Герджиков обеща по-ниски тежести за бизнеса

Правителството подготвя намаляване на административната тежест за бизнеса. Ще отпаднат редица държавни такси

Обратно в новината

Коментари - Герджиков обеща по-ниски тежести за бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Герджиков, съсредоточи се върху изборите, осигури машините и организацията им - ето за това те назначиха, всичко друго не е лъжица за твоята уста!!!!

Абе Генджиков, какво ме топли мене колко е бюджета на Агенцията по вписванията и колко приходи са реализирали, работили са и е редно да се стимулират хората подобаващо защото и без това заплатите са им ниски. Аз да питам ама ако купя апартамент за 100 000 лв. например, платя за проверки в Агенцията по Вписванията 200 лв за проверки, но нотариуса ме друсне два пъти с такси, адвоката и той, държавата ме друсне и тя с данъци дали ще ми дреме за тези 200 лв или за другите 5-10 хиляди? Вярно е че таксите са високи, но защо си мисля че не гледате голобално а гризете баницата по-края...

Тоя почна да се вживява като доживотен премиер, раздавайки правосъдие наляво и надясно, а не като премиер на правителство, което само трябва да подготви изборите. Това, което всъщност прави, е да създаде още по-голяма несигурност за бизнеса, вместо да го подпомогне. Тия таксички по 20-30 лева няма да съборят никой работещ бизнес и са миризливо замазване на положението. Други действия трябват, други!!!! За съжаление в тази държава всеки върши неща, които не са му в задълженията, а собствените си задължения ги върши през пръсти. Затова не се учудвайте, че сме на опашката... дори Румъния вече я виждаме през крив макарон.

Защо Радев хареса най-некомпетентния за служебен премиер на г-жа Лъжа?

ТОЙ НЕ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН, А НАЙ-ПОСЛУШЕН.ЩЕ СИ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКИТЕ,ЩЕ МУ СЕ ОТБЛАГОДАРЯТ И ЩЕ СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ С НЕГО. ТАКИВА ХОРА ХЕМ ГИ ПРЕДПОЧИТАТ,ХЕМ ГИ ПРЕЗИРАТ.

Герджиков следя ти изказванията . Споменаваш Агенция по вписванията както и други учреждения. Твърдиш че таксите които събират ги обогатявят. Това което ГОВОРИШ е откровенна наистина. Всички събрани пари от такси отиват в държавния бюджет, от който се плащат пенсии, помощи и т.н. Тоест ти искаш тези десетки милиони да не отедят при бедните българи а да останат в джоба на бизнеса. Отделното от това трябва да знаеш, че тези институции като Агенция по вписванията от години са не до финансиране и ако бюджетът им и 15 милиона за нормалното им функциониране са необходими поне още 5 милиона. Така че преди да изпълняваш частни поръчки поне се допитай до експертите от съогвегнато министерство за да не последвате Борисов.

Той ,не мисли да си ходи.Я по кротко,че както е започнал да беси ......,,,

Единственото обещано от Герджиков е на мафията за която работи!

Герджиков за мен е, който ближе Нинова по ....Срам ме е от такива "професори " в БГ.

да има някаква тежест. Ми, един счетоводител смогва с двуцифрено число фирми да се оправя. Даже, е по-лесно, щото НАП, на 90% услугите може и през интернет. Общо взето, каквато и да е държавна институция - няма проблеми. По ядове има с общинските служби.

А дребния бизнес , с до 10 човека персонал го освободете от всякакви пиявици - примерно от трудова медицина

Герджиков иска по-ниска тежест за бизнеса!Кога...иска..?!Ами да действа! Нещо влиза в профила на госпожа "ЛЪЖА" май! А за народа какво иска по-голяма тежест! той си е свикнал и без това като дойде БСП е готов да го товарят! Ами като му идва акъла ама после така е...

И като намали "тежестите" на бизнеса, кой ще ги поеме тези "тежести" - ами работещите. Бизнесът не трябва да се облекчава, а да поеме своя дял от издръжката на държавата. Къде по света има такова нещо - 10% корпоративен данък ? Трябва да се увеличи. Ама ще ли да пискат - по-добре оплаквания от 1000 богати хора, отколкото 1 мил. да излязат на улицата.

Той не разбира но "ще оправи бизнеса, но жалко малко време" смех и глупост на лице - маска! Искате стандарт за подмазвач има това е Герджиков - изгонен от председател на Парламента за далавера Булгартабак, а как е сти- гнал до този пост с наколенки сега нищо не разбиращ от бизнес без- продна среща и 40 милн СМЕХ... Угаждач на друг стажант Радев сменя масово професионалисти с ограничени типове и зам кметове?

Чекайте бе ...днес е 24 февруари...до края на месеца още 4 дни + още 26 до изборите ....стават 30 ...месец време ...ТОЯ ПЛЪХ ,КАКВИ ПО-НИСКИ ТЕЖЕСТИ ЗА БИЗНЕСА ОБЕЩАВА ...КАТО КАКЪВ ...ТОЙ-ЛИ ЩЕ СМЪКНЕ ТЕЖЕСТИТЕ ЗА МЕСЕЦ ВРЕМЕ ,КАТО ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ НА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА СА В РЪЦЕТЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛНИЯ ОРГАН ...ПАРЛАМЕНТА ...А ТАКЪВ ДО 26 МАРТ НЯМА ДА ИМА ... КВО СТАВА БЕ? ТИЯ ЗА МЕЗЕ НИ ВЗЕХА ...

защо си толкова тъп бееее, кой ти каза, че освен да организира избори друго не трябва да прави бееее, тъп си да знаеш. Това си е напълно легитимно правителство, а предвид политическите бастуни скоро правителство няма да има, което според мен значи че това ще се задържи поне една година може и повече. Това е тъпако..а теб по принцип си те вземат за мезе не се притеснявай...

Беее !Беее! Р-р-рр! Айде у кошарата!

Той обещава от името на следващите упрвляващи, но не забравяй той ОБЕЩАВА ,нищо повече