Оланд упрекна Тръмп за ”недоверие към приятелска страна”

Франсоа Оланд упрекна Доналд Тръмп за демонстрираното "недоверие към приятелска страна" като Франция.

Обратно в новината

Коментари - Оланд упрекна Тръмп за ”недоверие към приятелска страна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция никога няма да бъде такава сила,както при Митеран.Юздите са изтървани вече.

Оландо Перуката още вади трески от Загубата на Мистралите. РЕВИ, Реви с пълно гърло. СЛУГА ТАКЪВ

Мизерник. За първи път такъв голям простак е президент. Поредно доказателство, че французите винаги са били путки.

Оланд продължава да се прави на ударен с мокър френски чорап... Целият свят вижда какво правят той, Меркел и Юнкер ,но за тях явно няма значение че някой им ко казва НАПРАВО, яасно и точно. Те продължават да викат,че нищо не са направили ама то около тях СМЪРДИ....

Огледален образ на нешето бившо недоразумение.

Няма,няма...Хич няма.Оня с камиона в Марсилия сгази 100 човека. Оланд е противно обонгово мекере. Кого лъже,кого заблуждава? Не съм мислел някога,че ще харесам настоящия американски президент. Е той надмина очакванията ми... Казва нещата такива,каквито са и с това печели обикновените хора. А дано и в Германия на изборите спечели някой като него,да се спогодят с руснаците,и света ще стане едно по-добро място за живеене...

Комунягите демократи на рептилката Хилари и комунягите социалисти на Оланд се бяха много здраво сдушили и сега като Тръмп ги подпети почнаха да реват като вдовици за у...й ,но и да реве и да не реве на тази карикатура Оланд и остават броени дни на власт.

"Не искам да правя сравнения, но тук няма оборот на оръжия, няма хора, които вземат оръжие в ръце, за да стрелят в тълпата" - хахахах - нали не искаше да демонстрира недоверие в приятелска страна! Още на следващото изречение го демонстрира тоя лицемер смешен!

Много точно изказване на Тръмп! Отбележете си го в тефтерчето: "Националната сигурност започва от сигурността на границите."

Kalin

Прав е Тръмп.Франция се промени.Армията им като я видиш пълно с черни.По улиците също.Двойките са предимно мешани сред младите.Жалка картинка.После се чудят що ги гърмят на ляво и дясно.

Присъединявам се към казаното от американския президент, защото останах със същото впечатление Париж. Очаквах много, защото знам много и за града, и за мястото му в културната история. Там се опитвах да различа натуралните французи - случваше ми се рядко. Повечето хора по улиците, освен туристите, бяха от други континенти. Мисля, че това не би трябвало за е обида, французите са имали колонии и сега тези хора са при тях. Нормално е.

Ако беше жив Де Гол-лично щеше да застреля тоя пейзан!:))

При властването на Оланд,Франция е бледо копие на"велика"сила.Аналогията с маршал Петен,подписал "мир"с Третия Райх на Хитлер,е видна.Оланд се превърна в послушна кукла на конци на Райхсфюрер Меркел.Без автентична политика,мнение и решения.Тръмп просто назовава нещата,с типичната американска арогантност,такива,каквито са .

Вие ли сте приятелска страна на Доналд Тръмп , вие сте Обонговски подлоги !

Какво може да се очаква от един агент на Путин освен да очерня един доказан демократ последователно изповядващ евроатлантическите ценности.

Виж сега, по отношение евроатлантическите ценности не е чак толкова правоверен. Доказано е че си пада по жени, а това не се толерира особено. Може би само поради тази причина Тръмп проявява известна колегиалност и не е много жесток към него.

Шило

Не е излъгал.

Оланд към Тръмп - "ти си льошо момче". Защо ми прилича на Луи дьо Финес.

Ало Оланд, казал ти го в прав текст. Какво се правищ на ущипан, слез от лимузината и виж Париж, колко диваци, пък тогава се прави на обиден.

Тихо там!

Тръмп няма никакви дипломатични умения. Всъщност ареснала му от умения е доста скромен и за пореден път демонстрира плитък ум отваряйки си устата. Най-добре е да играе ролята на тъпата блондинка във вицовете и да си мълчи (както и без туитове).

казваш не е като куклите на сорос платения мелез обама и корумпираната килъри Хитлер

francia e velika dargava.dano ne sam prav no mislia che edin referendum vav kanada za koi ezik da e oficialen dokara omrazata na francuzite kam amerikancite.i ima zashto.

Някой ще ми каже ли, дали Франция след Де Гол е имала по-голям мухльо президент!?

Дамо не казвай ,че Де Гол е мухльо ....

Истина винаги боли , мосю Орланд :)

Някакъв съмнителен тип, който управлява в извънредно положение, не може да дава акъл за свобода, демокрация и подобни. И да изтъкваш като предимство невъоръжеността на населението /беззащитността му/ е малоумно. Ако във Франция режимът за носене на оръжие беше по-свободен атентатите нямаше да са толкова кървави, тьй като хората сами щяха да неутрализират терористите още преди намесата на полицията. В Щатите както видяхме, това се случва. След падането на този и германското менте Европа може да се върне към нормалността.

"Не искам да правя сравнения, но тук няма оборот на оръжия, няма хора, които вземат оръжие в ръце, за да стрелят в тълпата", изтъкна президентът на Франция. Така ли ? Ами защо тогава демократична, нетоталитарна Франция вече година е в извънредно положение ? И кой повече обича Париж - който иска да се прекрати миграцията, или който вика "вилкомен", как е там на френски, "ще се справим". Е, справихте се. И източноевропейци, и руснаци, сега и американците ви го казват - грешите !

Доста съм попътувал и обичам това, но вече хич не ми се ходи в големите западноевропейски градове. Там вече няма Европа, а само огромни тълпи туристи и шебеци от всякакви разцветки, които те дърпат отвсякъде. В предградията е пълна катастрофа, не можеш да срещнеш бял човек.

Прав е !

както повечето американци, може би и Тръмп не е ходил по далече от Джърси или Акапулко - хахаххахаха

Бройлер, виж какъв собствен самолет има Тръмп! И имоти по света

Защо тогава Оланд не покани Тръмп , на дуел ?

На Оланд не му стига акълът да разбере, че Тръмп не изказва недоверие към Франция и народа й, а само към управляващата му соросоидна социалистическа върхушка, която демонстрираше, по един или друг начин, че поддържа Клинтън и че е против Тръмп. Лъжите и оплювките на френските и европейски медийни официози срещу Тръмп не са спирали, ама така или иначе на Оланд и социалистическите соросоиди им се вижда краят, поне във Франция. У нас не, щото още се намират гламави да вярват, че бесепарите са патриоти и проруски настроени, та гласуват за тях. И са гламави да вярват на приказките и да не виждат действията: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). И не виждат реалностите: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г., Дир бг. "Тази партия (БСП бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников...", из публикация в Труд онлайн от 15.12.2016г. под заглавието "Генерал Решетников пред Слави: Корнелия Нинова ми каза как предполага, че кандидат-президентът ще е Румен Радев". Под публикацията има линк: Запис от разговора можете да видите тук (започва от 6:30 мин). И в гугл: "И Илияна Йотова се оказа съюзничка на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация "Отворено общество". И тоя ако не е пръв соросоид: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg

Ние нямаме антиситемна партия, защото обществото няма никаква собствена градивна сила. За кого тогава да гласуваме? Марешки? Патриоти? Или да не гласуваме? Държа на мнението ви и специално ще следя тук да го видя.

Аз не мога да Ви кажа, мислете, и изберете сам! И все пак, според мен е добре да гласувате за най-малкото зло, т.е. за онези, които не лъжат, или лъжат най-малко. И съдете по действията, не слушайте приказките!

Оланд да размисли дали в Париж нямало хора които да вземат оръжие в ръце и да стрелят в тълпата! Много му е къса паметта!

франця не отдавна не е франця ... за париж да не говорим ... аз не мога да ви разбера вас българите хем ме харесвате , хем не ме харесвате ... фурнаджииски лопати доказано от векове !!! на руся територии не и трябват , виж вляние - да и аз ще им помогна . някога пращали ли сте колет или писмо до хаваите или коста рика ? не сте ... вижте пощенскояят код ако не вярвате :) всъщност вие сте гяури ... демек неверници !

anubis7

Защо взе Крим ако не и трябва ? И преди да кажеш 4е е руски... Бил е български много преди това !

И защо ни е притрябвало руското влияние на тази крайно корумпирана нереформирана олигархична държава на нас специално? А рашките кога ще ни върнат ограбеното от окупационните съветски войски ,всички трезори на БНБ национално богатство след девети,абсолютно по начина по който Хитлер крадеше!

Оланд има ли топки да се разходи сам или с още максимум двама души след 8ч вечерта из Марсилия. И то не в покрайнините, а по центъра ?

То да ти кажа вече в цяла Франция е така, не само в Марсилия. Оланд и неговите обичат да си затварят очите в името на толерастията.

В Париж бялата раса е на изчезване. Ако се види бял човек, той не е французин или не е с френски корени.

Този път аз не разбирам!Нима е лъжа това което казва Тръмп?Г-н Оланд,истината боли!

И кво повече може да направи Оланд освен това изказване с "упрека" ? Ще забрани американските стоки? Ще спре износа за САЩ? Ще изгодни американските войски от ученията във Франция?

Де Гол ако беше жив щеше да срамува от сегашна Франция.

ОЛАНЧООО,ТРЪМП ТИ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ ЧЕ СИ ПРЕВЪРНАЛ ПАРИЖ, В ЦИГАНСКИ КАТУН,ТОВА НЕ Е НЕДОВЕРИЕ ,ТОВА Е ПОГНУСА ОТ СЛУГИНАЖА ТИ КЪМ СОРОС

или не, уважаеми французи, този път г-н Д. Тръмп е прав, защото Вашата държава практически е във военно положение след като над 10 хилядна армия охранява, от посегателства и атаки от страна на намиращите се на собствената Ви територия легални и нелегални чужденци и свързани с тях френски граждани, всички по-важни обекти в страната Ви, в това число и в самия Париж! За каква сигурност за живота и здравето и личната неприкосновеност на френските граждани и легално пребиваващите в Париж чуждестранни граждани може да става дума при такава военизирана охрана на обектите и практическата й невъзможност тя да осигури защитата на всеки гражданин по отделно!

Един поглед към охранената физиономия на Оланд е достатъчен за да се разбере, че на този не може да се има никакво доверие! Този ще те продаде след 5 мин!

"Не искам да правя сравнения, но тук няма оборот на оръжия, няма хора, които вземат оръжие в ръце, за да стрелят в тълпата", изтъкна президентът на Франция. За какво са им оръжия. когато имат камиони?

Оланд нещо не е доусведомен или се прави на прост, защото нелегална циркулация на оръжия винаги е имало във Франция. Да не забравя атентатите от 15.11.15-стреляха по хората. Да не говорим, че почти всеки ден залавят желаещи да правят атентати. Нещо, което се е превърнало в ежедневие.

?!? - тук няма оборот на оръжия, няма хора, които вземат оръжие в ръце, за да стрелят в тълпата ?!?... :-0...

FuckTheEU

Лъжливите медии пак наричат това недоразумение оланд социалист! Никакъв социалист не е, колкото станишев който подписа окупационния договор за американските бази е социалист!!!

Ти си тоя с недоверието бе Кюлаф. За ква страна ми дърдориш.

Париж не е Париж! Така е! И това започна още преди 20 години! Но сега вече Париж е разделен на гета, хубав център, 5-6 сносни квартала и останалото е гето! Не е препоръчително да замръкваш на някой места! Бохемския дух на Праиж ужким е там, ама е умрял безвъзвратно! ПРАВ Е ТРЪМП! И аз обичам Париж, но ... но не е това което трябва да бъде и не е това което беше! Подобно на ИСТАНБУЛ ходих 4-5 в годината, сега не съм стъпвал от минимум от 2 години! Жени с забратки, преди бях с къси поли, даже пред университета в Истанбул вече са с забратки абе майната му!!! Меркел и очилатия ДЯДО ЮТКЕР!

АЛ ПАРИЖ СИ Е СТАР АРАБСКИ ГРАД ... БЕЛИТЕ ОТДАВНА СА МАЛЦИНСТВО .... А СЪЩИТЕ БЕЛИ ПАРИЖАНИ СЕ СМЕЕХА НА МАРСИЛИЯ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ЧЕ БИЛ АРАБСКИ ГРАД :))

Оланд, той фейк-слуга на транснационалния капитал, има наглостта да се идентифицира с ЦЯЛА Франция?!? Ми недоверието на Тръмп и милиони други, вкл. французи, е към теб, глупако, защото си подлога на ционистите-кукловоди и водиш страната си към дъното, антихрист жалък!

уотър, ти не си ли жена, не си ли майка, та използваш такъв груб, дори вул.арен език ? Препоръчвам ти да прочетеш петологията на една истинска жена, нобелов лауреат, Светлана Алексиевич, почни с "У войны не женское лицо".

Нещо лично засегнат ми се видиш ;)

Мери,ти сигурна ли си че точно това СЕДЕМДЕСЕ ГОДИШНО ДЕДЕ наречено от мен тръмпи,не е сложен от евреите. За русия е ясно-преди 90г евреите си създадоха там СВОЯТА ДЪРЖАВА с КОЯТЕ ТЕ ШАНТАЖИРАТ СВЕТА.Това именно е КОМУНИЗМА мери-ВЛАСТ НА ЕВРЕИТЕ.Та сигурна ли си че деди тръмпи не е сложен от тех.И зет му е джуга и щерка му стана джуга...

никога не са се харесвали на простолюдието, което ги обсипва с куп епитети ..., на простолюдието му дай главанаци и простаци като тръмпо и путлероподобни същества и то изпада в екстаз ?

Прав си - Обама, Клинтън, Буш как възпитано разсипаха Югославия, Украйна, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан... Как продължават най-възпитано да съдействат на ислямското нашествие в Европа, на налагане на обратните "ценности"... Как възпитано ни правят малцинство в Родината ни на Тервел, Крум, Калоян, Левски, Ботев...