни намалиха цената на газта.

Пак ли ..ВДИГАТ? Брей какъв ли им е "секретът"??!

Тоя бълхарник докога ще си пълни гушата и ще ни играе по нервите...

Докога ще ни мачкат и ще си пълнят джобовете за наша сметка!!!Призовавам всички да излезем на протест и да ги смачкаме тези мишки!!

Колко увеличения минаха ток вода билети излизат 20 човека другите им е кеф

Отговор : - ТочноДокато просто Тръгне 2стъпковата !, ОТ и ЗА Нас-Всички.