Гърци пострадаха в жесток пътен инцидент, причинил смърт

49-годишна жена е загинала, а 8-годишно момиче е пострадало тежко, след като автомобил е самокатастрофирал при входа на Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Гърци пострадаха в жесток пътен инцидент, причинил смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там на юг вали ли сняг? Ако и гумите са били летни гръцки...

Р. Гърция, та Р. Гърция! Добре, че турихте това Р., иначе нямаше да се сетя!

Не бързайте да плюете по гърците. Всеки път го имам този проблем, когато се прибирам от Гърция в България. В гръцко маркировката те води и е лесно да намираш пътя в тъмното. Тук като влезеш от гръцко по тъмно и караш по уреди и по интуиция. Маркировката ни е ужасна.

Съжалявам за жената и детето, никой не знае какво точно е станало, но съм сигурен, че гръцкият джигит е карал с несъобразена за условията скорост.

никой не знае, казваш, ама си сигурен...

Поредния изхвърчал от свърващата в дупка магистрала ! Щеше да е смешно ако не е трагично !

ми те, магистралите си са такива! свършват! и преди да свършат има знаци! големи, светлоотразителни и повтарящи се! ма като си си ид..иот , това не ти пречи да си натискаш !

FuckTheEU

Поредният изнежен чужденец попаднал в капана на осеяните ни с дупки кътища...

А защо не пишат, че пак има удар в билборд на банкета.

самокатастрофирал.Тази дума я измислиха ченгетата.Както знаем те не са нито много умни,нито много образовани.Не мога обаче да разбера защо журналята я повтарят като папагали.

Е, как защо? Щото и те са толкова умни, колкото и тюфлеците. Вижте какви грешки допускат а уж на изпити по български език и литература са се явявали...

самокатастрофирал най вероятно е нещо като самонаранил се. аз като се бръсна, понякога се самонаранявам. порязвам се де!сам самичък. та и автомобилът тъй си прави. самокатастрофира си, докато се саморазхожда!

какво е това Р. Гърция??

Сигурно някаква река. Иначе щяха да пишат Гърция или Република Гърция...

Не бе, Република Гърция, някой да не си помисли че е царство или султанат.