МВР търси роднини на малко момченце, открито в София

Столичната полиция търси съдействие за установяването на родители, роднини или близки на малко момченце, открито днес в София.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси роднини на малко момченце, открито в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето може да се окаже имигрантче, от изоставените, с които влизат за да получат статут, наблизо нали има бежански лагер.

Според мен това дете е българче. Прилича даже на сина ми като малък.

видях и втората снимка. Стойката му е по-различна от нашите деца. Долната челст - също. Милото. Чие ли е?

Откриха ли? Има ли обновяване ?

КАК ЩЕ СИ РАВЕН ТИ С МЕН, КАТО ЦЯЛ ДЕН ПИЕШ МАСТИКА В НЕЗАКОННАТА СИ КЪЩА БЕЗ ПРОЕКТ И ЧАКАШ ДА ТИ ДАМ ПАРИ В ВИД НА ДАНАЦИ, С КОИТО ДА ПИЕШ МАСТИКА БЕЗ ДА РАБОТИШ, А АЗ СИ КЪСАМ ЗАДНИКА ОТ РАБОТА! ЗА КАКВО РАВЕНСТВО МИ ГОВОРИШ? 800 ГОДИНИ ТАКА СИ ЧАКАТЕ НА ПОМОЩИ!

Tи пък от къде знаеш къде пия, какво пия, кой съм и що съм? И кой ти каза, че съм циганин или турчин? Българин съм и то със среден обществен статус. Ама нали си фашист, веднага бързаш да лепиш етикети.

НЕ МЕ ИНТЕРСУВАШ, ИСКАХ ДА ТЕ ПОПРАВЯ, ЧЕ ТАКЪВ МИТ, ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА СА РАВНИ НЕ СЪЩЕСВУВА, СЛЕД КАТО ИМА КЪРЛЕЖИ, КАТО РОМИТЕ И МИГРАНТИТЕ, КОИТО САМО СТОЯТ И ЧАКАТ НА ПОМОЩИ!

А КАК ДА СРАВНЯВАМ ТЕЗИ ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ ОТ АФГАНИСТАН И СИРИЯ И СОМАЛИЯ С НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, Е ТВА МИ СПОДЕЛИ -ПО КАКВО ДА ГИ СРАВНЯВАМ? РАВЕНСТВО НЯМА, КАК ДА ИМА, ЗАЩОТО МАНГОВЦИТЕ СПАТ НА ЗЕМЯТА И НЕ ПОЛЗВАТ ЛЕГЛА, ЗАЩОТО ТЕХНИЯ ПРОРОК МОХАМЕД СПАЛ НА ЗЕМЯТА И ТЕ ТАКА! ТЕ НЕ СА ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА, КАОТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ДА СМЕ РАВНИ!

ОК ДЕЦАТА СИРИЧЕТА И НЕЗНАМ СИ КАКВИ И БЪЛГАРЧЕТА, АКО СА РАВНИ, ТО ТОГАВА ЗАЩО РОДИТИЛИТЕ НА БЪЛГАРЧЕТАТА ХРАНЯТ И БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НА МАНГОВЦИТЕ И НА СИРИЧЕТАТА И ХРАНЯТ И САМИТЕ ТЯХ....НАЛИ СМЕ ВСИЧКИ РАВНИ, ДРУГИТЕ ЩО ЧАКАТ САМО НЯКОЙ ДА ИМ ДАВА....

Трябва ли да казвам на народ, претендиращ, че е цивилизован, че всички деца са еднакви. Българче, сирийчи, афганче... има ли значение? ПРОКАЖЕНИ БЪЛГАРСКИ ФАШИСТКИ СВИНЕ!!! Знам, че сте фалшиви и лицемерни, но чак пък толкова... Затова са ви клали и е*али пет века като животни. Заслужавате си го, малко ви е било.

+ Само бих пропуснала последните 4 изречения, че още са ми здрави нервите

Да, има и то голямо значение. Никой не е длъжен да хрантути тези паразити, ако ще да са и деца. Имаме си достатъчно деца българчета по домовете, не ни трябва тази циганска измет.

кво ви става тука на някои. ос

абе фес ходи да те изтъркат в анадолЪ

Поздравявам те, че поне не мълчиш и не лицемерничиш. Ако знаеш колко млади и необременени с куха патриотарщина българи мислят като теб...

ОК ДЕЦАТА СИРИЧЕТА И НЕЗНАМ СИ КАКВИ И БЪЛГАРЧЕТА, АКО СА РАВНИ, ТО ТОГАВА ЗАЩО РОДИТИЛИТЕ НА БЪЛГАРЧЕТАТА ХРАНЯТ И БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НА МАНГОВЦИТЕ И НА СИРИЧЕТАТА И ХРАНЯТ И САМИТЕ ТЯХ....НАЛИ СМЕ ВСИЧКИ РАВНИ, ДРУГИТЕ ЩО ЧАКАТ САМО НЯКОЙ ДА ИМ ДАВА.... А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СИ ГЛУПАК И НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ НЯМА КАК ДА СА РАВНИ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ, ЗА КОЕТО Е ВИНОВНА ПРИРОДАТА, ЗАВЕДИ ДЕЛО СРЕЩИ МАЙКАТА ПРИРОДА И Я ОСЪДИ...!

Ако ти си интелигентния представител на българите по-добре е да изчезнем като нация!И стига си крещял,че ни заболяха главите,наци! На тебе природата доста ти е взела!

Аз

Абе не знам аз, ама... генетичното наследство на съвременните Българи се оказва, че е идентично на памирските арийски народи, което значи, че няма много примеси. Докато вие, рязаната сган, нещо никак не мязате на тюрки, нищо че се самонаричате турци. Комай именно вашите кадъни са прескачали дуварите на Българските къщи.

puka mu na niakoi

Този палавник най вероятно е избягал от детската градина и се е изгубил. Сега като дойдат родителите да го търсят ще има екшън.

НЯКОЙ ДЕН, ВСИЧКИ, КАТО ТЕБ БЪЛГАРОМРАЗЦИ, ЩЕ ТРИТЕ НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ, КАКТО ПРЕДИ 50 ГОДИНИ, ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ДОЙДЕ ПАК ТАКОВА ВРЕМЕ, КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ!

къде видя нещо антибългарско

хем си тъп, хем пишеш с големи буквички, хем искаш времето да върнеш! няма глуп! времето ви изтече, и ти вече си труп!

Получих толкова много потвърждения и даже лични признания, че българите сме прокълнат и фашистки народ. Срам ме е, че съм българин, плюя на вас.

Ти, ако си Българин, аз съм все едно АСТРИНАВТ от космическата сувалка на Обама, Путин и Доналд Тръмп! и си жив П Е Д -С !

Марш в Анадола, глупако. Закълни се в пророка и ни освободи от жалкото си присъствие.

Винаги сме били прокажени и прокълнати фашисти, знаем го. И затова сме все по-затъващи в злоба, упадък, мизерия и демографска катастрофа. И мен ме е срам, че имам нещо общо с това гнило племе.

Бегай тогава си смени името, гражданството и спри да ползваш кирилица. И не забравяй да споменаваш, където и да отидеш, че не си българин. Такива като тебе не ни трябват, колкото по-малко толкова по-добре.

Знае ли си името, на мама и татко на баба и дядо, на град ,село и каквото и да е.Предполагам, че говори.

А може и да не говори...

Кой не би искал да е родител на такъв лъчезарен сладур, сигурна съм, че с радост мнозина биха го осиновили. Но дай, Боже, неговите собствени родители скоро да се появят!

Казва се Башар и е сирийче. Искаш ли го, фашистке? Нали е дете? Нали е сладурче?

Това дете и Башар да е, е слънце! Спокойно

Ужасно поведение от Ани.

Мама и тате са го изоставили нарочно. Вероятно поради безпаричие и бедност. Не търсете родители....то е изоставено нарочно поне да го издържат в държавните приюти, защото родителите не могат да го издържат, родителите са безработни. Осигурете работа на хората, за да не се налага да си изоставят децата!!!

Що за глупаво оправдание? Ако искаха детето им да расте по приюти, родителите щяха да го изоставят в приют, а не до жп прелез. Някак си е много лесно да се обвиняват абстрактни понятия като 'държава', 'бедност' и 'безработица' вместо собственото чувство за отговорност и родителски инстинкт. Без значение от социалното им положение, тези "родители" не биха променили мисленето и отношението си.

Най-важното е, че е намерено живо и здраво и е на сигурно място. Браво на добрите и бдителни хора, подали сигнал за само мъниче.

СЛЕД, КАТО ОТ 7 150 000 ОСТАНАХМЕ 5 000 000 БЪЛГАРИ, КОИТО РАБОТИМ И ВНАСЯМЕ ПАРИ В ТАЗИ СТРАНА И ХРАНИМ 2 000 000 ЦИГАНИ, НИЕ ИМАМЕ ПРАВОТО ДА РЕШАВАМЕ И ДА ОПРЕДЕЛЯМЕ, ДАЛИ ДА ПРИЕМАМЕ МИГРАНТИ ИЛИ НЕ! ТИ КЪЛЪФ, СЛЕД КАТО СИ МЪРЗЕЛИВ И ГЛУПАВ И НЕ ДАВАШ ПАРИ, ИСКАМ ДА СИ ТИХ И ДА МЪЛЧИШ! ТЕЗИ, КОИТО ВНАСЯМЕ ПАРИ В СТРАНАТА СИ, НИЕ ЩЕ ПОРЪЧВАМЕ МУЗИКАТА, А НЕ БРЮКСЕЛ!

Голям сладур. Дано да намери мама и тате.

СЛАДУР БЕЗПОРНО!

Кажете поне говори ли, на какъв език. Изобщо българче ли е, сирийче ли е. Не че има някакво съществено значение - децата са си деца и мерките за закрила не зависят от това. Но все пак какво толкова крият?

душичка мъничка. дано да е нещо по невнимание и да си го приберат бонбона сладък

Като го гледам как е облечено това мишле - май е фъснало от детската градина/ясла. Ако родителите му работят по-докъсно все още не знаят, че е изчезнало. До двайсетина минути очаквам да се раззвънят паникьосани на 112. Но пък учителките вече би трябвало да са вдигнали тревога... Не знам, очаквам с нетърпение нещата да приключат. С хепи енд.

е плакал малко, милия

Като е видял ,че го вкарват в полицията ...:)))

какъв сладък пътешественик.

Само да не го вземе батко Кузов от Атака.

Мъника сигурно е тръгнал за бонбонки от магазина до тях, без да го усетят. Той вече се има за голям, а и като вижда възрастните какви са глупави...

Според мен е изоставено, щом няма сигнали за изгубено дете, както се разбира от статията.

тая усмивка и дяволитост е едно добре гледано дете

Каква греда, какъв небивал пропуск за българските трафиканти, този бял малчуган можеше да се размени поне за 20 000 уйра у Гръчко, да не говорим по-далече. Спят ли тези хора, кво правят?!?

Полицията се разработи, отговарят на всеки сигнал. Много полицаи са на срочни договори, ако има оплаквания, може да не ги подновят.

Ми кво правят тарите тлъсти фатмаци?!?

изоставено е толкова ли не ви идва на акъла с мисълта че като го намерят ще го приберат

Добре,че не го е мернал от някъде депутат Кузо.

тоя Кузо

Владимир Кузов - педофил. АТАКА.

След проведената химеотерапия Кузо веке е геронтофил и затова кръжи около БАН и балета на Софийската опера

Вероятно родителите не знаят, а този на който е било поверено още обикаля да го търси и го е страх да съобщи.

е на това му викам я проницателност, ум и разум ведно сбрани. Е за това вия по цел ден у Дирнико, ум да сбирам от такива.

Значи сега полицията и наблюдателните граждани трябва да се огеждат за притиснен индивид, който видимо търси някого или нещо. И така ще стигнем до задрямалата му баба или майка

Ако никой не си го познае, аз го вземам.

И аз го искам :)

Късно е, чадо. Аз първи го заплюх.

Милото човече :(

Е да, но може и да не е българче. Може да е бежанче. Пак ли ще ти е толкова "мило"?

Детето е на около 2-3 години какво е виновно какво е по етнос???Сега една солена глоба за тези които толкова време не са го потърсили защото едва ли е изчезнало с голяма ''скорост''

И марсианче да е пак е невинно мило детенце. За разлика от теб.

Може да е избягало и от някоя детска ясла или градина.

Нямаше ли бежански лагер на военна рампа?! Може да е сирийче. Ако знае български ,не знам.

че псувало злокобно на северозападен диалект... знам ли кво сака да е това дете, да не е от Мездра, качоло се е на треня, они там ковдукторете веке не проверяват - и те го у Софето

Да не е слязло от някой влак - макар че не можах да си представя как би го направило ...

Почнахте да халюцинитаре сериаладжийките. Как си представяш да стигне до гарата, да се качи на влак и кондукторът да го пусне в София.

Слязло, бе, шашкън! Кой ти говори за качване ... Пътува с родителите, влакът спира на гара Север, то вижда отворена врата, смъква се на перона, тръгва да се разхожда и ... го намират. А родителите пътуват нататък и се паникьосват. Малко вероятно, но не е невъзможно - питай оня над тебе, дето споменава Гьодел.

Що за родители да не са разбрали че детето им липсва, или учителките от детската градина още си гледат телефоните? Това е деградация на всички!

На това му викам: "Намерено дете на загубени родители"

При тази престъпност да си загубиш детето????

Веднага звъниш на 112 и знаят,че има загубено дете и кой е родителят/роднина. Въпросът ,е защо родителите/роднините които са били с детето не са го потърсили?

Щом не са го потърсили, явно на родителите нещо се е случило.

На тази възраст много лесно се губят, тръгват натам, накъдето им е интересно, затова родителите трябва да ги държат за ръка непрекъснато.

И е хубаво да се поставя листче с име и телефон на родител в джоба или да се напишат отвътре на якето.

Едно НАМЕРЕНО хубаво дете ,на една ЗАГУБЕНА и със сигурност красива "майка" .... Не ми побира ума, как може да оставиш дори и за миг без контрол,таково съкровище бе ?

Ако беше сирийче или афганче, щеше ли да е съкровище?

как разбра, че не е?

На тази възраст ,децата са все още невинни създания...каквито и гени да носят ! По-късно, средата,на възрастните в която израстват ги превръщат в ..."лоши момчета" ...

Човек,аз съм грижовен родител.Но съм губила детето си.И то по най нелепия начин.Бяхме на едни двойни стълби.Той изяви желание да се качи по едните и да слезе по другите.Чакам си го аз но детето го няма.И в един момент като хукнах.Него вече го нямаше.....Беше се прибрал сам в къщи.На мен също като на теб не ми го побира акъла как така пред очите ми той изчезна.Но да ти кажа ,не мисля че съм лоша майка или безотговорен родител

малчуганът! Дано се намерят родителите му! Как така ще го изгубите този сладур, бре!

Каква безодговорна работа от страна на родителите му.

Добре де, проверявайте си правописа.

Каква неграмотност??!

Другарят е руски трол от Санк Петербург, където е централата на путинската пропаганда. И ползва Гугъл Транслейт. Не му се сърди.

Е как може такава работа бе, никой да не си потърси детето. Ужас.