В КТБ готвят първото разпределяне на събраните пари

Синдиците на КТБ (н) обявиха за публикуване в Търговския регистър частична сметка за разпределение на наличните суми между кредиторите на банката 24.02.2017

Обратно в новината

Коментари - В КТБ готвят първото разпределяне на събраните пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Б. Борисов на своя глава , наля 4млрд , в банка КТБ ? оТ КЪДЕ Е РАЗБРАЛ , СЛЕД КАТО НЕ Е ИМАЛО ОДИТ НА БАНКАТА , КОЛКО СА ПАРИТЕ ? Защо не попита народа , както го правят в САЩ , дали МОЖЕ да ги раздава , и то на ЧАСТНА ФИРМА /КТБ/ ?

След като народа е прост и не си търси парите , нека сега да плаща !

а не органите на Държавен Контрол, Прокуратура, Съд?... Ако в Конституцията имаше текст: "Право на Народа да упражнява "Контрол на Органите за Държавен Контрол" ... Ама няма !

Баце пращи от мозък .

Че то само в Булбанк има още над 250 милиона лева на КТБ, от които се плащат месечните разходи на синдици и други крадци.

d4

аз да попитам пак! а златцето от трезора и картините, извозени в незнайна дестинация с тировете??? с тях к,во станА??? осчетоводиха ли ги??

Да. Но колко е то ... Въпросът е колко от кредитите се изплащат и още колко време ще е нужно, за да се върнат. Има ли кредити за повече от 5 години ? Колко са, как се обслужват ? Никой не казва, само увъртат.

Стига се до там, че гражданите на държавата, чрез данъци и заеми заплащат лукса, и порочния фалит на ктб. За банкерите, това е сигурен гешефт, защото държавата не може да банкрутира. Тя или повишава данъците, или започва да печата пари, които, разбира се, нямат стойност. А кои хора се облагодетелстват от тези машинации ?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"... от квесторите са осчетоводени прихващания в размер на около 850 млн. лева..." Не разбрах вече в затвора ли са въпросните квестори? И ако не - защо?

Той ФГВБ не гърми длъжници! ..Ще се погрижим!!!

Реално ще е второто разпределение на парите! Първото го разпредели фараон-синдик Цветан Василев, който сега живее като принц в съседна Сърбия!

Събраните пари са жълти стотинки в сравнение с дълговете,както обикновено ще стане,,ВИНА има,ВИНОВЕН няма.Който и да е на власт ще покрие виновните/199шгод./

Като открадоха банката,веднага паднаха лихвите по депозитите.Гаранионният фонд е задължение на банките,а не държавата да дотира.Ще върнат заема ,ама,,друг път,имал дал,,

Ще ги платим и с правнуците си.

Ще ги платите ! Овцете винаги плащат - къде с козината, къде с месото си !

И ти ще платиш, не се притеснявай Може да ти се размине само ако си се отказал от българско гражданство драги За съжаление и внуцитет ти ще плащат

"В КТБ готвят първото разпределяне на събраните пари" трябва да се чете: "В КТБ готвят първото разпределяне на събраните пари към Пеевски, Делян Пеевски".

Не разбрахме тия пари има ли ги или са само счетоводни? Ще има да се взимат май... А до 4 милиарда?

Първи по ред кредитор е ФГВБ и той ще получи всичките събрани пари. Това въобще не е така. Фондът е кредитор от четвърти ред наравно с останалите вложители със суми над гарантираните 100 000 евро.

Пеевски е гении ;)) Спас Русев не е собственик на БТК. Всички фирми са собственост на офшорки, а КТБ им е отпуснала кредити с обезпечение на 100 акции. Те са ги вдигнали на 1000 и така КТБ притежава на дупката геврека. Държавата плати 4.3 милиарда за собственост на стойност 1.3 милиарда, от които са събрани 600 милиона. Браво, Пеевски! Наистина си талант.

Драга Лейке, ти спомняш ли си в предишния парламент КОЙ предложи вместо да се ограничат и дори забранят, да се увеличат правата на офшорните компании в нашия стомански живот ?? Ако не, аз ще ти помогна ! Долно деяние, от гледна точка на морала, и скрито оръжие на корупцията !

"стопански"

не са събрани никакви пари В момента на затваряне, в банката имаше кеш към 800 милиона Има го доказано на документ

не се извършва... няма истински Държавен Контрол, не е трудно на ограбилите банката-крадци... да Лъжат, да Манипулират... Народът не е виновен, защото няма Права на Контрол, а Темида... Прокуратура, Съд , отдавна не защитават Народа, Истината и Справедливостта! Единственото, което може Народът е: на избори- да измете Крадците от Властта!