БНР и ”Музикаутор” се разбраха, музиката се връща от 1 март

От 1 март 2017 г. в ефира на програмите на Българското национално радио отново ще звучи музика от репертоара на "Музикаутор", съобшиха от БНР.

Обратно в новината

Коментари - БНР и ”Музикаутор” се разбраха, музиката се връща от 1 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога само да съжалявам. За тези месец и малко не ми липсваха нито чалгите на криско, нито оная простотия с английския мюзик чарт, дето само в UK си я слушат. За сметка на това се видя колко качествена музика може да се намери, стига да има желание.

ами с риск да се повторя - тия музикаутор са уникални лъжци и крадци - фалита на КТБ ги завати с 10 милиона лева на депозит там. И какво - парите за творците при Цветко да има да си харчи?! продължавайте да се договаряте с тия!!!!

Бъркаш Музикаутор с Профон. То е хубаво да се чете, преди да се пише....

Много жалко. Вече няма да слушам БНР.

Музиката се върна от днес. Първо беше парче на Тото.

Жалко. Защо народа трябва да плаща и слуша некадърници?

Ужас! Значи чалгата се връща...

Тамън беше станало БНР годно за слушане и сега ще върнат пак музиката за простолюдието. Бля....

Да върнат старите джингли, те са много хубави, за Шонжон понижания път кой ли мрази

Жалко! Беше готино със старата музика!

Аз

Спрели били музиката... Пуснали я... Харддискът не му пука - пее ми нонстоп.

Ахам, гледам зациклил си Радка пиратка и диска дрънчи та се къса....

Българското национално радио е слугинско и ретроградно. Уж СЕМ казал . че в него има плурализъм, но къде е той, но къде са слушателите? Никой не им дава думата, макар че радиото се издържа от данъците ни. Започвайки с видната сор о соидка и защитничка на всякакви чужденци, невзрачната и нелицеприятна ифина недева, всички многобройни лелки, водещи сутрешни ,обедни и т.н. предавания - не може пък да няма един човек, който да мисли и усеща нещата. навярно така им е казал нов директор.

Нещо бъркаш националното радио /и телевизия/ с частните такива. Частните медии у нас са тези, които налагат мутрите /с бели якички/ и промиват мозъците на хората.

Поредната неприятна новина :((

Радио не слушам щото не обичам някой да ми определя какво да слушам.... но най якото предаване на БНР е там където съобщават нивото на Дунава панижение пят.... гаварит Масква хахахах

Аз

Ядец. Спряха го. Няма го вече шоншожмото. И Павлин Цонев се съгласи. Имало било интернет. Това беше символ, беее...

Хахахах,това с масква кога го чу за последно,или си цвъкаш ей така за 30те цента.хахах

много си е хубаво след нова година, не ги пускайте пак тия боклуци

Не им ща шитните на музикаутор.

А коя е тая група музикаутор, та имат и репертоар?

тамън почнахме да слушаме по добрата музика и сега пак тия мюзик аутор ще ни налагат бозата си,заради 1 от великите песни ще слушаме 100 бози,например заради лед цепелин ще слушаме бибър,рияна и тем подобни на певци смотаняци

Таман започнахме да слушаме по-добра и различна, по-интересна музика. До смърт ми бяха омръзнали едни и същи цървулански песни от 100 години не променяни. Синът ми от 15 години е извън БГ и като се връща пита още ли слушаме една и съща музика. Така е и за озвучаващите по ТВ филми и сериали 0-едни и същи гласове, омръзнали ужасно-

Е изборът какви творби да пуска е на радиото все пак.