Автобус с 40 души се обърна край София (Снимки)

Автобус с 40 пътници се обърна край с. Драгичево. По чудо няма тежко пострадали пътници.

Обратно в новината

Коментари - Автобус с 40 души се обърна край София (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо ли все мъже са ме засичали на пътя, може би защото са по-добри шофьори!!??

Така е те мъжете дето не стават за нищо все по жените плюят! а то масово взеха да не стават!

хахах мен ме вози веднъж една кифла на 18 години и я питам книжка имах ли? - НЕ -ами как караш? -ами нали виждаш карам си -ами куките? -няма проблеми....хахахах аз като им се усмихна и сме ок... а кара като ненормална едно саксо :) не знае правилника само газ до дупка и напред те хората се пазят.... добре че не може да върви много саксото иначе да е убила някой до сега

Тази зима в Софийско и Пернишко асфалта се обработва с различни материали. Границата е точно на мястото на катастрофата - в Пернишко настилката е ОБЛЕДЕНА, материала, с който се обработва пътя не върши работа. Много искам след този случай някой в Община Перник да направи нещо и катастрофите в този участък да станат рядкост.

Добре,че не е имало 41,42 или дори 43 човека.

Тази поредица от завои задължително при всеки дъжд причинява няколко катастрофи. Всеки ден минавам оттам и съм виждал десетки от тях.

разминало се е без жертви, но и бусаджията има вина. най-голямата глупост е заради някой глупав шофьор/ка на пътя, или заради някое животно, да вкара буса в канавката.

Ако ти поднесе колата най-сигурният начин да се озовеш в канавката е да набиеш спирачки

Добре де, катастрофирали. Ама що трябваше така да изюдят предното стъкло?

Нали нямаше вече понятие "несъобразена скорост"? Явно пътя не е бил почистен, за да могат шофьорите да се движат с определената за това скорост.

Тоя локум с несъобразената скорост ще си го разтягат до края на вечността, когато не ти стига акъла да прецениш истинските причини "несъобразена скорост" е обяснението за всичко. Катаджиите сигурно такъв отговор дават и на децата си, като им помагат да решават задачи тип "скорост, разстояние, време".

Мафията по постадали от ПТП заедно с полицаи и с продавачи на ковчези и заедно с общински фирми неизпълняващи почистване са виновни за всякак капка кръв. Да им тежат не на съвестта, защото те съвест нямат, ами на всяка пара, с която се хранят от такива дайности.

Спокойно можеш да добавиш инструкторите и служителите на фирма ДАИ. Напълниха пътищата с неадекватни хлапета и хора с купени книжки. Вече втора седмица уча да шофира племенницата ми, която е взела книжка, не по втория начин, но като видях как кара....ми се изправи косата. Момичето ,което се е завъртяло съм сигурен ,че управлява също толкова зле. Некакъв усет за автомобила, настилката, дистанция, центробежни сили и скорост. Докато тези боклуци ги интересува единствено да си вземат парите, без да ги интересува дали това хлапе може да шофира.....така ще е! Според мен при това състояние на системата жертвите са учудващо малко.......

И откога тъпите пки са новина ;)) Навреме си е отишла, иначе цял живот мъки като квартална сервитьорка или продавачка в мол-а, мъки на този покрай нея щото хем бедна, хем е*лива като всяка сервитьорка, хем гладна за пари, хем простовата...

Струи голяма сексуална енергия от това съобщение на някой не му върви в любовта!!

Аз също се въртях на този завой, който е правил пътя е виновен за множеството жертви на многобройните катастрофи на това място! Лично съм ги виждала, тъй като често пътувам по този път!

На кривата космоса и пречи..

Не е било обработено!

Като дават книжки на нагли млади патици, така е!

Къде е тръгнало това момиче при такъв хлъзгав път? На 20 години очевидно без опит....

на 20 години е жена

На 8-ми март сте жени, на 1-ви юни сте деца, човек се чуди да ви ее ли или сладолед да ви купува! А и на 14-ти любов искате, а на 15-ти сте същите крви :D

Tочно на това място има над 500 завъртания и катастрофи, обаче КАТ ги боли ху. , пишат несъобразена скорост и айде. От скалите вятъра духа някакви много мазни частици и асфалта става по-хлъзгав от лед. Това докато не се оправи винаги като стане влажно ще има катастрофи и жертви.

Слава богу, че няма пострадали ! Шофьорът не е карал бързо, браво на него !

Как да кара бързо, като на този автобус така като го гледам макс. скорост е 40км/ч и то празен, пълен- 30?

Интересно как го постигат.Явно с много простотия,некадърност и свещенна тъпота.

Неспазване на дистанция и несъобразена скорост!!!Две неща-скорост и дистанция,могат да ти спасят живота!Ако не,значи всички бързаме да умрем .Нелепо и глупаво!

- скорост и дистанция,могат да ти спасят живота ! Много важни неща: - Скорост, съобразена с дистанцията . или - Дистанция, съобразена със скоростта.

Питайте пернчани-на този завой с наклон към канавката от метър дълбочина,зимата се кара внимателно.Татовия асфалт е излъскан и с перфектните зимни гуми,законите на физиката те насочват в трапа без да се церемонят!:) Няма да си говорим за регионалната цар-дама,винетките,поддръжката при зимни условия!:)Сървайвър-отдавна трябваше да сте се научили-не знанието не ви оправдава-смешно и жалко!:)

Докато Бате Бойко управляваше такива неща бяха невъзможни!

Значи докато беше Боко тиквата на власт,този завой не е съществувал,така ли?

"хлъзгав път" - че то и с 5 км в час можеш да се завъртиш ако пътя не е обработен

Шофьорът на автобуса е взел правилното решение след като няма тежко пострадали. Ако я беше връхлетял кифлата щеше да стане на пита-никакъв шанс. Аман от тия некадърни дрисли ,вероятно е била с телефонче на ухото.

Шофьорът на автобуса също е карал със скорост, несъобразена с дистанцията.

минусите на горния са живо доказателство що сме на тоя хал! Ако аутобяса беше се движил СЪС СЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ дали би се стигнало до това? Ако ония тъпани по магитралата се бяха движили със съобразена скорост в мъглата щеше ли да има верижна катастрофа? Индианците обаче цъкат минуси:)

А дали е така кой ще ни каже Тодор Колев го няма даже.

си е хубав и предразполага за по-скоростно преминаване на завоя. Лошото е, че няма никаква видимост за обстановката след завоя и ако някой е аварирал или го разбиваш, или удряш мантинелата в ляво, или отиваш в канавката в дясно. По същество - това е. А ако сте настроени поетично и артистично - няма лошо. Подпявате си песента за летящите хора заедно с бате Асен Кисимов, прелитате над непредвидения обект и продължавате напред.