Тръмп: ФБР не може да спре изтичането на информация

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвинява ФБР, че не успява да спре изтичането на информация към медиите.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: ФБР не може да спре изтичането на информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОНЧО СИ Е БИЗНЕСМЕН А ТИ СИ ПЕДАЛ

Като не може закривай Бюрото, или викни някой от нашите корифей-професионалисти да го оглави! Тъкмо сега има един свободен!

Путин и Тръмп , са държавници , а не педали като нашите в Бг , и в ЕС .

Поради каква причина ти си ги слагаш във една опаковка ? Изборният процес в САЩ не може да се сравни с изборите в Русия , или чу ли си нещо за конституционална гремия от изборни люди , които решават след вота на население ?

Путя ли бе, какъв държавник е тоя еврейски мишок? Русия е най-богатата държава в света, а има икономика колкото Испания и е извън топ10 по БВП.

Вероятно Дончо Тръмпов е бил вербуван от руснаците, срещу някой и друг милиард, те това могат, а Дончо си е бизнесмен.

НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ОБАМА И ВЕРНИ НЕМУ И НА СОРОС СЛУЖИТЕЛИ СИ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА ,КОЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ СВАЛЯНЕТО НА ЗАКОНО ИЗБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ-ДОНАЛД ТРЪМП,ТРЪМП ЗНАЕ ТОВА И СЛЕДВАЩАТА МУ СТЪПКА Е ДА ПОЧИСТИ ФБР ОТ СОРОСОИДИ,КОИТО РАЗСИПАХА АРАБСКИЯ СВЯТ С ПРОСТАШКАТА СИ НЕДЪЛНОВИДНОСТ И ИСЛЯМИЗИРАТ ЕВРОПА

На Тръмп и феновете му им се иска медиите да казват не истината, а това, което им изнася на тях. Нещо, с което добре се запознах през соца. Явно се връщаме в миналото и не е за добро.

ти па уби рибата - коя медия днес казва истината. Явно си останал в соца и си гризеш ноктите от стреса в днешната демокрация.

Тръмп е номер 1

симо

Да не забравяме кой уби Кенеди....След като провалиха мирните преговори със случая Пауърс---Ю-2.

Аз се кефя. Такъв безумец начело на САЩ ... Абе Путин си знае работата

Има ли нещо което да не ''дразни'' 70 годишния смърдящ на пръст Тръмп? Този дъртак не знае на кой свят е. Щом заплака от ЦРУ, ФБР и Франция, значи Тръмп е за старчески дом и усмирителна риза ! Този е тотално полудял.

Щом шпионите от ЦРУ и ФБР са срещу Тръмп, значи Тръмп е прав. ЦРУ и ФБР трябва да бъдат разглобени на парченца! Аз бих ги махнал изцяло дори!

Pak shte vi kaja,che ne triabva da komentirate neshto koeto ne razbirate....haide sprete se veche...FBI e podchineno na Kongresa,a ne na Prezidenta...Tova che Tump se opitva da gi komandva e narushenie na konstituciata.....Neka ne zabraviame,che v momenta teche rasledvane sreshtu nego I negovite podchineni za vruzkite Im s chujda durjava predi izborite..

Дали става дума за командване или чиста проба да ги накара да си вършат работата и по-точно да си изчистят редиците от партийно зависими. А, че става въпрос за борбата на Тръмп срещу медиите, които са му трън в петата е ясно. Той много добре знае, че тези медии са тотално НЕсвободни и опитва всячески да се бори с тях. Става интересно едната власт срещу другата власт - 4-тата.

фбр в този си вид е смъртоносно за света. предупредих ви! тази паплач трябва да бъде разследвана за престъпления срещу човечеството!!!

Доналд Тръмп наследи една огромна ,Хаотична , Корумпирана до мозък,фалшива държава на глиненеи крака от Барак Хюсейн Обама ! Докато изринемногогодишната натрупана тор от властта в САЩ ,Тръмп ще се наложи да премине през хиляди фалшиви новини,предателаства на службите , ....! Дано Оцелее ! Физически !Има опасност на Олигарсите да им писне и да му повторят номера с Кенеди !

тръмп е представител на най-мафиотские бизнес - строителния хазартния, хотелиерсия, плюс петролния, който напъва да се дигнат цените на петрола, за да стартират санкционираните от Обама проекти в путлеристан.

служби са проверени патриоти и няма да допуснат случайно избран президент да продаде интересите на Родината.

странна страна е тази страна помия -министерсво е по силно от президента и неговата администрация!!!! ТИЯ ХАЙМАНИ ОСТАВИХА НА ЕВРОПА ЗАПЛАХА ОТ ЯДРЕННА ТРАГЕДИЯ В УКРАИНА (КОЯТО ПО ДУМИТЕ НА УКРАИНСКИТЕ УЧЕНИ Е В НАЙ БЛИСКОТО БЪДЕЩЕ ПОРОДИ ТЪПИЗМА НА ПРАВИЯ СЕКТОР КОИТО НЕ РАЗРЕШАВАТ ДА СЕ ПРИГЛАСЯТ РУСНАЦИ)!!! ТАКА Е В ДЕМОКРАТИЧНА АМЕРИКА

Значи и ние ще сме с радияция от дивите хахли

За това което става в САЩ отговаря ФБР!! Явно хабер си нямаш!

Стояне да те е.е кой те хване, цървул селски какво рзбираш ти от разузнаване ?

ФБР се командва още от хората на Барак Хюсеин Обама , Тръмп още е в кома след изборите ! Време е да се вземе сериозно за тях ! ФБР по навик продава информация на вестниците ,разбира се за долари ! Скоро ще влезе във вкус и ще ги подпука с удоволствие !

Тръмп ще е в тази кома през 4ри години! Той е кухо парче, което само се хвали с "голямата" си победа?? Повтаря само едно и също във всяка реч? на хората взе да им писва!

ще увеличим ядрения си потенциал щото сме най най най супер пупер дупер

Малоумният Тръмп пише срещу всеки който не му целува задника!! Така е свикнал винаги да бъде заобиколен от подлизурковци! Обаче ФБР и ЦРУ работят за американският народ, не работят за Тръмп! Незаконно е Белият Дом да се обръща към тях!

Обаче ФБР и ЦРУ работят за американският народ,- Болииииииииии, коремът ме боли от смяяяяяяяяях....

ТРЪМП ОБЯВИ НОВА НАДПРЕВАРА В ЯДРЕНОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ. ХАКЕРИТЕ НА ПУТИН ХАКНАХА ОТЗАД ДЖУДЖЕТО.

тръмп е бизнесмен. аз знам как тикат бизнесмените и това ми позволява да ви кажа, че тръмп е в неизгодна позиция спрямо русия относно бройката тела, които могат да унищожат земята в пъти. руснаците имат с двеста броя в повече. (доколкото съм информиран добре от фбр :-))). един бизнесмен винаги трябва да има повече, или отсрещната страна да се обяви за по-малко. Аз съм ЗА, тази надпревара да си обърне знака и хората да се стремят към по-малко самоунищожение!

първо, фбр винаги са работили така, че "изтичането" на "информация"" да е полезно за някого. и кои са тези "някого"? ако се проследи нишката червена и ще стигнем до онез, които реално управляват фбр. във фбр е една такава кочина, че ако някой се опита да разрови лайната там, ще се разнесе такава воня, че дори обама би си запушил носа... въпреки, че е свикнал на миризмите си...

Деградацията на разузнавателните служби ще излезе много скъпо на САЩ, а може би и на останалия свят. За тази деградация са виновни самите американски управляващи елити, които не допускат да им се каже онова, което не им е приятно, даже когато то е оюевидна истина.

Alex, ганьовец прост, Прасчо на Мама и приятелите му от ДС съвсем са ти объркали акъла, гледай си там смръдливата кочина и не се прави че разбираш какво представлява ФБР

ето това е демокрация имаш право да говориш но мислимо ако кажеш несто което не ми харесва, докаде иъ докарахме мале мале.

Малоумието на Тръмп ще струва скъпо на САЩ!! Човека е неграмотен. Цял свят му се смее.

То пък да не би в ЕС, Русия или където и да е другаде службите и властимащите допускат публично да се казват неудобните истини? Цял свят е впрегнат в процеса .и,рае,.л

Факта, че ако САЩ отворят границите целия свят ще се изнесе да живее там, говори, че Тръмп е пълен мизерник и лъжец ! След 5 години мишока Тръмп няма да е президент на САЩ, а Си ен ен ще я има и пак ще е водеща световна ТВ.

Си Ен Ен е най долнопробната медия в света

А Савушкина55 ?

Нека да не споделим : Министър 2% няма пари . Второ , разпада ли США , като Милошевич и Югославия ? Същите признаци , многоетническо население , кратък срок от образуване , още по-кратък относно внедряване на общата държавност , и най-после не доразвивани общ държавни системи за обща осигуровка , пенсия , социална политика . Тоест , от европейска гледна точка на постижения , даже Римляните , даже гръският полис , един недоразвит модел държавността . Богати роби , бедни роби ... Трето . Ако бущувала гражданската война в Сирия , в Югославия , в Виетнам за около 10 години , първо . И второ , ако големият сблъсък бущувал по 5 години , заради многовройни засегнати интереси . Тогава , възможно ли ще е, да бущува една вътрешна съюзническа война в США , за по-малко време , или за по-много времетраене ? Има ли признаци , че предвид техните вътрешните съюзнически напрежения , може да се стигне , например до една 30 годишна немска война (16-век) ? Или още по отдалечен , но предвид особена роля в икономическото развитие на Мегаполиси , да се стигне в противоречия до една 100 годишна френска война (15-век) ?

В БЪЛГАРИЯ МИЛИЦИОНЕРИТЕ РАБОТЯТ НАРКОДИЛЪРИ А ПРИ НАС ЖУРНАЛИСТКИ :)))

Поради факта ,че в САЩ всичко е боза, Путин има 37% рейтинг

много интересни възгледи и изводи ! как се нарича тяхната регистрирана на фондова борса акционерно дружество ? при такива стабилни годишни разчети , би трябвало да има хубава печалба за участници акционери !

Не е лошо да се уточни не могат или не искат явно работят срещу него и като нищо могат да му спретнат Далас-2.

Със сигурност ще има Далас-2. Въпрос на време.

ще има, ама на Червения площад

Демократичните САЩ убиха 17 президента през годините. Още разследват убийството на Кенеди ?Сега няма да има никакъв Далас - 2. В рамките на 1 месец Тръмп ще попилее загнездилите се агенти на Маймуняка.И тази фалшива демокрация започнаха да изнасят, т.е. да налагат вкл. и с войни на света

Вълчанов

Къде па ги изброи 17 убити американски президенти, бре?! Ставате вече трагично-смешни.

Дончо Трампуф е зле! Той сега ли разбра, че основното оръжие на краварските "служби за сигурност" (16 броя) и най-вече на "елитните ЦРУ и ФБР" е да се изхранват от "изтичане на информация"?!!! Във всички случаи лъжлива!

НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ОБАМА И ВЕРНИ НЕМУ И НА СОРОС СЛУЖИТЕЛИ СИ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА ,КОЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ СВАЛЯНЕТО НА ЗАКОНО ИЗБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ-ДОНАЛД ТРЪМП,ТРЪМП ЗНАЕ ТОВА И СЛЕДВАЩАТА МУ СТЪПКА Е ДА ПОЧИСТИ ФБР ОТ СОРОСОИДИ,КОИТО РАЗСИПАХА АРАБСКИЯ СВЯТ С ПРОСТАШКАТА СИ НЕДЪЛНОВИДНОСТ И ИСЛЯМИЗИРАТ ЕВРОПА

ФБР беше осъдено и плати към 25 милиона обезщетение. дисриминационно е повишавало чернокожи в управлението. поставяни са и на ключови места. намериха се доказателства и бяха осъдени. не е лесно когато негър е президент.

тепърва тръм ще усети наглостта на фбр и цинизма на цру,защото се набърка в техните демократични далавери

сега е властта на цру, фбр ще дойдат след 4год

Париж вече не е Париж . Какво следва ? Пряка замеса ? Освен това , времето тича , а не стой на място . Берлин вече не е Берлин . Москва вече не е Москва . Венеция потъва бавно в морето - вече не е Венеция . Цариград расте , расте , расте - вече не е Истанбул , не е Цариград . Пекин потъва в мрак на Смог и пясъчни бури - вече не е Пекин . и така нататък . Едни прости лозунги без никакво съдържание . На старата джамия при Нас пише в главни букви , с СССР към победа . Също много прост , но поне по пластична , даже в контекст на тогавашното население , местно .