Първи дебат ГЕРБ-БСП преди изборите, скараха се за КТБ

Почти еднакви платформи в сферата на икономиката представиха БСП и ГЕРБ в първия си дебат. Разчитат на растеж и образование. Скараха се за КТБ и корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Първи дебат ГЕРБ-БСП преди изборите, скараха се за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО"БНБ",НЕ СТАНЕ РЕАЛНО БАНКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,НИКАКЪВ ПРОСПЕРИТЕТ НЕ НИ ОЧАКВА!!!ФЕД И МВФ НИ ЩАВЯТ ЗДРАВО,ТА ЧАК НИ ЗАДУШАВАТ!!!

Аз

Едно към едно Похвално слово за Партията, което ни караха да повтаряме едно време. Даже и Партията същата.

е наглостта с която представителите на точно тези две партии, които от 20 г управляват ту едната ту другата, се смятат за взаимозаменяеми и единствени. Хората ,които са в келепира от политиката на тези две партии ги разбирам,но всички останали толкова ли нямат грам сила,инат или разум ,та не ги изхвърлят от политиката вкупом и със отвращение. Нима келепирджиите са повече от останалия народ, ако е така то всичко е безсмислено.

Време е някой да обясни на народа, че никакъв "ръст" не може да се очаква. Впримчени сме в удушаващата прегръдка на МВФ, "енергийните регулации" на извратени брюкселски чиновници, липсата на пазари за нискотехнологичните продукти. Същевременно се източва работоспособното население и се циганизира държавата...кръвопускането е направо смъртоносно.

В нашата платформа ясно и категорично залагаме на 5 основни неща образование, здравеопазване, икономика, сигурност. За нас наистина е важно да живеем в страна, в която хората да получават по-големи доходи, да има по-голяма раждаемост, по-голяма сигурност и да сбъдват мечтите си тук в страната. Тоест коренна промяна на модела, в който живеем днес, заяви Драгомир Стойнев от БСП. На това му казвам 100%++ демагогия. Кой нормален човек или дори и партия не го иска това - въпросът е , че не се получава. То и ако питаме и комунистите преди 1989 и те ще кажат абсолютно същото , както и всички демократи и центристи след това - обаче не се получава или темпа , с които искаме е далеко от този , с който ни го обещавате !!!

Зрителите искат д'ебат !

Аве пичове. Някой от вас виждал ли някога Тиквата на диспут? Няма и да видите. Той винаги говори иносказателно , с поговорки и непременно търси виновни. Да, той е Крали Марко.

Крал е и Марко ли ? Не се учудвам. Той и сега краде - хахахахахах

Първо искат д'ебат зрителите!

Ми как ще изберете Цецка то трите свраки сме ненадминати убавици

И от едните и другите нищо не става , вече имаме геноцид на българите и национална катастрофа.Със референдума ВЪННННН

а блокадата на работниците пред обувния завод във Ветрен продължава. Фирмата е продадена и 120 работници а уволнени без предупреждение !!! Къде е държавата,къде са обезщетенията на тези хора ???!!! Дължат им заплати и за Декември. Това ги питайте тези боклуци на снимката.

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

Има и такъв момент, че България е под ботуша на МВФ и СБ от 20 години и тези институции определят заплати, пенсии, харчове, заеми ... както напоследък се опитват да правят това в Гърция. Та каквото и да обещават бсп-та, герб и т.н., ако вампирите в МВФ и СБ кажат - няма да се дават пари за това или онова ... обещанията ще си останат неизпълнени.

Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя комунистите те са измета на обществото, отрепките на нацията, фекалиите на света,това са те другарите които ни докараха до "просешка тояга"Като бях ученик още беше в зората на демокрацията мойте червени учителки ми казваха че аз нямам никакво основание да се държа така с комунистите да ги плюя хукам и ругая защото аз не съм бил видял нищо лошо от тях.Не съм бил репресиран изтезаван от народната милиция така че нямам никакво основание за такова отношение към тези изроди.Аз ли нямам напротив имам кой докара народа до "порсешка тояга" ?кой създаде силовите групировки ?кой създаде етническата турска антиконституционна сепаратиска партия ДПС ?поклонничка на терористи.Кой унищожи икономиката на България?

Има идейни комунисти, които са работили безвъзмездно за държавата, но те обикновено си остават на по-ниско йерархично ниво. Има и такива - като Луканов и Лилов, които първи се продадоха на Запада. Именно те, както и ген. Л. Гоцев доведоха България до пропастта!

БСП-ГЕРБ, "комунисти" "демократи", "леви" "десни" , това са залъгалки за малоумниците по света и у нас. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

27 години лъжат за "икономика и доходи" , а всъщност то било за икономия на доходите - хахахахх

Някой беше казал преди време, че единственото червено в БСП е косата на Йоана Йотова, но вече и нея я няма /стана вице П./ ... и по тази логика Корнелия е огледалния женски образ на Бойко. Имат почти еднакви икономически платформи. Приликите са повече от разликите. Както казва В. Вацев -"Когато българите гледат елита си, резултатът е някаква странна смесица от желание да напсуваш колкото е възможно по-мръсно, и едновременно с това да се изсмееш. Смесица между погнуса, отчуждение, омраза, гняв ....този елит много отдавна не може да живее елитен живот, не може да носи отговорност, не може да чертае хоризонти, да задава морални примери и да отговаря за никакви стандарти. Но той ще направи всичко възможно да се задържи. Това може да се случи само в условията на единство под масата, а над масата те могат да се ругаят...."

Другарите от БСП изобщо да не споменават периода 2005-2009 защото тогава нямаве икономическа криза и тези 108% трябваше да са поне 350%!!! Тогава банкте даваха пари на хора с боси и кални крака. Тогава АМ Тракия струваше 1 милиард, а след това беше намалена до 350 милиона. Сравнението на Стойнев за сезоните показва колко е глупав този човек и колко не може да разсъждава под стрес!

Предишните са виновни. Тиквата и Дянкоф не са

Аз

Тъ, я! При Станишев нямаше криза, а имаше пари. При Борисов - обратното. И на Станишев магистралите, според статистиката на Борисов, бяха с 35% на километър по евтини. И бяха повече.

И ти се мяркаш само по избори ама айде ще ти отговоря. Аз говоря за конкретна магистрала, цената на Станишев беше 3 пъти по-висока от тази на Борисов. Километрите магистрали не се мерят като домати, всяка отсечка си има собстжени характеристики заради, които се определя и цената. Айде със здраве!

Вожда на ГЕпаджийте няма ли да изръси някой тъпизъм днес. Някак си ми е криво без негова умна мисъл цял ден. Поне във фейсбук да тагне нещичко.

Мисля, че трябва да се възстановят лагерите в Белене и край Ловеч, и всички управлявали последните 28 години да бъдат пратени на поправителен труд. Няма сини, червени, герб, мерб ... Също така да се забранят партиите, а депутати, областни, кметове и т.н. - да се избират мажоритарно.

това първа кръв. Те точно за това се и борят - за кръвчицата на народа. ГЕРБ е КОРУПЦИЯ. Въпросът е реално може ли БСП да е нещо друго, все пак и въпреки историите до сега!? Иначе това, че им съвпадат много от програмните намерения е добре ама резултатите на всички тях що тъй все бягат от моите намерения и виждания. Който и да вземе властта ще стои на тръни и ще има за коалиционни партньори едни въртиопашки. А аз ще гледам сеир, но да видимвсе пак при каква заплатаааааа.

Странен народ. След като избраха Румен Десиславов Нинов, сега искат да изберат и Ниновица!!

А Защо не си избрахме ЦЕЦКА РАБФАКОВА ЦАЧЕВА?

Баси...искам да гласувам за ГЕРБ,но нямам желание!!! ;-) ХО ХО ХО

Аз

Ся... Образование, здравеопазване и наука са най-важните области, които трябва да са приоритет за всяка държава, която иска да има бъдеще, защото без тях, няма нужда да има държава въобще. И тези трите са били приоритет за абсолютно всяка власт през последните 30 години, пък се докарахме ей до тук на. Така че ако обичат - айде да сменят приоритетите, защото е явно, че приоритетните области приоритетно биват погребвани.

До Цветомир Стефанов! Едни и същи са на софрата. Едно и също да повтаряме. Те са до нас, над нас. Който си беше добре при социализма, пак си е добре и по времето на демокрацията. Миже да те лъжем. Давай напред, по-важно е това за народа.

В България политиците е също, като в Украина. Тъп още по тъп. Дано само хората да не хванат тази чумата от хохлите.

КОГА ЩЕ СВЪРШИ ТОВА ОБЛЪЧВАНЕ?!? АМАН ОТ ПРТАФОРМИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. СТИГА СТЕ РЕКЛАМИРАЛИ ХОРА, КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО КОЛКО ДЪЛБОКО ЩЕ СИ НАТОПЯТ РЪЦЕТЕ В ОБЩИЯ МЕД.

Ако Бойко не беше замесен в КТБ щеше да обедини половин България! Сега мълчи като газ. Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ? ГРИША ГАНЧЕВ

Кой друг кабинет е давал 13-та заплата и 13 -та пенсия? Кой друг премиер и кабинет е вдигал два пъти годишно заплати и пенсии? Като се разрових да видя кои са тия, дето толкова ненавиждат Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президентите Стоянов и Първанов мразят Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един циганин, и той мрази Костов И Бойко не харесва Костов Всички по-горе, мразят Костов? Досега, обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял глупак.

квик квик

Хубаво, ама Костов завари заплати и пенсии по 3-5-10 долара..След поредната катастрофа на Стойневци..Не трудно да се вдигнат такива заплати

Реално Софиянски изправи страната. Ако тя беше толкова зле нямаше да я изправи за 3 месеца. Питай го. А спекулациите с 3-5 долара заплата ги остави.

Аз

99% от Българите мразят Костов. Що Костов не се яви на избори? Що костовата партийка сама не може да влезе в парламента?

ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ... ЩОМ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ МРАЗЯТ КОСТОВ, ОСВЕН "НОВА РЕПУБЛИКА" ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА - "НОВА РЕПУБЛИКА" - ЗА РАДАН КЪНЕВ. ВСЕИЗВЕСТНО Е, ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕ ОБИЧА УМНИТЕ, ЗАТОВА КАТО ВИДЯТ ТАКЪВ, ВКУПОМ ГО ПЛЮЯТ.

След като толкова хора не харесват лостофф, не ти ли е минавало през ума, че причината може да е в самия него?

В момента в който в нашата държава всеки един спре да краде ще бъде лесно дори и за първолак да управлява. Всички ние крадем безогледно и никога не сме виновни за това. Ние крадем дори и от себе си което си е направо болестно състояние. Ние крадем дори и когато нямаме нужда от откраднатото. Борбата с тази наша наследствена болест трябва да започне от долу на горе. Кражбата трябва да се наказва по-строго и от убийството. На българина това е основният му проблем. Уж имаме общество с държавни правила от повече от 1300 години а се държим като чергарско племе от преди христа.

ГЕРБ имаха своите шансове да се погрижат както за образованието така и за културата, но не го сториха. Не трябва да им се дава друг шанс щото губят времето на хората. Нека друга пария опита. А за средната заплата Стойнев е много ама много прав. От къде на къде някаква партия ще обещава, че ще вдигне средната заплата ако вземе властта? Как точно? Аз се сещам само за един начин - вдигане на заплатите на държавните чиновници, депутатите и министър председателя. То се видя че с новия бюджет са заложени по-високи заплати за депутатите. Ако министър-председателя си направи заплатата 15000 на месец тя и средната ще се увеличи. Не става така, бизнесът е този, който определя заплатите колко да са, а тия от ГЕРБ са гнусни популисти....

ТАКА, ЗА ДА ИМАМЕ ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ ТРЯБВА ДА ИМА РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА....... А ЗАЩО ЗАПЛАТАТА НА ДЕПУТАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ПОСТОЯННО И БЕЗ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА???????

България след 9.ІХ.1944 г. беше разгромена и разорена. Вековен устоял живот беше съсипан, десетилетия се издевателствуваха над всички нас, свободата беше прокудена, разучихме се да живеем свободно, израждането на нацията (да признаем това честно!) трудно ще бъде преодоляно: десетки години ще са ни нужни да се съвземем. Разрухата е колосална, България никога преди не е преживявала подобно зло.

Тези приказки ги разправяй на детца си.

По-голяма разруха от тази след 89-та досега не е имало.

Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя комунистите те са измета на обществото, отрепките на нацията, фекалиите на света ...

да не говориш за след Американските Бомбардировки?

Соросоидите-Гробарите, абе вече няма да видите нищо хубаво, само ще видите околовръстното и Белене.

Тиквата бяга като дявол от тамян от директен дебат с Нинова? Вероятно защото е наясно, че ще бъде смачкан като червей. Нискочел тъпп и прост пожарникар с речников запас от 20-30 думи, прочел само една книга през живота си може да разтрива само ушите на Тато и да дебатира само с бухалката.

... да не четеш само бюлетините от посрано, само преди ден- два ББ призоваваше за дебат повъпроса за НАТО......

Смятам, че сега трябва да де даде шанс на БСП. Герб ги видяхме... Може да ни набутат с още 16 милиарда дълг, който да пръснат ей така без да се разбере защо?

Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, ден година храни, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха комунисти понеже щели да преобръщат света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят революционни песни, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: да-а-а живей, живей труда!. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези герои се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на калпазани!) с нож и вилица в ръка! така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга песен: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!

..... не ви ли омръзна да я пишете тази глупост с 16 млд, прочети, погледни пък тогава, виж в сайта на БНБ за външния дълг, с колко се е увеличил преди и след Борисов 2 или викаш тя една лъжа като я повторим няколко пъти и става истина.... щ

Я, имало някакъв, който не бил виждал какво могат БСП?Кьорав ли ще да е?Едва ли, щом драска в нета..Значи ще да е невероятно тъп...Набили му в кратуната ''16 милиарда'', ама не му обяснили къде са..Не им стигнал акъл на червените дебили

Отворете сайта КАКАВИДА Има страхотно клипче за приватизаторката Нинова

EVN делаверата има ли?

Абе много орки днес бре... Кутев ли се е амбицирАл не знам...

Цачва е Активирана

Това е ДИР-а В нито един друг сайт няма толкова тъпи и неграмотни червени тролове / Reebock78 /.Кефя се на простотията, невежеството и неграмотността на тях и на тая партия, създала такива УРОДИ.

Мен по ме кефят Тъпаците ОРС, КУХАТА ЛЕЙКА и >>>>

Аааа, ше прощаваш, ама шушляк78 не може да работи на посрано. Там все пак ги избират учЕни. Рийбочето нЕма шанс да припари до там...

Работата ми мирише на "Двама се карат - третия печели.". Ха дано третия е с акъла си.

А ГУРАНОФ да отива при Тръмп да коленичи , за отпадане на визите. Като гледам , как вървят нещата и в Канада

Стойнев да отива при Путин и да издейства отпадане на санкциите към България и ЕС.

Ако става дума за кръв, то и герб и бспдпс пият и ще пият нашата кръв, че сме големи будали, щом всеки път ги избираме пак и отново!!!

то у нас отдавна няма разлика в партиите. само глупаците си мислят обратното.

Никога повече ГЕРБ !!! Уроди гнусни!

БРЦК

Някой спомена филма Rambo. Пуснете си го и го гледайте. Накрая завършва "Посвещава се на храбрия афганистантски народ" . Сега какво мислят американците и холивуд за 'храбрия афганистантски народ' ?

Това с "първата кръв" звучи като филм за първия цикъл на другарката Корнелия... :)))) добре, че е бил червен, най-вероятно, че иначе щеше да е голям срам за партията - баба... :)))

"Първа кръв" е, защото БОКо-КРАТУНьо за първи път "прокървя" по женски, след преминаването си "на другия бряг"...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Шушляк78, ти ли си? Не се скатавай под друго име

... а смелостта да му го кажеш в очите дали ще ти стигне или ще направиш обичайното изпускане в гащите....

Гласувайте за РБ. Има трима човека, които много успешно се справиха в последното правителство. КУНЕВА- Мазило в Даскалото МОКЕТА - АРМИЯТА пълен МАРМАЛАД МОСКОВ - SMS ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЖИВАЧНИ ДЕЛАВЕРИ и ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ. Да им ДАДЕМ ВТОРИ ШАНС да се поправат.

Заглавието направо уби ))) "Първа кръв" )) Мислех, че вече някой отрепаха ))

Срам ме е да го кажа, но в сравнение с дантелен Гошо, комундаците са ангели небесни.

.... не го казвай, че се излагаш....

разчитат само и единствено на лъжите си и на кражби, както и на това, че електоратът е овчи и тъмнозелен!